Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

JMHW! zoekt 1 of meerdere zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Joost Mag Het Weten! (JMHW!) zoekt één of meerdere zangeressen om ons te vergezellen met de grotere optredens (Feesttenten, buitenfestivals etc). Onze zanger Joost kan heel veel, maar een eerste, èn tweede, èn derde stem wordt zelfs hem iets te veel… Joost Mag Het Weten! is een feestband met uitsluitend Nederlands repertoire (zowel Nederlandstalig als Engelstalig) en een keiharde, langlopende … meer »

Muzikantenbank user Regor KeebrevRegor Keebrev

Nieuwe allround cover band zoekt zanger en zangeres om bezetting compleet te maken

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Nieuwe allround band (op dit moment Gitarist, Bassist, Toetsenist) zoekt zanger en zangeres om kwalitatief goeie band neer te zetten. Van Pop, tot Soul, Funk en Rock. Plan is om relatief snel een repertoire op te bouwen en snel het podium op te gaan. Omgeving Rotterdam, Den Haag, Leiden. Leeftijd niet belangrijk, dijk van een stem wel.

Jeroen

Frantix zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 229x bekeken

Frantix zoekt zanger/zangeresWij zijn Frantix, een coverband uit Honselersdijk. Wij zoeken een zanger of zangeres. Onze zangeres moest helaas stoppen met de band, omdat zij voor haar studie moet verhuizen. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit stevige pop- en rockmuziek van door de jaren heen en van allerlei artiesten. Dat varieert van Tina Turner, Adele tot Amy Winehouse en van Robby Williams, Foo Fighters tot de Kings of Leon … meer »

Muzikantenbank user Len BisschopsLen Bisschops

Bachkoor Holland zoekt professionele zangers / zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Bachkoor Holland zoekt professionele zangers / zangeressenBachkoor Holland wordt sinds de oprichting in 1921 geroemd om het bijzonder hoge niveau van zijn uitvoeringen van de werken van J.S. Bach die zeer trouw zijn aan de originele partituren. Dirigent Gijs Leenaars is – behalve de vaste dirigent en artistiek leider van het Bachkoor Holland - chef-dirigent en artistiek directeur van het Rundfunkchor van Berlijn. Het gezelschap heeft sinds 2018 de Nieuwe … meer »

Muzikantenbank user Robin TheelRobin Theel

Loomis Gang zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 234x bekeken

Loomis Gang was eind jaren ‘70 begin jaren ‘80 een succesvolle Rotterdamse rockband met grotendeels eigen repertoire. Wij speelden o.m. in het Rotterdams-Delfts-Haags clubcircuit en op grote events als het Zuiderpark- en Rottepop festival. Ook was Loomis Gang de support act van Van Halen bij de aanvang van hun eerste Europese tour in 1978. In 1982 zijn wij met Loomis Gang gestopt, maar we hebben … meer »

Peter Koomen

Doorstartende band zoekt rockzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 276x bekeken

Doorstartende band zoekt rockzangerRockband uit regio Den Haag, met eigen werk in het genre melodieuze rock, zoekt een ervaren zanger om een flinke doorstart te gaan maken. De band maakte in februari 2017 haar debuut bij Kees Baars in CountDown Café en heeft fantastische optredens gedaan (bijna tot de Cutting Room in New York aan toe), maar na het afscheid van de vorige zanger (privé reden) willen we een iets ander geluid en nieuw … meer »

rob wagterveld

Contrabassist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 303x bekeken

Ik zoek ervaren muzikanten voornamelijk zangeres en pianist om een repertoire bestaande uit jazz, latin, pop/soul/funk tunes (evt. voorzien van een jazz jasje) op te bouwen. Doelstelling is een commercieel oogpunt. Wat betekent efficiënt opbouwen van repertoire en optreden.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Toetsenist/zanger(es) gezocht voor een soul cover band

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 616x bekeken

We zijn een stuk op weg, maar nog niet helemaal! Helaas heeft onze zangeres afgezegd waardoor wij (bas, drum, sax en trompet) nog op zoek zijn naar een zanger(es)voor onze nieuw op te zetten soul cover band. Tevens zoeken we een toetsenist die eventueel ook backing vocals kan verzorgen. Denk aan sam &dave, Temptations, bill withers enz. Geen gezeik, eens in de twee weken oefenen en lekker de planken … meer »

Muzikantenbank user marnix Hackmarnix Hack