Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band van 3 jongens zoekt zanger die ook gitaar speelt

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 88x bekeken

Wij (3 jonge mannen allen 15 jaar) zijn een beginnende band en op zoek naar een zanger/slaggitarist om onze band compleet te maken. Stijl die we spelen is Hard-Rock, Grunge, Indie. Nu nog voornamelijk covers maar zijn ook bezig met eigen nummers, er is uiteraard ruimte voor eigen inbreng. Wij hebben onze eigen repetitie ruimte in Heeswijk-Dinther. Woon je in de buurt en lijkt je dit wat, dan horen … meer »

5 Lamps But No Light

Sympathieke zanger met ervaring gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Sympathieke zanger met ervaring gezochtHallo, Wij van 'Double5' zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren zanger voor onze band, momenteel bestaand uit 7 personen, omdat vanwege verschillende redenen de zanger, een zangeres en de sologitarist gestopt zijn. Om weer leuke optredens te kunnen doen zoeken we nu een zanger en dan willen we proberen met een iets kleinere bezetting door te gaan. Wij hebben een gezellige groep, maar willen … meer »

Ad van den Broek

Bassist(e) en Zanger(es) gevraagd voor groovende Blues/Rock-formatie

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 244x bekeken

Op zoek naar een gedreven, ervaren band ? Een band die durft om bestaande paden te verlaten, experimenteel te zijn, en gaat voor een energiek optreden ?! Hou je ook van Warren Haynes, Gov't Mule, Eric Gales, Bonamassa, Hendrix, Henrik Freischlader, en zo meer …. ? We zoeken met de band Blue Work geen beginners, maar echt ervaren muzikanten, muzikaliteit, teamplayers. Zin in ? Lees vooral ook … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk

Band zoekt zanger/zangeres 18 tot 24 jaar

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 254x bekeken

Band zoekt zanger/zangeres 18 tot 24 jaarHallo, Wij zijn Yellow Pants, een jonge enthousiaste band uit Veghel (Noord-Brabant) die op zoek is naar een nieuwe zanger/zangeres in de leeftijd tussen 18 en 24 jaar. Ons repertoire is erg divers, zo spelen wij ACDC, Marco Borsato, Abba, Tina turner en andere feestnummers. We zijn op zoek naar een gemotiveerde vocalist die van entertainen houdt en natuurlijk de noten raak kan zingen. Wij vinden … meer »

robin

Zangeres gezocht voor 60/70's pop/rock band - Uden

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 232x bekeken

Hoi wij zijn Dead Hippies (vrij vertaald als 'ouwe hippies'). We spelen 60/70s (rock)covers maar ook eigen werk (ongeveer 50/50). We repeteren wekelijks op woensdagavond in Uden. Onze leeftijd is gemiddeld net boven de 50. We proberen minimaal een keer per 2 maanden ergens op te treden. We zoeken een vlotte zangeres (lead & backing vocals) die onze gelederen wil versterken. Je hoeft niet veel ervaring … meer »

Rick

Gitarist/Zanger gezocht voor akoestisch duo

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 337x bekeken

Gitariste/Zangeres zoekt een mannelijke zanger/gitarist voor een akoestisch duo. Mijn voormalig partner is gestopt met ons duo ivm drukte en andere zaken die aandacht vragen, vandaar deze advertentie en de zoektocht naar iemand met muzikale talenten die akoestisch en meerstemmig mooie liedjes wil maken ! Repertoire is tot nu toe top 100 geweest, alles in een akoestisch, meerstemmig jasje. De … meer »

G.vansteen

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Drummer, gitarist, fluitist, bassist, toetsenist zoeken een zanger die muzikaal op een goed niveau kan presteren. Wij maken eigen werk in een nog te ontwikkelen nieuwe stijl. Geen blues, cover, metal of tributeband. Eigen inbreng wordt op prijs gesteld. Leeftijd van 38 Tot 60+ gr. Gijs

Jan

Funky bassplayer gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 392x bekeken

Hallo bassisten, Ik ben opzoek naar een bassist voor mijn band!!! Wat/Wie ik zoek is een creatieve groove bassist die weet wat een liedje nodig heeft. Niet te druk maar wel goed luisteren naar rest. Iemand die graag in een kleine bezetting speelt. Doel is optreden . Zoveel als we kunnen maar alles met plezier!!! Als je doorzetter bent,neem rustig contact met mij op. Mijn mailadres is re.sambo@*******.nl. … meer »

Randell Sambo