Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hulp nodig!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 22x bekeken

Beste jonge muzikanten, Ik heb hulp nodig! Ik wil graag een band oprichten een hard-rock en soft metal. Ik heb super veel ideeën maar ja ik speel alleen bas dus ik heb hulp nodig in het schrijven en spelen van muziek. Dus ik zoek een goede lead gitarist, een goede drummer en een goede grungy zanger. Oh ja ik ben Syd en ik ben 16 jaar dus ik wil graag met mensen spelen die ook 16 zijn want … meer »

Muzikantenbank user sydsyd

Bigband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 70x bekeken

Bigband zoekt gitaristDe leukste bigband van het land van Maas en Waal zoekt: Gitarist! We spelen diverse stijlen en brengen een avondvullend programma. We spelen onder andere jazz-standards, maar brengen ook dansbare popmuziek van de zeventiger jaren t/m hedendaagse pop. Kortom: Een gevarieerd repertoire gebracht door een enthousiaste, gezellige groep mensen! We repeteren elke donderdagavond (behalve de schoolvakanties) … meer »

Muzikantenbank user Theo JansenTheo Jansen

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 76x bekeken

GITARIST GEZOCHT De band bestaat uit een drummer, zanger, bassist en toetsen met invloeden van o.a. Peter Beeker, Depeche Mode, Pixies, Velvet Undergrond en de Ramones. Het repertoire is grotendeels dialect met af en toe een scherp rauw randje. We hebben wel podium ambities maar 1x per week repeteren staat bovenaan, vooral lol in het maken van eigen muziek. We zoeken een creatieve … meer »

Andre Van Loenen

Muzikanten voor nieuwe muziek maken(18 jaar - Den Haag)

DJ, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 84x bekeken

Muzikanten voor nieuwe muziek maken(18 jaar - Den Haag)Oy mijn naam is ceder ik woon in Den haag maak vaak muziek en post het op youtube ik heb muziek met unfiltered teksten en muziek voor de hele familie. De laatste tijd zit ik een beetje te twisten over wat ik nou wil doen met de tijd die ik krijg. Ik denk vooral meer avontuur beleven verveel me vaak en ga nu voor een jaar niet meer naar school de redenen zijn omdat het me niet boeit omdat ik nooit … meer »

Muzikantenbank user CederCeder

Rock/Alternative band zoekt leden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 323x bekeken

Lex (gitarist) en ik (zangeres) zijn op zoek naar bandleden om een nieuwe band op starten. Als je bands zoals muse,nu chemical romance, noel gallagher,kasabian,Queens of the stone,arctic monkeys,etc. leuk vindt laat het ons weten We gaan een keer in de week repeteren in Utrecht met als doel veel op te treden en uiteindelijk ook eigen muziek te maken. En natuurlijk beroemd te worden en … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski

Coverband Nice Noise zoekt solo-gitarist(e)

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 100x bekeken

Wij zoeken een enthousiaste coverband-sologitarist voor onze band Nice Noise. Naast het soleren verwachten we ook dat je met invulling van funky slag akkoorden onze nrs naar een hoger nivo kunt begeleiden In de aanbieding hebben we twee geweldige 40+ zangeressen vol muzikale passie en vier enthousiaste 50+ muzikanten op drums, bas, slaggitaar en toetsen. Na vele jaren intensiever te hebben gespeeld … meer »

Nice Noise