Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) gezocht door Sweet d’Buster Experience

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 193x bekeken

Zanger(es) gezocht door Sweet d’Buster ExperienceZanger(es) gezocht voor: . . . . . . . >>SWEET D’BUSTER EXPERIENCE << Sweet d’Buster Experience moet De tribute worden van de legendarische Nederlandse superband Sweet d’Buster. Je bent bij voorkeur bekend met Sweet d'Buster (..met bereik en timing als van Bertus Borgers) en interesse daarvoor. Repetities donderdags in Kruisstraat bij Rosmalen. Bij interesse alleen reageren als je beschikbaar bent.. Wij verheugen ons op een prettige kennismaking. Info: via Marktplaats of tonfransen777@*******.com ... of via facebook Ton Fransen middels persoonlijk bericht in 'messenger'.

Muzikantenbank user Ton FransenTon Fransen

Bassist gewenst

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 232x bekeken

Bassist gewenstWe zoeken voor de doorstart van onze (bluesrock0 band een goede bassist, die met zowel heavy als funky weg weet. Veel ruimte voor improvisatie! We zoeken iemand die wil bouwen: bed is niet gespreid. Luister naar de vorige bezetting op spotify : reloaded van bluework om een idee van de basis te krijgen ( of op soundcloud, fandalism of youtube) repetitie op dinsdagavond in Eindhoven. Enthousiast? … meer »

koen

Zing je of bespeel je een melodie instrument.

Blazer, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Wil je een keer begeleid worden op gitaar, gewoon om voor jezelf eens wat uit te proberen of te oefenen (bijv. auditievoorbereiding). Stuur mij maar een berichtje dan. Regio Eindhoven-Den Bosch (daarbuiten tot ong. 1 uur reizen bespreekbaar). Over mij: ervaren gitarist(64), ak/el, finger-style & rhythm, folk, pop, aor, jazzy invloeden.

Alexander

Gitarist zoekt enthousiaste zanger(es)!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Hey enthousiaste Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, … meer »

gitarist-647

Sticks zoekt - nog steeds - vocale versterking!!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 478x bekeken

Sticks zoekt - nog steeds - vocale versterking!!Hallo leuke enthousiaste gezellige zanger of zangeres. Heb jij zin om onze band te komen versterken op vrijdagavond? Wij zijn een 6-koppige coverband met als homebase Helmond. We bestaan uit een drummer, 2 gitaristen, een bassist een toetsenist en een zangeres. Sinds 2018 spelen we in de huidige bezetting. Als band willen we ons graag verbreden/versterken met een enthousiaste zanger zodat ook meerstemmig … meer »

Muzikantenbank user Rianne HanssenRianne Hanssen

Rockband Another Biscuit zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 269x bekeken

Rockband Another Biscuit zoekt gitaristWij zijn op zoek naar een nieuwe gitarist, ons repertoire bestaat o.a. uit covers van Stone Temple Pilots, Herman Brood, Robert Palmer, Jet, en meer! De band bestaat nu uit een zanger, bassist, drummer en een gitarist. We zijn op zoek naar iemand die zowel solo als rhythm kan spelen, mocht je als tweede stem iets mee kunnen neuriën is dat ook welkom! Wij repeteren om de week bij de Noordkade in … meer »

Muzikantenbank user Peter TindemansPeter Tindemans

Bassist (m/v) en vocalist(m/v) gezocht!

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Wij zijn een opstartende band bestaande uit een drummer en een gitarist (tussen de 20 en 23) en wij zoeken nog een bassist en een vocalist. Wij zijn bezig met eigen materiaal en hebben dan ook de intentie om hiermee op te treden. onze stijl is (hard)rock (denk velvet revolver, halestorm, eigen inbreng welkom en verwacht!) interesse? dan horen we graag van je! mvg, Quinn & Dennis Regio … meer »

Muzikantenbank user Quinn LeeuwQuinn Leeuw