Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Doetinchem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 374x bekeken

Ons bandje heeft als doel met plezier muziek maken. Gezelligheid en een goede sfeer staan daarbij hoog in het vaandel. Het bandje bestaat momenteel uit: - Zang (2x) - Basgitaar - Gitaar (akoestisch 2x) - Toetsen Alle in de leeftijdscategorie tussen de 30 en 50 jaar In dit rijtje ontbreekt een goede drummer. En daar zijn we dan ook naar op zoek! Onze muziek is niet binnen een specifiek … meer »

Muzikantenbank user Werner WillemsenWerner Willemsen

Akoestische band zoekt akoestische- of contrabassist

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 211x bekeken

Wij, zangeres/gitarist, gitarist/backings en percussionist/lead/backings, zoeken een akoestische bassist of contrabassist, leeftijd onbelangrijk. Als band willen we ons niet binden aan een stijl of decennium, maar kiezen nummers op basis van uitdaging en gezamenlijke interesse. Voorlopig staan nummers als Kyrie (Mr. Mister), I can't make you love me (Bonnie Raitt) en Walls (tommy Emmanuel) op het repertoire, … meer »

Muzikantenbank user Gerald BossinkGerald Bossink

Trash! Garage! Surf! Sixties!

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 166x bekeken

Gek op sixties / garagerock / surf? Kom bij Haulas Hyenas !! We (gitarist en bassist, 40+) zoeken een zanger en een drummer. Organist met sixtiesorgel ook van harte welkom! Oefenen in Lichtenvoorde. De bedoeling is om covers te gaan spelen van bands als The Sonics, Cramps, Cynics, Q-65 enz.enz. en in de toekomst wellicht wat eigen werk. Zin om mee te doen? We horen het graag!

Muzikantenbank user Arjan WiersmaArjan Wiersma

Herstartende groove-metalband zoekt drummer

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 166x bekeken

Het ging lekker tot onze drummer helaas geen tijd meer had. Heel even stil gelegen maar toch door want knallen! Groove metalband Funeral Bells zoekt dus een nieuwe drummer. Inspiraties van Ozzy/BLS/Pantera met nadruk op BLS. Compleet ingerichte oefenruimte omgeving Doetinchem op woensdagavond (oneven weken). Leeftijd niet belangrijk. Inzet, energie, speel plezier en humor wel. Mail of whatsapp op 0683330167 Groet … meer »

Muzikantenbank user Geert HellGeert Hell