Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres voor uniek concept

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 231x bekeken

MarkOnStage zoekt aanvulling voor de vocalen. Naast de zangeres zoekt MarkOnStage een tweede zanger(es) Om het repertoire te verdelen en om te koren. 
MarkOnStage is een uniek concept: een combinatie van DJ/producer/gitarist met 1 of 2 zangeressen, basgitaar en percussie/drums. 
Spelen in de toplaag van het evenementen-circuit op bedrijfsfeesten en chique bruiloften maar ook leuke festivals, studentenfeesten … meer »

Marc O.Ten

Coverband Uden zoekt tweede leadzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Coverband Uden zoekt tweede leadzangeresCoverband Groove@Work zoekt een tweede leadzangeres. De band bestaat uit ervaren muzikanten, onze bezetting is drum, bas, toetsen, gitaar, saxofoon en zangeres. We treden eens per 4-6 weken op en repeteren wekelijks. Ons repertoire is voor jong en oud en we zijn allemaal echte muziekgenieters. Leeftijd maakt niet uit, enthousiasme is belangrijker. Kijk eens op onze facebookpagina grooveatwork voor … meer »

Hilde Vorstermans

Pokey and the headlights zoekt nieuwe Frontman!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 172x bekeken

Pokey and the headlights zoekt nieuwe Frontman!Pokey and the Headlights, is een zes koppige Schijndelse coverband die rockt, rollt en er op los swingt en een sfeermaker bij uitstek is. Zeer bewegelijke muziek die zijn uitwerking heeft op het publiek, en door de afwisseling van instrumenten kun je niet stil blijven staan. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit aanstekelijke feestmuziek met de ska van Madness tot de surfmuziek van Dick Dale, … meer »

John

Producers zoeken rapper/DJ voor EP/live band

DJ, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 120x bekeken

Wij zijn twee professionele producers(gitarist/bassist) die op het moment druk bezig zijn met het schrijven van eigen werk, in de stijl reggae/hiphop/funk/soul. We werken naar een EP toe, schrijven en nemen alles zelf op, en willen zo tot een live formatie komen. Daarom zoeken we een enthousiaste rapper die pakkende teksten kan schrijven en een publiek weet te hypen. Daarnaast willen we de band compleet … meer »

Bas

Funky bassplayer gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 265x bekeken

Hallo bassisten, Ik ben opzoek naar een bassist voor mijn band!!! Wat/Wie ik zoek is een creatieve groove bassist die weet wat een liedje nodig heeft. Niet te druk maar wel goed luisteren naar rest. Iemand die graag in een kleine bezetting speelt. Doel is optreden . Zoveel als we kunnen maar alles met plezier!!! Als je doorzetter bent,neem rustig contact met mij op. Mijn mailadres is re.sambo@*******.nl. … meer »

Randell Sambo

Gezocht gedreven en ervaren zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Gezocht gedreven en ervaren zangeresHallo zangeressen, Wij zijn Beats and Bottles, een soul/funk coverband uit de regio Den Bosch/Rosmalen. We bestaan uit 9 gedreven en ervaren muzikanten, waaronder een blazerssectie en 2 zangeressen. Door omstandigheden gaat, jammer genoeg, 1 van onze zangeressen stoppen. We zijn daarom opzoek naar een ervaren zangeres (sopraan), een echte frontvrouw met de nodige podium ervaring en uitstraling … meer »

sjef van iersel

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 279x bekeken

Voor onze band zijn we op zoek naar een zanger(es) We repeteren om de 2 weken op donderdag in den bosch. Paar nummers van ons repertoire: Commodores - Brickhouse Angie Stone - Wish i Didn't miss you Michael Jackson - Give in to me Lenny Kravitz - Mr Cab Driver CCR - I put a spell on you Popa Chubby - Stoop Down Omdat we net zijn begonnen met de band staat ons repertoire nog niet vast … meer »

Muzikantenbank user Marc de RegtMarc de Regt