Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Doetinchem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor rock/blues trio

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 159x bekeken

Zanger/gitarist/componist en drummer zoeken stevige bassist voor rock/blues trio. Voornamelijk eigen werk en een paar covers. 2e stem zang gewenst en inbreng in componeren. Repeteren regio Doetinchem/Arnhem. frequentie en tijden in overleg. Zanger gitarist en drummer hebben al samen gespeeld en hebben redelijke podium ervaring. Doel: optreden 10-15x per jaar. tel/whatsapp: 06-46424196 (Willem)

Willem Schuizeman

Beginnende heavy metal band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 187x bekeken

Wij als Drummer/Gitarist en Zanger/Bassist zoeken een gitarist om eigen muziek te maken en spelen in de richting van 80's heavy metal / thrash, denk aan de richting van: Megadeth, Metal Church, Annihilator Wij hebben een eigen oefenruimte in Zelhem zijn beide begin 30 beide met veel passie voor muziek en zetten graag een open sfeer neer waarbij alles besproken kan worden en geen idee te gek is ben … meer »

Arvid Lourens

Zangeres /gitariste gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 115x bekeken

Ervaren zangeres(65 jaar) en bassist (61 jaar) zoeken een zangeres die ook gitaar kan spelen. Wij wisselen nummers waarbij droefenis en ellende centraal staan graag af met vrolijke op-tempo nummers. Verder vinden we afstemming en goed naar elkaar luisteren van groot belang. De bassist speelt ook een paar jaar akoestisch en elektrische gitaar.

Henk Jan Hazenkamp

Skunkrocken

Bassist en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 276x bekeken

SkunkrockenZangeres en drummer met ruime ervaring zijn op zoek naar gitaristen en een bassist die met ons willen rocken. Wij willen een funky rockband gaan samenstellen in de stijl van Skunk Anansie, Mothers Finest en dergelijke vette funkrock. Repeteren gaan we in Lichtenvoorde.

Muzikantenbank user Diant VenemanDiant Veneman

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 264x bekeken

Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist.Achterhoekse/Duitse band is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist. De band speelt uitsluitend eigen werk (POP/ROCK). We oefenen consequent 1 keer per week op de vrijdagavond) . Onze oefenruimte is in Anholt. (D). De eigen nummers eisen een dynamische en energieke solo-lijn. Daarom zijn we op zoek naar iemand met ervaring en de nodige “Spirit”. Het liefst tussen 40 en 75 jaar oud , die bereid … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Creatieve leadgitarist gezocht voor nieuwe allround band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 375x bekeken

Hallo wij ervaren Bassist 43 en ervaren Drummer 43 zijn op zoek naar een ervaren creatieve leadgitarist en ervaren zangeres voor een nieuwe band. Iemand die ervaring heeft met schrijven of hier mee wil beginnen. Doel is een leuk repertoire op te bouwen van een mix van covers en eigen nummers en dit uiteindelijk ten gehore brengen natuurlijk. Oefenruimte omg Didam mocht je interesse hebben app dan even … meer »

Thijs Wind

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 240x bekeken

Toetsenist gezochtWij Stones&More; spelen een repertoire uit de jaren 60's met een hoofdrol voor The Rolling Stones. Met de huidige bezetting zijn we content en kunnen we veel aan, maar met toetsenist kunnen we verder verbreden en bestaand werk verder uitwerken. Onze leeftijden zijn 35 - 60+, voor zover belangrijk en plezier en hobby staan voorop, maar we gaan ook voor kwaliteit. We spelen al weer enige jaren en optredens … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Percussionist voor akoestische band gezocht

Geluidstechnicus en Percussionist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 283x bekeken

Onze 4-koppige formatie zoekt met spoed een percussionist, die ertoe bereid is, iedere 2e dinsdag van 16.00 uur tot 20.30 uur te oefenen en uiteraard tijdens de verschillende gigs onze covers --vanaf eind jaren zestig tot nu -- uit te voeren . De setlist bevat ook uit een klein aantal eigen nummers. Naast een gezellige en energieke repetitie hebben we meer te bieden. Een prachtige oefenruimte, PA-installatie … meer »

Muzikantenbank user ParoParo