Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger (regio Zoetermeer)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 101x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger (regio Zoetermeer)MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken … meer »

Frans

Snake Union, the Dutch Duran Duran Tribute i.o., zoekt een zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 115x bekeken

Heb je interesse om deel uit te maken van een band die nu al voor de nodige reuring zorgt binnen de Nederlandse muziekwereld, stuur dan een PM of email naar mriesenb @ gmail . com Trefwoorden zijn: thuis voorbereiden, samen efficiënt en in korte tijd speelklaar worden (locatie: Popradar Den Haag), de grotere festivals en zalen bereiken, de hits, deep cuts en avondvullende eigen shows. Er zijn al … meer »

Michael Riesenbeck

Haagsche Night-Light, zoekt nieuwe zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 158x bekeken

The Night-Light, zoekt nieuwe zanger(es)! Ontstaan in de bruisende muziekscene van Den Haag, is The Night-Light een dynamische en energieke band die de donkere nachten wil verlichten met rauwe en meeslepende muziek. Sinds het prille einde van 2023 hebben ze op lokale podia gespeeld met een mix van krachtige covers en eigen nummers die het publiek lekker meeslepen. Wij zoeken een nieuwe zanger(es) … meer »

vince

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 126x bekeken

sixtiesband The Thunderbirds een zoekt zanger die bekend is met repertoire uit de jaren 60,70 en 80 we oefenen in Zoetermeer. Wij zoeken iemand in de leeftijd vanaf 50jaar. Mocht het je aanspreken laat even iets van je horen. Grt Rob.

Rob Innemee

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenoten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 224x bekeken

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenotenHoi! Ik ben Emma, 27 jaar en woon en werk in Den Haag. Ik speel al lang gitaar, zowel akoestisch als elektrisch. Door alleen in mijn eentje gitaar te spelen word ik niet veel beter. Dus ik zou graag wat meer uitdaging krijgen door met anderen te spelen en evt op te treden! Ik vind zingen ook erg leuk maar heb nog geen groot bereik. Dus als tweede stem zingen of bij geschikte liedjes de zangeres … meer »

Emma

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel, ik speel gitaar en samen met bassist Lars en drummer Tom zijn wij een nieuwe band opgestart in de genre van postpunk/rock. Wij zoeken nog een goede frontman/zanger om de band compleet te maken zodat we lekker kunnen repeteren en optreden. Als je gitaar kan spelen en teksten kan schrijven dan zou dat top zijn. Wij hebben al wat nummers en ideeën klaarliggen. … meer »

Marcel van Tuyll

Zanger/zangeres gevraagd

DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 375x bekeken

Gitarist, drummer en bassist (30, 50, 60) alledrie ervaren muzikanten, zijn op zoek naar een goede zanger of zangeres voor een her op te starten coverband. 
Wij willen een beetje de funky/bluesrock kant op gaan. We hebben al een setlist waar we eventueel nummers van kunnen spelen als jij die ook leuk vindt. Bedoeling is wel om de wat uitdagender en complexere nummers te gaan doen. Niet de geijkte … meer »

arnoud neervoort

Zangeres gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 255x bekeken

Meesterwerk muziek westland waar 60+ muziek maken. Voor ons nieuwe project zoeken wij nog een zangeres met enige ervaring ( bv in een Koor ) . Elke woensdag morgen oefenen wij in NL3 in Wateringen gedurende 16 weken. Waarna een eidoptereden volgt . Hierbij staat plezier maken voorop . Zin en tijd ? Meld je aan en bel Gérard van Luijk op 0619629308

Gerard van Luijk