Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band looking for a guitarist in Breda

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Hey, We are a rock covers band looking for one guitarist. Current line up is lead vox (me), drummer, bass guitarist, keyboard and sax. Commitment level is rehearsal once a week in Breda (Tuesdays from 19.00 till 22.00) and gigs around once a month (we are age 50s and we work full time during the week) The focus is on rock/ funk rock / pop from 60ees 70ees 80ees and more. It would be good to find … meer »

Muzikantenbank user Laurence BacelonLaurence Bacelon

Alice Cooper Tribute band zoekt met een gitarist

Gitarist gezocht in Tiel (Gelderland) | 281x bekeken

Alice Cooper Tribute band zoekt met een gitaristDe AliceCooperShow is een adembenemende theatervoorstelling waarin de muziek van ‘s werelds grootste rockicoon Alice Cooper gevierd wordt. Een onvergetelijke reis van theater met een live band door de gouden jaren heen van Alice Cooper’s Hello hooray tot Schools out .. Tijdens de AliceCooperShow komen alle hits voorbij, waaronder ‘Hello Hooray, ‘Billion Dollar Baby’, ‘Only Women Bleed’, … meer »

Muzikantenbank user w lockw lock

Solo gitarist met bluesrock voorkeur

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Wij zijn een nieuwe band! (We hebben zelfs nog geen naam). Alle leden hebben meer dan genoeg band- en podiumervaring. We spelen covers en onze voorkeur ligt in de hoek van bluesrock/pop met hier en daar een muzikaal uitstapje. We zoeken naar iemand die kippenvel-solo’s kan spelen, zijn moment weet te pakken op het podium maar ook weet wanneer het stapje terug gezet moet worden, teamplayer is en … meer »

Coverbandy

Jeffrey kroonenberg zoekt band leden

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 271x bekeken

Jeffrey kroonenberg zoekt band ledenBeste Muzikanten, IK zou me eerst even voorstellen Over Mij: Ik ben Jeffrey Kroonenberg 22 jaar oud en Beroepsbassist. Ik ben geboren op 28 April 1995. Op mijn 15 jarige leeftijd ben ik begonnen met basgitaar spelen. op me 18 ben ik inval werk voor onbekende bandjes gaan doen. waardoor ik ik eigenlijk vrijwel alleen muziek kan spelen. ik ben begonnen op een ibanez, en speel nu op Squier, ga upgrade … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Ben jij de nieuwe gitarist van onze serieuze hobbyband?

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 161x bekeken

Onze oude band is ter ziele maar wij (drummer, bassist, toetsenist en zangeres) maken een doorstart. We missen alleen nog een gitarist. In onze vorige pop/rockband speelden we een bonte verzameling covers (soms met een eigen tintje), vooral uit de 60'er- 70'er- en 80'er jaren. Dat repertoire willen we graag blijven spelen maar eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd! Heb je ervaring in het spelen in … meer »

Cas Ebenau

Coldplay tribute band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 96x bekeken

Voor een nieuw project ben ik op zoek naar een gitarist, bassist, drummer en eventueel iemand die piano kan spelen. Het gaat om een Coldplay Tribute band. Ik zelf ben erg fan van Coldplay, en het lijkt me fantastisch om dat met andere mensen te delen. Zelf ben ik een muziek producer en daarnaast zing ik mijn eigen muziek ook in. Heel veel podium ervaring hoef je niet te hebben, want dat heb ik … meer »

Dieuwert

Da Coda zoekt Solo Gitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 153x bekeken

Helaas moeten wij opnieuw op zoek naar een solo gitarist(e). Da Coda is een nog redelijk nieuwe band, bestaande uit een drummer, bassist, toetsenist, gitarist, zangeres en geluidsman. Tevens zijn we meerstemmig. We spelen diverse covers uit verschillende genres. Repeteren wekelijks op dinsdag in Valkenswaard. Doel is een paar keer per jaar op te treden. Wat vragen we van je? Gezelligheid en … meer »

Muzikantenbank user DaCodaDaCoda

Coldplay tribute band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 140x bekeken

Voor een nieuw project ben ik op zoek naar een gitarist, bassist, drummer en eventueel iemand die piano kan spelen. Het gaat om een Coldplay Tribute band. Ik zelf ben erg fan van Coldplay, en het lijkt me fantastisch om dat met andere mensen te delen. Zelf ben ik een muziek producer en daarnaast zing ik mijn eigen muziek ook in. Heel veel podium ervaring hoef je niet te hebben, want dat heb ik … meer »

Dieuwert

Songwriters duo uit Zwolle zoekt tweede gitarist

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 121x bekeken

Songwriters duo uit Zwolle zoekt tweede gitaristHoi gitaristen van Overijssel, Wij, Raymon en Lotte, zoeken een gitarist die met ons mee wil spelen. Onze liedjes komen beter uit de verf met een tweede gitarist erbij. Natuurlijk staan we ook open voor eigen inbreng. Ben jij (of ken jij): - een creatieve gitarist - rond de 30 - Woonachtig in de omgeving van Zwolle Dan komen we graag met je in contact. Hopelijk tot snel! Groet, Ray … meer »

Muzikantenbank user Electric ForestElectric Forest