Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock Zanger Gezocht In Brabant!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Wij zijn Infinite Suns, een band uit Den Bosch. Een kort berichtje over ons. Wij zijn Quinten (gitarist) en Bjorn (drummer). We zijn druk op zoek naar een zanger die zowel op persoonlijk vlak als muzikaal vlak een perfecte fit is. Wij houden van ons eigen materiaal schrijven, en halen onze invloeden uit the Black Keys, Royal Blood, Blue Stones en Queens of the Stone Age. Denk jij, nou dit past wel … meer »

Muzikantenbank user Infinite SunInfinite Sun

Zanger / zangeres gezocht voor Southern Rock band (Oss)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 202x bekeken

Southern rockband in oprichting uit Oss, bestaande uit 4 ervaren muzikanten (bas, drum en 2 gitaren) zoekt een leadzanger(res). We hebben niet de intentie om covers te spelen of een coverband te worden. Mocht er een enkel nummer zijn waarvan we met zijn allen iets eigens van kunnen maken, herkenbaar maar toch met onze saus dan is dat te overwegen. In april zijn we de repetitieruimte in gedoken … meer »

Jeroen

Halve band zoekt gitarist zanger / zangeres

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 536x bekeken

Hallo Bassist en drummer zoeken een gitarist zanger / zangeres voor op te richten coverband. De bedoeling is om een stevige pot muziek te gaan maken. Dit kan variëren van stevige bluesrock tot hardrock. Eigen inbreng is belangrijk, ervaring ook. We zijn 55+, hoewel leeftijd ons persoonlijk niet interesseert. Regelmatig optreden is eveneens de bedoeling Repetities zijn in Veghel Laat maar … meer »

Muzikantenbank user MikeMike

Blues zanger en toetsenist (Hammond) gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 475x bekeken

Onze band bestaat al heel wat jaartjes, maar onze zanger is er mee gestopt. We zoeken een blueszanger met een ruige gevoelige stem. We zijn geen jonkies meer. We zijn ook op zoek naar een toetsenist die piano en Hammond kan spelen. We hebben een mooie repetitie-ruimte in Waalwijk. Onze band bestaat nu uit gitaar,drums,mondharmonica en bas. Repertoir JJ Cale, Stevey Ray Vaughen, Jimmi Hendrix, Gary … meer »

Muzikantenbank user Jean-Pierre NijsJean-Pierre Nijs

Progrockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 395x bekeken

De progrockcoverband WOVE zoekt een zanger. We spelen progrock uit de zeventiger jaren, vooral Nederlands werk van Focus, Kayak, Alquin, Solution, Finch, Earth & Fire maar ook Camel, Soft machine, desgewenst Pink Floyd.. enz. We zijn inmiddels allemaal met (vroeg)pensioen en kunnen dus fijn overdag repeteren. Dat doen we op woensdagmiddag in Waalwijk. Kijk voor meer info onze website https://www.woveprogrock.nl/ … meer »

Muzikantenbank user Lex van HultenLex van Hulten