Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hulp nodig!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Beste jonge muzikanten, Ik heb hulp nodig! Ik wil graag een band oprichten een hard-rock en soft metal. Ik heb super veel ideeën maar ja ik speel alleen bas dus ik heb hulp nodig in het schrijven en spelen van muziek. Dus ik zoek een goede lead gitarist, een goede drummer en een goede grungy zanger. Oh ja ik ben Syd en ik ben 16 jaar dus ik wil graag met mensen spelen die ook 16 zijn want … meer »

Muzikantenbank user sydsyd

"BRICKYARD" classicrockband zoekt zangeres of zanger, frontman/frontvrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 228x bekeken

BRICKYARD" is een "classicrock" band met een goed gevulde agenda en de band is ontstaan in 2005. Wij zijn een kleine formatie met maar 4 muzikanten. Naast de frontman/frontvrouw,zangeres/zanger hebben we een gitarist, bassist en een drummer. De bassist en gitarist doen ook backing vocals en daardoor klinkt onze band ondanks deze kleine bezetting toch vol en helemaal compleet. Wij hebben een eigen … meer »

Muzikantenbank user ruud maalderinkruud maalderink

Band MOPED zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 293x bekeken

Hoi, Zou je het leuk vinden om als zanger(es) te helpen onze band MOPED mede op te bouwen en, als de tijd rijp is, regelmatig op te treden? We zijn begin januari j.l. begonnen met de formatie van deze band en er ontbreekt helaas nog een geschikte, leuke en gezellige vocalist(e) om het verder vorm te geven. Tot zover bestaat MOPED uit een drummer, een toetsenist en 3 gitaristen, allemaal hobbyisten. … meer »

Hans

Gezocht: zanger(es)

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 227x bekeken

Een gelegenheidsband uit de Betuwe (omgeving Tiel/Geldermalsen) van ervaren muzikanten in oprichting zoekt in 1e instantie naar een zanger(es) en ter uitbreiding van de bezetting ook naar een saxofonist(e). De huidige bezetting bestaat uit een solo-gitarist (Tiel), de drummer (Tricht), de bassist uit Heesselt (op 4 km van Tiel bij de Waal) waar ook de repetitieruimte is en toetsenist (Nieuwegein). … meer »

René Patiwael

Mannelijke (solo) gitarist en zanger gezocht voor akoestisch duo

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 318x bekeken

Ik ben zelf zangeres en gitariste (35) en zoek een partner om mooie muziek mee te maken. Ik heb zelf veel in bandjes gespeeld, maar het spelen in een akoestisch duo bevalt me erg goed. Na een sabbatical zoek ik weer een nieuwe partner. Welke muziek? Alle pop muziek (oud en nieuw), maar dan in een akoestisch jasje, Countrymuziek vind ik erg mooi, en eigen muziek behoort zeker tot de mogelijkheden. … meer »

G.vansteen

Funky bassplayer gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 485x bekeken

Hallo bassisten, Ik ben opzoek naar een bassist voor mijn band!!! Wat/Wie ik zoek is een creatieve groove bassist die weet wat een liedje nodig heeft. Niet te druk maar wel goed luisteren naar rest. Iemand die graag in een kleine bezetting speelt. Doel is optreden . Zoveel als we kunnen maar alles met plezier!!! Als je doorzetter bent,neem rustig contact met mij op. Mijn mailadres is re.sambo@*******.nl. … meer »

Randell Sambo