Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mobiel muzikaal trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 75x bekeken

Ik ben gitarist met veel ervaring ( country, ned.talig, rock and roll etc.} Ik wil een mobiel trio akoestisch opstarten. Repertoire: bekende nummers die meegezongen kunnen worden. Het is de bedoeling dat we op verschillende plekjes kunnen spelen. Buiten (terrasjes) binnen (huiskamer, restaurantjes etc.) Als je belangstelling hebt zou het fijn zijn als je niet te ver van Nijmegen woont i.v.m.repetities. Het … meer »

cor de vos

Rockband met eigen songs zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 127x bekeken

Rockband met eigen nummers zoekt met spoed een gitarist. Onze gitarist moest helaas afhaken net voordat we de studio ingingen. Stijl: 80's rock (The Cult, Scorpions, GnR enz.) Ondanks onze leeftijd (46-50) hebben we nog steeds de drive om "bekend" te worden, dus we verwachten dat jij die ook nog hebt. (je mag dus best jonger of iets ouder zijn dan ons) We zijn geen oefenruimte band!! Dus graag … meer »

Muzikantenbank user Leon Wanda Van MiddenLeon Wanda Van Midden

Zanger (es) slagitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 125x bekeken

Wij zijn een gezellige 50+ hobbyband. Zangeres, toetsenist, gitarist en bassist. Ons repertoire is alles wat we leuk vinden van 50 - nu. Rock, blues, soul, ballads etc. Wij hebben geen ambitie om vaak op te treden maar wel elke vrijdagavond gezellig en serieus muziek maken. Graag willen wij uitbreiding van de zang en een slaggitaar erbij zou helemaal leuk zijn. Kan je lekker zingen en of slaggitaar … meer »

Muzikantenbank user Theo LotmanTheo Lotman

Ervaren slag / solo gitarist gezocht voor coverband in opstart

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 149x bekeken

Ben je: - self supporting (instrumenten/vervoer) - bekwaam in diverse stijlen (o.a. pop / disco / reggae) - representatief Wij, bassist, drummer en toetsenist, zijn ervaren muzikanten. De band is in de opstartfase en wordt later uitgebreid met een zanger en zangeres. Ons doel is een allround band voor feesten en partijen. Vanwege vakanties zullen de audities medio oktober / november gaan plaats … meer »

Muzikantenbank user Aad LeijendekkersAad Leijendekkers

Zangeres zoekt gitarist/toetsenist

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 128x bekeken

Op zoek naar een gitarist/toetsenist (eventueel zelf ook zager(es)) die samen covers wil spelen (eventueel op een gegeven moment zelf schrijven) en af en toe optredentjes wil doen. Denk aan jazz/pop/rock, nummers komen we samen wel uit. Ik heb zelf lang zangles gehad en enige podiumervaring en mis het muziek maken op dit moment erg! Mocht het nodig zijn kan ik basis piano spelen. Omgeving Amsterdam … meer »

Muzikantenbank user Robin van der ReepRobin van der Reep

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 180x bekeken

Wij,duo, man 52,vrouw 50 zijn op zoek naar een gitarist/zanger m/v,1e/2e/3e stem)om samen met ons op te treden op bruiloften/partijen en ons te versterken. Wij spelen al ±15 jaar samen en hebben ondertussen al een aardige klantenkring opgebouwd. Ons doel is om ongeveer 2 keer per maand op te treden Wij zijn in bezit van een eigen installatie (geluid en licht) Ben jij die enthousiaste gitarist/zanger … meer »

leijten

Snarenspeler m/v gezocht

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 121x bekeken

Snarenspeler m/v gezochtHallo Jij, Speel jij met snaren, raak in het geheel? Jazzy, country, bluesy, eigen, jij? Zin om wekelijks muziek te maken samen met een gedreven (hobby)zangeres en andere open snarenvanger? Met covers in de basis als vertrekpunt, eigen werk als reis. Omdat het kan. Spelen in unieke settings, met plezier als basis. Bouw je mee? Laat van je horen 0617366823 Hartelijke groet, Myrtl.

Muzikantenbank user MyrtlMyrtl

Solo Gitarist Gezocht.

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Andre Sharon (Nederlandse Shaking Stevens) Bass gitaar - Slag gitarist en drummer zijn naarstig op zoek naar een ervaren Solo Gitarist. Andre wil heel graag met een eigen begeleidingsband optredens gaan verzorgen dus vandaar deze oproep. Heb jij ervaring spreken de nummers van Shaking Stevens, Elvis Presley, Fats Domono enz enz jou aan neem dan kontakt met mij op. Onze standplaats is muziekstad nummer … meer »

John Hol