Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zangeres gezocht voor Blues/Americana band

Zangeres gezocht voor Blues/Americana band

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe)

Blues/Americana band bestaande uit vier ervaren muzikanten (Drums/Bas/Solo gitaar/Slag gitaar-zang) uit de omgeving Assen-Groningen is op zoek naar een enthousiaste zangeres (a.l.)
Ons doel is om samen met jou ons huidig repertoire verder uit de bouwen, en wij denken daarbij aan nummers van de Tedeschi Trucks Band en bv. Joe Bonemassa & Beth Hart, Bonnie Raitt etc. Ons doel is natuurlijk om daarmee naar leuke optredens toe te werken!

Wij zoeken daarvoor een zangeres die haar “mannetje” staat in dit genre en gemotiveerd is om wekelijks te repeteren, maar er vooral ook zin in heeft om in een leuke band in opbouw te komen zingen!
We gaan dan samen met jou op zoek naar de nummers die het beste bij je passen als lead zangeres, en hopen dat je met koorzang een mooie aanvulling zult zijn in de nummers van onze zanger. Ervaring als zangeres in een dergelijke setting is mooi meegenomen maar is geen vereiste; talent en een goede stem, dat is wat we zoeken..

Mocht dit je aanspreken, dan kijken wij uit naar je reactie!
Wij repeteren wekelijks op dinsdagavond in onze eigen oefenruimte in Peest (nabij Assen) maar kunnen in overleg per keer bekijken wat voor iedereen het beste uitkomt.

JB 06 50514482

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.