Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progressive Rock / Metal Band - 7 Black Sides - looking for detail oriented and creative bassist.

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 265x bekeken

Progressive Rock / Metal Band - 7 Black Sides - looking for detail oriented and creative bassist.We are 7 black sides. Our music is characterised by a mixture of pounding guitars and soft melodic parts. Tempo changes, different genres and time signatures. We (Carmelo, 31 y.o, lead guitar & J.B, 30 y.o, drums) have decided to let our former bass player go, for a lack of commitment to the his instrument and to the band. We are therefore looking for a new bass player. Short term / mid … meer »

Muzikantenbank user Jean-Baptiste BoulayJean-Baptiste Boulay

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 426x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem

The Dead Pony's zoeken Bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 298x bekeken

The Dead Pony's zoeken BassistWij zijn The Dead Pony's, rock coverband met ervaring, hebben eigen oefenruimte in aalsmeer, willen graag weer optreden, zoeken bassist. Repetoir Skunk Anansie, Muse, Portishead, Stereophonics, Nirvana, Novastar, Coldplay etc. Bij ons gaat het vooral om de energie in de nummers. Wij zijn 45+ band, maar dat mag niet uitmaken, It's only Rock 'n Roll! ( En ja, wij weten dat het meervoud Ponies is, … meer »

Ron Tetteroo

Gitarist zoekt muzikanten voor band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 271x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, Elian

Elian

Stevie ray vaughan muziek

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 341x bekeken

Hallo , wij (drummer en gitarist ) beide 60 jr zoeken een SRV bassist de nummers die we nu spelen “ pride and joy texas flood mary had litle lamb cold shot en change it de rest volgt. We spelen om de 2 weken in een oefenruimte in ams noord studio 10 parlevinker. Groet rene

Boode

Inner Scenes zoekt bassist (Amsterdam)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 436x bekeken

Inner Scenes zoekt bassist (Amsterdam)Hallo! Wij repeteren in Amsterdam en helaas is onze bassist momenteel niet in staat om de repetities bij te wonen. Het is onduidelijk op dit moment of hij terug zal keren. Voor de komende tijd zoeken we een invalbassist. Mocht hij niet terugkeren, waar ik toch een beetje bang voor ben, kan dit wellicht ook voor vast worden. We spelen eigen werk. Het is een lekkere mix van rock, reggae en pop. We … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp

ANIME ROCK Band Zoekt Bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 219x bekeken

ANIME ROCK Band Zoekt BassistHi, ik ben Ray. 21 jaar en ik maak Originele Pop/Rock/Metal geïnspireerd door Modern/Japanse rock onder de artiestennaam 'RAY NOISE". Op zoek naar een gezellige en vurige bassist die professioneel is ingesteld met de droom om live groot te gaan. Speelt maatvast, strak, technisch, snel, etc. Doelstelling in het kort: optredens, festivals, tournees, avontuur, plezier, etc. In de planning staan … meer »

Muzikantenbank user RayRay

Bassist voor Blues/Pop band

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 572x bekeken

Bassist voor Blues/Pop bandWat leuk dat je even kijkt! Wij zijn een dynamische band met een toetsenist zangeres gitarist en een drummer, de liedjes die wij spelen zijn voornamelijk blues covers zoals bijv. Beth hart / Harry Styles/ Amy winehouse. Gave hedendaagse muziek maar ook muziek van vroeger in een hedendaags jasje. Wij zoeken naar een goede bassist die graag mee wilt spelen en uiteindelijk - Optreden! Zie je dit zitten … meer »

Muzikantenbank user Sammy HovinghSammy Hovingh

Symfonische rockband zoekt toetsenist en zanger/es

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 409x bekeken

onze band zoekt een toetsenist, zanger/es en bassist voor onze symfonische rockband wij spelen eigen nummers en hebben een eigen oefenruimte alle muzikanten kunnen in onze nummers al hun ideeën en stijl kwijt wat onze band uniek maakt en een smeltkroes van verschillende muziekstijlen, rock, new wave,, symfonische/prog. rock etc.heeft. heb je interesse mail naar g.de.munnik@*********.nl

Gerard