Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht voor op te richten band !

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 264x bekeken

GEZOCHT VOOR OP TE RICHTEN BAND ! Ik ben een zangeres met een brede muzikale interesse en bereik. Graag zou ik iets nieuws willen oprichten waarbij plezier vooraan staat. Ik zoek daarom een TOETSENIST, DRUMMER, BASSIST en een ZANGER EN/OF ZANGERES (afwisselend front en backing vocals). Doelstelling is: PLEZIER HEBBEN in de muziek die we gaan maken. Ik wil SWINGENDE muziek maken. Hierin valt bijvoorbeeld … meer »

Astrid

Muzikanten voor nieuwe muziek maken(18 jaar - Den Haag)

DJ, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 173x bekeken

Muzikanten voor nieuwe muziek maken(18 jaar - Den Haag)Oy mijn naam is ceder ik woon in Den haag maak vaak muziek en post het op youtube ik heb muziek met unfiltered teksten en muziek voor de hele familie. De laatste tijd zit ik een beetje te twisten over wat ik nou wil doen met de tijd die ik krijg. Ik denk vooral meer avontuur beleven verveel me vaak en ga nu voor een jaar niet meer naar school de redenen zijn omdat het me niet boeit omdat ik nooit … meer »

Muzikantenbank user CederCeder

Chic/Funk coverband is op zoek naar toetsenist en zangeres

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Rhythm Gitarist, Bassist Drummer (beiden 54, 53 en 60 jaar) zijn een "Chic"/Funk coverband aan het oprichten en zoeken hiervoor een toetsenist en zangeres. Denk hierbij aan muziek van Chic: Le Freak, I want your Love, Good Times, Dance Dance Dance, Everybody Dance / Sister Sledge: We are Family, Lost in Music, He's the Greatest Dancer / Diana Ross: I'm Coming Out, Upside Down / maar ook Spacer van … meer »

Michel van Nieuwland

Zangeressen gezocht voor nieuwe meidengroep!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 228x bekeken

Zangeressen gezocht voor nieuwe meidengroep!Mijn naam is Allisha, 23 jaar oud, en ik zoek zangeressen (4 tot 6) waarmee ik een meidengroep kan vormen. Ik zoek meiden die serieus met muziek bezig zijn en die van de meidengroep hun beroep willen maken. Ik heb een visie voor de meidengroep. Zo is het de bedoeling dat wij verschillende disciplines van elkaar leren. De meidengroep zal namelijk zingen, rappen en dansen. Grootste inspiraties hierbij … meer »

Allisha

Coming as strangers zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 180x bekeken

Beste medemuzikanten! Wij zijn Coming As Strangers en wij zijn een rockbandje uit Den Haag. Wij bestaan uit een paar gedreven muzikanten: 2 gitaristen waarvan 1 de zang op zich nam, een drummer en een bassist. Alleen wij zoeken eenzanger die meer ervaren is. Wat zoeken wij in een zanger ? Iemand die: - goed kan zingen (duh) - energiek op het podium staat - de baas is over het publiek en … meer »

Yoeri

JMHW! zoekt 1 of meerdere zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 248x bekeken

Joost Mag Het Weten! (JMHW!) zoekt één of meerdere zangeressen om ons te vergezellen met de grotere optredens (Feesttenten, buitenfestivals etc). Onze zanger Joost kan heel veel, maar een eerste, èn tweede, èn derde stem wordt zelfs hem iets te veel… Joost Mag Het Weten! is een feestband met uitsluitend Nederlands repertoire (zowel Nederlandstalig als Engelstalig) en een keiharde, langlopende … meer »

Muzikantenbank user Regor KeebrevRegor Keebrev

Frantix zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 339x bekeken

Frantix zoekt zanger/zangeresWij zijn Frantix, een coverband uit Honselersdijk. Wij zoeken een zanger of zangeres. Onze zangeres moest helaas stoppen met de band, omdat zij voor haar studie moet verhuizen. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit stevige pop- en rockmuziek van door de jaren heen en van allerlei artiesten. Dat varieert van Tina Turner, Adele tot Amy Winehouse en van Robby Williams, Foo Fighters tot de Kings of Leon … meer »

Muzikantenbank user Len BisschopsLen Bisschops

Loomis Gang zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 293x bekeken

Loomis Gang was eind jaren ‘70 begin jaren ‘80 een succesvolle Rotterdamse rockband met grotendeels eigen repertoire. Wij speelden o.m. in het Rotterdams-Delfts-Haags clubcircuit en op grote events als het Zuiderpark- en Rottepop festival. Ook was Loomis Gang de support act van Van Halen bij de aanvang van hun eerste Europese tour in 1978. In 1982 zijn wij met Loomis Gang gestopt, maar we hebben … meer »

Peter Koomen