Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Symphonische Pop/Rock band Amethasia zoekt enthousiaste Bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 207x bekeken

Hi Bassisten! Voor onze nieuw op te richten band Amethasia zijn we nog op zoek naar een gitarist en bassist die zin hebben om wekelijks op donderdagavond met ons te repeteren en te werken aan een repetoire om mee het podium op te kunnen. Momenteel bestaan we uit een zangeres, drummer en toetsenist. Benieuwd naar de muziek die we maken? Luister dan via onderstaande link naar wat demo's https://www.youtube.com/watch?v=YzZZ6nK3ULI&list=PLYm5-uxpexW7j2IecFh6EzArp4mbCkOmn Ben … meer »

Dennis Tappij Gielen

Sonsbeekband zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 229x bekeken

Sonsbeekband zoekt bassist(e)De Sonsbeekband zoekt wegens vertrek huidige bassist,nieuwe bassist. De Sonsbeekband bestaat uit vrijwilligers en ex-vrijwilligers van Molenplaats Sonsbeek en de Witte Watermolen, enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen (55+) onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons genre: popmuziek uit de 70/80/90er jaren, zoals: Blue moon, Let it be, Country roads, Rivers of Babylon, … meer »

Sonsbeekband

Drummer gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 254x bekeken

Gitarist en zanger, beide in de 40 ..... zoeken drummer en bassist om band te beginnen voor eigen nummers afgewisseld met af en toe een cover. Genre is stevige rock wat neigt naar metal zonder extreem te worden. Maar rustigere nummers gaan we ook niet uit de weg. omg: Arnhem/Nijmegen Invloeden zijn o.a.: Iron Maiden, Megadeth, Metallica, Annihilator, Firehouse, Motley Crue, Exodus, Billy Idol, … meer »

Muzikantenbank user DavidDavid