Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Harpist (m/v) gezocht.

Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 85x bekeken

Ik zoek iemand die op niveau harp speelt (hoeft geen conservatorium te zijn). En die het leuk vindt met een gitarist (65) Franse chansons te gaan spelen. Vrije tijd, toewerken naar culturele activiteiten. Regio Eindhoven (straal +/- 50km). Repeteren overdag.

Alexander (gitaar)

Progressive metal band Cambrian zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Progressive metal band Cambrian zoekt drummerWij zijn Cambrian, een progressive metal band in de regio Eindhoven (we oefenen in Helmond). Omdat onze drummer heeft besloten om te stoppen met muziek maken zijn we op zoek naar een nieuwe drummer. We bestaan nu 8 jaar en zijn bezig met het schrijven van ons 2de album. Ons eerste album kun je hier luisteren: https://open.spotify.com/artist/4UbzF2TK393Pa9jOD8bRZ8. Daarnaast vinden we het tof om hier … meer »

Muzikantenbank user Lennart van der LeijLennart van der Leij

Houd jij van zingen?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 193x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Zing jij graag en heb je voor je gevoel genoeg meegezongen met Youtube en Spotify? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek … meer »

gitarist-647

Goedlopende coverband met agenda en boekingskantoor zoekt allround gitarist!

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 272x bekeken

Omdat onze huidige gitarist op termijn de band gaat verlaten is KnockOut -The Band (www.knockoutband.nl) op zoek naar een nieuwe gitarist. Ervaring in het cover-circuit is vereist. Het spreekt voor zich dat je de sterren van de hemel speelt en zowel de solo als slag gitaar-partijen voor je rekening neemt. Als je ook koorwerk/backing kunt invullen is dat helemaal fantastisch. Daarnaast ben je enthousiast, … meer »

RvdH

BASSIST GEZOCHT voor 60+ band (Instalatie aanwezig)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 287x bekeken

Hey, wij willen onze band versterken met een bassist met enig ervaring. Wij spelen muziek van o.a. Clapton, Cale, Sas enz. Enz. Wij zijn alle gepensioneerd en repeteren meestal op vrijdagmiddag op onze vaste locatie in Elsendorp. Heb je in het verleden gespeeld en heb weer kriebels maar geen spullen, geen probleem, er staat een prima basgitaar met versterker. Onze bezetting is drums, keyboard, … meer »

Hans Finklenberg

Bassist en Gitarist gezocht voor hardrockband

Bassist en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Bassist en Gitarist gezocht voor hardrockbandHey! Bassist en gitarist gezocht in regio Eindhoven voor hardrockband. Wij zanger/gitarist en drummer zoeken jou! Eigen nummers schrijven en repeteren in de regio dan optreden, liefst dus daar ook tijd voor willen maken! Invloeden zijn voor iedereen anders let’s make something out of that! Heb jij ervaring als bassist of als gitarist en ben je creatief in het creëren van baslijnen en riffs en … meer »

Muzikantenbank user Michiel VerspagetMichiel Verspaget