Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Groovende Hardrock/Metal Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 128x bekeken

BASSIST GEZOCHT voor groovende Hardrock/Metal band Repetiteruimte omgeving Eindhoven/Tilburg (in Oirschot) Drummer en gitarist/zanger zoeken bassist. Leeftijdsvoorkeur : 30 t/m 50. Speelplezier/vette groovende nummers staan voorop (niet te moeilijk doen!) Aantal jaar ervaring wel verreist, aangezien we eigen (niet te technische) nummers gaan maken. Hier en daar zullen we ook een covertje … meer »

Muzikantenbank user Maurice van DijckMaurice van Dijck

Blues/Rock band zoekt een 50+ gevorderde zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Wij drummer-bassist- gitarist en toetsenman alle 50+ zoeken een Zanger om een blues/rock hobby band op te starten. Nummers waar we aan denken zijn van Walter Trout/Bryce Janey/Davy Knowles/Joe Bonamassa/Gov't Mule/Laurece Jones/Friesschlader en andere. Dit zal ook gaan in overleg met de nieuwe bandleden. Natuurlijk is het streven om optredens te doen De repetities zullen plaats vinden in Middelbeers. Voor … meer »

Muzikantenbank user Ad van OschAd van Osch

Drummer gezocht (omgeving Eindhoven)

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 946x bekeken

Madelyn Dee (zang/piano, gitaar, bas) zoekt een drummer (m/v). Madelyn Dee arrangeert het liedjesrepertoire van de zangeres tot een stevige blues-, rock- of jazzsound. We zoeken iemand die initiatief, creativiteit, inspiratie en humor meebrengt. We vinden muziek maken vooral leuk. Doel: met een paar vette sets het podium op. Onze leeftijd: 40+.

Muzikantenbank user Daphne ReijnoudtDaphne Reijnoudt

NightCats BigBand uit Eersel zoekt lead-trompet en (bas)trombone

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 244x bekeken

NightCats BigBand uit Eersel zoekt lead-trompet en (bas)tromboneNightCats BigBand uit Eersel is op zoek naar een lead-trompettist en trombonist. Het brede basisrepertoire van de band bestaat, naast de traditionele big band-swing, uit lekkere jazzy bewerkingen van hedendaagse populaire muziek, aangevuld met niet altijd voor de hand, maar wel altijd goed in het gehoor, liggende eigen arrangementen. De energie spat er van af. Het vonkt, schuurt, swingt en kraakt … meer »

Mario van Leeuwen

Zanger(es) gezocht voor opnames

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 224x bekeken

Hoi muziekgekken, Mijn naam is Ralf en ik zoek zangers of zangeressen die mijn demo’s willen voorzien van echte zang. Bij gebrek aan beter heb ik maar zelf de nummers ingezongen, en niet eens onaardig. Maar het kan en moet veel beter! Vandaar mijn vraag. Je zou dan wel zelf ergens (thuis?) de opnames moeten maken, die ik dan gebruik op mijn ‘zang’ te vervangen. Wat voor muziek is het? Nou, … meer »

Ralf Engelen

Blues Express

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Blues ExpressBlues Express, een onlangs geformeerde bluesband, bestaande uit vier ervaren muzikanten (drummer, gitarist, toetsenist en bassist, allen 40+) zoekt een frontman met een voor de blues geschikte stem. Het in onderling overleg samen te stellen repertoire omvat in principe de hele range binnen de bluesmuziek. Plezier beleven in het gezamenlijk muziek maken staat bij ons voorop. Eventuele optredens zullen … meer »

Henk van den Brink

Sologitarist of gitariste gezocht voor een gezellige coverband

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Wij een gezellige band in omgeving Cuijk zoeken een sologitarist,of gitariste. Muzieksoort: jaren 60-70-80 maar ook wat hedendaags dus gewoon wat we allemaal mooi vinden. Muziek van CCR , the Mavericks de Dooby Brothers en nog veel meer . Samenstellling: Zangeressen , zanger, toetsenist, slaggitarist, basgitarist en drummer. Doelstelling: 2 tot 6x/jaar in overleg een leuk optreden of op verzoek ergens … meer »

Coverband

Countryband zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 246x bekeken

Wij, toetsenist/zanger, zangeres, pedalsteellist/zanger, slaggitarist/zanger, drummer en leadgitarist/zanger zijn opzoek naar een bassist. O.a. nummers van Vince Gill, Alan Jackson, Brad Paisley, Mindy Mccready e.a. van THE Eagles, THE Bellamy Brothers, Ilse de Lange. We repeteren elke vrijdagavond in Helmond. Voel je hier wat voor neem dan contact met ons op. Muzikale groet.......

Xavier Trommelen

Coverband Brandtastic zoekt 2e saxofonist

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Brandtastic, een coverband uit #Brandevoort(Helmond), is op zoek naar een 2e saxofonist als uitbreiding van de blazerssectie. Ons repertoire is divers; Phil Collins , Adele maar ook Santana of Bruno Mars. De bezetting van de band is toetsen, 2 vocalisten, bas, gitaar, percussie, drums en saxofoon. We repeteren wekelijks op donderdagavond vanaf 20.30u in wijkcentrum het Brandpunt in Brandevoort. Ben … meer »

Clark Kellenaers