Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Auditievoorbereiding voor amateur vocalisten....

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 76x bekeken

Jij bent 40-plusser. Hebt ooit in bandjes gezongen maar bent gestopt ivm werk of privé. Inmiddels heb je weer meer tijd en gereageerd op een advertentie. Alleen voel jij je onzeker. Dan heb ik de oplossing, gaan we samen oefenen (ik op gitaar). Voor mij een stukje hobby, gaat jou niets kosten. Regio Eindhoven (straal 45km). Ben je e.v. geïnteresseerd, neem maar contact op en zien we wel. Alexander.

A.A. (gitaar)

Solo Gitarist met bezieling gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 309x bekeken

Hey Hallo, Wij zijn Hoax. Een band met ervaren muzikanten: Zangeres, drummer, bassist, gitarist, toetsenist . Wij zijn ook op zoek naar een gemotiveerde solo-gitarist. We werken hard aan ons repertoire (van ACDC, U2 , Beth Hart, Toto, Van Halen, Bon Jovi , Simple Minds, Miley Cyrus, tot Queen en Shaka Khan en repeteren iedere maandagavond rond 19.30uur in Eindhoven. Onze smaak en stijl is muziek … meer »

Anja van Dinteren

Houd jij van zingen?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 177x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Zing jij graag en heb je voor je gevoel genoeg meegezongen met Youtube en Spotify? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek … meer »

gitarist-647

Zanger gevraagd voor rockband

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 233x bekeken

Hallo Wij gitarist, basgitarist en drummer met ervaring zijn op zoek naar een zanger Ons repertoire wat we willen gaan doen bestaat uit de jaren 70 / 80 rock te denken aan Thin Lizzy, Neil Young, AC/DC, ZZ Top, Queen, Free, The Knack The Black Crowes enz. Wij komen uit Budel en repeteren in Budel op de maandagavond Ben jij een zanger die los gaat op het podium, van plezier houdt en deze muziek … meer »

Muzikantenbank user Fred GeritsFred Gerits

Vocal jazz group Take Eight zoekt een alt

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 207x bekeken

Omdat één van de alten van de vocal jazz group “Take Eight” gaat stoppen, zoekt de groep een alt zangeres. Het repertoire van de groep bestaat uit originele (meestal 4 stemmige-) arrangementen van o.a. de wereldberoemde formaties Manhattan Transfer en New York Voices. Maar ook songs van Gregory Porter en Stevie Wonder worden in een jazzy arrangement gebracht. Take Eight bestaat uit 8 zangers … meer »

Ruud van Vlerken

Hoax zoekt een solo gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 249x bekeken

Hoi, wij zijn Hoax. Een band met ervaren muzikanten: Zangers, drummer, bassist, gitarist, toetsenist (leeftijden 43-54, maar voelen ons allemaal veel jonger). Wij zijn ook op zoek naar een gemotiveerde solo-gitarist. We werken hard aan ons repertoire (van ACDC en De Dijk tot Queen en Shaka Khan) en repeteren iedere maandagavond in Eindhoven. Onze smaak en stijl is muziek van de jaren 60 tot aan de … meer »

Jeroen Wijnen

Enthousiaste zanger(es) gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 314x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Enthousiasme voor zingen? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb wat ervaring met optredens in cafe's en speel al even gitaar (sinds mijn 7e). Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek open, speel zelf bijvoorbeeld muziek … meer »

gitarist-647