Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 156x bekeken

beste zanger(es) Drummer ,bassist en gitarist zijn op zoek naar zanger(es) voor rock band. We oefenen in de schuur in Scheveningen op maandag of zondag De leeftijd varieert tussen 40 en 50n en zijn ervaren. De set list staat nog echt vast dus allees is mogelijk. Groetjes Chris ,Roland en Floyd

floyd krijgsman

Zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 175x bekeken

Zang We repeteren wekelijks op woensdagavond bij www.dgsound.nl in Zevenhuizen. Alles is aanwezig, drums, bas, gitaar en Hammond, maar we missen nog die zanger of zangeres die het aandurft om volwassen teksten te zingen in het Nederlands. We zijn geen feestband of smartlappenmachine, maar een rockband die van haar optredens een feestje wil maken. Het plezier staat voorop, niet alleen in de oefenruimte, … meer »

Fred van Rijn

Zangeres, drummer, bassist en gitarist gevraagd voor nieuw op te richten bluesy, jazzy, groovy, soulful coverband. Geen bluesrock/jazz.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 229x bekeken

Toetsenist (NORD Electro 6D) wil nieuwe band oprichten. Na jarenlang feestcoverbands (geweldige hobby) wordt het tijd voor iets anders dan I Will Survive 😉 Genre: Bluesy (geen bluesrock), jazzy (geen jazz) wel groovy, soulful. Luister deze link om een idee te krijgen: https://open.spotify.com/playlist/4JsJHBetVrBSXU5pQ2mmYA?si=fc0288af3aa84d65 Dus: Soulful zangeres, swingende drummer, strakke … meer »

Jan-Paul Helwig

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterHallo, Ik maak muziektheater waarin een gevarieerd aanbod is van grapjes, plaatjes en muziek in veel stijlen zoals jazz, pop, Nederlandstalig cabaret en eigen nummers. Samenwerken qua stijl en inhoud vind ik belangrijk dus jouw inbreng is welkom. Doel is optreden in kleine zalen maar ook plezier met het oefenen. Kijk eens op mijn website deliema.com

Flip de Liema

Nieuwe band met eigen werk

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 456x bekeken

Omgeving Zoetermeer. Eigen muziek en Nederlandstalig. Geen bruiloft en partij, maar van stevig tot subtiel met teksten die raken of amuseren. De bas en gitaar zijn er al, nu nog een toetsenist en een drummer, man of vrouw of whatever. Voor de zang zoeken we een zangeres omdat we een vrouw nu eenmaal fijner vinden klinken. Niet naspelen wat een ander heeft bedacht, maar eigen werk, dus je zult wat … meer »

Fred van Rijn

2e Zangeres gezocht voor lead en backing

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 272x bekeken

Voor Allround Coverband Just Groovin' zoeken we een 2e zangeres met een hogere stem voor lead en backing (makkelijk 2e stem kunnen zingen). Repeteren wekelijks in het Westland. Repertoire zeer divers van Amy Winehouse tot Ilse de Lange tot blues tot rock tot feest tot disco en soul. Wij zijn 50 plussers, ervaren muzikanten. Jouw leeftijd maakt niet uit, maar wel graag kennis van muziek uit 70. 80 … meer »

Just Groovin'