Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Pop/rock coverband zoekt ervaren en enthousiaste bassist

Pop/rock coverband zoekt ervaren en enthousiaste bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland)

Sinds begin dit jaar hebben wij een doorstart gemaakt en spelen wij onder de naam Take Cover diverse pop/rock covers van o.a. Anouk, U2, Melissa Etheridge, Alanis Morissette, Maroon 5, Golden Earring, Cry Of Love, Skunk Anansie, Stevie Wonder etc. Ons repertoire bestaat nu uit zo’n 25/30 nummers, maar deze breiden we graag snel verder uit, ook met een semi-akoestische set.

De band bestaat (nu nog) uit drie personen: een drummer (die hier en daar ook tweede stem pakt) een gitarist en een zangeres. We repeteren eens per twee weken op dinsdagavond in Doesburg of bij de Jacobiberg in Arnhem en het is onze ambitie om zo’n drie/vier keer per jaar op te treden op bijvoorbeeld Koningsdag, in kroegen/cafés of op een feest (zonder verzoeknummers).

Twee weken terug hebben we ons eerste optreden in de Gasthuiskerk in Doesburg gehad waar we met trots en een grote glimlach op terugkijken. Het smaakt naar meer, maar daar hebben we natuurlijk wel een nieuwe bassist voor nodig!

Dus ben jij een enthousiaste bassist met (podium)ervaring en heb je zin om met ons verder te bouwen aan een toffe setlist en leuke optredens te regelen? Neem contact op en kom auditie doen!

Website: www.facebook.com/TakeCoverBand13

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.