Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround Coverband Trigger zoekt zanger/zangeres voor uitbreiding band

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 234x bekeken

Allround Coverband Trigger zoekt zanger/zangeres voor uitbreiding bandWij, Trigger, zoeken nog op korte termijn een zanger/zangeres voor uitbreiding van de band naast onze vaste zangeres. Daarnaast zou het een pré zijn dat hij/zij slaggitaar erbij kan spelen. We spelen van rock tot soul en alles wat ertussen in zit. De band bestaat nu uit drummer, bassist, toetsenist, gitarist en zangeres. Leeftijd van ons is tussen de 30 en 40 jaar.

Bram van leijsen

Gospel Soulzanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 409x bekeken

Gospel Soulzanger gezocht voor de periode november 2018 t/m januari 2019. Er staan 33 betaalde optredens geboekt. De optredens worden verdeeld tussen jou en een andere zanger. Indien nodig worden de dagen verdeeld over 3 zangers. Meerstemmig kunnen zingen, ervaring, goede podium uitstraling en lef zijn een pré. Je zingt samen met 3 zangeressen. Aanmelden voor 15 september bij sandra@************.nl.

Jerry Rijstenbil

Gezocht zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 2521x bekeken

Gezocht zanger/zangeresNa het vertrek van onze zangeres willen wij, de overgebleven 4, een doorstart maken. Wij zijn dus op zoek naar een zanger(es). Voorheen heette wij Chigurh en het filmpje is dan ook met onze oude zangeres. We hebben ondertussen veel nieuw materiaal en de bedoeling is dat de toekomstige zanger of zangeres zijn eigen zanglijnen en teksten schrijft. Repeteren doen we elke week op dinsdagavond in Haaren … meer »

Muzikantenbank user Edje GitaarEdje Gitaar

Cajonspeler/percussionist m/v gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 359x bekeken

In januari 2018 hebben wij de Bollard Folk Clan in Waspik opgericht. Dit is een nieuwe folkgroep die met name Ierse muziek speelt. Naast de Ierse muziek hebben we kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. Intussen zijn we zes maanden verder en hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen inzichten en stemmen. Naast de zang begeleiden we ons op gitaar, tin whistle en accordeon, tenminste … meer »

Adrie Smits

Bassist en zanger/zangeres gezocht voor pop/rock band

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 290x bekeken

Heey mensen, Wij Heay-Yeah zijn opzoek naar een bassist omdat onze huidige is gestopt, en een extra zanger/zangeres gewoon voor erbij. Zodat we ook hogere nummers kunnen spelen. (Dit moet je dus wel kunnen) We zijn nu met 1 zangeres(24), 1 rhythm gitarist(18), een drumster(18) en een lead gitarist(18). We zoeken iemand tussen de 17 en 28 jaar. We spelen vooral poprock tot rock.  De nummers … meer »

Regilio

3 "jonge" enthousiaste 60tigers, zijn op zoek naar vocalen m/v en een leadgitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 2016x bekeken

Hallo Muzikanten, Wij; 3 enthousiaste 60 tigers, Bassist, drummer en saxofonist zijn onlangs op een spontane manier met elkaar in contact gekomen en hebben met elkaar kennis gemaakt. Omdat muziek de grote hobby is van ons drieën kwam al snel de optie om eens met elkaar wat te gaan doen . We zijn nu al een aantal keren bij elkaar gekomen en het smaakt naar meer. Daarom komen we graag met muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Arnold SchreursArnold Schreurs