Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist m/v gezocht

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Helaas is onze rock coverband onlangs gestopt maar ben ik ( de zanger) samen met onze drummer en gitarist een nieuwe band op aan het starten. We zijn nog op zoek naar een toetsenist m/v die het leuk vindt en die de capaciteit heeft het door ons samengestelde repertoire te spelen en het zou mooi meegenomen zijn als je ook 2e of 3e stem kunt zingen maar dit is geen must. Denk aan nummers van Toto, … meer »

HK

BackingVocal

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 314x bekeken

Wij zoeken: Een echt bandmens, eentje die onvoorwaardelijk kiest voor haar band en niet nóg een, twee of drie projecten/bands erbij wil hebben. Je kan wekelijks repeteren en wil graag optreden (dus bereid om je privé agenda aan te passen). Naast steady zingen, kun je ook heel goed performen en snap je dat uiterlijk toch best belangrijk is. Alles in gezellige setting en gezonde gedrevenheid Ons … meer »

Muzikantenbank user PumkinPumkin

Blues/Rockband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 306x bekeken

Triple Cripple zoekt een zanger. Wij zijn een blues/rock band bestaande uit 2 gitaristen, bassist, keyboard en drummer. Helaas moest onze zanger vanwege omstandigheden ons verlaten en zoeken we weer een enthousiaste zanger om lekker samen muziek te maken. Doel is paar keer per jaar optreden. In de zomer op festivals maar met name veel plezier samen hebben. Daarom geen opgeblazen ego's maar wel gezelligheid … meer »

Muzikantenbank user WimWim

DnB producer/ keyboardist

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Drummer & toetsenist zoeken een mede-DnB producer. Om een paar keer per maand volledig geimproviseerd te jammen. We komen met name handen tekort om bas, rhodes, pads & fx tegelijk te spelen. Zeer goede spullen en ruimte. Eigen synths meenemen wordt gewaardeerd. Leeftijd tussen 25-45 Stuur even een appje voor een mp3 demo naar nulzes25033303

G Hendriks

Enthousiaste band is op zoek naar een ervaren gitarist met zangstem

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 294x bekeken

Beste gitaristen, voor onze band met ervaren muzikanten zanger-gitarist, bassist, drummer en saxofonist die al vele jaren samen spelen, zijn we met spoed op zoek naar een ervaren gitarist/zanger met podiumervaring om onze huidige band te komen versterken. Heb jij podium ervaring, speel je (slag)gitaar en ook akoestische gitaar en kun je ook nog wat nummers lead zingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! … meer »

Muzikantenbank user JohanJohan

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Een gitarist/toetsenist/zanger (33) en bassist (29) zoeken samen een drummer om een rockband te beginnen. Aanvankelijk covers om snel naar het podium te kunnen en op elkaar ingespeeld te raken, maar met doel om volledig over te gaan op eigen nummers. We hebben schrijfervaring van vorige bands.

David Duwaer

Voiceware is op zoek naar een trompettist en trombonist.

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 109x bekeken

We zijn een dynamische groep van 8 zangers met een een 8-koppige band uit Mierlo. En wegens het vertrek van twee blazers zijn we op zoek naar nieuw blaastalent. Repeteren doen we op de vrijdagavonden. We brengen meerstemmig soul, pop, rock en jazz repertoire en we wisselen dit af met solo gezongen nummers. Op voiceware.nl staan een aantal muziekfragmenten die je een goede indruk van ons kunnen geven. … meer »

Aart