Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nederpop band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 306x bekeken

Hoi Ik wilde dit platform gebruiken om te polsen of er meer muzikanten te vinden zijn die de nederpop een warm hart toedragen. Ik heb ruim 10 jaar in een jaren 80 bandje gespeeld waar we regelmatig De Dijk, Doe maar en andere nederpop speelden. Zijn er muzikanten die misschien eens willen meedenken over een nieuwe nederpop band? Zelf speel ik saxofoon en zing ik graag. Wie heeft er interesse? Graag … meer »

Muzikantenbank user Fred BergmanFred Bergman

Vocalist gezocht eigenwerk pop (Heavn, Halsey, Astrid S)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Voalist(e) gezocht voor een eigen werk project, dit zal voornamelijk eerst gericht zijn op online muziek uitbrengen Als dat gaat lopen kijken of het live ook weg te zetten is! - Leeftijd : 18/27 jaar - het schrijven van eigen zanglijnen en teksten - Locatie : Drunen (Den Bosch/Tilburg) - Gerne : Pop (Heavn, Halsey, Astrid S) Wat ik kan is, het opnemen van de muziek + mixen en masteren. en … meer »

Muzikantenbank user Glenn van de WielGlenn van de Wiel

Pink Floyd tribute

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 295x bekeken

Pink Floyd tribute band zoekt een tweede lead zanger en een saxofonist, bij voorkeur in dezelfde persoon :-) Speel je als zanger een ander instrument als gitaar of keyboard dan is dat ook een grote pré. Eigen ruimte in Rosmalen, twee wekelijks repeteren in overleg, meestal maandagavond. Neem contact op voor meer informatie

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

RnB zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 506x bekeken

Beste vocalisten, Ik ben voor mijn nieuwe band opzoek naar een zanger of zangeres die bekend zijn met het zingen van Soul RnB muziek. We willen alles in een kleine bezetting uitvoeren. Waar je aan moet denken is muziek van alicia keys tot usher, van mint condition tot Bruno mars. Ik hoor het graag van jullie.

Randell Sambo