Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 118x bekeken

Drummer gezocht!Beste lezer, Wij zijn Stealing Daisies en zijn op zoek naar een nieuwe drummer (en toetsenist). Op dit moment bestaat de band uit 2 leden: Benjamin (acc. gitaar/zang) Quint (bass en zang) Wij zoeken iemand tussen de 18 en 26 jaar met enige podiumervaring en ambitie om veel te spelen en samen met ons te groeien als band. Hij/zij moet bereid zijn om te repeteren in de omgeving Arnhem en … meer »

Stealing Daisies

Jazz combo i.o zoekt bassist en drummer!

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 236x bekeken

Wij zijn een jazz combo in oprichting bestaande uit ervaren zangeres, saxofonist en gitarist. Voor de, nog ontbrekende, ritmesectie zijn we op zoek naar een (contra)bassist en drummer beide met de nodige ervaring op het gebied van Jazz, latin/bossa-nova en blues.   Hoewel speelplezier voorop staat, nemen we onze hobby serieus: we verwachten van elkaar en voor repetities de nodige inzet & voorbereiding. … meer »

Muzikantenbank user Ed MelssenEd Melssen

Zanger gerzocht

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 201x bekeken

Zanger gezocht Wij, drummer, bassist, 2 gitaristen en toetsenman zoeken een zanger om samen met ons muziek te maken in onze eigen oefenruimte in de Schuytgraaf in Arnhem-Zuid. Onze muziekstijl is een breed repertoire uit de jaren '60-'70 maar ook van een latere periode. Onze gemiddelde leeftijd is 60+, maar zo oud voelen wij ons zeker niet. Voor meer informatie bel met Willem 06-46103849.

Ronald

Gitarist zoekt mede muzikanten voor melo death metal band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 237x bekeken

Hallo lieve mensen! Ik ben een 24 jarige gitarist die 14 jaar gitaar speelt met 5 jaar band ervaring. Ik wil heel graag een melo death metal in de stijl van de 90's/early 2000's Gotenburgse In Flames, At The Gates, Dark Tranquility etc met eigen nummers starten. Ik schrijf al een tijdje wat eigen riffs & tracks maar heb op moment geen goede gedreven metal muzikanten om mee te spelen. Ben dus … meer »

Muzikantenbank user Boudewijn NoordhuisBoudewijn Noordhuis

Toto Coverband

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 788x bekeken

Bassist zoekt Semi-prof/prof drummer, toetsenist, toetsenist, gitarist zanger om TOTO coverband op te starten. Beoogde opzet: Kennismakingsrepetitie (4 of 5 stukken), repertoire bepalen, thuis instuderen, enkele doorlooprepetities, tussentijds promo video/foto's maken, presenteren bij boekingsbureau's, aanmelden op media platforms, op korte termijn optredens regelen. Het is van belang dat je zowel … meer »

Bob

Drummer gezocht voor progmetalband Epic Mind

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 523x bekeken

Drummer gezocht voor progmetalband Epic MindVoor de herstart van de progmetalband Epic Mind zijn wij op zoek naar een drummer met ambitie, skills en geschikte gear. Onze muziek varieert van intiem en gevoelig tot bruut en intens. Denk aan Dream Theater, Symphony X en Opeth en check ons debuutalbum op Spotify: https://open.spotify.com/album/4LbZj6JOdm6CBTy2aLx4aS?si=-2W7qKbBRlGPX8UHWpD6UQ Onze plannen: - Elke maandagavond afwisselend … meer »

Raoul Van Oosten