Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

BB-Cool zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 51x bekeken

BB-Cool zoekt achtergrondzangeresBBCool is een Udense coverband die elk optreden tot een feest maakt. Wij spelen soul/disco/rock covers met passie en verzorgen een Joe Cocker tribute die bijna niet van de echte te onderscheiden is! Door onze ruime bezetting met een blazerssectie, combo en meerstemmige zang kunnen wij elk gewenst optreden verzorgen. Wij zijn op zoek naar een ervaren achtergrondzangeres die alle stijlen beheerst en … meer »

Henrie Doreleijers

Frontman / vrouw gezocht!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Band met ervaren muzikanten in diverse stijlen zoekt voor nieuw op te starten band een zanger of zangeres die lekker muziek wil maken en op wil treden op muzikaal goed niveau maar wat muzikaal plezier voorop staat. Met muzikanten met ervaring in rock, soul, blues en jazz staat de stijl nog niet vast en kan dus afhangen van diegene die ons compleet maakt. We zoeken alleen niet het geijkte feestrepertoire … meer »

Twan van Lieshout

Rockband Leech zoekt zanger en bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Rock coverband Leech zoekt een ervaren zanger en bassist. Wegens vertrek van onze huidige zanger en bassist zoeken we met spoed nieuwe muzikanten die van rockmuziek houdt in de breedste zin van het woord. We zijn ervaren muzikanten en willen zo snel mogelijk weer optreden! Wij, 2 gitaristen, toetsenist en drumster repeteren nu donderdags in een eigen oefenruimte in Kruisstraat, bij Den Bosch. Om … meer »

Jean Paul Westdijk

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 283x bekeken

Band zoekt zangerzanger gezocht Door omstandigheden is een band omgeving Raamsdonksveer op zoek naar een zanger! muziekstijl R&B, Soul en jaren 60 De band repeteert op dinsdag avond vol gedrevenheid en met veel plezier. Optredens een aantal keer per jaar, de band bestaat uit 3 gitaristen, bassist, toetsenist, saxofonist en drummer allen in de leeftijd rond 60 Wie durft deze uitdaging aan? Graag contact via de … meer »

B Storm

Allround zangeres gezocht voor Trio The Band

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 377x bekeken

Allround zangeres gezocht voor Trio The BandAlweer 5 jaar geleden is Duo The Band gestart om voor bepaalde gelegenheden het duo aan te vullen met een zangeres. Dit is zeer succesvol verlopen! Nog steeds groeien het aantal optredens. Hierdoor moeten wij op zoek naar een nieuwe gezellige zangeres, want wij willen deze succesformule heel graag voortzetten. Wij zijn op zoek naar iemand die behalve een goede zangstem ook een persoonlijkheid heeft, … meer »

Henry

Americana-band Traveller zoekt een gitarist/zanger

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 368x bekeken

Om haar bezetting compleet te maken is Americana-band "Traveller" op zoek naar (nog) een gitarist/zanger. Wij richten ons op het spelen van bekende americana-hits, zoals onder andere: The Weight van The Band, Traveller en Deeper Shades van JW Roy, Fire and Rain van James Taylor, Running on Empty van Jackson Browne, Answering bell van Ryan Adams, Save it for a rainy day van The Jayhawks, etc. Wij … meer »

Muzikantenbank user Sven-Eric RooversSven-Eric Roovers

Ervaren drummer, gitarist en basgitarist zoeken zanger en toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 382x bekeken

Wij zijn op zoek naar een zanger en een toetsenist om een band te starten. We hebben een geheel ingerichte eigen repetitieruimte in Macharen (dorpje nabij Oss) en zijn op zoek naar serieuze muziekdieren die het belangrijk vinden om iets goeds neer te zetten en die hiervan niet hoeven te leven, dit als hobby willen doen. Nummers liggen nog niet vast, maar wij houden van zeer uiteenlopende stijlen en … meer »

Muzikantenbank user JackJack