Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Doetinchem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist/te Gezocht

Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 261x bekeken

Wie durft het met ons aan, wij allround coverband met eigen repetitie ruimte in Angerlo zijn opzoek naar een nieuwe toetsenist/te, na jaren lang samen op de planken te hebben gestaan heeft onze toetseniste aangegeven te gaan stoppen, dus zijn wij een zoektocht begonnen naar een opvolger of opvolgster. Heb jij ervaring op het podium en kennis van jou instrument dan zoeken wij jou. Neem dan contact … meer »

Rob

Drank wiet rock'n roll en passie

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 518x bekeken

ik (werkloos) zoek gasten met tijd en passie die de tijd hebben om dag en nacht te jammen, serieus bezig willen zijn met muziek maken en de drive hebben om in de toekomst véél en vaak op het podium te staan. ik ben een slaggitarist met een lekkere groove en ben voornamelijk op zoek naar sowieso een ervaren (geen beginners!) sologitarist die geen moeite heeft met improviseren en net als ik liefst … meer »

Franc ten Holder

Welke muzikant komt ons duo versterken? (Achterhoek)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 332x bekeken

Welke muzikant komt ons duo versterken? (Achterhoek)Semi-akoestisch duo, White Rabbits, zang en gitaar, is op zoek naar een derde muzikant, bv een toetsenist of gitarist. We zijn ervaren muzikanten (55+) die graag in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden optreden. We brengen melodieuze popsongs, soms met een rockrandje en vaak meerstemmig, bv Fleetwood Mac, Janis Joplin, Janiva Magness, Racoon, Ilse Delange, The Eagles enz. We oefenen … meer »

vocalist

Sludge/rock/punk drummer gezocht

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 303x bekeken

gezocht voor power duo : sludge/rock n roll drummer. style : Eyehategod, maar ook uptempo/punk nummers komen aanbod, slow en fast drumming drums.een vette roffel mag ik ook altijd graag horen, is een pré. ambitie? : geen idee. eerst maar eens kijken of het klikt ik kom zelf uit doetinchem, achterhoek, kspeel momenteel in ladybooster.

rens van onna

Rock-/popband zoekt een ervaren enthousiaste zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 558x bekeken

Ben jij een enthousiaste ervaren (geen beginner) zanger of zangeres en het leuk vindt om 1x per maand op het podium te staan, dan zoeken wij jou! Wij zijn een pop/rock coverband bestaande uit een leadzangeres, drummer, bassist, sologitarist en slaggitarist. Repeteren elke donderdagavond in Borculo. Houden van gezelligheid en bovendien van een goed stuk muziek!. Jou inbreng en talent zullen wij zeker … meer »

Wouter