Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Party / Disco Coverband is op zoek naar Zanger / Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 295x bekeken

Wij zijn een Party / Disco coverband bestaande uit Drummer, Bassist, Gitarist, Toetsenist en 2 Zangeressen. Verschillende instrumenten hebben we dubbel bezet omdat niet iedereen altijd kan oefenen / optreden. Wij zijn nu zo'n 3 jaar bij elkaar en hebben al verschillende keren opgetreden. De muziek keuze moet je zien in de hoek van de populaire pop en disco nummers: We are Family, Le Freak, I'm coming … meer »

Michel van Nieuwland

(cover)band zoekt zanger(es) regio rotterdam/ den haag

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 332x bekeken

Beste muzikant, Momenteel zijn wij opzoek naar een zanger(es) die bij ons aan kan sluiten om covers te gaan spelen. Na 5 jaar zijn wij (drummer, gitarist, bassist) weer herenigd en staan we te springen om weer samen muziek te gaan spelen. In het verleden hebben we covers gespeeld van oa jack white, lenny kravtiz, rage against the machine, triggerfinger, herman brood ed. Wij hebben een brede muzieksmaak, … meer »

Noud

Zangeres met gitaar zoekt indie rock band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 371x bekeken

Zangeres met gitaar zoekt indie rock bandHoi! Ik ben Sophie, ben 22 jaar oud en studeer in Den Haag. Ik schrijf graag eigen nummers en begeleid mezelf ook op gitaar (heb ook een elektrische gitaar). Ik ken niet veel muzikale mensen in de buurt maar zou graag een keer willen jammen en hopelijk een bandje vormen :) . Mijn stijl ligt meer naar indie muziek aangezien ik toch maar alleen ben, maar heb al eerder in een indie rock bandje gezeten … meer »

Muzikantenbank user Baba SamaBaba Sama

Gitarist (24) zoekt andere muzikanten voor band (eigen werk ontwikkelen)

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 474x bekeken

Hoi lezer, Ik ben een 24-jarige gitarist, wonende in Delft en op zoek naar gepassioneerde muziekliefhebbers die ook zelf wat willen maken. Ik ben een slaapkamer songwriter en heb inmiddels al wat eigen werk op de plank liggen die ik binnenkort ook(semi-)professioneel ga laten mixen. Ik speel inmiddels 6 jaar. Ik zou mezelf geen hardcore monomaan muzikant noemen, maar ik ben enorm fanatiek en gemotiveerd … meer »

Bas