Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leeuwarden (Friesland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 467x bekeken

Gitarist zoekt bandIk ben Jelle, 23 jaar oud, kom uit Leeuwarden en ben op zoek naar een band om als (tweede) gitarist en eventueel zanger bij aan te sluiten. Ik ben geen Hendrix en heb geen eerdere bandervaring maar heb onlangs weer een paar maanden lessen gevolgd om mijn niveau te verhogen en denk dat samen spelen met anderen een mooie volgende stap is om weer meer te leren en ik zou hier prima als slaggitarist bij … meer »

Muzikantenbank user Jelle OverbeekJelle Overbeek

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 391x bekeken

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband30-jarige bassist zoekt gelijkgestemden om een post-punk coverband op te starten. Enige ervaring is een pre, maar zeker geen vereiste. Liefde voor dit type muziek is wel van belang, anders heeft het geen zin. Mijn doel is om een aantal Joy Division en The Cure nummers uit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan. Dat hoeven zeker niet alleen de hits te zijn. Dus bijv. The Figurehead en The Eternal … meer »

Muzikantenbank user Rob van DeldenRob van Delden

Gezelligheidscombo zoekt Gitarist -regio Franeker

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 569x bekeken

Gezelligheidscombo zoekt Gitarist -regio FranekerWij zoeken al langer een tweede begeleidings(slag)gitarist. Moet de huidige gitarist vervangen die op bas wil overgaan. Wij zijn al aardig in leeftijd gevorderd, dus oldtimers, hier ligt je kans om weer eens ouderwets los te gaan. Huidige bezetting: Gitarist,accordeonist,drummer en zanger. We draaien al zo'n 15 jaar en treden ca. 15 tot 20 x per jaar op -o.a ook in verzorgingshuizen . We hebben een … meer »

Cor van Croonenburg

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 709x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld