Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muziekles aangeboden, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ontdek je eigen stem!

Zangles aangeboden in Amsterdam (Noord-Holland) | 199x bekeken

Ontdek je eigen stem! Losse lessen of een Cursus Zang van 5 lessen (privé). Zingen is heerlijk en iedereen kan het! We werken aan techniek, expressie, adem. Beginners zijn van harte welkom! Neem een proefles om te kijken of het wat voor je is. Ook spreekstemles en Stemreading. Lessen zijn in Amsterdam Westerpark. Wees welkom!

Simona van Tiel

Gitaarles in Den Haag / Guitar lessons The Hague / Clases de Guitarra La Haya

Gitaarles aangeboden in Den Haag (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Gitaarles in het centrum van Den Haag, voor beginners en gevorderden, kinderen en volwassenen. Ik ben Lazaro Tejedor, afgestudeerd aan het Amsterdams Conservatorium. Ik geef op de praktijk gerichte gitaarles in Spaanse- en Akoestische gitaar. Voor beginners geef ik ook les in elektrisch gitaar. Met het gitaar lesgeven aan kinderen en volwassenen heb ik veel ervaring. Al vele jaren geef ik gitaarles in de stijlen Flamenco, Pop, Fingerpicking, Rock, Blues, Singer-songwriting en Klassiek.

Lázaro Tejedor

Heerlijk leren Zingen met Passie - Betuwe

Zangles aangeboden in Tiel (Gelderland) | 208x bekeken

Professioneel Vocaliste en Zangcoach Rehana Begum van Amerongen onderzoekt samen met jou waar je muzikale kracht ligt, om je grenzen te verleggen en vrijer te leren zingen, vanuit je hart. In haar eigen Muziekpraktijk Van Amerongen, onder de rook van Tiel, biedt Rehana je een veilige, positieve leeromgeving, waarin je jezelf mag zijn tijdens de zangles. Naast een goede zangtechniek voor een gezonde stem, zullen aan de hand van (zelfgekozen) liedjes o.a. tekstinterpretatie, improvisatie, timing, presentatie en zingen met microfoon aan bod komen.

Rehana Begum

Drumlesinoosterbeek

Drumles aangeboden in Arnhem (Gelderland) | 485x bekeken

Drumlesinoosterbeek voor kinderen en volwassenen, van 8 tot 88 jaar. Leer hard en zacht slaan, super snel en tergend langzaam en meespelen met je favoriete muziek. Bij drumlesinoosterbeek leer je actief op de drumkruk zitten, goed luisteren, meetellen tijdens het drummen, noten lezen en muzikaliteit ontwikkelen. Voor informatie of een proefles: www.drumlesinoosterbeek.nl

marc leeflang