Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende heavy metal band zoekt drummer en gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 95x bekeken

wij bestaan nu uit 3 man en zoeken nog een drummer en gitarist om de band compleet te maken zoals de titel zegt willen wij richting de heavy metal gaan denk aan bands als Iron Maiden, W.A.S.P, Metal Church, Annihilator wij bieden een rustige begripvolle sfeer waar creatieve vrijheid en humor de prioriteit heeft het doel is dus wel serieus eigen muziek maken maar dat zonder druk dus heb … meer »

Arvid Lourens

Oprichting Dixieland bandje in 't Gooi.

Blazer, Drummer en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 107x bekeken

Wat? Ik ben aan het onderzoeken of we in 't Gooi een dixieland bandje kunnen oprichten voor (gevorderde) amateurs. Wie ben ik? Momenteel speel ik voornamelijk saxofoon in bigbands. In m'n studententijd heb ik veel klarinet gespeeld in een dixieland bandje. Daar heb ik leuke herinneringen aan en veel gave optredens gehad. Ik heb nu de echte leeftijd voor dixieland 👱🏻‍♂️en ik wil ook … meer »

Arjen Douwes

Gezocht slag/sologitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 126x bekeken

Hallo wij "Right Side" zijn met spoed op zoek naar een gevorderd slag/sologitarist. Wij, drummer, bassist, toetsenist en zangeres Hebben al geruime ervaring vanuit andere bands en spelen diverse Rock en Pop covers. Wij repeteren elke donderdagavond in Geesteren (Gld) en hebben daar een eigen ruimte. Op onze zangeres na zijn wij allemaal in de leeftijdscategorie 50 jaar en ouder en staat een stuk … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Gezocht slag/sologitarist

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 155x bekeken

Hallo, wij "Right Side" zijn met spoed op zoek naar een gevorderd slag/sologitarist. Wij, drummer, bassist, toetsenist en zangeres Hebben al geruime ervaring vanuit andere bands en spelen diverse Rock en Pop covers. Wij repeteren elke donderdagavond in Geesteren (Gld) en hebben daar een eigen ruimte. Op onze zangeres na zijn wij allemaal in de leeftijdscategorie 50 jaar en ouder en staat een stuk … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Guus Meeuwis cover band

Blazer, Drummer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Hey, leuk dat je geïnteresseerd ben in mijn advertentie! Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Stijn Maas, 22 jaar en ik kom uit Tilburg. In mijn jeugd ben ik opgegroeid met de muziek van Guus Meeuwis. Zelf heb ik er ontzettend plezier in om regelmatig zijn muziek ook op de piano ten gehoren te brengen. Mijn idee (mag wel zeggen droom) is om een cover band op te zetten met enkel de … meer »

Muzikantenbank user Stijn MaasStijn Maas

Potentiële Band is opzoek naar Gitarist

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 188x bekeken

Ben jij de Gitarist die onze potentiële band extra power komt geven? Wij 1gitaristen, een bassist, een drummer, zijn opzoek naar een drummer. We zijn al een poosje bezig om een bandje op te zetten, maar we missen nog het laatste puzzelstukje dat ons compleet maakt. Kom jij uit regio Groningen/assen en zou je graag drummen in een band? Speel jij graag rock covers en heb je ook zin om eigen werk te … meer »

Winston

Zangeres zoekt begeleiding (piano/gitaar) voor optredens op maat

Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 196x bekeken

Zangeres zoekt begeleiding (piano/gitaar) voor optredens op maatIk ben op zoek naar ervaren muzikanten (1 of 2, gitaar en/of piano) die het leuk vinden bestaande nummers een mooie draai te geven en ten gehore te brengen in een kleine setting (cafeetje, huiskamerconcert). Ik wil optredens op maat gaan uitvoeren in opdracht, met liedjes waar zowel wij als de opdrachtgever heel blij van worden. Ik zing ook in 2 coverbands (poprock en blues), maar wil graag de kleinere, … meer »

Muzikantenbank user FloorFloor

Partyband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 143x bekeken

Nieuwe partyband zoekt gitarist met ervaring. Repetities gaan plaatsvinden in Veenendaal. Lijkt het jou leuk om van ieder optreden een feest te maken en het publiek weg te blazen? Reageer dan snel!

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix