Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Memory zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 297x bekeken

Jaren 60-70-80 band Memory is op zoek naar een drummer. Lijkt het je leuk om in een gezellige band te spelen, op maandagavond te repeteren in Geldrop en een keer of vijf per jaar op te treden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Drumkit is aanwezig in de repetitieruimte, dus weinig sjouwen. Reageren via website.

Muzikantenbank user Piet van den BoomPiet van den Boom

Coverband zoekt Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Wij zijn een jonge coverband die op zoek zijn naar een enthousiaste zanger(es)! Die samen met de andere mannelijke leadzang het feestje op gang houdt en niet bang is om het podium te staan! Bij voorkeur zoeken we iemand in de omgeving van Deurne/Helmond. Leeftijd is tussen de 18-26 jaar. Maar de klik moet er zijn! Ons repertoire bestaat uit covers vanaf jaren 70 tot sommige hedendaagse nummers. … meer »

Muzikantenbank user Jacky van VonderenJacky van Vonderen

Solo gitarist rockcovers

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 150x bekeken

wij zoeken een ervaren sologitarist, type 'rocker met bluestonen' (40-50). Je gaat onze vet goeie gitarist vervangen en we willen minstens een even goeie terug! Ben je getriggerd? Mooi zo! Stuur een bericht met foto en geluidsmateriaal in bandsetting, waarop je solo goed te horen is en je performance goed te zien. Dan vertellen wij je graag meer over ons!

singsing

Skunk Anansie Tribute zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Wij van SkunkZ zijn op zoek naar een goede zangeres die sámen met onze huidige zangeres de vocals voor haar rekening wil nemen. Door veel 2e stem toe te voegen dan wel de zangpartij volledig tweestemmig te maken, kunnen we een heel nieuwe en volle sound bereiken. Maarrrrr je zult een goeie strot moeten hebben, want het is zeker 'ginne kattenpis!' Durf jij die uitdaging wel aan? Mail dan zo snel mogelijk … meer »

Muzikantenbank user Sandra van ImpelenSandra van Impelen

Imaginaerum nightwish tribute band zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 116x bekeken

Imaginaerum nightwish tribute band zoekt drummerhallo ik dit nightwish tribute project begonnen wel licht om dat ik vooral grote fan ben van de muziek van nightwish en dat ik het ook al wel aardig kan spellen op de basgitaar ik zelf speel basgitaar en ik heb al een drummer en een zangeres en ik zoek meer muzikanten die de band willen komen versterken leeftijd maakt niet zo heel veel uit ook de ervaring die je al wel of nie hebt maakt ook niks … meer »

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 404x bekeken

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?Wij zijn op zoek naar muzikanten om een tribute aan ANOUK haar muziek te brengen. Een goede band met strakke muzikanten. We streven naar professionele kwaliteit. De bedoeling is om zo’n 5-10 keer per jaar te spelen. Mocht dit meer worden, dan gaat dit in overleg. Repeteren voor een show, geen vaste dag in de week. Ben jij geïnteresseerd om aan te haken? We zoeken naar nieuwe, frisse muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Deanne HuigenDeanne Huigen

Symfonische metal band zoekt enthousiaste drummer!

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 221x bekeken

Symfonische metal band zoekt enthousiaste drummer!Hoi drummer, Wij zijn Virtual Mission en wij zijn op zoek naar een energieke, gekke, humorvolle drummer! Kan jij koffie zetten, bier halen, slap zeveren, op en af bouwen en serieus muziek maken en ben je een ervaren metal drummer.. Dan zoeken we jou! (Repetitie elke donderdag avond in Helmond) Interesse? Stuur ons een privé berichtje!

Muzikantenbank user Mirelle SchaapMirelle Schaap

Gitarist gezocht voor ambitieuze coverband regio Eindhoven

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Gitarist gezocht voor ambitieuze coverband regio EindhovenWij zijn een ambitieuze drummer, zanger en bassist (ervaring 500+ optredens) en willen graag een gedreven, talentvolle gitarist erbij. We hebben de ambitie om 15-20 keer per jaar het dak eraf te spelen. Covers van Radiohead, Muse, Fiction Plane, Walk the Moon tot aan the Beatles en de Dijk. We repeteren elke woensdagavond in Helmond (op termijn tweewekelijks). Door gebruik te maken van backingtracks … meer »

Muzikantenbank user Pieter VerhaeghPieter Verhaegh

Imaginaerum nightwish tribute band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Imaginaerum nightwish tribute band zoekt toetsenisthallo ik dit nightwish tribute project begonnen wel licht om dat ik vooral grote fan ben van de muziek van nightwish en dat ik het ook al wel aardig kan spellen op de basgitaar ik zelf speel basgitaar en ik heb al een drummer en een zangeres en ik zoek meer muzikanten die de band willen komen versterken leeftijd maakt niet zo heel veel uit ook de ervaring die je al wel of nie hebt maakt ook niks … meer »

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT