Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slaggitarist voor Cliff&Shadows band gezocht

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 554x bekeken

Slaggitarist voor Cliff&Shadows band gezochtWij zoeken voor onze band een slaggitarist, liefst met enige zangkwaliteit. Na gemiddeld 50 jaar in bands spelen is optreden niet meer ons speerpunt. Samen spelen en repeteren en regelmatig nieuwe nummers leren, elke maandagavond in onze (gratis) oefenruimte in Stompwijk, vinden we het leukst. Dankzij AOW en pensioen hoeven we het niet meer voor het geld te doen. We zoeken dus ook niet iemand die al … meer »

Muzikantenbank user Henry DittmarHenry Dittmar

Gitarist omgeving Kampen

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 105x bekeken

Wij, zanger en toetsenist zijn op zoek naar een gitarist, om melodieuze en voornamelijk akoestische muziek te maken. We spelen deels covers en deels eigen muziek. We zijn beide gepensioneerd, dus kunnen er best wat tijd in steken.

Fokke Dijkstra

Zangeres/gitariste zoekt mede Muzikanten: Bluesy, Rauwe, harmonische Medicine Music!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 427x bekeken

Zangeres/gitariste zoekt mede Muzikanten: Bluesy, Rauwe, harmonische Medicine Music!Muziek vanuit het hart, gevormd door jarenlange ervaring in blues/rock en metal bands. Na een diepgaande helende reis, ontdekte ik de kracht van medicine Music. Met trainingen in sound healing in Mexico en vele ceremonies, voel ik opnieuw de energie en passie om muziek te maken. Ik zoek gelijkgestemde muzikanten die vanuit dezelfde liefde en intentie willen creëren. Denk aan inspirerende artiesten … meer »

Tracy

Gezocht

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 203x bekeken

Ter uitbreiding van onze accoustische band zoeken we een Cajon speler of een Gitarist. Huidige bezetting: bass/zang-zangeres-toetsenist/zang-gitarist/zang. Playlist: Toto-Venice-Eagles-Ed sheeran-Anouk-etc etc. Doel is om met ervaren muzikanten een mooi repertoire op te bouwen. Ruimte en geluidsinstallatie aanwezig in Rijssen. Max 5 p jaar optreden . Leeftijdsgrens tot 65 jr.

Richard

Jazzy Treat zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 305x bekeken

Jazzy Treat zoekt gitaristWij (zangeres, bassist, pianist) spelen easy listening jazz. Op onze site kun je ons repertoire horen en zien. We zijn alle drie 65+, maar laat dat je zeker niet weerhouden als je jonger bent. We zijn nog net zo enthousiast, vrolijk en muzikaal als ooit, en we mikken op regelmatig optreden. We zoeken vooral een slaggitarist. Andere vaardigheden zoals soleren, zingen, een ander instrument bespelen, … meer »

Rob

Energieke gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 134x bekeken

Startende feestband zoekt energieke gitarist (geen broodspeler maar een bandlid) met een vette sound. Het repertoire bestaat voornamelijk uit snel afwisselende medleys met pop/rock, guilty pleasures & foute hits. Huidige bezetting bestaat uit 2 zangeressen, bassist en drummer/zanger. We spelen met click en backing tracks. Repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Veenendaal

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix