Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saints and Sinners Countryband zoekt vocale frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Howdy, Saints and Sinners Countryband is op zoek naar een frontman die de leadvocalen samen met onze zangeres voor zijn rekening gaat nemen en met haar het gezicht van de band gaat worden. Ben jij die man met die warme countrystem of weet je iemand die hiervoor geschikt zou zijn horen we graag van je. Repetities zijn eens per twee weken op woensdagavond in Kruisstraat/Rosmalen. Kijk … meer »

Frans van de Wiel

Zangeres en/of zanger gezocht voor Nederlandstalige pop/rock coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 215x bekeken

Wij zoeken nog een zangeres en/of zanger voor onze Nederlandstalige pop/rock coverband om samen met onze huidige zanger/gitarist de lead- en achtergrondzang te verdelen. We denken hierbij niet alleen aan de geijkte nummers van De Dijk en BLØF, maar ook aan de wat minder bekende nummers en aan bands als Toontje Lager, I.O.S., Tröckener Kecks, Kadanz, Splitsing, etc. We repeteren vrijdags om de week … meer »

Rene Sings

Pink Floyd tribute

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Pink Floyd tribute band zoekt een tweede lead zanger en een saxofonist, bij voorkeur in dezelfde persoon :-) Speel je als zanger een ander instrument als gitaar of keyboard dan is dat ook een grote pré. Eigen ruimte in Rosmalen, twee wekelijks repeteren in overleg, meestal maandagavond. Neem contact op voor meer informatie

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Gitarist/zanger(es) gezocht voor akoestisch trio/kwartet

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 324x bekeken

Ik zoek als gitarist en zanger medemuzikanten (gitaar, zang, percussie, andere instrumenten?) om samen plezier te beleven aan akoestische muziek en meerstemmige zang. Denk bijvoorbeeld aan CSNY reportoire. Mijn naam is Rob en ik ben een jonge 60'er uit Vught en zoek enthousiaste muzikanten uit de omgeving Tilburg/Den Bosch/Eindhoven die ook weten waar Abraham zijn mosterd haalt.

Rob Olthof

Super gave coverband helemaal klaar - zoekt nog een goede zanger of keigoede zangeres die veel en gaaf wil optreden

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 744x bekeken

Super gave coverband helemaal klaar - zoekt nog een goede zanger of keigoede zangeres die veel en gaaf wil optredenWe hebben 3 jaar gewerkt aan onze mashed up coverband met mashed up medleys van Earth Wind & Fire, Chaka Kahn, Jaren 80, Foute jaren negentig, tot aan hedendaagse dance en rocksongs uit 2019 aan toe. Zo'n 100 songs passeren de revue. We hebben al 2 goede zangeressen maar zoeken of: Nog een keigoede zanger of zangeres met veel podium ervaring. Onze website is klaar, de songs zijn klaar, de band … meer »

Muzikantenbank user Noah JoyNoah Joy

RnB zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 350x bekeken

Beste vocalisten, Ik ben voor mijn nieuwe band opzoek naar een zanger of zangeres die bekend zijn met het zingen van Soul RnB muziek. We willen alles in een kleine bezetting uitvoeren. Waar je aan moet denken is muziek van alicia keys tot usher, van mint condition tot Bruno mars. Ik hoor het graag van jullie.

Randell Sambo