Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leeuwarden (Friesland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoek band(Country/Bluegrass/Rockabilly)!

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 282x bekeken

Mijn naam is Sharon, 25 jaar en woon in Leeuwarden. Al jaren zing ik graag, in koren, korte live optredens als spontane invaller maar nooit de stap gezet om er echt iets mee te doen. In de eerste instantie zoek ik een band die hobbymatig muziek met elkaar wil maken en verder niet. Mochten er toch ambities zijn dan sta ik zeker open voor meer! Zelf speel ik geen enkele noot en daarom zoek ik muzikanten … meer »

Sharon Eichin

Gitarist met professionele instelling gezocht Friesland

Gitarist en Overig gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 328x bekeken

Gitarist, Ik ben een ervaren zangeres van begin 30, die zo'n 40 keer per jaar door het land speelt met cover-/feestband concepten. Ter aanvulling/afwisseling ben ik nu opzoek naar een professioneel/semi-prof gitarist(e) om samen een akoestisch project mee op te zetten. Doel is minimaal 25 betaalde optredens per jaar te doen. Promotie en boekingen worden uitbesteed. Must haves: - Zowel akoestisch … meer »

Zangeres zoekt band

Muziekvereniging "Ons Genoegen" bouwt aan een nieuw harmonieorkest in Leeuwarden.

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 803x bekeken

Muziekvereniging Na een moeilijke periode begin 2016, waarbij door omstandigheden alle activiteiten moesten worden stilgelegd, heeft het bestuur van Muziekvereniging "Ons Genoegen" uit Leeuwarden besloten een nieuw harmonieorkest op te bouwen Het betreft bespelers van dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, bas en slagwerk. Ook bespelers van andere blaasinstrumenten, zoals bijvoorbeeld … meer »

Chris van Hardeveld