Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock coverband zoekt zanger/gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 79x bekeken

Wij zijn een rock coverband bestaande uit een drummer, gitarist en bassist (26 - 36 jaar), hebben al een aantal keer opgetreden en zijn op zoek naar een zanger/gitarist. We spelen alle soorten rock van oud tot nieuw, repeteren 1x in de 14 dagen in Winkel en willen graag weer de bühne op! Ben jij een zanger en/of gitarist en heb je zin om met ons te rocken? Stuur ons dan een mail: ian_slats@*******.com

Muzikantenbank user Ian SlatsIan Slats

Gezocht: toetsenist en/of rhythm gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 98x bekeken

Wij zoeken een serieuze, gemotiveerde amateur toetsenist en/of rhythm gitarist met zo’n vijf jaar bandervaring. Je kent je partijen en we verwachten een positief kritische inbreng in de totale bandsound. Het teamresultaat staat bij ons altijd centraal. Gezien de samenstelling van onze band gaat de voorkeur uit naar een vrouw. Een goede stem voor (backing) vocals is een pré. Wij zijn een classic … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee

Slag gitarist

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 170x bekeken

Slag gitaristOnze band is op zoek naar een slag gitarist die ook de backing vocals kan verzorgen en goed akoestisch als elektrisch uit de voeten kan. We spelen melodieuze pop rock (eigen werk). Wat wij bieden? Een vaste repetitie ruimte/opname studio. Releases op diverse multimedia platforms. Voldoende optredens. Een hechte en ervaren club muzikanten. Wat wij vragen? Team spirit, commitment, gedreven … meer »

PR

Leden gezocht voor Tom Waits tribute

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Hallo, Laat ik eens beginnen met mijzelf voor te stellen mijn naam is Jos en woonachtig in de omgeving van Breda en ik ben 30 jaar oud. Na een aantal jaar bezig te zijn geweest met bands zeg maar zo tussen mijn 16e tot ongeveer mijn 24e. Daarna heb ik een paar jaar een break genomen om mij meer op andere zaken als op werk te richten. En ben ik muziek technisch mij meer gaan bezig houden met vrijwilligers … meer »

jos Schiphuis

Coverband Melting Groove zoekt 2de gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Ben jij een gitarist (slag) en zoek je ervaren muzikanten om covers te spelen, dan zoeken wij ook jou! Onze voorkeur gaat uit naar iemand welke ook backing of 2de stem kan doen. Onze muzikale smaak is ruim en breed. Denk bijvoorbeeld hierbij aan; (om maar een richting te geven) Hold the line - Toto Black magic woman - Carlos Santana It's So Hard - Anouk Long train running - Dooby Brothers Modern … meer »

Coverband Melting Groove

Semi-akoestische band zoekt gitarist voor akoestische en elektrische gitaar

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 137x bekeken

Wij zijn op zoek naar een allround gitarist die zowel elektrische gitaar als (elektro-)akoestische gitaar speelt, aanvullend op de slaggitaar. Als je kunt tokkelen dan is dat mooi meegenomen. We spelen popsongs met een eigen twist op een beschaafd geluidsniveau. We repeteren om de week op donderdagavond in Etten-Leur. Uiteraard willen we ook eigen nummers gaan schrijven en op den duur kleinschalig … meer »

Wilfred Wayop