Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor Frans project

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 167x bekeken

Bonjour, Ik ben op zoek naar een bassist voor mijn Franse project. Het gaat niet alleen om chansons maar meer over Franse muziek in het algemeen. Waar we naartoe werken is een daadwerkelijk optreden in Frankrijk maar een herkenbare muziek voor het Franse publiek. Sta je open voor een leuk groepje en Franse muziek ? Zoek je net iets anders dan de doorsnee coverband ? Dan is dit misschien iets voor … meer »

Muzikantenbank user wim colleewim collee

Bassist en Drummer gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 325x bekeken

Zanger zoekt intelligente en sensitieve drummer en stuwende bassist om Beatles songs en andere melodieuze pop te arrangeren en uit te voeren. Eigen werk bij uitstek welkom. Zie ook mijn advertentie “Baritone Man”. Tevens gitarist en toetsenist gezocht, of een complete band, dat mag ook ;-).

Muzikantenbank user MichielMichiel

Hard Rock Coverband vanaf scratch opbouwen!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 550x bekeken

Hard Rock Coverband vanaf scratch opbouwen!Hard Rock Coverband vanaf scratch opbouwen! Gezocht: - Zanger/es - Bassist/e - Drummer - Toetsenist Ik zoek muzikanten die een ruime ervaring hebben binnen project en band formatie. Je bent betrouwbaar en komt structureel afspraken na. Motivatie en collegialiteit is doorslaggevend. Later stadium optreden, als de basis staat! Geen beginners maar ook zeker geen broodspelers! Genre: … meer »

Universe