Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste zanger(es)?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 40x bekeken

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft. Nieuwe pop nummers, Oldies, Nederlandstalig. Zoals: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, Katie … meer »

gitarist-647

Drummer en bassist gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Drummer en bassist gezocht voor blues country band. Wij twee gitaristen/zanger willen graag een kwaliteits band beginnen We zoeken in de regio Budel en Pelt. Het betreft een eigen samen te stellen repertoire aangevuld met covers zo als de band ze aanvoelt. Beide hebben we een worship/gospel achtergrond. Leeftijd 45/55 jaar Repetities in Budel.

Muzikantenbank user Tonnie van MeijlTonnie van Meijl

Pop/rock feestband zoekt een toetsenist.

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 153x bekeken

Wij zijn Band2Party. Onze leeftijden variëren van 28 tot 55 jaar. We repeteren iedere 14 dagen op donderdagavond bij Popei in Eindhoven. We streven er naar circa 12 keer per jaar op te treden. Tijdens een optreden maken we er een feestje van en doen we er alles aan om het publiek in beweging te krijgen. Onderling plezier en plezier met het publiek staat erg hoog in ons vaandel. We spelen pop- … meer »

Band2Party

Vocal jazz group Take Eight zoekt een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Vocal jazz group Take Eight zoekt een zangeres“Take Eight” bestaat uit 4 vrouwelijke en 4 mannelijke zangers en wordt begeleid door een 4 koppig combo. Ons repertoire bestaat uit songs van o.a. de wereldvermaarde vocale groepen als Manhattan Transfer en New York Voices, maar ook uit vocale jazzy arrangementen van songs van Stevie Wonder, Gregory Porter en Norah Jones. We treden ongeveer 4-5 x per jaar op. Het streven is om op een hoog niveau … meer »

Ruud van Vlerken

Backing vocal met de goede moves

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 135x bekeken

We zijn een goed lopende rockcoverband en zijn op zoek naar een backingvocal met goede moves en die meerdere partijen voor haar rekening kan nemen. We zoeken iemand die tijd wil en kan vrijmaken voor haar band en een echt ‘bandmens’ is. We zijn een fijne en doorgewinterde groep en zoeken vooral ook iemand die bij ons ‘past’! Leeftijd maakt op zich niet uit, beetje rock&roll zeker wel.

Coverband