Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandleden country band gezocht

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 256x bekeken

Beschrijving Enthousiaste beginnende country band bestaande uit : Zanger , gitarist en violiste ( accordeon) leeftijd 50 + zoeken muzikanten die interesse hebben om country muziek te spelen. Als aanvulling zoeken wij een ervaren bassist (e), toetsenist (e) en drummer. Repetitie: ( voorlopig) elke donderdag avond in/rond Amsterdam/bollenstreek Doel: Genieten van muziek maken en optreden.

Caroline Fioline

Bluesrock band Bluescales (semi-pro level, regio Amsterdam) zoekt strakke bassist(e)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 252x bekeken

Wij, gitarist, drummer en zanger, hebben een repertoire van ruim 30 bluesrock nummers en zijn met spoed op zoek naar een strakke bassist(e). Ons repertoire bestaat o.a. uit Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Gary Moore, Cream, John Mayer, Johnny Winter en Matt Schofield, maar we staan open voor andere suggesties. We zijn op zoek naar iemand die een keer per week wil repeteren … meer »

toni

Producer zoekt zanger(es) of band indie/pop

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 251x bekeken

Hi, Ik ben op zoek naar een zanger, zangeres of band om mee op te nemen, en op te treden. Regio Amsterdam, Utrecht of Hilversum (ik kom zelf uit Laren). Mijn naam is Floris en ik ben 26 jaar. Ik speel zelf gitaar, bas drums en synthesizers. Ik heb een thuisstudio en produceer muziek. Ik schrijf liedjes inclusief zangmelodie en soms teksten, maar ik kan niet zingen. Als je kunt zingen maar minder … meer »

Floris

Bluesrock band (semi-pro level, regio Amsterdam) zoekt strakke bassist(e)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 232x bekeken

Wij, gitarist, drummer en zanger, hebben een repertoire van ruim 30 bluesrock nummers en zijn met spoed op zoek naar een strakke bassist(e). Ons repertoire bestaat o.a. uit Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Gary Moore, Cream, John Mayer, Johnny Winter en Matt Schofield, maar we staan open voor andere suggesties. We zijn op zoek naar iemand die een keer per week wil … meer »

toni

Band zoekt strakke blues/rock bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 459x bekeken

Wij, gitarist en een drummer uit Amsterdam, hebben en repertoire van 30 rock-blues nummers zijn op zoek naar een strake basist(e) voor een semy-pro band. Onze repertoire is: Bonamassa, SRV, Clapton, Hendrix, BBKing, Gary Moore, CREAM, Julian Sas, John Mayer, Johnny Winter, The Red Devils, etc. Staan open voor suggesties en eigen stijl ook. Wij zijn op zoek naar iemand die een keer per week wil oefenen … meer »

toni

Band zoekt STRAKKE blues/rock bassist(E) en zanger(ES)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 319x bekeken

Wij, gitarist en een drummer uit Amsterdam, hebben en repertoire van 30 rock-blues nummers zijn op zoek naar een strake basist(e) voor een semy-pro band. Onze repertoire is: Bonamassa, SRV, Clapton, Hendrix, BBKing, Gary Moore, CREAM, Julian Sas, John Mayer, Johnny Winter, The Red Devils, etc. Staan open voor suggesties en eigen stijl ook. Wij zijn op zoek naar iemand die een keer per week wil oefenen … meer »

toni

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 405x bekeken

Hallo, Wij, drummer en zanger/gitarist zijn opzoek naar een ervaren bassist om onze band te versterken. Ook zou het heel leuk zijn als je kunt zingen, maar dat is geen pré. Bedoeling is om samen de reeds geschreven nummers (eigen werk) podium gereed te maken en dan af en toe eens lekker op te treden. De muziek is engelstalige rock met blues invloeden. Wij zijn beiden ervaren muzikanten in zowel muziek … meer »

Rene HTI

Duo zoekt muzikanten om band te vormen (Hilversum, Amsterdam, Lelystad)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 470x bekeken

Bandleden gezocht oefenlocatie Hilversum, Amsterdam, Lelystad. We zijn opzoek naar een drummer, bassist(e) en gitarist(e) in de leeftijdscategorie van 20-30. Wij zijn twee muzikanten: een zangeres en een gitarist. We zijn begonnen als duo en zijn nu opzoek naar muzikanten om een band mee te starten. De stijl die we spelen is gevarieerd, denk aan artiesten als The Foo Fighters, Prince, Michael Jackson, … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime