Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Producer zoekt zanger(es) of band indie/pop

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

Hi, Ik ben op zoek naar een zanger, zangeres of band om mee op te nemen, en op te treden. Regio Amsterdam, Utrecht of Hilversum (ik kom zelf uit Laren). Mijn naam is Floris en ik ben 26 jaar. Ik speel zelf gitaar, bas drums en synthesizers. Ik heb een thuisstudio en produceer muziek. Ik schrijf liedjes inclusief zangmelodie en soms teksten, maar ik kan niet zingen. Als je kunt zingen maar minder … meer »

Floris

Bluesrock band (semi-pro level, regio Amsterdam) zoekt strakke bassist(e)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 144x bekeken

Wij, gitarist, drummer en zanger, hebben een repertoire van ruim 30 bluesrock nummers en zijn met spoed op zoek naar een strakke bassist(e). Ons repertoire bestaat o.a. uit Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Gary Moore, Cream, John Mayer, Johnny Winter en Matt Schofield, maar we staan open voor andere suggesties. We zijn op zoek naar iemand die een keer per week wil … meer »

toni

Band zoekt strakke blues/rock bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 402x bekeken

Wij, gitarist en een drummer uit Amsterdam, hebben en repertoire van 30 rock-blues nummers zijn op zoek naar een strake basist(e) voor een semy-pro band. Onze repertoire is: Bonamassa, SRV, Clapton, Hendrix, BBKing, Gary Moore, CREAM, Julian Sas, John Mayer, Johnny Winter, The Red Devils, etc. Staan open voor suggesties en eigen stijl ook. Wij zijn op zoek naar iemand die een keer per week wil oefenen … meer »

toni

Band zoekt STRAKKE blues/rock bassist(E) en zanger(ES)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 286x bekeken

Wij, gitarist en een drummer uit Amsterdam, hebben en repertoire van 30 rock-blues nummers zijn op zoek naar een strake basist(e) voor een semy-pro band. Onze repertoire is: Bonamassa, SRV, Clapton, Hendrix, BBKing, Gary Moore, CREAM, Julian Sas, John Mayer, Johnny Winter, The Red Devils, etc. Staan open voor suggesties en eigen stijl ook. Wij zijn op zoek naar iemand die een keer per week wil oefenen … meer »

toni

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 344x bekeken

Hallo, Wij, drummer en zanger/gitarist zijn opzoek naar een ervaren bassist om onze band te versterken. Ook zou het heel leuk zijn als je kunt zingen, maar dat is geen pré. Bedoeling is om samen de reeds geschreven nummers (eigen werk) podium gereed te maken en dan af en toe eens lekker op te treden. De muziek is engelstalige rock met blues invloeden. Wij zijn beiden ervaren muzikanten in zowel muziek … meer »

Rene HTI

Duo zoekt muzikanten om band te vormen (Hilversum, Amsterdam, Lelystad)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 410x bekeken

Bandleden gezocht oefenlocatie Hilversum, Amsterdam, Lelystad. We zijn opzoek naar een drummer, bassist(e) en gitarist(e) in de leeftijdscategorie van 20-30. Wij zijn twee muzikanten: een zangeres en een gitarist. We zijn begonnen als duo en zijn nu opzoek naar muzikanten om een band mee te starten. De stijl die we spelen is gevarieerd, denk aan artiesten als The Foo Fighters, Prince, Michael Jackson, … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime

Gitariste en zangeres op zoek naar bandleden (omgeving Amsterdam)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 412x bekeken

Gitariste en zangeres op zoek naar bandleden (omgeving Amsterdam)Wij zijn twee meiden op zoek naar gezellige, nieuwe bandleden (20+, man/vrouw) in de omgeving van Amsterdam. Met de band spelen we pop/indie/rock covers en willen we eventueel later ook onze eigen nummertjes gaan schrijven. Hou je onwijs veel van muziek maken en heeft dit bericht je interesse gewekt? Stuur dan een leuk mailtje over jezelf naar lisaschmit97@*****.com :) Groetjes Britt & Lisa

Muzikantenbank user Lisa SchmitLisa Schmit

Looking for creative musicians

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 291x bekeken

Hi I am a saxophonist and I am looking for creative musicians who would like to play together and make music. Genre is combination modern jazz , latin beats, funk/pop/soul. You need to know how to play jazz and latin. We work together to make our own songs. We can also play some covers. We play ounce a week around Amsterdam area. The band will primarily consist of a keyboard/pianist, drums/percussionist, … meer »

QuQu