Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist en zanger/zangeres gezocht voor pop/rock band

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Heey mensen, Wij Heay-Yeah zijn opzoek naar een bassist omdat onze huidige is gestopt, en een extra zanger/zangeres gewoon voor erbij. Zodat we ook hogere nummers kunnen spelen. (Dit moet je dus wel kunnen) We zijn nu met 1 zangeres(24), 1 rhythm gitarist(18), een drumster(18) en een lead gitarist(18). We zoeken iemand tussen de 17 en 28 jaar. We spelen vooral poprock tot rock.  De nummers … meer »

Regilio

Zanger / Zangeres gezocht omgeving Tilburg-Waalwijk

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Wij zijn 2 coverzangers Wil & Lion "The Voices " met eigen geluid en wij Zoeken een zanger of zangeres die aan ons groot genre repertoire een goede aan- en invulling kan geven. Onze doelgroep is feesten en partijen dansavonden en evenementen. Wij hebben een muzikaal vullend programma van 4 uur waarbij we Nederlands- Engels- Duits- Spaans en zelfs Turks in de genres Nederlands- Country- Rock & Rol- … meer »

Muzikantenbank user Wil En Lion The-voicesWil En Lion The-voices

Band met blazerssectie in doorstart zoekt zanger/ zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 294x bekeken

We zijn een groep ambitieuze en ervaren muziekanten die vanuit een gestopte band een nieuwe band aan het vormen is. Vanuit een professionle aanpak willen herkenbare covers spelen met een hoog groove en swing gehalte. Een mix van oude en nieuwe nummers, denk hierbij bijvoorbeeld aan Bruno Mars, Earth Wind & Fire, Jamiroquai. We zijn nog volop in ontwikkeling, daarin heb jij als nieuw bandlid … meer »

Stado Bergervoet

Heavy Metal/Rock Band Zoekt Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 51x bekeken

Anaerobic, een Rock & Heavy metal coverband uit midden brabant is op zoek naar een nieuwe front man of vrouw. We zijn op zoek naar een goede vocalist, die tegelijkertijd ook nog een podiumbeest is! Podiumervaring is een pré, maar we zoeken vooral ambitie! Op het moment hebben we een vrouw op de vocalen, maar we zijn niet perse op zoek naar een vrouw. We zijn niet op zoek naar grunters. Als je … meer »

Anaerobic

Gitarist maakt weer super band!

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 263x bekeken

Gitarist maakt weer super band!In Tilburg. Semi pro niveau, 25-35 jaar. Al vele malen is het gelukt om geweldige muzikanten bij elkaar te vinden, liedjes te schrijven en op te treden. Omdat muziek zo gaaf is en geweldig is om te delen (optreden maar ook samenspel) ben ik in Tilburg weer op zoek naar: -vocal (zangeres begin ik meestal mee) schrijf jij ook teksten, of bespeel je instrument daarnaast, podium ervaring dikke pré! -toetsenist -bas -drummer … meer »

menno bakker

Heavy Metal band zoekt Bassist/Zanger

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Hou jij van old skool metal bands zoals Motörhead, Judas Priest, Black Sabbath, Rainbow enz. of van bands van voor 1995? Dan is deze band iets voor jou! Het betreft een nog te beginnen band, maar een drummer en gitarist hebben we dus al. Het doel is eigen nummers maken in de classic stijl, met speling natuurlijk. Dus ben jij een bassist of zanger die interesse heeft, speel dan is een keer mee. … meer »

Stefan