Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Doetinchem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Spring! zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 231x bekeken

Beste bassist(e), Wij zijn Spring! en wij zijn op zoek naar jou! Wij zijn een veelzijdige band en spelen semi-akoestisch een gevarieerd scala aan nummers uit verschillende genres, waarbij we de muziek van vroeger mixen met de hits van nu. Wij zoeken een bassist die samen met ons op de woensdagavond kan repeteren . Gezelligheid staat voorop maar met een serieuze inslag. Wij streven er naar om … meer »

Niels

Enthousiaste zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 252x bekeken

Enthousiaste zanger(es) gezochtPopjandorie is een coverband van 6 man sterk. Wij halen onze inspiratie voornamelijk uit de pop, rock en funk muziek. We hebben ook ruime aandacht voor de betere Nederlandse artiesten zoals Anouk, Ilse de Lange, Blöf en De Dijk. Omdat onze zangeres om persoonlijke redenen ons op termijn gaat verlaten is Popjandorie momenteel op zoek naar een zanger of zangeres met enige zang en podium ervaring. Onze … meer »

Muzikantenbank user Arno MolenaarArno Molenaar

Rock n Roll (cover)band zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 154x bekeken

Rock 'n Roll coverband band zoekt spontane zanger! (Leeftijdscategorie 23 - 35). Wij zijn een enthousiaste rock(cover)band uit omgeving Achterhoek. Medleys en nummers van o.a. de Golden Earring, AC/DC, Normaal, Rolling Stones, Queen en CCR. Ons doel is om +/- 15 keer per jaar op de buhne te staan. Spreekt dit je aan en lijkt het je leuk om nader kennis te maken? Neem dan contact met … meer »

Muzikantenbank user Erik RaveErik Rave

Zanger/ Zangeres voor Pop/Rockband met eigen nummers gezocht.

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 227x bekeken

Zanger/ Zangeres voor Pop/Rockband met eigen nummers gezocht.Wij zijn op zoek naar een nieuwe frontman/ zanger/gitarist. We spelen eigen Pop/Rock nummers. We ( 2x gitarist/basgitarist en drummer) spelen uitsluitend eigen werk (POP/ROCK). We oefenen consequent 1 avond ( woensdagavond of vrijdagavond) per week. Oefenruimte : Anholt ( Duitsland). De nummers worden vaak meerstemmig gezongen. Ben je iemand met een stevige stem en de nodige “Spirit. Enthousiasme … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Pop-/rockband met leadzanger zoekt leadzangeres ter aanvulling!

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 517x bekeken

Wij zijn een bestaande, veelzijdige rock-/popband en zoeken een leadzangeres om samen met onze leadzanger (tevens gitarist) onze performance op een hoger plan te tillen! Ons repertoire is divers en jouw inbreng is net zoveel waard als dat van de anderen. We houden van stevige rocknummers, van de hedendaagse of wat oudere pop/rocksongs en ons doel is een gezellige muzikale avond te brengen met de … meer »

Wouter

Zanger zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 177x bekeken

Zanger (lead en backings) zoekt zangeres (lead en backings). Doel: optredens voor ouderen. Verdiensten: beperkt. Repertoire: oud en nog ouder, voornamelijk Nederlands- of Duitstalig (in ieder geval repertoire dat ouderen aanspreekt. Muziek via orkestbanden

Muzikantenbank user Gerald BossinkGerald Bossink

Pop-rockband zoekt enthousiaste bassist (e)

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 266x bekeken

Wij zijn een bestaande, veelzijdige rock-/popcoverbandband en zoeken een bassist om samen onze performance compleet te maken! Ons repertoire is divers en jouw inbreng is net zoveel waard als dat van de anderen. We houden van stevige rocknummers, van de hedendaagse of wat oudere pop/rocksongs en ons doel is een gezellige muzikale avond te brengen met de voetjes van de vloer en om mensen met een … meer »

Saskia

Band met eigen stijl zoekt toetsenist.( Omgeving Achterhoek)

Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 217x bekeken

Wij als Nederlands-Duitse band) zoeken een ervaren keyboarder in het poprock genre. ( Eigen werk). Geoefend wordt op elke woensdag, of vrijdagavond. Zang wordt eveneens op prijs gesteld.Dit is echter geen " must". Leeftijdsrange tussen 30 en 70 ! *Ben jij enthousiast en vrolijk van aard, zoek jij dat ook in een band? *Ben je het beu, om covers te spelen en iets nieuws uit te proberen en in te brengen … meer »

Muzikantenbank user ParoParo