Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(progressive) rock/metal band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 109x bekeken

(progressive) rock/metal band zoekt zangerHi, wij -gitarist en bassist- zijn op zoek naar een drummer en een zanger om een (progressive) rock/metal band te start in Den Haag of omgeving. We willen enkel eigen nummers maken. We houden van zowel: 1. Een psychedelische rock(blues)-sound zoals die van Earthless, zoals bijv. hier: https://www.youtube.com/watch?v=5c0gQXvlCzQ 2. Een progressive metal-sound zoals die van Toska/Rabea Massaad, zoals … meer »

Friso

Bigband uit Zoetermeer zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 263x bekeken

Sophie's Bigband uit Zoetermeer is op zoek naar een vaste zangeres. Oefenavond is vrijdagavond, 1 keer per 4 weken in de Silverdome, aanvang 20.00 uur. Het repertoire is dansbare big band muziek, variërend van jaren 30-60 traditionele bigbandmuziek, tot latin en modern. We treden regelmatig op, zo'n 5 - 10 keer per jaar. Heb je interersse om te komen zingen bij een goede en gezellige bigband, neem … meer »

Muzikantenbank user Ruud van KampenRuud van Kampen

Toetsen, achtergrond zangeressen en blazers gezocht

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 468x bekeken

Voor een cd presentatie in sept en daarna waarschijnlijk een aantal gigs in grotere zalen in Nederland zoeken wij nog een toetsenist, een achtergrond koortje en blazers om een vaste band te vormen. De cd is gemaakt mbv diverse gastmuzikanten vandaar dat we nu een vaste band zoeken voor live optredens. Vóór sept zullen we een aantal repetities plannen Het gaat om bewerkingen van 70s elvis songs. Groeten … meer »

George van Welzen

Indie rock band op zoek naar leadgitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 243x bekeken

The Bohemes zijn op zoek naar een energieke leadgitarist met live ervaring die ook achtergrond kan zingen. We spelen eigen werk, genre alternatief/indie/postpunk. Invloeden: o.a. Maccabees, Interpol, Foals, Kings of Leon, Strokes. Jij speelt melodieus en kan nummers goed sferisch invullen. Met nieuwe formatie en nieuw repertoire gaan we op korte termijn opnemen en optreden. Vaste oefenruimte met parking … meer »

Léon Huisman

Ervaren Haagse Pop/Coverband zoekt Zangeres(sen)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 382x bekeken

Wij zijn een ervaren Haagse Coverband met een breed repertoire (pop,soul,disco,rock,Funk)bestaande uit (50+) heren op bas, drums, toetsen, gitaar, (soms aangevuld met blazers). We zijn op zoek naar een muzikale, swingende zangeres (bij voorkeur uit Den Haag of directe omgeving) met podiumpresence en wat discipline, die zich als soliste, maar ook in meerstemmige koortjes thuis voelt. Belangrijk is … meer »

Vincent