Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Loomis Gang zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Loomis Gang was eind jaren ‘70 begin jaren ‘80 een succesvolle Rotterdamse rockband met grotendeels eigen repertoire. Wij speelden o.m. in het Rotterdams-Delfts-Haags clubcircuit en op grote events als het Zuiderpark- en Rottepop festival. Ook was Loomis Gang de support act van Van Halen bij de aanvang van hun eerste Europese tour in 1978. In 1982 zijn wij met Loomis Gang gestopt, maar we hebben … meer »

Peter Koomen

Zangeres gezocht den haag

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 105x bekeken

Haagse band is op zoek naar een zangeres. ben jij die vocaliste die zowel een feestelijk "1-2-3 maria", een groovy "all night long" als een powerfull "hot stuff" weet neer te zetten in een fantastische band met blazers? compleet en met een goede sfeer. neem dan contact op en kom bij ons schitteren. bezetting drum/bas/gitaar/toetsen, 3x blazers en 2x leadzang https://vimeo.com/128085948

show band

Doorstartende band zoekt rockzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Doorstartende band zoekt rockzangerRockband uit regio Den Haag, met eigen werk in het genre melodieuze rock, zoekt een ervaren zanger om een flinke doorstart te gaan maken. De band maakte in februari 2017 haar debuut bij Kees Baars in CountDown Café en heeft fantastische optredens gedaan (bijna tot de Cutting Room in New York aan toe), maar na het afscheid van de vorige zanger (privé reden) willen we een iets ander geluid en nieuw … meer »

rob wagterveld

Coverband met bijzonder repertoire zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 218x bekeken

Coverband "Dear John" is een band die bestaat uit zangeres, toetsenist, drummer, gitarist en bassist, en we zijn nog in de opbouwende fase. Een aantal van ons heeft al eerder met elkaar in bands gespeeld, die door muzikale meningsverschillen (o.a. over de repertoire keuze) uit elkaar gingen. Om die reden is de keuze van het repertoire een belangrijk uitgangspunt, en willen we alleen nummers spelen … meer »

Muzikantenbank user JohnJohn

Contrabassist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 236x bekeken

Ik zoek ervaren muzikanten voornamelijk zangeres en pianist om een repertoire bestaande uit jazz, latin, pop/soul/funk tunes (evt. voorzien van een jazz jasje) op te bouwen. Doelstelling is een commercieel oogpunt. Wat betekent efficiënt opbouwen van repertoire en optreden.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Een ervaren Soul/Blues zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 391x bekeken

Onze band is op zoek naar een ervaren Soul/Blues zanger of zangeres. De band bestaat uit 5 man sterk: 1 gitarist/zanger 1 gitarist 1 drummer 1 bassist 1 toetsenist We hebben een gevarieerd repertoire van o.a. Otis Redding, Doobie brothers, Wilson Pickett, Fleetwood mac, Robert Gray etc. Heb je soul, ben je enthousiast en heb je ervaring, dan ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn. Laat … meer »

Mike van Maalsen

Toetsenist/zanger(es) gezocht voor een soul cover band

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 455x bekeken

We zijn een stuk op weg, maar nog niet helemaal! Helaas heeft onze zangeres afgezegd waardoor wij (bas, drum, sax en trompet) nog op zoek zijn naar een zanger(es)voor onze nieuw op te zetten soul cover band. Tevens zoeken we een toetsenist die eventueel ook backing vocals kan verzorgen. Denk aan sam &dave, Temptations, bill withers enz. Geen gezeik, eens in de twee weken oefenen en lekker de planken … meer »

Muzikantenbank user marnix Hackmarnix Hack