Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Doetinchem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 92x bekeken

Gezocht zangeresHallo ik ben op zoek naar een zangeres om daar samen een duo mee te vormen Ik zelf ben een ervaren toetsenist die graag covers speelt uit jaren 60 70 80 90 2000. Zelf heb ik een eigen band met een oefenruimte en we zijn succes vol. Toch wil ik nog graag een duo bandje ernaast doen. Lijkt dit jou wat of heb je intresse dan zie ik graag jou reactie . Groetjes andre 0620828217

Muzikantenbank user Andre PhilipoomAndre Philipoom

Bassist zoekt bandleden voor 80's alternative coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 421x bekeken

Voor een nieuw op te richten band in de omgeving van Lichtenvoorde, ben ik op zoek naar een drummer, gitarist(en) een toetsenist en zanger + zangeres, of combinaties daar van. Doel is om covers te gaan spelen van 80's alternative clubhits Zie hieronder enkele spotify playlists als voorbeeld. Ik ben op zoek naar een mix van bekende nummers, gecombineerd met de minder bekende maar o zo leuke nummers … meer »

Muzikantenbank user Marty HaerkensMarty Haerkens

Wanted! Gitarist en toetsenist voor nieuwe popcoverband!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 127x bekeken

Nieuwe popcoverband voor commercieel circuit zoekt gedreven en ervaren gitarist en toetsenist. We zoeken twee zeer energieke muzikanten van een goed, (semi) professioneel, niveau; iemand die veel wil optreden en meegaat in het neerzetten van een vette show. Tweede stem en af en toe lead zingen, is een grote pré. De band bestaat uit ervaren muzikanten. Er is een eigen oefenruimte en de optredens worden … meer »

Michelle Menting

Muzikanten gezocht.

Accordeonist, Drummer en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 152x bekeken

Ik, bassist, zoek een drummer, gitarist, accordeonist, blazer(s) en zangeres(sen) voor een nieuw op te richten band. Plezier in het maken van muziek staat hierbij voorop. De stijl zal liggen in de Duitstalige schlagers en lekker in het gehoor liggende muziek. Zie jij het als een nieuwe uitdaging en zit je in de 50+ leeftijd, reageer dan.

Bob Berendsen

5 - Mans formatie uit omg.Doetinchem zoekt enthousiaste toetsenist m/v

Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 111x bekeken

Hoi, Leavin' Trunk is een enthousiaste 5 - mans formatie uit de Achterhoek. Naast bekende en minder bekende covers spelen we eigen werk in de pop, rock en blues sfeer. Bezetting: 2 x gitaar, bas, drums, zang en sax/dwarsfluit. Wij zijn dringend op zoek naar iemand die ons vanachter het keyboard kan komen versterken en onze sound (nog) meer body kan geven. Speelplezier staat bij ons voorop en … meer »

Ralph Lorje

Akoestische gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 140x bekeken

SmallTalk, bestaande uit zangeres en gitarist/zanger, zoekt ter aanvulling een gitarist ( in de trant van Mike Massé). Wij brengen melodieuze popsongs, soms met een rockrandje en vaak meerstemmig, voor allerlei gelegenheden. Spreekt het repertoire je aan, kun je gemakkelijk instappen, wil je graag optreden en is Lochem niet te ver om te oefenen stuur dan een mailtje.

SoLaTi

Gezocht: gitarist(en)/ bassist

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 238x bekeken

Wij,2 zangeressen van 50+, zoeken versterking bij onze zang. wij Spelen over het algemeen ‘ easy listening’ , covers met een eigen twist. Wij begeleiden ons zelf met eenvoudig gitaarspel maar dat is niet genoeg. Wil je ons komen versterken zodat we iets moois kunnen neerzetten? Plezier en enthousiasme staan voorop. We spelen elke week in Doetinchem.

C.russchen