Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en zanger(es) gezocht voor bluesband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 57x bekeken

Gitarist en zanger(es) gezocht voor bluesbandBlues Treat heeft een mooie reputatie opgebouwd binnen de bluesscene in Nederland. Een jaar geleden stonden we zelfs in de finale van de Dutch Blues Challenge! Door omstandigheden zoeken we momenteel een nieuwe zanger(es) en een leadgitarist(e) met wie we absoluut nog verder willen groeien. Ben jij die ervaren (blues)zanger of zangeres met ballen? Kan jij ons publiek opvreten? Pak jij het podium … meer »

Paolo Dialpho

Cover Band zoekt een goede sologitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 30x bekeken

Coverband zoekt een goede sologitarist die in staat is ons repertoire snel eigen te maken. Voor inbreng van eigen nummers staan wij open. Wij zijn een sixties / seventies band met een eigen oefenruimte in Naarden, waar wij iedere woensdagavond oefenen. De band bestaat uit een toetsenist, zanger, basgitarist en drummer allen 50 plus. Ons doel is goede muziek te maken maar ook plezier hebben wij centraal … meer »

Ton Neuhaus

Rock coverband zoekt tweede gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 60x bekeken

Pas opgerichte rock coverband uit de omgeving van Alkmaar met vier ruim ervaren muzikanten van 40 + (zang, drums, gitaar, bas) zoeken een tweede gitarist. We zien het voor als nog als een project en wat vooral voor ons belangrijk is dat we plezier hebben in het samen spelen en zien wel wat daar verder uit komt.De muziek stijl die we leuk vinden om te spelen is rock uit de jaren 80's/90's en heden. Denk … meer »

Muzikantenbank user EdwinEdwin

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

Net opgestarte indie/folk -met vleugje bluegrass- band zoekt gitarist en bassist -Amsterdam-Voor een nog te benoemen indie/folkband met americana en bluegrassinvloeden zijn we nog opzoek naar een bassist en een veelzijdige gitarist(als je ook banjo of mandoline speelt: helemaal gaaf!) De huidige bezetting bestaat uit een drummer, twee zangeressen, een toetsenist, een violiste, een toetsenist en een gitarist. Een derde zangeres zal zich hier nog bij voegen, omdat we veel met sterke driestemmigheid … meer »

Muzikantenbank user Laila MolLaila Mol

Band zoekt Sologitarist(e) en Toetsenist(e)

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 127x bekeken

Vanwege het vertrek van onze Sologitarist zijn wij op zoek naar een sologitarist(e). Wij vragen van de gitarist(e) zowel uptempo als slepende solo's uit de snaren te persen. Mocht je eventueel ook nog slide kunnen spelen dat worden wij daar helemaal blij van. Het repertoire bestaat uit zowel Blues als Blues Ballads. Gezien wij momenteel nog in de opbouwende fase verkeren is inbreng van (eigen) … meer »

Fred Huissen

Gitarist/bassist (zanger) zoekt leden om te starten

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 150x bekeken

Beste allemaal Ik zoek leden om een nieuw band te starten in omgeving Utrecht en het liefs personen rond mijn leeftijd. Ik ben 33 woonachtig in Utrecht. Heb ruim 19 jaar ervaring ook op podium waarbij ik zang en gitaar deed. In de andere bands deed ik bas. Met mijn laatste band hadden we gemiddeld 26 optredens in een half jaar in zalen en festivals. Ik zoek vooral een gitarist, bassist (als dat … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak

Bestaande akoestisch versterkte band zoekt een tweede gitarist(e) omgeving Assen/Groningen/Emmen

Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 81x bekeken

We zijn op zoek naar een 2e gitarist(e)/ backing vocal van middelbare leeftijd voor het spelen van een breed scala aan muziek, rustig maar vooral ook uptempo zoals bijvoorbeeld The Eagles, Amy Winehouse, Amy McDonald, Ilse de Lange, Stevie Wonder en Douwe Bob. Nieuw repertoire word in overleg met elkaar vast gesteld. We spelen bij voorkeur akoestisch versterkt. Omgeving Assen, Emmen, Groningen. Repetities … meer »

Arnoud

The Carol Lyne Band zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 95x bekeken

The Carol Lyne Band zoekt een sologitarist omdat onze huidige solo gitarist stopt. Kernwoorden zijn: gedreven, ervaren, team player, eigen inbreng, humor, snel repertoire eigen kunnen maken, in bezit van eigen apparatuur en vervoer. Als je er ook nog bij kunt zingen is dat zeker een pre. De band bestaat momenteel uit; drummer, zangeres, bassist en slaggitarist en repeteert wekelijks in Zandvliet, Belgie … meer »

Muzikantenbank user Jurgen de PoorterJurgen de Poorter