Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leeuwarden (Friesland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnend gitarist.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 150x bekeken

Gezocht , hard rock liefhebbers als ik die van Ac/ dc houden. Ik ben van plan om een beginnend ac dc tribute band op te richten. Durf jij het aan om met een beginnende gitarist dit te crearen? Denk hier bij aan; Tot de cd van Highway to hell, tot aan Black ice. Deze periode. Ik hoor graag enthousiaste reacties. Ik zoek daarom nog een sologitarist, drummer en bassist. Plezier staat voor op..en … meer »

Muzikantenbank user Paul Vd WolfPaul Vd Wolf

Big Band in Leeuwarden zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 157x bekeken

Per direct zoeken wij een toetsenist!!! Big Mill Band Leeuwarden Bestaat uit: 5 Saxofoons: 2 altsaxofoons, 2 tenorsaxofoons en een baritonsaxofoon 4 Trombones; 4 Trompettisten; Ritmesectie; Drums, toetsen, gitaar en basgitaar/contrabas 2 Zangeressen 1 Professionele dirigent Repertoire: Van hedendaagse popmuziek tot verfijnde funk, soul, blues en Jazzmuziek. In de diverse stijlen komen de … meer »

Muzikantenbank user Christine van der MolenChristine van der Molen

Gezocht Toetsenist m/v

Blazer en Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 157x bekeken

Hallo Toetsenisten (m/v), Wij zijn op zoek naar een ervaren toetsenist m/v die het leuk zou vinden om met onze band “ 2Cover “ samen aan een goed repertoire in het Blues – Rock – Soul – Pop – Reggae - RnB genre te werken. We zijn al een heel end met het repertoire en we willen eigenlijk zo snel mogelijk samen een aantal keer per jaar het podium op en hebben voor de soort songs die we … meer »

Muzikantenbank user Pedro RakPedro Rak

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 249x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld

Band in oprichting zoekt mede muzikanten.

Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 750x bekeken

Wij ervaren Muzikanten zoeken een ervaren enthousiaste toetsenist voor het oprichten van een coverband. Ons doel is om regelmatig op te treden tijdens/in dorpsfeesten, festivals, cafés, bruiloften en partijen. Ben jij deze happy musician, stuur ons dan een berichtje. Wij zijn alvast bezig met het opbouwen van een repertoire.😏 Graag horen we van je. Groetjes😉

Muzikantenbank user J.R.J.J.R.J.

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.

Bassist en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 1302x bekeken

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.Met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) zijn wij op zoek naar een gedreven bassist, die een mooie touch kan geven aan een diversiteit van repertoire, van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock en stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Kennis van akkoorden spreekt voor zich. Als je noten kunt lezen, is dat zeker een pré. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een gedreven gitarist, … meer »

wavdh