Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leeuwarden (Friesland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht Ervaren Reggaebassist

Bassist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 116x bekeken

Ervaren bassist gezocht voor een reeds opgezette Reggaeband. Wij repeteren om de 2 weken op een maandagavond in Leeuwarden Friesland. Reeds aanwezig , Sologitarist , Slaggitarist , Drummer, Toetsenist en Zangeres. Voel jij je aangesproken reageer, wie weet ben jij degene die wij zoeken.

Muzikantenbank user Pedro RakPedro Rak

Wij zoeken een drummer

Drummer gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 303x bekeken

Wij zoeken een drummerWij zijn de band Grindfunkel, een driepersoons gitaarband met invloeden van stevige alternatieve rock en (post)punk. Alleen eigen nummers, hard, snel en intens. We oefenen nu bij Sumar, vlak bij Leeuwarden. Onze drummer is net onlangs opgestapt vanwege gezondheidsproblemen. Verrekte jammer, want we waren helemaal klaar om op te treden. Ons eerste optreden was gepland in Leeuwarden (Free Festival in … meer »

Muzikantenbank user Kees Terwisscha van ScheltingaKees Terwisscha van Scheltinga

Gitaarband zoekt drummer

Drummer gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 276x bekeken

Gitaarband zoekt drummerWij zijn de band Grindfunkel, een driepersoons gitaarband met invloeden van metal, (post)punk en rock. Alleen eigen nummers, hard, snel en intens. We oefenen nu bij Sumar, vlak bij Leeuwarden. Onze drummer is net onlangs opgestapt vanwege gezondheidsproblemen. Verrekte jammer, want we waren helemaal klaar om op te treden. Ons eerste optreden was gepland in Leeuwarden (Free Festival 14 mrt.), maar werd … meer »

Muzikantenbank user Kees Terwisscha van ScheltingaKees Terwisscha van Scheltinga

Startend basgitarist (2,5 jaar wekelijks les) zoekt jammaten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 318x bekeken

Sinds 2017 gestart met spelen van basgitaar, Het gaat steeds beter en wil nu meer ervaring opdoen in het samenspelen met andere muzikanten, meters maken dus !. Sinds oktober 2019 heb ik al een beetje band ervaring opgebouwd met 2 bands (rock/top 200/nederpop) en een jamsessie (die ik nu 1 in de maand ga bijwonen). Ben op zoek naar andere muzikanten om mee te jammen. Dit hoeft niet perce een vaste … meer »

Maurice Yedema

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 464x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld