Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist M/V gezocht Coverband RANDOM regio Aalsmeer

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 89x bekeken

Bassist M/V gezocht Coverband RANDOM regio AalsmeerHallo wij zijn coverband RANDOM! Helaas heeft onze bassist te kennen gegeven ons te verlaten...! We bedanken hem voor zijn inzet de afgelopen jaren! We zijn dus vanaf nu op zoek naar een bassist(e). Wie is... of weet er nog iemand die het leuk vindt om hem te vervangen en in ons bandje te komen spelen? Omgeving Aalsmeer (daar zit onze oefenruimte). Ons repertoire gaat van Anouk via Amy Winehouse … meer »

Studio99

Amsterdamse rockband zoekt ervaren bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 86x bekeken

Amsterdamse rock coverband zoekt bassist(e) Heb jij de groove die we zoeken? Hou je ervan het publiek te vermaken? Spreekt ons repertoire je aan? Dan ben jij misschien wel binnenkort de nieuwe bassist(e) van Epical! Epical bestaat uit ervaren muzikanten (drum, gitaren en zang) en we repeteren wekelijks in Amsterdam. Optreden vinden we te gek en doen we regelmatig, waarbij er iedere keer weer nieuwe … meer »

Lars Dedding

Gitarist aangeboden

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 214x bekeken

Gitarist aangebodenIk ben René en ben 53 jaar. Speel ruim dertig jaar gitaar. Zoek een goede en serieuze band om zo nu en dan eens een optreden in het weekeinde te doen. Of op een festival. Stijl: rock, bluesrock, pop. Lead en slag gitaar. Beetje zingen kan af en toe ook wel. Ik heb spullen en vervoer. Noord Holland of provincie Utrecht is ok voor oefenen en optreden. Mag coverband zijn van bijvoorbeeld Pink Floyd, … meer »

Muzikantenbank user Rene Van de MheenRene Van de Mheen

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 460x bekeken

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-Voor een nog te benoemen indie/folkband met americana en bluegrassinvloeden zijn we nog opzoek naar een bassist en een veelzijdige gitarist(als je ook banjo of mandoline speelt: helemaal gaaf!) De huidige bezetting bestaat uit een drummer, twee zangeressen, een toetsenist, een violiste, een toetsenist en een gitarist. Een derde zangeres zal zich hier nog bij voegen, omdat we veel met sterke driestemmigheid … meer »

Muzikantenbank user Laila MolLaila Mol

Country Bank Zoekt Bassist & Drummer

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 421x bekeken

Hi, Om een leuk repertoire op te bouwen aan Country/Folk muziek met af en toe een uitstapje naar blues en/of wat anders zijn wij op zoek naar een bassist en drummer. Als je zang erbij ook leuk vind is dat mooi meegenomen. Het is de bedoeling om na het opbouwen van een repertoire af en toe op te treden in de toekomst. Wij houden erg van gezelligheid en zijn serieus om iets moois neer te zetten. Leeftijd … meer »

Joey