Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Simple Minds tribute band zoekt frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 88x bekeken

Voor een nieuw op te richten Simple Minds Tribute Band zijn wij op zoek naar een Leadzanger dus...... Ben jij bekend met de muziek en sound van Simple minds en wil jij, net als ons weer eens terug naar de tijd van "Don't you" alive and kicking" Sanctify yourself"en "Belfast child"? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!! Wie zijn wij? Een drummer, toetsenist, gitarist en bassist van 45-55 jaar … meer »

Marco

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 185x bekeken

De formule van Virtual Mission is om (jaren 80/90 en andere) popnummers op onze eigen ‘stevige’ manier te brengen. Zeg maar gerust: covers met scherp metalen randje. Wij bestaan al enkele jaren, maar wat wij op dit moment missen is een enthousiaste drummer, die niet alleen houdt van lekker muziek maken, maar ook van gezelligheid en af en toe slap ouwehoeren. Wij beschikken over eigen repetitieruimte … meer »

Harald

Gezocht toetsen / violist / bassist

Bassist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 141x bekeken

Singer songwriter zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral samen eigen nummers te spelen. Genre Folk, blues, country Ik ben 44 jaar, gitaar, zang en mijn vriendin 34 jaar gitaar, banjo, doedelzak en zang Lijkt het jou leuk om een keer mee te spelen en bij wederzijdse klik je samen te voegen bij oze formatie reageer dan voor het maken van een afspraak.

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter

Toetsenist zoekt bassist, drummer,gitarist en zanger

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 251x bekeken

Toetsenist zoekt voor een nieuwe bluesrock band muzikanten, die van stevige rockende, groovende nummers houden. Originele benadering van nummers met ruimte voor bijzondere improvisaties en afwisseling. Bestaande bewerkte- en op termijn eigen nummers. Niet alleen 3 akkoorden. Gezocht goede muzikanten: gitarist (evt 2, niet alleen snelheid, ook gevoelig), zang, bas, drums. Repetities ZO brabant/Limburg … meer »

koen

Sweet d'Buster Experience zoekt zanger(es) . . .

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 117x bekeken

Sweet d'Buster Experience zoekt zanger(es) . . .ZANGER(-ES) gezocht... voor en door... >> SWEET d'BUSTER EXPERIENCE << Sweet d'Buster Experience moet De tribute worden van de, volgens velen, meest legendarische Nederlandse band van eind jaren 70: “Sweet d’Buster”. De band was uniek en enig in zijn soort. De muziek is het nog steeds en zal het altijd blijven: ..." ZELDZAAM - UNIEK - VERSCHRIKKELIJK GOED " Wij willen de highlights uit het unieke repertoire de aandacht geven dat het verdient en willen dit gaan spelen voor de fans van toen en nu. Bij voorkeur ben je bekendgemaakt met het werk van Sweet d'Buster ( .. met het bereik en timing als dat van Bertus ..) en heb je interesse daarvoor. Repetities donderdags in Kruisstraat bij Rosmalen. ...bij serieuze interesse reageren als je beschikbaar bent... See you.. voor info mail: tonfransen777@*******.com ... of reageren met persoonlijk bericht in 'messenger' of bel 06-23753608

Muzikantenbank user Ton FransenTon Fransen

Hoax zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 247x bekeken

Hoi, wij zijn Hoax. Een band met ervaren muzikanten: drummer, bassist, zanger en toetsenist (leeftijden 43-54, maar voelen ons allemaal veel jonger) en wij zoeken een gemotiveerde gitarist. We werken hard aan ons repertoire (van ACDC en De Dijk tot Queen en Steppenwolf) en repeteren iedere maandagavond in Eindhoven. Onze smaak en stijl is muziek van de jaren 60 tot aan de jaren 90 met stevig ritme … meer »

Jeroen Wijnen

Rockband zoekt Drummer!

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 167x bekeken

Wij zijn 3 gemotiveerde muzikanten uit Lierop/Helmond en zoeken een drummer om ons te vergezellen. Wij focussen voornamelijk op eigen werk in de stijlen Progressive en Alternative rock met een enkele cover (nu vooral Pink Floyd). Wij willen graag snel aan de slag en na de Corona beperkingen weer gauw het podium op om flink te knallen.Repetities houden wij in Lierop, bij 1 van ons thuis daar is dan … meer »

Muzikantenbank user Davey SteevensDavey Steevens