Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitariste zoekt muzikanten! - eigen nummers/instrumentaal/melodisch

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 127x bekeken

Hoihoi! Ik ben Eva,20, en ik speel elektrisch gitaar. Ik zoek mensen die samen met mij nummers willen (af)schrijven en samen spelen. Ik speel vooral leadgitaar en hou ook erg van zingen. Ik hou van VEEL stijlen: blues, rock, grunge, progressieve rock, heavy metal, gitaar virtuoso's, gypsy jazz en Oosterse muziek. Ik varieer veel in wat ik speel/schrijf, maar voornamelijk instrumentaal en richting … meer »

Eef

Gitariste zoekt mensen voor oldschool/heavy metal/blues (cover)band!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 102x bekeken

Beste muzikanten! Ik zoek mensen om een (cover)band mee op te richten in de stijl van Van Halen, Europe, KISS, Airbourne, Iron Maiden en/of bluesrock! Uiteindelijk eigen nummers schrijven llijkt me ook gaaf! Ik ben 20 jaar, speel nu een aantal jaar gitaar en wil vooral meer ervaring opdoen en van elkaar leren. Ik speel voornamelijk solo, maar ook wel rhythm. Ik sta ook open voor andere dingen/genres … meer »

Eef

Trio zoekt (contra) bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 146x bekeken

Hoi, zoek je een nieuwe muzikale uitdaging? Voor ons trio (Toetsen, saxen, drums) zoeken wij nu een (contra) bassist. Ben je creatief, improviserende, kun je goed luisteren, begeleiden, beetje soleren. Top! Geen angst, we zijn ruim denkend… We spelen een combinatie van bestaande (moderne jazz) nummers, eigen composities en improvisaties. Muzikale inspiratie halen wij o.a. uit de muziek van EST, … meer »

JW de Kam

Allround coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 518x bekeken

Allround coverband zoekt bassistWij zijn allround coverband Splash uit Giesbeek (omgeving zevenaar) met eigen oefenruimte, installatie en regelmatig optredens. Wij zijn op zoek naar een gedreven bassist tussen de 18 en 25 met enige ervaring. Een keer per week repeteren wij in onze repetitie ruimte in Giesbeek. Wij doen veel meerstemmige zangpartijen dus het zou fijn zijn als je ook kan zingen. Ben jij die gedreven bassist die uit … meer »

Muzikantenbank user Quint de GooyertQuint de Gooyert