Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bells Hells zoekt zanger (es)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 160x bekeken

Bells Hells zoekt een zanger of zangeres. Ben jij het podium beest dat wij zoeken? Wij zijn serieuze muzikanten die het maken van muziek als grote hobby hebben.Treden regelmatig op in Nederland en België.We repeteren in Helmond op maandag avond. LIJKT het jou wat ...aarzel dan niet en kom BellsHells versterken. Meer info en video vind je op www.bellshells.nl Graag horen we van je.

michael de schrevel

Rockabilly band zoekt Contra-Bassist(e)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 130x bekeken

2 door de wol geverfde muzikanten in het Roots/Rockabilly-genre(drummer en Gretsch-picker/zanger) zoeken een contra-bassist(e) Repertoire: een goeie mix van bekende en onbekende Rockabilly/50's covers aangevuld met wat eigen werk Regio: Eindhoven Als je ook kan zingen is dat mee genomen focus ligt op regelmatig het podium op en gewoon lekker muziek maken!! Reageer gerust vrijblijvend; of kom een … meer »

rob van sambeek

Deep Freeze zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 191x bekeken

Wij zijn Deep Freeze, een coverband uit het plaatsje Zeeland. Onze huidige drummer wil zich meer gaan richten op zijn zang. Wij repeteren wekelijks donderdagavond in onze eigen repetitieruimte. Het repetoire beslaat de laatste 4 decennia. We streven erna om enkele keren per jaar op het podium te staan maar het speelplezier en gezelligheid staan ook hoog bij ons in het vaandel. De leeftijd van onze … meer »

Frank Gremmen

Band zoekt muzikanten

Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Band zoekt muzikantenhallo ik ben Stijn een jonge van 27 jaar uit het Brabantse Deurne en ik ben op zoek naar muzikanten wil graag en band op richten die zelf muziek wil schrijven en maken en dan is rock metal style ik speel gitaar en bas gitaar maar wil weer bas gitaar gaan spellen in deze nieuwe band ik ben dus nog op zoen naar - 2 gitaristen - - toetsenist - - drummer - - zangeres - mocht je interesse hebben … meer »

band

Gitarist, toetsenist en/of iets anders gezocht

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 130x bekeken

Hallo, Wij zijn Lennard Vaarten (basgitaar, zang, mogelijk toetsen) en Sil van Schijndel (drums), allebei 16 jaar oud en op zoek naar bandleden. We zaten eerst samen in een hard rock/classic rock coverband, maar nu willen we graag een nieuwe koers ingaan; een breed repertoire ontwikkelen met niet alleen rock maar ook genres zoals electronica, funk en het wat experimentelere - het liefst ook … meer »

Muzikantenbank user Lennard VaartenLennard Vaarten

Groovende band zoek zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 272x bekeken

Groovende band zoek zanger(es)Bijzondere rockbluesband met afwijkend repertoire zoekt een zanger of zangeres met een goede engelse uitspraak en gevoel voor timing, die onze muziek verder brengt. Als 5e instument ben je het gezicht van de band en gaat ons nieuwe album live in kleuren en samen aan nieuw werk te bouwen. We denken aan : auditie, aantal repetities, materiaal beheersen , aantal optredens met cd presentatie en groeien … meer »

koen