Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hoi Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Hoi zangeres Wij zijn een band van ervaren muzikanten en zoeken een fijne zangeres die niet alleen een leuke stem heeft maar zich ook als teamgenoot kan opstellen. Wie zijn wij???: Wij zijn mannen die graag muziek met elkaar willen maken. Geen beroepsmuzikanten, af en toe optreden, geen jeugd maar meer jeudigde 50e. Een leuk team, goede sfeer, een fijne repeteerruimte, geen moeilijke mannen, … meer »

Muzikantenbank user Ans van der MeijdenAns van der Meijden

Super gave coverband helemaal klaar - zoekt nog een goede zanger of keigoede zangeres die veel en gaaf wil optreden

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Super gave coverband helemaal klaar - zoekt nog een goede zanger of keigoede zangeres die veel en gaaf wil optredenWe hebben 3 jaar gewerkt aan onze mashed up coverband met mashed up medleys van Earth Wind & Fire, Chaka Kahn, Jaren 80, Foute jaren negentig, tot aan hedendaagse dance en rocksongs uit 2019 aan toe. Zo'n 100 songs passeren de revue. We hebben al 2 goede zangeressen maar zoeken of: Nog een keigoede zanger of zangeres met veel podium ervaring. Onze website is klaar, de songs zijn klaar, de band … meer »

Muzikantenbank user Noah JoyNoah Joy

Zangeres gezocht voor goed lopende 6 koppige allround band

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Goedlopende allround band voor bruiloften en bedrijfsfeesten is op zoek naar een zangeres. je zult naast een fantastische zanger komen te staan en wilt een breed repertoire zingen waarbij het er vooral om gaat het publiek te vermaken. We zijn een semi-proffessionele 6 mans formatie uit de regio Oss, daar hebben we een mooie eigen repetitieruimte waar we elke week repeteren om ons repertoire aan te … meer »

Muzikantenbank user Erik NieuwlandsErik Nieuwlands

Muzikanten gezocht voor Nederlandstalige pop/rock coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 215x bekeken

Enthousiaste en ervaren zanger/slaggitarist en toetsenist zoeken muzikanten om een Nederlandstalige pop/rock coverband op te zetten. We denken hierbij niet alleen aan de geijkte nummers van De Dijk en BLØF, maar ook aan de wat minder bekende nummers en aan bands als Toontje Lager, I.O.S., Tröckener Kecks, Kadanz, Splitsing, etc. We willen om de week gaan repeteren in de omgeving van Oss, om toe … meer »

Rene Sings

RnB zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 286x bekeken

Beste vocalisten, Ik ben voor mijn nieuwe band opzoek naar een zanger of zangeres die bekend zijn met het zingen van Soul RnB muziek. We willen alles in een kleine bezetting uitvoeren. Waar je aan moet denken is muziek van alicia keys tot usher, van mint condition tot Bruno mars. Ik hoor het graag van jullie.

Randell Sambo

Metalband zoekt drummer en vocalist!!

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Hallo, wij zijn Blind Vision, een metalband uit Waalwijk en omgeving. We spelen eigen materiaal en covers, en zijn opzoek naar een drummer en vocalist. We repeteren wekelijks in Waalwijk bij de Tavenu, op zondagmiddag. Dus ben je een drummer of vocalist en zoek je nog een band? Laat dan zeker wat horen! Stuur een mailtje naar blindvision012@*****.com of reageer meteen via deze advertentie, we horen … meer »

Blindvisionband

Knallende coverband zoekt nieuwe frontvrouw!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 438x bekeken

Energieke, knallende coverband met agenda is op zoek naar een nieuwe zangeres die samen met onze zanger de leadvocalen voor haar rekening gaat nemen. Ervaring in het cover-circuit is gewenst. Gemiddeld 20-25 optredens per jaar, bruiloften, cafe's, kermissen, etc. etc. Band bestaat uit professionele en semi-prof muzikanten waarvoor naast het op een goed niveau muziek maken de show en de gezelligheid … meer »

Oktoberfest