Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progmetal band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 93x bekeken

Wij zijn Cambrian, een progressive metal band uit de regio Eindhoven met een repetitieruimte in Helmond. Omdat onze drummer en bassist hebben besloten de band te gaan verlaten zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste drummer en bassist. Wij zijn momenteel hard bezig met het opnemen van ons 2de album. Hier is alvast een voorproefje, een testmix van één van de nummers: https://on.soundcloud.com/HuwBnfGxAKLF8V5i8 … meer »

Cambrian_band

Toetsenist voor vrouwelijke meer rock dan popband gezocht!

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 122x bekeken

Toetsenist voor vrouwelijke meer rock dan popband gezocht!Wij zijn een all female band die op zoek zijn naar een vrouwelijke toetsenist om onze songs te verrijken. Momenteel spelen we alleen covers. Oude pop & rock van ZZ Top, Luke Nelson, Skunk Anansi, The Cure Maar ook nieuwe muziek van bijv. Wet Leg, Royal Blood en Wende. Onze leeftijden zitten in de 40 en 50. Alhoewel we sinds kort in een nieuwe samenstelling spelen en de muzikanten "pas" 5 jaar … meer »

Muzikantenbank user PatriciaPatricia

Disco/soul band zoekt ervaren bassist(e)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 250x bekeken

wij zijn een disco/soul band bestaande uit 2 zangeressen, gitarist/zanger, toetsenist en drummer. Onze leeftijden zijn van begin 50 tot midden 60. Wij repeteren nu op maandagavond in Helmond. Doelstelling is zo'n 10 optreden per jaar. We willen vooral veel plezier samen hebben. Vanwege gezondheidsproblemen is onze bassist moeten stoppen. Om deze reden zijn wij op zoek naar een bassist(e) met … meer »

frans van der linden

Progressieve rock zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 125x bekeken

Progressieve rock zanger(es) gezochtIk ben op zoek naar een (semi-) ervaren vocalist in regio Eindhoven voor de band Sepia; bij voorkeur een zangeres. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast en/of nieuwsgierig? Neem direct contact met me op via de mail of via een persoonlijk … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Progressieve Rock drummer gezocht!!!

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 314x bekeken

Progressieve Rock drummer gezocht!!!Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren drummer in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct contact met me op via de mail. Life starts now!!! sepia.music@*******.com Benieuwd naar een geluid en naar de … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Progressieve Rock bassist gezocht!!!

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 141x bekeken

Progressieve Rock bassist gezocht!!!Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren muzikanten in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct contact met me op via de mail. Life starts now!!! sepia.music@*******.com Benieuwd naar een geluid en … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Mandoline spelers

Gitarist en Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 88x bekeken

Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Lijkt je het wat? Stuur een mail naar hendriks122@zonnet,nl

Muzikantenbank user J HendriksJ Hendriks

Band Stiekem Gesjanst zoekt Geluidstechnicus

Geluidstechnicus gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 152x bekeken

De band Stiekem Gesjanst speelt 100% Nederlandstalige pop en verzorgt regelmatig optredens op verschillende podia. Op kleine podia en in cafés gebruiken we onze eigen geluidsinstallatie. Op grote podia zoals festivals gebruiken we een geluidsinstallatie van de organisatie. De band repeteert meestal in Oss of Veghel en wij spelen op amateurbasis. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste geluidstechnicus … meer »

Rob Theunissen