Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

2e stem en rhythm gitarist zoekt gitarist en zanger(es) voor duo in Amsterdam

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 134x bekeken

2e stem en rhythm gitarist zoekt gitarist en zanger(es) voor duo in AmsterdamHoi! Mijn naam is Aron Groen, ik ben 23 jaar en ik ben student Psychologie in Amsterdam. Ik zoek iemand die kan gitaar spelen én zingen om een tweestemmig en 2-guitar duo mee te vormen en op te treden met covers en wellicht eigen nummers. Ik sta open voor verschillende genres maar denk aan rock/indie/pop. Reageren kan naar: aron_groen11@*******.com

Aron Groen

Alternative semi-prof rockband i.o. zoekt creatieve sologitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 438x bekeken

Al wat we nu nog zoeken is een gevorderde gitarist(m/v) om een creatieve semi-professionele band op te richten. Drummer, bassist, keyboardspeler, zanger (dat ben ik) en naam van de band zijn er. Je leeftijd is niet belangrijk; beheersing van je instrument, klik en gedrevenheid wel. Repeteren in Utrecht stad. Ik ben slaggitarist maar bovenal bariton zanger met het timbre van Bowie/Joshua Homme, progressief … meer »

Rudy

Beavis & The Buttheads zoekt échte hardrock/metalheads!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 145x bekeken

Beavis & The Buttheads zoekt échte hardrock/metalheads!AC/DC, Guns n' Roses, Black Sabbath, Dio, Europe, .... Hebben wij je interesse? Mooi! Ben je bereid om een nieuw avontuur aan te gaan waarbij we deze stijl combineren met een zeer verrassende twist dan moet je je zeker melden. Zang en toetsen is afgedekt nu jij nog! Het plan ligt klaar en middels een aantal effectieve repetities gaan we het podium op. Het doel is om na een aantal try-outs … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Beavis & The Buttheads zoekt échte hardrock/metalheads!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 388x bekeken

Beavis & The Buttheads zoekt échte hardrock/metalheads!AC/DC, Guns n' Roses, Black Sabbath, Dio, Europe, .... Hebben wij je interesse? Mooi! Ben je bereid om een nieuw avontuur aan te gaan waarbij we deze stijl combineren met een zeer verrassende twist dan moet je je zeker melden. Zang en toetsen is afgedekt nu jij nog! Het plan ligt klaar en middels een aantal effectieve repetities gaan we het podium op. Het doel is om na een aantal try-outs op de … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Drummer, Bassist, Sologitarist en Toetsenist gezocht.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 376x bekeken

Wij (zangeres en slaggitarist) zoeken enthousiaste leden voor onze coverband. We hebben ook ambitie om tevens semi-akoestische te gaan, dus top als je daarvoor open staat. Naast een basgitarist en sologitarist die ook een beetje kunnen zingen (op z'n minst 2e stem) is een drummer die het geen probleem vindt om Cajon te spelen een pre en een toetsenist is ook van harte welkom. Vind je het leuk om nummers … meer »

Chrissie Weijers