Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband uit Best zoekt zanger(es) en bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 270x bekeken

Hoi muzikanten/vocalisten, Een coverband in Best (v/h Foolish Games, maar nu brainstormend over een nieuwe naam), wil graag een doorstart maken met een enthousiaste en energieke zanger(es) en bassist. Op dit moment bestaat de band uit Johan v.d. Hoofdakker (toetsen, backing vocals) en Hugo Traa (drums). Qua repertoire kun je denken aan nummers als: Back to black en Valerie (Ami Winehouse), Believer … meer »

Peter Pourchez

Classic-Rock-Coverband "ON THE ROCKS" zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 886x bekeken

Classic-Rock-Coverband ON THE ROCKS is een classic-rock-coverband uit Zuid-Oost-Brabant (Omgeving Heeze/Sterksel) die om de twee weken op woensdagavond repeteert. Helaas heeft onze zangeres ons verlaten en we hebben te veel nummers om dit door onze zanger alleen te laten zingen. Daarom zoeken we een vervanger voor onze vertrokken zangeres. Als zangeres wil je graag zingen en ook de aandacht op je vestigen vind je fantastisch. … meer »

Marcel van ON THE ROCKS

Stoer Toeval zoekt gitarist m/v

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Stoer Toeval zoekt gitarist m/vBen jij een gitarist(e) die de snaren op de juiste manier weet te raken, ben je energiek, open en een performer? Neem dan contact met ons op en wie weet sta jij straks op een van de podia in Brabant als de nieuwe (zowel qua slag als lead) gitarist(e) van Stoer Toeval! Bandervaring is een must, backing zang + een ander instrument is een pré. We treden met Stoer Toeval regelmatig op en repeteren … meer »

Eibert

90's coverband zoekt toetsenist(e), zangeres en zanger

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 274x bekeken

Wij zoeken muzikanten! Wie heeft zin? Wordt de drang steeds sterker en kun je niet wachten om met anderen muziek te maken en vooral een feestje te bouwen? Jeuken je handen bij de gedachte om in een band te gaan spelen, of speel je al in een band en kun je er best nog een muzikale uitdaging bij hebben? Als dit herkenbaar klinkt, dan ben jij wellicht degene naar wie wij op zoek zijn. “Wij” … meer »

Tim Schoenmakers