Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor rock coverband 50+

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 340x bekeken

Rock coverband Coyote Run! uit Elst(Gld) is op zoek naar een bassist(e) 50+. Coyote Run! bestaat uit twee gitaristen, een drummer en een zanger. We repeteren in een eigen oefenruimte bij de zanger thuis en spelen muziek uit de jaren 70 en 80, waar nog ruimte is voor eigen inbreng. Sfeer staat voorop, maar we willen werken naar hooguit een paar optredens per jaar. Lijkt het je iets, neem dan contact … meer »

Hans Hubertus

Bassist gezocht voor groove band

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 194x bekeken

Hallo we zoeken met spoed een bassist voor onze band. Groove Loving Addicts We spelen iedere dinsdag avond in een ruimte in Bennekom. De muziek die we spelen is oa. Stevie Wonder, chick, Joss Stone, Bruno Mars, Justin Timberlake, James Brown en nog vele andere. Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen neem dan contact op.martijn@*****.eu

Muzikantenbank user Martijn van DuppenMartijn van Duppen

Bandje oprichten!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 449x bekeken

Hey ik ben Tamia en ben een meisje van 14 jaar oud. Ik speel zelf ruim een jaar gitaar en heb al een paar keer opgetreden (Ik speel ook in een bandje van m'n muziekschool. Ik krijg daar bandcoaching en gitaarles). Ik speel elektrische en akoestische gitaar. Zelf luister ik graag naar Rock, Pop-Rock, Britpop, Indie & punk muziek zoals Kensington, Foo Fighters, Pearl Jam, Foals, The War On Drugs, … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 197x bekeken

Band zoekt bassistWij zijn Julian (16, drummer) Job (18, gitarist) en Iris (17, zangeres) We zoeken een gemotiveerde, goede bassist. We maken een soort harde rock, het best te vergelijken met grunge/punk rock, maar het is moeilijk om er een genre aan te geven (we staan open voor jouw inbreng). We hebben een goede, grote oefenruimte bij de velperweg. We hebben inmiddels al aardig wat eigen nummers en verder spelen … meer »

Julian