Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesband Tons of Blues zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 617x bekeken

Bluesband Tons of Blues zoekt bassist(e)Wij zijn een 6-mans band (met bluesharp en piano/hammond) en spelen alle soorten blues; van Sleepy John Estes tot Taj Mahal, geen bluesrock. Onze leeftijd is tussen 50 – 70 jaar. We repeteren wekelijks in A’dam en treden regelmatig op (10 a 15 x p. jaar) Wij zoeken een bassist(e) die zowel elektrisch als akoestisch kan spelen. Contact: Chretien: 06 12553386 of chretienfelser@******.com

Muzikantenbank user Chretien FelserChretien Felser

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Bassist, Overig en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 106x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Gitarist gezocht voor rockcover band.

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

Gitarist gezocht voor rockcover band.Zanger en drummer zoeken gitarist voor rockcover band. Met nummers van o.a. Ramones,the hellacopters,backyard babies,gluecifer.Maar ook nrs van Herman Brood en fatal flowers etc.Zanger heeft redelijke ervaring.De drummer al 2 elpees op zijn naam staan.Na een flinke rock and roll levenstijl nu echt voor de muziek gaan.En liefst 2x per week repeteren in Utrecht.Ervaring is niet verplicht wel motivatie … meer »

Muzikantenbank user Gilbert PetitGilbert Petit

Bassist of Synth speler gezocht voor Alt Rock band

Bassist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 160x bekeken

Hallo, wij zijn Lo-Fi (gitaar en drum)en wij zijn opzoek naar een bassist of synth speler. Wij spelen zelf alt rock, denk aan Muse, Qotsa, Nine inch nails, Royal Blood en De Staat, maar staan open voor veel genres. Na een paar live shows te hebben gespeeld kwamen wij er achter dat wij opvulling miste in de vorm van low-end. Wij hebben een eigen oefenruimte met PA en Bass amp in Nieuw Vennep. Lijkt … meer »

Muzikantenbank user Bruno WulfseBruno Wulfse

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 208x bekeken

Professionele gitarist en drummer zijn op zoek naar een bassist om groovende jazz/funk/latin [fusion] te spelen. Onze bassist is wegens tijdgebrek gestopt.wij hebben een ruime set aan nrs en willen deze uitbreiden en met een gemotiveerde bassist verder om gigs te regelen. Kunnen grooven en soleren zijn wel nodig om de nummers te beheersen. Graag hoor ik van je als het je wat lijkt om wat nrs te … meer »

marc holland

Jazzbassist gezocht in Amsterdam of omgeving

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 167x bekeken

Jazzbassist gezocht in Amsterdam of omgevingHa muzikanten! Jazzduo Mama Knows Best zoekt een (redelijk) gevorderde bassist om standards mee te spelen. We repeteren 1 keer per week in Amsterdam en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Ons doel is om binnen afzienbare tijd betaalde optredens te doen in Amsterdam en omgeving. Neem voor meer info een kijkje op onze FB-pagina: https://www.facebook.com/Mama-Knows-Best-2106854002971615 We … meer »

Muzikantenbank user Jiri HaanenJiri Haanen

Combo zoekt toetsenist en contrabas

Bassist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 211x bekeken

Beste Muzikant, Wij john – Tenor Saxofoon en Peter – Gitaar zoeken een toetsenist/pianist en een contra bas die het leuk vinden om met ons samen te oefenen en te spelen Wij oefenen 1x per twee weken op maandag avond van 19:00 to 22:00 op lokatie Herman Bonpad 5 Amsterdam https://photos.app.goo.gl/LQjPvxU9noeyu4ao1 en hier nog een oefen sessie voor een mini concert wat we … meer »

John