Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht voor inzingen eigen album, stijl Tool, Opeth, Alice in Chains etc.

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Hallo zanger! Ben je geïnteresseerd in het zelf schrijven van teksten en zanglijnen op de muziek die ik geschreven heb? En ben je een serieuze muzikant (man) met een gave cleane zangstem en rond de 30/40 jaar, dan hoor ik graag van je! Het gaat voorlopig om deze 8 nummers (demo opnames) waarvoor nu het plan is om deze begin volgend jaar als album op te gaan nemen. Dit is de soundcloud - privé … meer »

Muzikantenbank user Tom AdamsTom Adams

Coverband uit regio Tilburg zoekt zanger (bel 06-27057310)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 138x bekeken

Coverband uit regio Tilburg zoekt zanger (bel 06-27057310)Zo’n twintig jaar geleden besluit een groep vrienden uit Tilburg een muziekworkshop te volgen. De eerste stappen op het muzikale pad zijn gezet en na enkele hilarische optredens ontwikkelt de groep zich in de loop der jaren tot een band die in menig café in Tilburg een optreden heeft verzorgd. Na diverse wisselingen in de bezetting is Vuigh anno 2017 een ervaren groep muzikanten met een diverse … meer »

Vuigh

Zangeres gezocht voor (commerciële) coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 341x bekeken

Leuke (commerciële) coverband zoekt lead zangeres. Wij zijn al ruim 20 jaar een gevestigde naam in het covercircuit. Doel 30 – 40 optredens per jaar, besloten feesten, kermissen, feesttenten etc. Bezetting (ondersteund door sequence): Zangeres (jij dus : )), Zanger/toetsen, Drums/zang, Gitaar/zang, Bas/zang. Boekingen via boekingskantoor en in eigen beheer. Jij bent: +20 jaar, in het bezit van: … meer »

Muzikantenbank user Jeroen JanssenJeroen Janssen