Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht voor door te starten band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 239x bekeken

Drummer gezocht voor door te starten bandHoi. Wij, 2 zangeressen, 1 gitarist en bassist (ik) zijn op zoek naar jou voor een Indo allround band. Muziekstijlen: Country, R+R, disco, soul, reggae, lagu2, NL, etc Tussen 25 en 40 optredens/jr, te beginnen in September 2021en door het hele land.repetitieruimte afhankelijk van woonplaats van de bandleden (nu Almere, Arnhem, Ede..) Leeftijd 50+. Ook optredens in het buitenland in het verschiet … meer »

Muzikantenbank user Maurice CoffaMaurice Coffa

Phoenix Big Band Wageningen zoekt drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 108x bekeken

Phoenix Big Band Wageningen zoekt drummerNu onze huidige drummer om gezondheidsredenen helaas gaat stoppen, zijn wij dringend op zoek naar een opvolger. Onze bigband is een gezellige groep muzikanten met een gevarieerd repertoire. Wij treden (in normale tijden) een aantal keren per jaar op en repeteren op de maandagavond van 19:30-21:00. Onze thuisbasis is een ruimte bij Oranje Nassau's Oord op de grens van Wageningen en Renkum, maar nu … meer »

Anneke Sicherer-Roetman

Jonesy Sings zoekt breed georiënteerde drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 214x bekeken

Jonesy Sings zoekt breed georiënteerde drummerHoi Ik ben op zoek naar een drummer/drumster voor eigen werk. stijl zeer divers. van ruig tot zacht, van vol tot minimaal. Eigen werk. Eigenlijk begint het nu net een btje te lopen allemaal. En omdat er vraag is naar uitvoering van net opgenomen werk waarbij een hele band nodig is wil ik gaan uitbreiden want ik heb maar 2 handen en kan maar 1 stem tegelijk zingen ;-) Prettige ontspannen sfeer is belangrijk … meer »

Muzikantenbank user Jonesy SingsJonesy Sings

Melodische gitariste zoekt bas, gitarist, drum, zang voor nieuwe band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 293x bekeken

Ik ben Eva, 22 jaar en speel nu zo'n 5 jaar met veel plezier elektrisch gitaar. Ik speel en luister veel melodische rock en hier ligt ook echt mijn passie. Ik schrijf ook een beetje en speel vooral solo gitaar en improviseer veel. Ben mezelf daar verder in aan het ontwikkelen, maar wil mijn slaggitaar ook verbeteren. Verder luister ik ook graag rauwe bluesrock, old school rock, heavy metal en pop. … meer »

Eef

Melodische gitariste zoekt muzikanten voor instrumentaal/experimenteel project

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 128x bekeken

Hoihoi! Ik ben Eva, 22 jaar en speel nu zo'n 5 jaar met veel plezier elektrisch gitaar. Ik speel en luister veel melodische rock en hier ligt ook echt mijn passie. Ik schrijf ook een beetje en speel vooral solo gitaar en improviseer veel. Ben mezelf daar verder in aan het ontwikkelen, maar wil mijn slaggitaar ook verbeteren. Ik speel ook een beetje piano, heb een synthesizer en ik zing. Ik ben … meer »

Eef