Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist voor de vette Blues/Rock tonen

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 66x bekeken

Wij zoeken een groovy toetsenist! Denk in de hoek van o.a. The Black Crowes Niet de meest voor de hand liggende covers en anders gieten we ze in ‘ons’ jasje! Jij krijgt veel speelruimte!! Want in heel ons repertoire hoort eigenlijk jouw vette bijjdrage! Doel: 1x pm spelen, wekelijks repetitie Wij zijn gezellige serieuze flink ervaren muzikanten die knallen op het podium. We horen graag van … meer »

Coverbandy

Coverband in Helmond zoekt een zanger of gitarist/zanger.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 78x bekeken

Brand-tastic is een coverband, opgericht in de wijk Brandevoort in Helmond. De band bestaat uit een combo van drums, percussie, bas, gitaar en toetsen. Verder 3 blazers en 2 zangeressen. We repeteren op donderdagavond in Brandevoort. We streven naar ongeveer 6 optredens per jaar. Op een ontspannen manier samen muziek maken en gezelligheid staan voorop. De bandleden hebben allemaal inspraak in de … meer »

Hans Verhoeven

Songwriter zoekt Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Songwriter-gitarist-pianist in bezit van (home)studio zoekt zangeres. Ik schrijf voornamelijk Nederlandstalige muziek, (vaak in Brabants dialect) en ben op zoek naar een zangeres, die bij voorkeur ook zelf teksten en/of muziek schrijft. Doelstelling is het vertolken/opnemen van zelfgeschreven muziek en deze volwaardig uitwerken en opnemen. Heb je altijd muzikale ideëen gehad waarmee je nooit iets … meer »

Theo

Rewind Hobby band

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 283x bekeken

Gezocht een slaggitarist / zanger Wij zijn een band en repeteren elke dinsdagavond in Bakel voor info kijk op de site www.rewindbakel.nl We zijn hobby matig bezig en spelen muziek van de jaren 60 tot en met de jaren 90 We zijn met 4 heren en 2 dames de leeftijd ligt zo rond de 30 t/m 65 jaar

Muzikantenbank user Ad van LievenogenAd van Lievenogen

Band69 zoekt leadgitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 191x bekeken

Band69 zoekt leadgitaristHallo , wij zijn Band69 uit Oirschot en we zoeken een leadgitarist met eventueel vocale kwaliteiten. we spelen muziek uit de jaren 60/70 in de brede zin van het woord en zeker rock & roll. we hebben een eigen repetitieruimte en streven erna om 2 keer in de maand te repeteren sfeer en gemoedelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel alsmede op een prettige manier muziek te maken af en toe opreden … meer »

Ad Sterken

Violist gezocht voor countryband

Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 89x bekeken

Wij zijn opzoek naar een violist voor onze Countryband . Muziek in de stijl van Alan Jackson , Brad Paisly, Vince gill, Ilse de lange enz. Maar ook van Neil young, Chris rea e.d. Country, country rock, country ballads en in de toekomst ook country jazz/bleus. Het gaat ons in eerste instantie om lekker en gezellig met elkaar muziek te maken. Dus elke vrijdagavond kunnen. hooguit 8 a 10 optredens … meer »

Xavier Trommelen

Lead gitarist gezocht!!!

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Lead gitarist gezocht!!!Wij zijn DURV! een startende Nederpop feestband uit Best. Inmiddels bestaat DURV! Uit een zangeres, drummer, bassist en toetsenist, maar om DURV! Compleet te maken zoeken we nog een (ervaren) lead-gitarist (35-50jr). Hou jij dus van de muziek van neerlands bodem, ben je een ervaren lead-gitarist en DURV! jij het aan om ons te komen versterken laat dan wat van je horen! Gr DURV!

Robert vdD

Zanger en/of zangeres gezocht voor pop/rock coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Wij zijn op zoek naar een zanger en/of zangeres voor onze band "band on the run". We bestaan nu als band ongeveer een half jaar en we spelen pop/rock covers (jaren 70/80); we hebben al wat repertoire maar vanzelfsprekend heb je daar ook je stem ;-) in. Onze bezetting bestaat uit gitarist, bassist, toetsenist en drummer. Maandagavond is repetitie avond en dat doen we in een heel gave repetitieruimte … meer »

bandontherun