Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

LEADzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Leadzanger gezocht voor opstartend Beatles Rock project. Het gaat om het latere materiaal vanaf 1966. Leeftijd tot 55 jr. Bij twijfel toch reageren!! Hoor graag van kandidaten die een uitdaging willen aangaan. Hoor graag van je! Mvg

Wil

Gezocht Gitarist Zanger / Zangeres

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 457x bekeken

Tis namelijk zo.... Bassist en drummer spelen al lange tijd samen, willen echter wat anders op het podium brengen dan de gebruikelijke covers. Daarvoor zoeken we een gitarist / zanger of zangeres. Leeftijd boeit niet zo, wij zijn 2 oudere jongeren... maar de nodige ervaring is vereist, zeker gezien de nummers die niet makkelijk te bikkelen zijn. Doel is om via relaxte edoch serieuze repetities … meer »

Muzikantenbank user MikeMike

Progrockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 148x bekeken

De progrockcoverband WOVE zoekt een zanger. We spelen progrock uit de zeventiger jaren, vooral Nederlands werk van Focus, Kayak, Alquin, Solution, Finch, Earth & Fire maar ook Camel, Soft machine, desgewenst Pink Floyd.. enz. We zijn inmiddels allemaal met (vroeg)pensioen en kunnen dus fijn overdag repeteren. Dat doen we op woensdagmiddag in Waalwijk. Kijk voor meer info onze website https://www.woveprogrock.nl/ … meer »

Muzikantenbank user Lex van HultenLex van Hulten

Vereniging zoekt Zanger en Zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 336x bekeken

Hallo beste lezer, Ik ben muzikaal leider van een vereniging in Den Bosch die zangers en zangeressen de kans geeft om met een vette band te spelen. We doen 3-4 uitvoeringen per jaar voor een publiek van ongeveer 100-200 mensen. Op het moment zijn we op zoek naar uitbreiding in de zang. Lijkt dit je leuk, laat even wat weten, en ik stuur je meer informatie. Je bent ook welkom om op een van onze … meer »

Wouter Bruinsma

One-Man Metal Band zoekt Vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 274x bekeken

One-Man Metal Band zoekt VocalistAl zo'n 16 jaar brouw ik in m'n eentje muziek. Nu staan er een aantal releases klaar om de wereld in de gaan, maar kom ik tot de realisatie dat hetgeen wat ik nu vooral mis is de input van andere muzikanten. Daarom zoek ik vaardige (metal) vocalisten om een ander smaakje te geven aan projecten waar nog vocals nodig zijn. Hier een voorproefje van mijn instrumentale content op YouTube: https://www.youtube.com/@NiUstudio … meer »

Muzikantenbank user Niels UittenboogaardNiels Uittenboogaard

Gitarist/toetsenist/extra zanger(es) gezocht voor heavy pop coverband

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 516x bekeken

Hallo, Wij zijn op zoek naar een (slag)gitarist/toetsenist voor een heavy coverband. Denk aan covers als maniac/whiskey in the jar/ Rebel yell/ Saturday night alright for fighting/ fortunate son enz. Natuurlijk spelen we ook andere heavy covers paranoid, holy diver hard shot blues enz. Band bestaat nu uit een solo gitarist/basist/drummer/zangeres. Als je backing kunt zingen dan zou dat helemaal … meer »

John