Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround party/feest coverband in oprichting zoekt gitarist, toetsenist en blazers!

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 573x bekeken

Allround party/feest coverband in oprichting zoekt gitarist, toetsenist en blazers!Ik heb de ambitie om een vette allround coverband op te richten. Ik heb onwijs veel zin om te spelen op feesten, bruiloften en evenementen. Ik zelf ben een drummer van 36 met veel ervaring. Wat zie ik voor me: - Een grote band! Ideaalbeeld 2 vocalisten (m/v, v/v), drums, gitaar, bas, toetsen en als het allemaal te vinden is, blazers en percussie! Het echte werk! - Een uitgebreid repertoire van vroeger … meer »

Muzikantenbank user Ferry de JongFerry de Jong

Gitarist gez

Gitarist gezocht in Tiel (Gelderland) | 83x bekeken

Op zondag 29 september zoeken wij een gitarist die tijdens een barbecue op Camping de Lievelinge (Vuren, in de buurt van Gorinchem) fijne achtergrondmuziek wil verzorgen en wil mee bouwen aan een hele fijne vibe tijdens een huwelijk. Spelen en zingen mag natuurlijk ook. Je speelt (semi-)akoestisch. Een eventuele versterker en/of mic kan worden geregeld. Je hebt eigen vervoer. Reiskosten worden vergoed … meer »

Esther El Bouzrute

Semi-prof. startende allround coverband zoekt een sologitarist en een zangeres.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Startende band met (zeer) ervaren muzikanten zoekt zsm een sologitarist en een zangeres. De samenstelling van de band is: Drummer, bassist, zanger (tevens acoustic gitaar en slaggitaar) en toetsenist. Doelstelling is om op regelmatige basis op te treden. Muziekstylen: gevarieerd eighties, motown, soul. Selectie van te spelen nummers: Toto-George Porgy Diana Ross-My old piano Sister Sledge-He's … meer »

Muzikantenbank user Barry LokBarry Lok

Nieuw op te richten coverband op zoek naar muzikanten! (Randstad)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 133x bekeken

Hoi! Ritmegitarist (27) en zangeres (19) zijn op zoek naar muzikanten om coverband op te richten. Genre richting de pop/rock/blues. Regio Randstad. Ervaring is handig, maar geen must. Enthousiasme en gezelligheid staan voorop. Doel is één of twee wekelijks te repeteren, vanuit daar kijken we verder naar eventuele optredens. Leeftijd is onbelangrijk. Geïnteresseerd? Stuur dan vooral een berichtje!

Muzikantenbank user MerelMerel

Drummer en zanger zoeken opnieuw voltallige band bijeen

Bassist en Gitarist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 136x bekeken

drummer/songwriter en zanger zoeken terug 2 gitaristen (slaggitarist en leadgitarist ) en een bassist (m/v) bijeen voor metalband. liefst met enige ervaring, veel motivatie, snel aanlerende en ook een beetje hardcore/punk-minded aangezien er ook invloeden uit deze genres aanwezig zijn in sommige nummers. nummers zijn eigen werk. van enkele songs zijn er opnames gemaakt met de vorige band en kunnen … meer »

bert fonteyn

Muzikanten van echt

Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 149x bekeken

Beste Muzikanten, Ik ben Jeffrey Kroonenberg Professionele Muzikanten. En ben 23 Jaar oud en speel al 7 Jaar Bas. En ben op zoek naar mensen die serieus aan de slag willen binnen de muziek. Wat gaan we doen binnen deze Band? We zijn een band die Entertainment verzorgd en muziek maakt voor feesten, bruiloften, kinderen, pretparken enz. Wij passen onze muziek aan op de wens van de klant Ik … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Rockband searching for “Guitarist” | Rotterdam | Age 16 - 26 |

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 99x bekeken

Hello, My name is Mels Walraven, i’m seventeen years old and play the guitar/vocals. I am searching for a Guitarist with the time and dedication to be apart of our rock band. I’d like someone with an particular interest in the bands of the 90’s Seattle Rock scene, but of course genres like “Blues, Psychedelic, Country, Hardrock, etc, etc” are to be incorporated. I would like to practice … meer »

Mels Walraven