Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Swingende drummer gezocht

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 81x bekeken

Voor een Arnhemse pop/jazz-band, bestaande uit een zangeres, drummer, bassist, gitarist en saxofonist, zoeken we een swingende drummer. Het repertoire bestaat uit een mix van pop, rock, latin, soul en jazz nummers. Nummers als Dreams, Blossom deari, Beautiful day, Streetlife, For once in my life, Sunrise, Fly me to the moon, Smooth operator en No more blues geven een goede indruk van ons repertoire. … meer »

Cor van der Meij

Pop-Rock / Rock / Indie bandje Opstarten?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 83x bekeken

Hallo ik ben Tamia en ik ben 14 jaar oud. Ik speel ruim één jaar gitaar en heb al een paar keer opgetreden (alleen maar ook in een band). Mij lijkt het leuk om een bandje te starten met leeftijdsgenoten in (de buurt van) Gelderland (zelf woon ik in Ede). Mijn voorkeur gaat naar Indie / Pop-Rock / Rock muziek zoals: Kensington, Di-Rect, Kings of leon, Foals, The War on Drugs. Voor een band op te starten … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Gitarist op zoek naar blues & rock

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 200x bekeken

Gitarist op zoek naar blues & rockGitarist van 46 jaar is op zoek naar band/ of bandleden in de regio Arnhem. Ben 15 jaar geleden actief geweest in een coverband en wil nu de draad weer oppakken. Ik ben nog wel een beetje roestig maar wel gedreven. Plezier maken en van elkaar leren om later een mooi stukje muziek neer te zetten lijkt mij een mooi streven. Ik speel soms ook wel eens bas maar dat stelt nu nog niet veel voor, maar je … meer »

Richard de Wit

Gitariste zoekt muzikanten! - eigen nummers/instrumentaal/melodisch

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 192x bekeken

Hoihoi! Ik ben Eva,20, en ik speel elektrisch gitaar. Ik zoek mensen die samen met mij nummers willen (af)schrijven en samen spelen. Ik speel vooral leadgitaar en hou ook erg van zingen. Ik hou van VEEL stijlen: blues, rock, grunge, progressieve rock, heavy metal, gitaar virtuoso's, gypsy jazz en Oosterse muziek. Ik varieer veel in wat ik speel/schrijf, maar voornamelijk instrumentaal en richting … meer »

Eef

Gitariste zoekt mensen voor oldschool/heavy metal/blues (cover)band!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 158x bekeken

Beste muzikanten! Ik zoek mensen om een (cover)band mee op te richten in de stijl van Van Halen, Europe, KISS, Airbourne, Iron Maiden en/of bluesrock! Uiteindelijk eigen nummers schrijven llijkt me ook gaaf! Ik ben 20 jaar, speel nu een aantal jaar gitaar en wil vooral meer ervaring opdoen en van elkaar leren. Ik speel voornamelijk solo, maar ook wel rhythm. Ik sta ook open voor andere dingen/genres … meer »

Eef

Beatleband zoekt

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 155x bekeken

startende Beatle coverband zoekt drummer in omgeving Arnhem. Oefenen 2x per maand in de Jacobiberg Arnhem. Band bestaat momenteel uit 5 man. reacties bel 0612937642

Muzikantenbank user Humphrey TarenskeenHumphrey Tarenskeen

Steelyard (experimentele rock) zoekt drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 244x bekeken

Steelyard (experimentele rock) zoekt drummerVoor de band Steelyard (experimentele rock) zijn we op zoek naar een drummer! Steelyard is een band met ambities. Ons nieuwe album is professioneel geproduceerd en wordt momenteel opgepikt door verschillende promotors. We zitten flink in de lift. Ons album en onze clip gaan binnenkort uitkomen en we verwachten veel gigs te gaan doen. Het album staat, de muziek klopt en de promotie is gereed, nu … meer »

Steelyard

Drummer gezocht voor symfonische metalband Egeria

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 226x bekeken

Drummer gezocht voor symfonische metalband EgeriaWe zijn op zoek naar een drummer voor onze symfonische metalband. We schrijven onze eigen nummers en onze stijl is vergelijkbaar met After Forever, Epica, Nightwish. Momenteel nemen we onze 2e EP op en komend jaar willen we weer meerdere keren op het podium staan. Ben jij die enthousiaste drummer, wil je graag optreden en aan eigen nummers werken, laat dan van je horen. Stuur een bericht tav … meer »

Nicole de Ruiter

Bigband zoekt Drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 246x bekeken

Wij zijn een gezellige amateur bigband in Wageningen deels bestaande uit medewerkers en studenten van de WUR in Wageningen. Onze dirigent is de bekende Guus Tangelder. We repeteren elke dinsdag van 17:30-19:30. Ons repertoire is gevarieerd (jazz, funk, latin, blues). Als je belangstelling hebt ben je van harte welkom om eens te komen luisteren. Voor verdere info: www.soundofscience.nl of leen.moraal@***.nl … meer »

Leen Moraal