Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer / cajonspeler/ Percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 92x bekeken

Drummer / cajon speler gezocht. Voorkeur 55+ voor nieuw te vormen muziekgezelschap puur voor ontspanning. Ook is een violist (e) (fiddler) erg welkom . Het gaat om akoestisch of waar nodig licht versterkte muziek. Accordeon , basgitaar , el – gitaar en akoestische gitaar zijn bezet. We repeteren voorlopig in Boekel en op termijn Eindhoven. Leeftijd en ervaring is niet echt belangrijk … meer »

Ad

Violist . (fiddler) gezocht.

Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 75x bekeken

Violist . (fiddler) gezocht. Voorkeur 55+ voor nieuw te vormen muziekgezelschap puur voor ontspanning. Ook is een Drummer / cajon - speler erg welkom . Het gaat om akoestisch of waar nodig licht versterkte muziek. Accordeon , basgitaar , el – gitaar en akoestische gitaar zijn bezet. We repeteren voorlopig in Boekel en op termijn Eindhoven. Leeftijd en ervaring is niet echt belangrijk . … meer »

Ad

Sologitarist gezocht voor rock/grunge coverband.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Hallo, Wij zijn een coverband die op zoek is naar een Sologitarist. Ben je enthousiast en kun jij je een lekkere solo neerzetten dan ben je bij ons aan het goede adres. Genre wat we spelen is Rock/Grunge. Enkele voorbeelden. Three doors down, Foo Fighters, Stone Temple Pilots, Bush, Volbeat, Alkaline Trio etc. Repeteren doen we in Helmond. Op dit moment bestaan we uit een gitarist, bassist, … meer »

Martijn Rense

Freddy Mercury gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 202x bekeken

Freddy Mercury gezocht!Hallo, Wij proberen een band op te richten. Een Tribute to queen. We zijn al bijna compleet en hebben zelfs al een paar x samen gespeeld. Helaas missen wij alleen nog maar een Freddy. Als je dit leuk vind laat dan een berichtje achter. Wij kunnen niet wachten om te gaan spelen. Leeftijd maakt niet uit. Als het maar leuk is en we gezellig muziek kunnen maken!

Muzikantenbank user RegilioRegilio

Gitarist of gitariste gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Leuke coverband bestaande uit zangeres, bassist, gitarist ,toetsenist en drummer zoeken een slaggitarst of gitariste die zin heeft om in een band te spelen met een repertoire van pop, rock , blues , sixties , seventies en eighties met uitlopers tot in deze tijd zoals : Stones, Fleetwood Mac, Zombies, Joe Cocker, CCR, Clapton, Pointer Sisters, Amy Winehouse, Mavericks en nog vele meer. Als je deze … meer »

Coverband

Harde 70s orgel prog band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 250x bekeken

Hoi, Ik ben Tomas, toetsenist op het Rock City institute die eens buiten school wil kijken voor een 70s prog band. Emerson lake and palmer is mijn grootste inspiratie. Iets als dit https://www.youtube.com/watch?v=ey9OhwZ_QgA. Dit soort muziek is altijd een gok uiteraard in de hedendaagse muziekwereld, maar het is in iedergeval het liefste wat ik doe, en wieweet valt er wel publiek te vinden … meer »

Muzikantenbank user Tomas MesmanTomas Mesman

Band uit Valkenswaard zoekt slag- en sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 260x bekeken

Band uit Valkenswaard zoekt slag- en sologitaristSubeat is afkomstig uit Valkenswaard en speelt Nederpop-muziek. De huidige bezetting bestaat uit: zang, basgitaar, drummer, toetsenist en gitarist. Allen in de leeftijd van rond de 50 jaar. Wij repeteren tweewekelijks op een woensdagavond. Het aantal optredens per jaar schommelt tussen 8 en 12 keer. Ter versterking zoeken wij nog een slag- en sologitarist.

Bart de Waal