Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandje oprichten!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 394x bekeken

Hey ik ben Tamia en ben een meisje van 14 jaar oud. Ik speel zelf ruim een jaar gitaar en heb al een paar keer opgetreden (Ik speel ook in een bandje van m'n muziekschool. Ik krijg daar bandcoaching en gitaarles). Ik speel elektrische en akoestische gitaar. Zelf luister ik graag naar Rock, Pop-Rock, Britpop, Indie & punk muziek zoals Kensington, Foo Fighters, Pearl Jam, Foals, The War On Drugs, … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Beatleband zoekt

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 216x bekeken

startende Beatle coverband zoekt drummer in omgeving Arnhem. Oefenen 2x per maand in de Jacobiberg Arnhem. Band bestaat momenteel uit 5 man. reacties bel 0612937642

Muzikantenbank user Humphrey TarenskeenHumphrey Tarenskeen

Bigband zoekt Drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 293x bekeken

Wij zijn een gezellige amateur bigband in Wageningen deels bestaande uit medewerkers en studenten van de WUR in Wageningen. Onze dirigent is de bekende Guus Tangelder. We repeteren elke dinsdag van 17:30-19:30. Ons repertoire is gevarieerd (jazz, funk, latin, blues). Als je belangstelling hebt ben je van harte welkom om eens te komen luisteren. Voor verdere info: www.soundofscience.nl of leen.moraal@***.nl … meer »

Leen Moraal

Beatleband zoekt

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 728x bekeken

Hallo, wij zijn een Beatle coverband in oprichting en zijn op zoek naar een drummer, zangers (m/v), gitaristen. Voorlopig alleen oefenen en zoeken naar geschikte nummers. Het streven is om de originele nummers zo goed mogelijk te benaderen. Goed luisteren naar elkaar en de Beatles en positief kritisch adviseren staat hoog in het vaandel. Van elkaar leren en niet snel opgeven. Lange aanlooptijd geen … meer »

Muzikantenbank user Humphrey TarenskeenHumphrey Tarenskeen