Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ben jij onze zanger(es)/ gitarist?

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Willy Nilly, een folk pop coverband, zoekt een zanger(es)/ gitarist om samen met onze huidige zanger/gitarist de frontman te zijn. Jullie verdelen onderling de nummers qua zang én gitaar en zingen ze ook samen. Kijk voor onze band op https://m.facebook.com/WijzijnWillyNilly/ Deze nummers staat bijvoorbeeld op je te wachten: In hell I'll be in good company (Dead South) Wagon Wheel (Old Crow Medicine … meer »

M S

Zangeres gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 180x bekeken

Hoi, Wij zijn Line Out,pop/rock coverband uit Utrecht, met eigen oefenruimte en geluidsinstallatie maar sinds kort zonder zangeres. Gitaristen zijn ook welkom! Huidige bezetting:Zanger,keyboard, gitaar,bas en drums. De bedoeling is om lol te hebben tijdens het spelen en 2-3 keer per jaar optreden.Leeftijd is niet belangrijk,wij zitten tussen 30 en 55 jaar. Lijkt het je wat,laat het weten!

Muzikantenbank user Aleksandar TasevAleksandar Tasev

Jaren 60/70 band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 214x bekeken

Wij zoeken een (lead)gitarist met enige ervaring voor onze jaren 60/70 rock & roll band Rock’n Grey. Country en pop gaan we niet uit de weg. Nummers van o.a. Cliff Richard, Elvis, Searchers, Roy Orbison, Bellamy Brothers, Chuck Berry, Eddie Cochran, instrumentale nummers van de Shadows, Ventures. De band bestaat nu uit leadzanger tevens slaggitarist, solo/slaggitarist en een drummer, allen met enige … meer »

Ben

Rock gitarist(en)

Gitarist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 191x bekeken

Rock gitarist(en)Ons leuke, gezellige en weer snel groeiende rockkoor, Let’s rock uit Purmerend zoekt voor de begeleidingsband weer (een) gitaristen en tevens een toetsenist. Het aantal koorleden op dit moment is ongeveer 40 personen. De begeleidingsband bestaat op dit moment uit een drummer en bassist maar hebben daar de ook zo belangrijke gitarist(en) bij nodig. Geregeld optreden in de regio bij korenfestivals, … meer »

Rob

Gitarist/bassist gezocht voor voorstelling! eind januari!!!

Bassist en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 333x bekeken

Hallo, Wij zijn Matthijs en Mijntje Vader, broer en zus, en wij spelen samen muziek. Matthijs zingt en speelt piano/keyboard en Mijntje drumt en speelt ook piano/keyboard. Matthijs schrijft ook eigen muziek die hij online plaatst op SoundCloud. Voor een kleine voorstelling/concert in de stijl van David Byrne's American Utopia zijn wij nog op zoek naar een gitarist/bassist die ons kan bijstaan! … meer »

Muzikantenbank user Matthijs VaderMatthijs Vader

Residence Bigband zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 467x bekeken

Residence Bigband zoekt een gitaristDe Residence Bigband is op zoek naar een gitarist. Samen met de drummer, bassist en pianist vorm jij de drijvende ritme sectie van onze band. Wij zoeken een gitarist die niet alleen lekker strak kan swingen, maar die ook opzwepende funky solo’s in huis heeft. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton. Wij repeteren op de … meer »

Axel Cornet

Slag / Ritmisch Gitarist Gezocht!! (Eindhoven/Helmond/Brabant-Oost)

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Wij zijn een bestaande Classic en HardRock Band, maar helaas stop de gitarist ermee. Wie zijn wij.. Solo-gitarist, Bassist, Zanger, en Drummer met heel veel motivatie, passie en plezier in de muziek. Repeteren gebeurd op een vaste locatie, in een eigen ruimte in Helmond tegen een kleine betaling van een paar euro per maand. Repetitietijden zijn van ongeveer 19.30u tot 22.30u á 23.00u. Qua … meer »

R.R.