Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: zangeres voor allround coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Gezocht: zangeres voor allround coverbandSide Effects is een goedlopende allround coverband uit Oost-Brabant, die zich voornamelijk richt op bruiloften en bedrijfsfeesten. Als allround coverband spelen we echt bijna alles: van pop/rock tot easy listening en van disco tot country, zowel Nederlandstalig als Engels. Wij zijn op zoek naar een nieuwe zangeres, die samen met onze zanger ons repertoire voor haar rekening neemt. Gezien ons repertoire … meer »

Muzikantenbank user Kelly van der HeijdenKelly van der Heijden

Zanger(es) omgeving Oss

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 93x bekeken

Zanger(es) omgeving OssVoor een uniek, engelstalig projekt van eigen werk wordt een zanger(es) gezocht. Hij of zij mag nummers inzingen. Tevens: Zanger/zangeres gezocht voor coverband 1966 t/m 1973. De setlijst: Litt’l wing – Jimi Hendrix Experience Sunshine of your love - Cream Voodoo chil’ – Jimi Hendrix Experience Wishing well - Free Well alright - Blind Faith Let it grow – Eric Clapton Born to be … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Pokey and the headlights zoekt nieuwe Frontman!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 154x bekeken

Pokey and the headlights zoekt nieuwe Frontman!Pokey and the Headlights, is een zes koppige Schijndelse coverband die rockt, rollt en er op los swingt en een sfeermaker bij uitstek is. Zeer bewegelijke muziek die zijn uitwerking heeft op het publiek, en door de afwisseling van instrumenten kun je niet stil blijven staan. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit aanstekelijke feestmuziek met de ska van Madness tot de surfmuziek van Dick Dale, … meer »

John

Zangeres gezocht voor semi-acoustische setting

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 381x bekeken

Hallo, wij zijn op zoek naar een zangeres in de leeftijd tussen de 24-40. Wij spelen covers , maar die verarrangeren deze in onze eigen stijl. Acoustische versie, laten we maar zeggen. Meerstemmig is hier wel de sleutel wat een zangeres wel moet kunnen. 1e, 2e en/of 3e zou ze moeiteloos moeten kunnen. Hier proberen ook de dynamiek in te vinden. Voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=xa_l_GZyXCU Wij … meer »

Muzikantenbank user Arthur P. LevyssohnArthur P. Levyssohn

Drummer zoekt band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 256x bekeken

Ik : een allround gevorderden drummer van 45 jaar Met heel wat optredens achter de rug, Van blues tot rock en terug. In bezit van professionel gear Ik zoek een band met ambitie dus niet alleen maar repeteren Covers of eigen werk maakt mij niet uit zolang het maar creatief is. Dus niet na spelen van nummers tot op de laatste noot. Plezier en kwaliteit staat voorop. Voor meer info kan je me … meer »

Muzikantenbank user Freek HeijdenFreek Heijden