Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Goedlopende coverband met agenda en boekingen zoekt zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 346x bekeken

Goedlopende coverband met blazerssectie is op zoek naar een nieuwe zangeres die samen met onze zanger de leadvocalen van de band voor haar rekening wil nemen. Ervaring in het cover-circuit is gewenst. Gemiddeld 20-25 optredens per jaar, bruiloften, cafe's, kermissen, etc. etc. Band bestaat uit professionele en semi-prof muzikanten waarvoor naast het op een goed niveau muziek maken de show en de gezelligheid … meer »

Top_Band

EDM Producer zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 264x bekeken

Voor een van mijn laatste (demo) tracks ben ik op zoek naar een zangeres die nieuwe, originele tekst kan schrijven en opnemen. Afhankelijk van de kwaliteit bestaat er de kans op een officiele release bij een EDM platenlabel. De huidige demo is hier te beluisteren: https://soundcloud.com/bennysands/benny-sands-your-soul Interesse? Stuur me een berichtje, en laat wat van je werk horen. Cheers!

Ben

Pokey and the headlights is opzoek naar een nieuwe Frontman!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 176x bekeken

Pokey and the Headlights, is een zes koppige Schijndelse coverband die rockt, rollt en er op los swingt en een sfeermaker bij uitstek is. Zeer bewegelijke muziek die zijn uitwerking heeft op het publiek, en door de afwisseling van instrumenten kun je niet stil blijven staan. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit aanstelijke feestmuziek met de ska van Madness tot de surfmuziek van Dick Dale, gewoon … meer »

Dirk van Boxtel

Zangeres gezocht voor 60/70's pop/rock band - Uden

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Hoi wij zijn Dead Hippies. Dat is Engels voor ouwe hippies - we leven nog wel :). We spelen 60/70s (rock)covers maar ook eigen werk (ongeveer 50/50). We repeteren wekelijks op woensdagavond in Uden. Onze leeftijd is gemiddeld rond de 50. We proberen minimaal een keer per 2 maanden ergens op te treden. We zoeken een enthousiaste zangeres (lead & backing vocals) met uitstraling die onze gelederen wil … meer »

Rick

"BRICKYARD" classicrockband zoekt zangeres of zanger, frontman/frontvrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 349x bekeken

BRICKYARD" is een "classicrock" band met een goed gevulde agenda en de band is ontstaan in 2005. Wij zijn een kleine formatie met maar 4 muzikanten. Naast de frontman/frontvrouw,zangeres/zanger hebben we een gitarist, bassist en een drummer. De bassist en gitarist doen ook backing vocals en daardoor klinkt onze band ondanks deze kleine bezetting toch vol en helemaal compleet. Wij hebben een eigen … meer »

Muzikantenbank user ruud maalderinkruud maalderink

Pokey and the headlights zoekt nieuwe Frontman!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 333x bekeken

Pokey and the headlights zoekt nieuwe Frontman!Pokey and the Headlights, is een zes koppige Schijndelse coverband die rockt, rollt en er op los swingt en een sfeermaker bij uitstek is. Zeer bewegelijke muziek die zijn uitwerking heeft op het publiek, en door de afwisseling van instrumenten kun je niet stil blijven staan. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit aanstekelijke feestmuziek met de ska van Madness tot de surfmuziek van Dick Dale, gewoon … meer »

John