Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio of band.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 134x bekeken

Beste muziekvrienden, Ik ben Ed Bijkerk, 63 jaar oud, wonend in Houten. Ik speel graag singer/songwriterliedjes uit de jaren ’65 – ’75 (zo ongeveer). Trefwoorden: Neil Young, C,S,N&Y, Jackson Browne, Eagles, James Taylor etc. Ik ben vooral een grote Neil Young fan. Maar ik sta ook open voor andere Americana. Ik speel akoestische gitaar en zing. Momenteel speel ik met 2 vrienden die 2e en 3e … meer »

Ed Bijkerk

Gitarist en Zanger gezocht voor Dadrockband Kortenaken

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 80x bekeken

Gitarist en Zanger gezocht voor Dadrockband KortenakenDrummer (40) en bassist (38 ) zoeken gitarist en zanger voor dadrockband. (contact via jan.j.boy@*****.com) Wij willen vooral muziek spelen die redelijk door pompt. (Dadrock is de stevigere rock muziek dat mensen die reeds vader zijn in hunnen tijd appreciëerden 😉 ) Leeftijd niet belangrijk, zolang de motivatie er is. Wij hebben als doel voornamelijk plezier te beleven met muziek en een … meer »

Muzikantenbank user Jan BoyJan Boy

Rockband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 159x bekeken

Rockband zoekt gitaristLifechanger is een melodieuze (hard)rockband (drummer, bassist, gitarist en zanger) uit de regio Amsterdam/Monnickendam/Alkmaar die originele muziek speelt, zie ook youtube. We oefenen nu in Amsterdam, maar dat kan ook elders in de regio worden op termijn. We hebben een album uitgebracht, en we zijn nu bezig om nieuwe nummers te schrijven voor een tweede album, waarbij jouw inbreng als gitarist/muzikant … meer »

Wouter

Gitarist gezicht voor Chris Cornell tribute

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Gitarist gezicht voor Chris Cornell tribute. Regio Breda, Roosendaal. Zit je daarbuiten en is reisafstand geen probleem voor jou. Prima! Lekkere set in elkaar draaien met Soundgarden, Temple of the dog, Audioslave, Chris Cornell nummers. Goed voorbereid repeteren (niet eindeloos) en dan gigs! Interesse? Stuur me een pb voor meer info!

Jan Huijbregts

Coverband The Crutches zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 156x bekeken

The Crutches is een coverband die pop, rock en blues speelt waar wij een eigen twist aan geven. Wij proberen er altijd een feestje van de maken met onze liefde en enthousiasme voor muziek. Kortom....een band die je energie geeft! De band bestaat uit een (solo/slag) gitarist, basgitarist, drummer, toetsenist en zangeres. We zoeken een (slag)gitarist uit de omgeving van Zoetermeer, tussen de 50 en 60 … meer »

Peter van Dijk

Metalcore band omgeving Westland/Den Haag zoekt (lead)gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 98x bekeken

We zoeken een (lead)gitarist voor onze metalband Faint Solace. Leeftijd is rond de 30-35. Beetje eronder of erboven is geen probleem! We huren een oefenruimte in Naaldwijk. Binnenkort releasen we onze 7e nummer voor een volledig EP. De bedoeling is om snel on stage te staan en te knallen! Zie YouTube en/of Spotify voor ons materiaal. Naast de EP hebben we nog een nummer of 30 in de pijplijn. Dus … meer »

Dennis van Ruijven

Gitarist(e)

Gitarist gezocht in Venlo (Limburg) | 155x bekeken

Bluesband omgeving Horst/Sevenum zoekt gitarist(e).Wij zijn oudere muzikanten met wat ervaring die puur voor de lol muziek maken ,en dat overwegend in de Bluesrock stijl. Reperteren iedere woensdag in de middag en treden niet te vaak (+-8x/jaar) op. Bezetting momenteel is:Bassist-Drums-Mondharp-Sologitaar-Toetsen-en Zang.

Leo Coenen