Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Poprock band zoekt een toetsenist in Eindhoven of omgeving

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 60x bekeken

We zijn SHERPA, een band uit Eindhoven. We spelen nu ruim 20 jaar samen en hebben bijna onze 3e cd klaar. Wij noemen het poprock. Verderop staat een link naar een plek waar je de eerste twee cd’s kunt beluisteren. We spelen nu nog in een klassieke bandformatie: drums, bas, slaggitaar en sologitaar. We zijn op zoek naar een toetsenist om in de toekomst onze mogelijkheden verder uit te breiden. We … meer »

Roel Klinkhamer

Up to Eleven zoekt versterking!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 82x bekeken

Yes! Wij zoeken versterking! Niet op het gebied van versterkers (die hebben we genoeg) maar wel op het gebied van een mannelijke frontman. Wie zijn wij? Up to Eleven is een toffe verzameling van een zangeres, bassist, drummer, toetsenist, gitarist en percussioniste met een coole backingvocal sectie. We spelen een mooie cover mix van rock, funk en soul met de nadruk op de top2000. Leeftijden … meer »

Marc Vos

Solo gitarist rock covers

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 107x bekeken

Solo gitarist rock coversWe zoeken een ervaren, energieke en beetje showman sologitarist. Iemand die vooral ook heel enthousiast is, tijd heeft om wekelijks te repeteren, agenda kan vrijmaken voor optredens en ......uiteraard zijn solo’s zonder teveel effecten (we houden van ‘buizen’) gaaf weet te spelen. Leeftijd maakt niet zoveel uit, we zoeken iemand die bij ons past! (30-50). We vinden de fun namelijk ook heel belangrijk!! Optredens … meer »

Muzikantenbank user AngeliqueAngelique

Sweet d'Buster Experiece zoekt zanger(es)

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 90x bekeken

Sweet d'Buster Experiece zoekt zanger(es)🔥 >> SWEET D’BUSTER EXPERIENCE << 🔥 ...is searching for serious player for a serious band.. ➡️ZANGER(-ES) gezocht voor: 🔥SWEET D’BUSTER EXPERIENCE🔥 ...bij voorkeur bekend met het werk van Sweet d'Buster (en het bereik van Bertus Borgers, incl. de timing en de soul en het rauwe randje) en grote interesse daarvoor. Repetities in Kruisstraat bij Rosmalen, donderdags op even weken, 's maandags op oneven weken. ⚠️Bij serieuze interesse reageren als je beschikbaar bent⚠️ Info: tonfransen777@*******.com ... of bel 06-23753608

Muzikantenbank user Ton FransenTon Fransen

Fairground uit Best zoekt ALLROUND ZANGERES

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 192x bekeken

Wij van Fairground, nu een 5 tellende mannenband ( 50+) is op zoek naar een veelzijdige ZANGERES met " goeie Strot " We maken muziek waar we van houden!; Eric Clapton, David Bowie, Gary Moore etc etc. We willen een breder repertoire, meer poppie/ soul/rock. Alles is bespreekbaar!!!! Ben jij diegene die dit aankan en aanspreekt, kom langs en zing met ons mee. Wekelijks Woensdagavond repetitie … meer »

Muzikantenbank user Freek ColletFreek Collet

Band zoekt Bassist omgeving Eindhoven - Weert

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Hallo, Onze band bestaande uit 6 gezellige muzikanten is nog op zoek naar een bassist. De leeftijd van de bandleden varieert van 22 tot 63 jaar. We hebben oa. op de speellijst staan : Carol emerald - div nr's Pockey la farge - div nr's Eileen Jewell - div nr's etc. en een aantal country en blues nr's. We oefenen 1 x in de 2 weken op woensdag in Sterksel. De sfeer is lekker ongedwongen … meer »

R

Spoed! Inval sologitarist voor rockcoverband

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Wil jij niet ‘vastzitten’ aan een band, maar wel invallen als dat nodig is? En ben je een ervaren podiumbeest? Dan zoeken wij jou! Genre: rockcovers Repeteren: in Eindhoven Opbrengst: hetzelfde als de rest van de bandleden. Is dus per gig anders. Denk niet aan het grote geld, je doet dit vooral omdat je het leuk vindt. Interesse? Laat van je horen!!

Coverbandy