Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

HORK zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 134x bekeken

HORK, zanger/gitarist en drummer, wil aan de slag, maar er is vooralsnog geen bassist blijven plakken. Gaat om eigen werk in een stijl die raakt aan Helmet, Deftones, Whores en nog een hoop meer. Kun jij strakke, groovy maar heftige baslijnen leggen onder een afwisseling van afgepaste gitaarriffs en open melodische stukken? Zin om mee muziek te schrijven en die uiteindelijk het podium op te gooien? … meer »

Muzikantenbank user DennisDennis

Gezocht: pianist met ambities om les te geven

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 75x bekeken

Heb jij ambities om als bijbaan (of evt fulltime) pianoles te geven? Ben je enthousiast en gepassioneerd, maar heb je misschien niet het juiste papiertje? Dan ben je bij Via Musica aan het juiste adres. Muziekschool Via Musica in Helmond zoekt namelijk een nieuwe pianodocent, die graag zelfstandig werkt en de optie heeft om bij mensen aan huis les te geven in Helmond en omstreken. We werken dus niet … meer »

Muzikantenbank user Lisa DonkersLisa Donkers

Lead gitarist/ bassist gezocht!

Bassist en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 192x bekeken

Kun jij een behoorlijk beetje gitaar spelen als het om zware metal gaat? Dan hoop ik van je te horen want wij (drummer, gitarist en vocalist) zoeken een getalenteerde gitarist om onze nieuwe setlist mee te creëren. Ken je of ben je een Bassist die zich ook lekker uit kan leven op zijn basgitaar hoor ik ook graag van je!

Muzikantenbank user TeunTeun

Zanger voor Alquin project

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 155x bekeken

Ik ben op zoek naar een zanger en achtergrondzangeressen voor een projectband. Dat wil zeggen dat het geen vaste band is, maar we voor een paar optredens een set van een compleet album gaan spelen. Het gaat om het album 'Nobody can wait forever' van Alquin (1975) en het omvat 7 rock/symfonische rock/pop nummers. We willen daar max 8 repetities aan besteden en pas zodra er minimaal 1 optreden bekend … meer »

Muzikantenbank user JP BarentsenJP Barentsen

Gitarist op zoek naar een zanger(es)!

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Hey Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, … meer »

gitarist-647

Zing jij (V/45+) Franse chansons....

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 220x bekeken

Ben jij zangeres (45+, vrije tijd) en zing je Franse chansons. Mocht je iemand zoeken om een duo mee te vormen, ben ik (65, gitaar) geïnteresseerd. Ik ben niet gebonden aan vaste tijden, kan e.v. overdag, wellicht handig voor jou i.v.m. werk of privé. Regio Den Bosch-Eindhoven. Wil je meer weten, neem dan even contact op.

Alxander

Coverband zoekt toetsenist(e) (Eindhoven)

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 207x bekeken

Coverband zoekt toetsenist(e) (Eindhoven)Hallo allemaal, Dâ is ôk is opzoek naar een gezellige, enthousiaste toetsenist(e). Wij zijn een coverband, ontstaan vanuit een workshop en gegroeid tot een fanatieke, sfeervolle band. We spelen vooral voor de lol en hebben de ambitie om een aantal keren per jaar op te treden (gemiddeld de laatste jaren drie à vier optredens per jaar). Huidige samenstelling bestaat uit twee vrouwen (zang en bas) … meer »

Peter