Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Poppunk band 'Digitus 3' zoekt zingende lead- en slaggitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Wij zoeken twee gitaristen die eventueel lead en backing vocals kunnen om de band compleet te krijgen. We gaan repeteren in Tilburg bij de Rock Academie en we willen zo snel mogelijk aan de slag. Onze inspiraties zijn NOFX, Blink182, Frenzal Rhomb, Less Than Jake, Lagwagon, No Use For A Name, Offspring, Sum41, Rancid en nog veel meer. Bij voorkeur zoeken we middel en hoge zang. In de richting van … meer »

Muzikantenbank user Dustini Van GulikDustini Van Gulik

Gitarist (24) Tilburg zoekt vocalist(e)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Hey medemuzikanten, ik ben op zoek naar een zanger of zangeres om origineel materiaal mee te schrijven. Ik speel zelf (ritme)gitaar en heb een oefenruimte ter beschikking. Enkele van mijn belangrijkste invloeden zijn Nirvana, Alice in Chains, Led Zeppelin, Stone Temple Pilots, Pink Floyd, Guns N Roses en The Beatles (op mijn profiel staat een meer uitgebreide lijst). Genre: (akoestische) rock/hard … meer »

Muzikantenbank user Robert CuppensRobert Cuppens

Gezocht cover bandje (motown,blues,jazz)

Blazer, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 197x bekeken

Ik ben op zoek naar een cover band die met mij graag de oude classics wil spelen.denk dan aan motown muziek (The Spinners,Harold melvin and the blue notes,bobby blue band enz) Ik zelf ben meer een solo gitarist/slag gitarist,dus zingen lukt me echt niet! Leeftijd is niet belangrijk. Lijkt je dit wat stuur me een mail en we zien verder.

Kevin van mechelen

Zanger gezocht voor inzingen eigen album, stijl Tool, Opeth, Alice in Chains etc.

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Hallo zanger! Ben je geïnteresseerd in het zelf schrijven van teksten en zanglijnen op de muziek die ik geschreven heb? En ben je een serieuze muzikant (man) met een gave cleane zangstem en rond de 30/40 jaar, dan hoor ik graag van je! Het gaat voorlopig om deze 8 nummers (demo opnames) waarvoor nu het plan is om deze begin volgend jaar als album op te gaan nemen. Dit is de soundcloud - privé … meer »

Muzikantenbank user Tom AdamsTom Adams

Coverband uit regio Tilburg zoekt zanger (bel 06-27057310)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Coverband uit regio Tilburg zoekt zanger (bel 06-27057310)Zo’n twintig jaar geleden besluit een groep vrienden uit Tilburg een muziekworkshop te volgen. De eerste stappen op het muzikale pad zijn gezet en na enkele hilarische optredens ontwikkelt de groep zich in de loop der jaren tot een band die in menig café in Tilburg een optreden heeft verzorgd. Na diverse wisselingen in de bezetting is Vuigh anno 2017 een ervaren groep muzikanten met een diverse … meer »

Vuigh

Zangeres gezocht voor (commerciële) coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 471x bekeken

Leuke (commerciële) coverband zoekt lead zangeres. Wij zijn al ruim 20 jaar een gevestigde naam in het covercircuit. Doel 30 – 40 optredens per jaar, besloten feesten, kermissen, feesttenten etc. Bezetting (ondersteund door sequence): Zangeres (jij dus : )), Zanger/toetsen, Drums/zang, Gitaar/zang, Bas/zang. Boekingen via boekingskantoor en in eigen beheer. Jij bent: +20 jaar, in het bezit van: … meer »

Muzikantenbank user Jeroen JanssenJeroen Janssen