Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Leeuwarden (Friesland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

ROCKBAND SKVR zoekt gedreven er ervaren Bassist

Bassist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 25x bekeken

Wij van SKVR zoeken per direct een gedreven, ervaren bassist die muzikaliteit kan meebrengen en zn ego kan thuislaten :-) Wij hebben een eigen studio en repteren 1 keer in de week en zijn op het moment bezig met opnamen. Wij zoeken dus iemand in de omgeving Friesland die kan rocken als een tijger maar wel strak is. Spelen met in ear is een must! Voor.meer info over de band en tracks ga naar www.skaevver.nl … meer »

Mark Jongedijk

Zanger of zangeres gezocht, coverband The Cube

Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 249x bekeken

Zanger of zangeres gezocht, coverband The CubeTot onze grote spijt heeft onze leadzanger Kees aangegeven te stoppen bij The Cube per februari. Bij deze zijn we nu op zoek naar een zanger of zangeres die samen met Geartsje het 'front' wil gaan vormen van onze band! Ben jij serieus bezig met zingen, heb je podiumervaring en zoek je een leuke allround coverband? Dan zoeken wij jou! Wij spelen covers van toen en nu en in meerdere genres (o.a. Queen, … meer »

Muzikantenbank user Geartsje Van DijkGeartsje Van Dijk

Joy for People Gospel Choir zoekt dirigent m/v!!

Overig gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 113x bekeken

Joy for People Gospel Choir zoekt dirigent m/v!!Ben jij de inspirerende leider voor ons Gospel Choir met de ambitie om een onvergetelijke indruk achter te laten bij ons publiek? WIE ZIJN WIJ Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al meer dan 45 jaar wil Joy for People Gospel Choir op deze manier De prachtige Boodschap delen met ieder die het wil horen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid … meer »

wavdh

Muziekvereniging "Ons Genoegen" bouwt aan een nieuw harmonieorkest in Leeuwarden.

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 873x bekeken

Muziekvereniging Na een moeilijke periode begin 2016, waarbij door omstandigheden alle activiteiten moesten worden stilgelegd, heeft het bestuur van Muziekvereniging "Ons Genoegen" uit Leeuwarden besloten een nieuw harmonieorkest op te bouwen Het betreft bespelers van dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, bas en slagwerk. Ook bespelers van andere blaasinstrumenten, zoals bijvoorbeeld … meer »

Chris van Hardeveld