Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Dirty Frank & the White Russians is op zoek naar een lead vocalist!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 49x bekeken

Dirty Frank & the White Russians is een band met eigen materiaal in een heavy-garage-blues-rock-stoner-desert stijl met een knipoog naar 70's rock. (Black Sabbath, QOTSA). Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, energieke vocalist om de lead vocals van onze band over te nemen. De afgelopen 4 jaar hebben wij een repertoire opgebouwd van eigen materiaal waarmee we met iemand die de lead vocals … meer »

Dirty Frank

Haagsche Bluf Band (Golden Earring Tribute Band) zoekt een ervaren zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Haagsche Bluf Band (Golden Earring Tribute Band) zoekt een ervaren zangerHallo, wij zijn drie Haagsche gasten, Ron (gitaar), Ronald (drums) en André (bas), die erg begaan zijn met de enige echte rock trots van Nederland: De Golden Earring. Na het verschrikkelijke nieuws over de ziekte van George willen wij onze band, want hij bestond al langer, nieuw leven in blazen. Waar we voorheen ook andere Haagsche bands coverden (Gruppo, Q65, Shocking Blue) willen we ons nu alleen … meer »

Muzikantenbank user Ronald ZuiderwijkRonald Zuiderwijk

Backing vocaliste gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Hallo, Bella Swan zoekt een ervaren backing vocaliste. Wij spelen voornamelijk blues met een toefje rock en soul. Bezetting lead zangeres, lead zanger, drum,toetsen en gitarist. Wij repeteren op woensdag in Zevenhuizen bij DG Sound. Ben jij die ervaren backing zangeres dan horen we graag van je. Groetjes Bella Swan

Muzikantenbank user BrendaBrenda

Gospelband zoekt enthousiaste leden!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 423x bekeken

Kan je zingen of een instrument bespelen en zoek je een nieuwe uitdaging? Heb jij een passie voor God, ben je tussen de 20 en 30 jaar en zoek je een gospelband om je muzikale creativiteit te uiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! (m/v) Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband uit Den Haag. Onze muziek varieert van black gospel, pop, soul, dutch, jazz tot zelfs African gospel. Onlangs … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG