Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muziekles aangeboden - Dé Muzikantenbank

Trilling is alles + meer

Gitaarles aangeboden in Rotterdam (Zuid-Holland) | 115x bekeken

Gitaarlessen voor beginners en gevorderde, hij/zij die een beetje vast zitten en uit de cirkel van gewoonte willen breken. Blues pop rock + ook meer multi culti Afro gitaarmuziek. Akoestisch & Elektrisch. Ook alles en meer info over hoe een goeie sound te krijgen + pedaaltjes natuurlijk. bands: o.a. Q65, Anouk en vele andere.

Derk Groen

Drumles: Van begin tot samen spelen, optreden en studio.

Drumles aangeboden in Arnhem (Gelderland) | 336x bekeken

Ervaren drumdocent bied kwaliteit tegen prima prijs en voorwaarden. Heb zelf speelplezier, repetities, optredens en studioactiviteiten. Heb les gehad van o.a. top docenten en top drummers en pas dat in de praktijk toe. Techniek, rudiments, ritmes, groove, sound, samenspel, bladmuziek lezen, improviseren, op gehoor spelen, drumstel afstellen, de click, .... Hulp bij aankoop, afstellen en stemmen van je drumstel. Kleine reparaties.

Henk-Jan Wormgoor

Ontdek je eigen stem!

Zangles aangeboden in Amsterdam (Noord-Holland) | 105x bekeken

Ontdek je eigen stem! Losse lessen of een Cursus Zang van 5 lessen (privé). Zingen is heerlijk en iedereen kan het! We werken aan techniek, expressie, adem. Beginners zijn van harte welkom! Neem een proefles om te kijken of het wat voor je is. Ook spreekstemles en Stemreading. Lessen zijn in Amsterdam Westerpark. Wees welkom!

Simona van Tiel