Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Doetinchem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop-/rockband met leadzanger zoekt leadzangeres ter aanvulling!

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 1290x bekeken

Wij zijn een bestaande, veelzijdige rock-/popband en zoeken een leadzangeres om samen met onze leadzanger (tevens gitarist) onze performance op een hoger plan te tillen! Ons repertoire is divers en jouw inbreng is net zoveel waard als dat van de anderen. We houden van stevige rocknummers, van de hedendaagse of wat oudere pop/rocksongs en ons doel is een gezellige muzikale avond te brengen met de … meer »

Saskia

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 169x bekeken

Zanger, gitarist en bassist zoeken een drummer om een nieuwe band te starten. Beginnen met wat covers en daarna eigen nummers maken: een blend van 50's RnR, surf, 'billy in alle gemuteerde vormen, garage, punk...loud & proud. Oefenen doen we in Wichmond. Ben je geïnteresseerd? Stuur gerust een berichtje. Leeftijdscategorie: 40 tot 50 jaar

Muzikantenbank user Arjan WiersmaArjan Wiersma

Ben je bassist of gitarist en ook nog eens goed bij stem?

Bassist en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 360x bekeken

Voor onze ambitieuze coverband in omgeving Arnhem/Zevenaar/ Doetinchem zijn we op zoek naar een nieuwe bassist en/of gitarist (45-60 jr.), die tevens goed bij stem is. We bestaan uit een toetsenist, drummer en zangeres en kunnen jouw versterking goed gebruiken. Er wordt zo’n 30 keer per jaar gespeeld op bruiloften, feesten en partijen. Het repertoire is dan ook breed: covers van de jaren ‘50 … meer »

Muzikantenbank user Sylvia SpekSylvia Spek

Neder rock band Bij Lobith zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 297x bekeken

Neder rock band Bij Lobith met blazers, geheel eigen repertoire en ruime podium ervaring in kroegen, festivals, voorprogramma’s (o.a. De Dijk) zoekt nieuwe drummer en bassist in regio Lobith/Zevenaar/Arnhem/Doetinchem. Zie/luister: https://www.youtube.com/channel/UC1LQb5GdjFUqq1D8y5JK_Qg Ambitie: goede eigen muziek maken, bestaand repertoire vernieuwen, 1 keer in 6 weken repeteren, thuis uitwerken, … meer »

Patrick Blommerde

Band met eigen stijl zoekt toetsenist.( Omgeving Achterhoek)

Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 127x bekeken

Wij als Nederlands-Duitse band) zoeken een ervaren keyboarder in het poprock genre. ( Eigen werk). Geoefend wordt op elke woensdag, of vrijdagavond. Zang wordt eveneens op prijs gesteld.Dit is echter geen " must". Leeftijdsrange tussen 30 en 70 ! *Ben jij enthousiast en vrolijk van aard, zoek jij dat ook in een band? *Ben je het beu, om covers te spelen en iets nieuws uit te proberen en in te brengen … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een zanger/es.

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 150x bekeken

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een zanger/es. De band speelt uitsluitend eigen werk (POP/ROCK). We oefenen consequent 1 avond ( woensdagavond of vrijdagavond) per week. De eigen nummers vereisen een strakke dynamische en energieke stem. Daarom zijn we op zoek naar iemand met ervaring en de nodige “Spirit” in zijn stem. Het liefst tussen 30 en 60 jaar oud , die bereid is op … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Leavin'Trunk zoekt enthousiaste toetsenist!

Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 176x bekeken

Leavin'Trunk zoekt enthousiaste toetsenist!Hallo, Leavin' Trunk is een enthousiaste 5 - mans formatie uit de Achterhoek. Naast bekende en minder bekende covers spelen we eigen werk in de rock en blues sfeer. Bezetting: 2 x gitaar, bas, drums, zang en mondorgel/sax/dwarsfluit. Wij zijn dringend op zoek naar iemand die ons vanachter het keyboard kan komen versterken en onze sound (nog) meer body kan geven. Speelplezier staat bij ons voorop … meer »

Ralph Lorje