Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muziekles aangeboden - Dé Muzikantenbank

Vocal Coaching in Rhenen

Zangles aangeboden in Tiel (Gelderland) | 6x bekeken

Ik geloof erin dat je jezelf zou mogen (en moeten) uiten op de manier die bij jou past. Jij en jouw stem staan daarom bij mij centraal. Ik werk vanuit jouw vraag en sta naast je om samen met jou jouw doel(en) te behalen. Ik gun het iedere vocalist om (weer) te genieten van het zingen. Ik bied je - ongeacht je niveau, achtergrond of muzikale voorkeur, een podium; ik ben er voor jou tijdens jouw reis, tijdens jouw zangavontuur. Dus wil jij vrijuit kunnen zingen; zonder spanning die hoge noot eruit kunnen knallen; stabiel en warm klinken; een eigen nummer schrijven; sparren om je eigen nummer verder te verfijnen; jouw talent delen met de buitenwereld of goede feedback ontvangen waarmee je direct een volgende stap kunt zetten? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak!

Ruth Bootsma

GEEF JE BAND EENS EEN DUWTJE, HUUR EEN BANDCOACH IN

Bandcoaching aangeboden in Oost-Vlaanderen (België) | 40x bekeken

Na meer dan honderd bands waarin ik tijdens mijn muzikale carrière heb gespeeld, zowel als bandleader dan als muzikant, ken ik ondertussen de do's en don't's van het groepsgebeuren. Soms kan een externe input, onbevooroordeeld en met een frisse kijk, wonderen doen voor jouw band. Ook wanneer je naar een doel toe werkt, kan extra visie je vooruit helpen. En omdat het wijzigen wan je werk ethiek soms ook negatieve gevolgen kan hebben, moeten enkel die zaken worden aangepakt die noodzakelijkerwijs dienen veranderd te worden. Niet veranderen om te veranderen dus. Vanuit een vorig leven in de bedrijfswereld (commercieel directeur) weet ik ook hoe een team te coachen op menselijk en productief vlak. Voor slechts 150€ + vervoerskost (0,45€/km) kom ik graag een dagje/avondje langs. Uiteraard maak ik een verslagje op met de werkpunten erbij.

Steph van Uytvanck

Pianoles (kan ook online)

Pianoles aangeboden in West-Vlaanderen (België) | 103x bekeken

Lieve mensen, Ik ben een 22-jarige studente aan de KUL die al meer dan 13 jaar piano speelt, ik heb zelf 11 jaar les gevolgd en afgestudeerd in de specialisatierichting met grootste onderscheiding. Ik heb een passie voor muziek en die wil ik graag overbrengen. Daarom help ik je graag met het zetten van je eerste stappen. Ook zal ik je steeds concrete feedback geven waarmee je aan de slag kunt. Ik zal je steeds motiveren doorheen het muzikale proces. Jaag je droom na en leer piano spelen.

Kimia Anousheh

Gitaarles Breda - voor beginners en gevorderden

Gitaarles aangeboden in Breda (Noord-Brabant) | 940x bekeken

Mijn naam is Martin Pennings. GuitarJockey is mijn lespraktijk. In mijn lessen leer je begeleiden en soleren. Daarbij besteden we veel aandacht aan improviseren. We werken aan een stevige basis, en daarnaast kun je je verdiepen in stijlen als rock, blues, pop, funk, fusion, jazz of gypsy jazz. Zelf studeerde ik lichte muziek gitaar aan het conservatorium in Rotterdam en Maastricht. Daarna studeerde ik af als leraar geschiedenis en heb ik een opleiding personal coaching gevolgd. Ik heb in veel verschillende bandjes gespeeld en heb vaak op het podium gestaan bij diverse jamsessies. Gitaarspelen was, is en zal altijd mijn passie blijven! De lessen zijn voor iedereen tussen 12 en 120 jaar. Voor beginners, gevorderden, en iedereen die daar tussenin zit. De lessen worden gegeven in Breda, vlak bij het centraal station aan de Terheijdenseweg. Kom gerust een gratis en vrijblijvende proefles volgen om te kijken of ik voor jou de juiste docent ben!

Martin

Contrabasles, klassiek of jazz

Overig aangeboden in Den Bosch (Noord-Brabant) | 214x bekeken

De contrabas is net als zijn broertje de basgitaar de basis van ieder muziekensemble: klassiek, pop of jazz. Wil je de beginselen leren of ben je een ervaren bassist op zoek naar nuttige tips, neem dan contact met mij op. Mijn conservatoriumopleiding en 45-jarige professionele ervaring staan garant voor kwaliteit.

Maarten Kroese

Zangles aangeboden in Apeldoorn

Zangles aangeboden in Apeldoorn (Gelderland) | 226x bekeken

Dag allemaal, Als net afgestudeerd Docent Muziek (met extra lessen zang(methodiek)) bied ik mij aan als zangdocent in Apeldoorn. Hier heb ik mijn eigen gezellige leslocatie aan de Spadelaan. Tijdens de lessen begeleid ik je op akoestisch gitaar of piano. Meer informatie is te vinden op: www.sabienmusic.com. Tarieven: 25,00 euro per 30 minuten. 37,50 per 45 minuten. Wekelijks of om de week les. Betaling geschied door middel van een factuur aan het eind van elke maand. Zo betaal je niets vooruit en worden er geen kosten verrekend in vakanties. Ik kijk er naar uit om kennis te maken! Kom gezellig langs voor een proefles. Groetjes, Sabien

Sabien Bouw