Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Doom/sludge/post metal (amenra Neurosis) zoekt bandleden

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 151x bekeken

Wij gitarist en drummer zijn op zoek naar gemotiveerde bandleden. Repetities zijn momenteel in Arnhem 1x in de 2 weken Zware psychedelisch als bands amenra Neurosis cult of luna downfall of Gaia etc... wel op een eigen wijze... Leeftijd minder belangrijk dan inzet en motivatie, wij zijn eind 30 Geen covers! Wel zijn we al eigen nummers aan het schrijven. Heb je eerder gereageerd maar geen reactie … meer »

Hard

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 160x bekeken

SmallTalk, een duo met passie voor muziek zoekt ter aanvulling een bassist ( in de trant van Mike Massé). Wij brengen melodieuze popsongs, soms met een rockrandje en vaak meerstemmig, voor allerlei gelegenheden. Spreekt het je aan, kun je gemakkelijk instappen, wil je graag optreden en is Lochem niet te ver om te oefenen stuur dan een mailtje.

SoLaTi

Band in oprichting zoekt BASSIST!

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 222x bekeken

Hi, Ben jij de nieuwe bassist die onze band komt versterken? Wij zijn een oprichtende band en bestaan momenteel uit een dummer (31), gitarist (18) en 2 zangeressen(27). We spelen diverse nummers o.a. pop & rock. Jou inbreng is van harte welkom! De definitieve setlist moeten we nog samenstellen en we oefenen zo'n 2x per maand op dinsdag in omgeving Arnhem. Kom gerust een keer met ons jammen!!!!!

natascha

Real Book Jazz Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 200x bekeken

Beginnende jazz band, bestaande uit een drummer, gitarist en pianist/zanger zoekt een bassist met interesse om jazzstandaards te beoefenen. Wij zijn rondom de zestig jaar. We repeteren donderdag van 12 uur tot 16 uur, wekelijks, in het centrum van Arnhem. Repertoire: All of me, Darn that dream, Blue bossa, Black Orpheus, My funny Valentine,Autumn leaves, My favorite things, All blues, Dear old Stockholm, … meer »

San Salou

Ervaren bassist gezocht

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 464x bekeken

Hallo, Wij zoeken nog een ervaren bassist, stijl: Funk, Soul, Disco, R&B. Wij spelen alleen eigen repertoire. De nummers zijn opgenomen en gearrangeerd. Er is ruimte over om samen met de drummer een eigen draai eraan te geven. We hebben een mooie grote oefenruimte in Arnhem, die geheel is ingericht (versterkers, drums, etc. ). De band bestaat uit een zangeres, toetsenist, gitarist en drummer. … meer »

David Goldsmid

Gezocht : bassist(e)

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 465x bekeken

MJ and the All Stars zoekt een ervaren bassist(e)met een aantal jaren speelervaring achter de rug. Wij , drummer, gitarist/toetsenist,zangeres/gitarist, allen 50+ , spelen covers uit vnl de jaren 60 van oa ccr, rolling stones, beatles, dr feelgood,animals,etc. Bij gebrek aan oefenruimte oefenen we 1 x per 2 weken op de maandagavond van 19:00 tot 21:30 in dieren op huiskamerniveau.Streven is om op te … meer »

Muzikantenbank user martin jansenmartin jansen