Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Boogie Nights , Soul, disco, funk, pop

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 370x bekeken

Boogie Nights , Soul, disco, funk, popWij zoeken het nieuwe kloppende hart van Boogie Nights ! Ons hart klopt nog steeds voor Boogie Nights En daarom zoekt de zang sectie Rick, Juliette en Anya Een ervaren : Drummer/ Toetsenist/ Gitarist en Bassist... Leeftijdsindicatie 30 jaar en ouder Repeteren woensdag /donderdag... regio Arnhem, Nijmegen Utrecht, Den Bosch, Tiel. Liefhebbers van Soul, Pop, Funk, Disco LAAT WAT VAN JE HOREN … meer »

Anja van Dinteren

Ervaren bassist gezocht voor band met eigen repertoire

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 495x bekeken

Hallo, Onze bassist heeft ons helaas verlaten. Wij zoeken een ervaren bassist voor onze band. Wij maken uitsluitend eigen werk. Onze invloeden komen uit de funk, jazz, pop, soul. De band heeft al genoeg repertoire om op te treden. Een groot gedeelte is ook al opgenomen. De band bestaat uit een zangeres, toetsenist, gitarist en drummer. Wij zijn geschoolde muzikanten en de meesten van ons zijn naast … meer »

David Goldsmid

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 290x bekeken

Hallo, Wij zijn Fuzzboar (25-30j) uit Arnhem. Sinds onze bassist ons verlaten heeft zijn we op zoek naar een nieuwe gemotiveerde bassist. Afgelopen jaar hebben we een EP gereleased: https://open.spotify.com/artist/4PgAebombUxBhnWuumfIWF?si=iyHNsecZReewPJXUOYD6DA. En in december komt er nog een nieuwe single uit. Wij zoeken een bassist die het leuk vindt om te experimenteren en nieuwe nummers … meer »

pieter jansen