Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Stoner Rock band zoekt bassist, drummer en toetsenist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 228x bekeken

Wij, Terry (30 jaar, Otterlo) en Niels (45 jaar, Arnhem) zijn beide gitaristen met redelijk veel bandervaring en zoeken mede bandleden voor onze nieuwe Stoner Rock band. We zoeken een drummer, basgitarist, zangeres of zanger en een toetsenist om op seventies geïnspireerde stoner rock te maken met moderne metal invloeden en een goede groove. Bands die ons inspireren zijn The Melvins, Witchcraft, … meer »

Niels

Gitarist en drummer zoeken mensen om n bandje mee te vormen.

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 324x bekeken

Hoi, wij zijn Teun en Gijs, allebei 19 jaar oud. Het lijkt ons leuk om een bandje te starten. Wij hebben allebei een hele brede muzieksmaak, maar het liefst spelen we toch wel iets in de stijl van de red hot chili peppers en dat soort muziek. Ook lijkt t ons leuk om eigen muziek te maken. We zoeken nog een bassist, een zanger, en misschien een extra gitarist. Als dit je leuk lijkt horen we t graag, … meer »

Teun

Sonsbeekband zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 358x bekeken

Sonsbeekband zoekt bassist(e)De Sonsbeekband zoekt wegens vertrek huidige bassist,nieuwe bassist. De Sonsbeekband bestaat uit vrijwilligers en ex-vrijwilligers van Molenplaats Sonsbeek en de Witte Watermolen, enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen (55+) onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons genre: popmuziek uit de 70/80/90er jaren, zoals: Blue moon, Let it be, Country roads, Rivers of Babylon, … meer »

Sonsbeekband