Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Doetinchem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Akoestische band zoekt (2) zangeres(sen)

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 281x bekeken

Wij zijn twee ruim ervaren en gedisciplineerde musici op drums en akoestisch gitaar. En een goed koortje lukt ons ook prima. We zoeken een (en b.v.k. 2) zangeres(sen) om een aansprekend repertoire op te bouwen voor de fijnproever! Denk hierbij aan de betere pop-, rock- en countryrock songs die we samen bewerken voor een akoestische setting, zonder in te leveren op de kracht en de geest van de nummers. … meer »

Chiel

70/80er jaren band zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 266x bekeken

70/80er-jaren band zoekt een zanger/zangeres met ervaring. Wij bestaan uit sologitarist, slaggitarist, basgitarist en drummer. Wij zullen tevens nog een toetsenist als aanvulling zoeken voor de band. Leeftijd bandleden is 55plus. Wij repeteren op donderdagavond in Eerbeek (12km onder Apeldoorn) in een ruimte met volledige backline/drumstel. Als dit iets voor je kan zijn, of dat je meer info wil, dan … meer »

René Lodewijks

Proffesionele Songwriter/Muziek Producer

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 461x bekeken

Proffesionele Songwriter/Muziek ProducerLoop je vast met je eigen liedjes maken of composities dan kan ik je goed helpen. Ik producer en schrijf in elke genre: Indie, country, pop ,R&B, HipHop, Trap , EDM, Afro, Reggaeton Fulltime doe ik dit en ik leef van muziek maken. Ik heb veel gewerkt voor platenlabels. Ik geef ook cursussen aan leerlingen, zoals leren werken met muziek programma's, beats leren maken of leren mixen masteren Ik … meer »

Muzikantenbank user Ash DaynhaAsh Daynha

Muzikanten

Blazer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 291x bekeken

zoek voor mijn blaaskapel " Rhein Blech" 2 x 1e trompet/flugel2x tenorhoorn en 1 bariton. Stijl ; Viera Blech/Fegeländer/Blech Verruckt/ Insbrücker Böhmisch/Berthold Schick und seine Allgäu6. En mooie solo stukken voor ieder instrument.Rep 1x in de 2 weken op zaterdagmiddag in Spijk bij Zevenaar.

Muzikantenbank user Marja JansenMarja Jansen

Akoestische band zoekt (contra-)bassist(e)

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 418x bekeken

De titel zegt het al. Tijdens de coronacrisis is de band gedeeltelijk uit elkaar gevallen en nu het weer mag willen we graag doorstarten. Bezetting is (voorlopig) zangeres, gitarist (met backings) en percussionist (met backings), geen virtuozen, maar ook zeker geen beginners. We zijn op zoek naar een (contra-)bassist(e) om de club weer compleet te maken. Als je ook een tweede of derde stem kunt zingen … meer »

Muzikantenbank user Gerald BossinkGerald Bossink

Zanger gezocht! Stijl...southern rock

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 254x bekeken

Wij, bassist, drummer en 2 gitaristen zoeken een zanger voor een southern rock band. Vaste repetitieruimte in Beltrum. Af en toe beetje countryrock wellicht.. het musiceren vinden wij t belangrijkst. Elke twee/drie weken repeteren, optredens prima maar zijn geen doel op zich...maar alles is bespreekbaar als het zich voordoet. Gezelligheid en muziek op niveau staan voorop.

I.P. Koster

60/70/80er jaren band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 217x bekeken

Wij zoeken een toetsenist(e) voor onze 60/70/80er jaren band. Onze toetsenist/zanger wil toetsen afbouwen en alleen nog zingen. Wij, drums,basgitaar,slaggitaar,sologitaar en toetsen/zanger repeteren op donderdagavond in Eerbeek (15km onder Apeldoorn, 15km boven Arnhem) in een ruimte met volledige backline.Als dit je aanspreekt, neem even contact op met ons...

René Lodewijks

70/80er jaren band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 410x bekeken

70/80er band zoekt een ervaren zangeres. Wij bestaan uit toetsenist/zanger, sologitarist, slaggitarist, basgitarist en drummer . Het is de bedoeling dat de zangeres het grootste deel van de speellijst gaat zingen en bij de overige nummers een 2e-stem als dat kan. Leeftijd bandleden is 50plus. Wij repeteren op donderdagavond in Eerbeek (12km onder Apeldoorn) in een ruimte met volledige backline/drumstel. … meer »

René Lodewijks