Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leeuwarden (Friesland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 170x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld

Band in oprichting zoekt mede muzikanten.

Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 683x bekeken

Wij ervaren Muzikanten zoeken een ervaren enthousiaste toetsenist voor het oprichten van een coverband. Ons doel is om regelmatig op te treden tijdens/in dorpsfeesten, festivals, cafés, bruiloften en partijen. Ben jij deze happy musician, stuur ons dan een berichtje. Wij zijn alvast bezig met het opbouwen van een repertoire.😏 Graag horen we van je. Groetjes😉

Muzikantenbank user J.R.J.J.R.J.

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist.

Bassist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 735x bekeken

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist.Met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) zijn wij op zoek naar een gedreven bassist, die een mooie touch kan geven aan een diversiteit van repertoire, van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock en stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Kennis van akkoorden spreekt voor zich. Als je noten kunt lezen, is dat zeker een pré. Wie zijn wij? Joy for People Gospel Choir is een groep mensen … meer »

wavdh