Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leeuwarden (Friesland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Horror) punk/metalhead/goth zoekt band

Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 78x bekeken

Hallo, m'n naam is Dante en ben 19 jaar oud. Ik ben op zoek naar een band in rock, punk en metal. Zelf kan ik redelijk zingen en screamen en ben ook inzetbaar als bassist en rythmgitarist. Maar in alle eerlijkheid, hoewel zang of rythmgitaar mijn voorkeur heeft, ik speel met alle plezier welke van de genoemde posities dan ook. Wat betreft muziek die ik zelf geschreven heb, het gaat vaker wel dan … meer »

Dante

Muziekanten gezocht voor project

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 270x bekeken

Hallo, mijn naam is Fokko van der Meulen. Sinds ik aardig persoonlijke dingen heb kunnen verwerken door ze op papier te schrijven en daar halve nummers van heb gemaakt, lijkt het me goed om er daadwerkelijk echte nummers van te maken  daarvoor heb ik muziekanten nodig. Ik zoek hierbij Een drummer Een of 2 gitaristen Een bassist Misschien ook keys Als je backingvocals kan is het al … meer »

Muzikantenbank user Fokko Van Der MeulenFokko Van Der Meulen

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 145x bekeken

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband30-jarige bassist zoekt gelijkgestemden om een post-punk coverband op te starten. Enige ervaring is een pre, maar zeker geen vereiste. Liefde voor dit type muziek is wel van belang, anders heeft het geen zin. Mijn doel is om een aantal Joy Division en The Cure nummers uit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan. Dat hoeven zeker niet alleen de hits te zijn. Dus bijv. The Figurehead en The Eternal … meer »

Muzikantenbank user Rob van DeldenRob van Delden

Gezelligheidscombo zoekt Gitarist -regio Franeker

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 295x bekeken

Wij zoeken al langer een tweede begeleidings(slag)gitarist. Moet de huidige gitarist vervangen die op bas wil overgaan. Wij zijn al aardig in leeftijd gevorderd, dus oldtimers, hier ligt je kans om weer eens ouderwets los te gaan. Huidige bezetting: Gitarist,accordeonist,drummer en zanger. We draaien al zo'n 15 jaar en treden ca. 15 tot 20 x per jaar op -o.a ook in verzorgingshuizen . We hebben een … meer »

Cor van Croonenburg

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 599x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld