Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) gezocht!!!

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 326x bekeken

Hallo, wij zijn twee ervaren muzikanten (gitaar en drums) en zoeken een Bassist(e) om een Trio te vormen die het publiek wil verrassen met een akoestische set met nummers van nu maar ook Coldplay en mooie popklassiekers van bijvoorbeeld Fleetwood Mac. Als het publiek een beetje opgewarmd is willen we feestelijke Glamrock in een metal jasje brengen maar schuwen we een lekker bluesrock nummer van ZZTOP … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman

Heavy metal muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 300x bekeken

Ik ben Arvid (27) en ik speel al zo'n 10 jaar gitaar ook ben ik helemaal lijp van 80's heavy metal, denk aan bands als Iron Maiden, Metal church, Annihilator, Ratt, Ik zoek mensen die ook vinden dat heavy metal terug moet komen, invloeden van andere genres zijn natuurlijk nooit verkeerd en gezelligheid en humor moet wel bovenaan staa. dus denk jij dat je wat toe te voegen hebt en kan jij je wel vinden … meer »

Arvid Lourens

Mede-gitarist, bassist of drummer gezocht om mee te jammen.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 446x bekeken

Ik (M 37) zoek een mede-gitarist, bassist of drummer om mee te jammen. Als je zowel gitarist als ook bassist bent dat zou echt fantastisch zijn dan kunnen we waarschijnlijk veel soorten muziek maken Ik speel acoustische en electrische gitaar (door lockdown veel oefencredits opgebouwd ), Piano (Einaudi, Yiruma, Yann Tiersen) en drumcomputer. Ik kwalificeer mezelf momenteel als campfire strummer (kan … meer »

Muzikantenbank user MarlonskiMarlonski

Sonsbeekband zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 508x bekeken

Sonsbeekband zoekt bassist(e)De Sonsbeekband zoekt wegens vertrek huidige bassist,nieuwe bassist. De Sonsbeekband bestaat uit vrijwilligers en ex-vrijwilligers van Molenplaats Sonsbeek en de Witte Watermolen, enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen (55+) onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons genre: popmuziek uit de 70/80/90er jaren, zoals: Blue moon, Let it be, Country roads, Rivers of Babylon, … meer »

Sonsbeekband