Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Lou Reed/Velvet Underground tribute zoekt drummer!

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland)

THE BLUE MASK is dé Lou Reed / Velvet Underground tribute band van Nederland
En we zijn op zoek naar een nieuwe drummer!

Lou Reed is bekend van ‘evergreen’s als Perfect Day, Walk On The Wild Side, Vicious, Satellite Of Love – nummer die we allemaal spelen. En meer: ook diverse nummers van Velvet Underground zijn deel van ons repertoire.

Wat zoeken we
Een goede drummer (alle genders zijn welkom) die enthousiast is over het werk van Lou Reed en Velvet Underground. Iemand (alle leeftijden zijn welkom, wij zijn 40 en 50-ers) die houdt van samen in een band spelen en optreden. Een vriendelijk iemand die graag zijn/haar bijdrage levert en meedenkt over waar we kunnen spelen. We zijn een tribute band en niet een cover band, dus er is ruimte als muzikant om ‘eigen’ invulling te geven aan de nummers. We spelen alleen nummers van Lou Reed en Velvet Underground.

Wat bieden we
Een toffe band waar we samen veel plezier beleven aan de muziek, repeteren en optreden. We repeteren in Nijmegen en spelen overal waar interesse is. Momenteel spelen we ongeveer 5-6 keer per jaar en we repeteren om nieuw materiaal te oefenen en voor elk optreden. Handig om te weten is dat we dit niet voor het geld doen: inkomsten gaan in principe in de bandkas waaruit een aantal kosten wordt betaald.

Alle informatie over The Blue Mask is online te vinden op onze website wwww.thebluemask.nl Neem een kijkje en laat ons weten als je interesse hebt – we horen heel graag van je!

Website: www.thebluemask.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.