Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 150x bekeken

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-Voor een nog te benoemen indie/folkband met americana en bluegrassinvloeden zijn we nog opzoek naar een bassist en een veelzijdige gitarist(als je ook banjo of mandoline speelt: helemaal gaaf!) De huidige bezetting bestaat uit een drummer, twee zangeressen, een toetsenist, een violiste, een toetsenist en een gitarist. Een derde zangeres zal zich hier nog bij voegen, omdat we veel met sterke driestemmigheid … meer »

Muzikantenbank user Laila MolLaila Mol

Country Bank Zoekt Bassist & Drummer

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 274x bekeken

Hi, Om een leuk repertoire op te bouwen aan Country/Folk muziek met af en toe een uitstapje naar blues en/of wat anders zijn wij op zoek naar een bassist en drummer. Als je zang erbij ook leuk vind is dat mooi meegenomen. Het is de bedoeling om na het opbouwen van een repertoire af en toe op te treden in de toekomst. Wij houden erg van gezelligheid en zijn serieus om iets moois neer te zetten. Leeftijd … meer »

Joey

Ervaren bassist gezocht.

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 332x bekeken

Ervaren bassist gezocht omgeving Amsterdam. Beste Bassiten, Samen met 2 vrienden ben ik nu al enige tijd opzoek naar een goede Bassist. Shorterm goal is om eerst een shitload aan covers in zo'n kort mogelijke tijd in te studeren en daarmee vervolgens op feesten te gaan spelen en geld te verdienen. Longterm goal is een set aan eigen nummers te schrijven en hiermee uiteindelijk ook fanatiek … meer »

Muzikantenbank user Thomas AlkemaThomas Alkema

Rockbassist gezocht, centraal Nederland

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 293x bekeken

Rockbassist gezocht, centraal NederlandDe Bijwerking is een nieuw project, een beukende bassist is nodig om gigs te gaan spelen (zanger gitarist en drummer aanwezig). Voorkeur voor refreintjes meebrullen maar lead vocals delen is ook cool. Centraal Nederland. Vind je dit nummer lekker, zoek verder op De Bijwerking voor meer, of mail mij, dan stuur ik meer toe. Rock.

Muzikantenbank user david aferiatdavid aferiat

International indie-rock duo from Amsterdam looks for bass player

Bassist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 399x bekeken

Hi! We are playing only our own material; not interested in covers. Styles: indie-, prog-, singer/songwriter. Influences: Radiohead, Elliot Smith, My Vitriol, Porcupine Tree, Unknown Mortal Orchestra, Feeder, Mogwai, etc). We need a (semi)prof bass player and/or keys person; ideally with electronic music programming/sampling/editing skills, and who is available to rehearse in Amsterdam every two weeks … meer »

Serge