Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Doetinchem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Begeleidingsband van een popkoor zoekt (solo/slag)gitarist

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 122x bekeken

Om het popkoor Different Voices uit Gendringen (50 leden) te begeleiden zoeken we een gitarist (solo/slag) voor de begeleidingsband (drums, toetsen, bas) Ze spelen popnummers van o.a. Queen, U2, Boudewijn de Groot, Adele e.d. Bedoeling is 1x per 14 dagen met band repeteren en een keer per maand met koor. repetitie in Gendringen en Silvolde. zie ook site Different Voices Gendringen. Is dit misschien … meer »

Muzikantenbank user Guido EbbenGuido Ebben

Dweilorkest zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 113x bekeken

Dweilorkest de Pleardopkes uit Geesteren gld zoekt enthousiaste en gezellige muzikanten! Afgelopen tijd veel leden gestopt,graag zouden we een nieuwe opstart maken met het kleine groepje wat we nog hebben. Belangstelling? Reageren kan op info@***********.nl. wat zoeken we? Alles is welkom trompettist-baritonnist-trombonist en slagwerker.

Muzikantenbank user Anne-Marie DinkelmanAnne-Marie Dinkelman

Rock-/popband zoekt een enthousiaste leadzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 257x bekeken

Wij zijn een bestaande, veelzijdige rock-/popband en zoeken een leadzangeres om samen met onze leadzanger (tevens gitarist) onze performance op een hoger plan te tillen! Ons repertoire is divers en jouw inbreng is net zoveel waard als dat van de anderen. We houden van stevige rocknummers, van de hedendaagse of wat oudere pop/rocksongs en ons doel is een gezellige muzikale avond te brengen met de … meer »

Wouter

SPOED Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 378x bekeken

SPOED Bassist gezocht!Voor een optreden in 't Centrum op 13 Oktober zijn wij nog op zoek naar een bassist om onze band compleet te maken! Met een combinatie van eigen nummers en covers zetten wij een avondvullend programma neer van +/- 2 uur! Ben je een ervaren bassist die snel nieuwe nummers oppakt en heb je zin om veel tijd te steken in een project dat veel optredens gaat opleveren? Reageer dan nu en repeteer aankomende … meer »

Connor Patrick

Gezelligheidskoor Mengelmoes uit Didam zoek per direct een accordeonist

Accordeonist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 1052x bekeken

Gezelligheidskoor Mengelmoes uit Didam zoek per direct een accordeonistHet Diemse Koor Mengelmoes, uit Didam, bestaat sinds 10 november 2004 en telt vanaf de oprichting een kleine 30 leden, allen mannen. Met het optreden bij Didam op Stelten, trad het koor in juni 2005 met een compleet repertoire voor het eerst naar buiten. Sindsdien is het een veel gevraagd koor in de Liemers en wijde omgeving. Elke week wordt op woensdagavond onder leiding van dirigent Cindy Gregoor … meer »

Fred Stokman

Groovy metal zanger/es gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 142x bekeken

Ervaren maar opnieuw opstartende "Groove/Southern" metalband zoekt zanger/es. Invloeden/stijl o.a. BLS, Machine Head, Trivium, Pantera. Eigen materiaal aanwezig maar ook covers van bovengenoemde bands. Repeteren voorlopig 1x per 2 weken omgeving Doetinchem in volledig ingerichte ruimte. Leeftijd en ervaring niet zo heel belangrijk maar lol en plezier in het muziekmaken wel.

Muzikantenbank user Geert HellGeert Hell

Rockzanger/zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 201x bekeken

Hi musician, I am a progrock musician. In 2019 I am about to launch my second progrock CD. The CD will contain eight progrock songs. For this CD I am looking for good vocals, a voice that fits my music in terms of sound. But preferably someone who is also capable of making existing lyrics fitting the melody. Some lyrics have already been written, but I am certainly open to new/more suggestions. … meer »

Gradus van Gelder