Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt zanger

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 243x bekeken

wij zoeken een zanger met uitstraling en podium ervaring die onze band kan verrijken, dan zoeken wij jou! ben je tussen de 18 en 25 jaar. en ben je berijd hard te werken in een goed draaiend team. kan je je zelf begeleiden op piano of gitaar zou dit een mooie toevoeging zijn maar is zeker geen pre. indien deze advertentie je aandacht heet getrokken stuur dan een mail voor verdere info beschik je over … meer »

Muzikantenbank user Tim van BeijnenTim van Beijnen

Allround Coverband Trigger zoekt zanger/zangeres voor uitbreiding band

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 412x bekeken

Allround Coverband Trigger zoekt zanger/zangeres voor uitbreiding bandWij, Trigger, zoeken nog op korte termijn een zanger/zangeres voor uitbreiding van de band naast onze vaste zangeres. Daarnaast zou het een pré zijn dat hij/zij slaggitaar erbij kan spelen. We spelen van rock tot soul en alles wat ertussen in zit. De band bestaat nu uit drummer, bassist, toetsenist, gitarist en zangeres. Leeftijd van ons is tussen de 30 en 40 jaar.

Bram van leijsen

Cajonspeler/percussionist m/v gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 467x bekeken

In januari 2018 hebben wij de Bollard Folk Clan in Waspik opgericht. Dit is een nieuwe folkgroep die met name Ierse muziek speelt. Naast de Ierse muziek hebben we kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. Intussen zijn we zes maanden verder en hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen inzichten en stemmen. Naast de zang begeleiden we ons op gitaar, tin whistle en accordeon, tenminste … meer »

Adrie Smits

Heavy Metal/Rock Band Zoekt Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 94x bekeken

Anaerobic, een Rock & Heavy metal coverband uit midden brabant is op zoek naar een nieuwe front man of vrouw. We zijn op zoek naar een goede vocalist, die tegelijkertijd ook nog een podiumbeest is! Podiumervaring is een pré, maar we zoeken vooral ambitie! Op het moment hebben we een vrouw op de vocalen, maar we zijn niet perse op zoek naar een vrouw. We zijn niet op zoek naar grunters. Als je … meer »

Anaerobic