Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandje oprichten!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 92x bekeken

Hey ik ben Tamia en ben een meisje van 14 jaar oud. Ik speel zelf ruim een jaar gitaar en heb al een paar keer opgetreden (Ik speel ook in een bandje van m'n muziekschool. Ik krijg daar bandcoaching en gitaarles). Ik speel elektrische en akoestische gitaar. Zelf luister ik graag naar Rock, Pop-Rock, Britpop, Indie & punk muziek zoals Kensington, Foo Fighters, Pearl Jam, Foals, The War On Drugs, … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Profesionele Band zoekt Bassist!

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 95x bekeken

Profesionele Band zoekt Bassist!Wil jij werken in de muziek? Heb jij affiniteit met Dance/Pop/Rock/Apre Ski/EDM/Hardstyle/Top 40, dan ben jij misschien wel de nieuwe Bassist van Millstreet! Millstreet is een energieke top-coverband met zo'n 80 optredens per jaar door heel binnen en buitenland. We spelen o.a. op Festivals, Feesttenten, Bedrijfsevenementen kortom, waar feest is, zijn wij! Wat zoeken wij in onze bassist? - Woonachtend … meer »

Muzikantenbank user Luuk ArndtsLuuk Arndts

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 122x bekeken

Band zoekt bassistWij zijn Julian (16, drummer) Job (18, gitarist) en Iris (17, zangeres) We zoeken een gemotiveerde, goede bassist. We maken een soort harde rock, het best te vergelijken met grunge/punk rock, maar het is moeilijk om er een genre aan te geven (we staan open voor jouw inbreng). We hebben een goede, grote oefenruimte bij de velperweg. We hebben inmiddels al aardig wat eigen nummers en verder spelen … meer »

Julian

Gitarist op zoek naar blues & rock

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 314x bekeken

Gitarist op zoek naar blues & rockGitarist van 46 jaar is op zoek naar band/ of bandleden in de regio Arnhem. Ben 15 jaar geleden actief geweest in een coverband en wil nu de draad weer oppakken. Ik ben nog wel een beetje roestig maar wel gedreven. Plezier maken en van elkaar leren om later een mooi stukje muziek neer te zetten lijkt mij een mooi streven. Ik speel soms ook wel eens bas maar dat stelt nu nog niet veel voor, maar je … meer »

Richard de Wit

Gitariste zoekt muzikanten! - eigen nummers/instrumentaal/melodisch

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 243x bekeken

Hoihoi! Ik ben Eva,20, en ik speel elektrisch gitaar. Ik zoek mensen die samen met mij nummers willen (af)schrijven en samen spelen. Ik speel vooral leadgitaar en hou ook erg van zingen. Ik hou van VEEL stijlen: blues, rock, grunge, progressieve rock, heavy metal, gitaar virtuoso's, gypsy jazz en Oosterse muziek. Ik varieer veel in wat ik speel/schrijf, maar voornamelijk instrumentaal en richting … meer »

Eef

Gitariste zoekt mensen voor oldschool/heavy metal/blues (cover)band!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 194x bekeken

Beste muzikanten! Ik zoek mensen om een (cover)band mee op te richten in de stijl van Van Halen, Europe, KISS, Airbourne, Iron Maiden en/of bluesrock! Uiteindelijk eigen nummers schrijven llijkt me ook gaaf! Ik ben 20 jaar, speel nu een aantal jaar gitaar en wil vooral meer ervaring opdoen en van elkaar leren. Ik speel voornamelijk solo, maar ook wel rhythm. Ik sta ook open voor andere dingen/genres … meer »

Eef

Trio zoekt (contra) bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 234x bekeken

Hoi, zoek je een nieuwe muzikale uitdaging? Voor ons trio (Toetsen, saxen, drums) zoeken wij nu een (contra) bassist. Ben je creatief, improviserende, kun je goed luisteren, begeleiden, beetje soleren. Top! Geen angst, we zijn ruim denkend… We spelen een combinatie van bestaande (moderne jazz) nummers, eigen composities en improvisaties. Muzikale inspiratie halen wij o.a. uit de muziek van EST, … meer »

JW de Kam