Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland)

Voor een nog te benoemen indie/folkband met americana en bluegrassinvloeden zijn we nog opzoek naar een bassist en een veelzijdige gitarist(als je ook banjo of mandoline speelt: helemaal gaaf!)
De huidige bezetting bestaat uit een drummer, twee zangeressen, een toetsenist, een violiste, een toetsenist en een gitarist. Een derde zangeres zal zich hier nog bij voegen, omdat we veel met sterke driestemmigheid willen doen. De leeftijden variëren tussen de 24 en de 29 met één uitschieter van 39. Repetities vinden wekelijks plaats in Amsterdam, heel soms ergens anders. In de afgelopen maand zijn we begonnen met schrijven en spelen we nog wat covers om elkaar op muzikaal vlak te leren kennen. Inmiddels zijn we goed op weg met eigen geschreven repertoire en wanneer dat af is zal we nog maar zelden sprake zijn van covers. We zijn een ambitieuze band: we willen op reguliere basis optreden met ons eigen werk! Verder zijn we ook best wel gezellig hoor;)
Bij het soort muziek kun je denken aan Bears Den, Matthew and the Atlas, Johnny Cash, the Milk Carton Kids, Phillip Phillips, Glenn Hansard, Gregory Alan Isokov, Ron Pope, Sons of the East, Mandoline Orange, Munford and Sons, the Lumineers, Fleetwood Mac, Mighty Oaks, Dotan, the Steeldrivers en alles daartussen!
Klinkt dit letterlijk als muziek in de oren? Stuur me een berichtje ✌🏼
Laila

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.