Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zangeres gezocht voor goed lopende 6 koppige allround band

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant)

Goedlopende allround band voor bruiloften en bedrijfsfeesten is op zoek naar een zangeres.
je zult naast een fantastische zanger komen te staan en wilt een breed repertoire zingen waarbij het er vooral om gaat het publiek te vermaken.
We zijn een semi-proffessionele 6 mans formatie uit de regio Oss, daar hebben we een mooie eigen repetitieruimte waar we elke week repeteren om ons repertoire aan te vullen met speelbare top40, nummers uit de 70's tot 00'en de nodige feestnummers.
Het repertoire is erg breed, maar vooral herkenbaar en met het doel een zo groot mogelijk publiek aan te spreken. Van Tina Turner, Gaga, Rene Schuurman, Anita Meier tot Disco, Borsato, Queen, ABBA, De Dijk, Blof, Davina Michelle, Suzan en Freek, Bruno Mars, ACDC, Meeuwis, etc... In overleg kunnen we best wat meer aansluiten bij je stem en voorkeuren.
We proberen maximaal zo'n 20x per jaar op te treden en alleen in de weekenden. Optredens zien we allemaal als een avondje uit, maar we willen dat zo professioneel mogelijk doen.
Daarom bezitten we een stevige geluidsset en een mooie lichtshow.
We doen dat op basis van gelijkwaardigheid, daarom verwachten we van iedereen ook inzet in de voorbereiding en gedurende de optredens, incl opbouwen.
We zoeken een ras-zangeres met ervaring die het publiek kan entertainen en meenemen, maar daarnaast ook een dijk van een stem heeft en onderdeel wil zijn van ons team. Moet in staat zijn om een 2e of 3e stem uit te zoeken (samen met onze gitarist). Verder moet je ervaring hebben met in-ear monitoring, eigen draadloze apparatuur voor microfoon en monitor hebben, of willen aanschaffen.
Indicatie leeftijd: 25-40 jaar.
Als het je aanspreekt horen we graag van je, natuurlijk kun je altijd vragen stellen!
erik.nieuwlands @ gmail.com
06-20695854

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.