Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Heavy Metalband SULFEET (Mol-België) zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 68x bekeken

Heavy Metalband SULFEET (Mol-België) zoekt gitaristShort Bio SULFEET once was a S.O.D.-tributeband. After 7 years of EXOTO, various other bands, 20 year of metal silence and his 50th anniversary, Flip decides to put all of his concerns and thoughts in a song, resulting in more than 30 metal songs, from all the different metal styles he likes, mainly going back to the golden metal 80’s. --- Audio SULFEET(80's Heavy Metal) - Dark Ages (4-track) … meer »

Flip Boonen

Metalband zoekt lead gitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 104x bekeken

Hoi! Onze band is op zoek naar een lead gitarist die graag in een metal band zou willen spelen. Wij zijn zelf rond de leeftijd van 18-20 jaar en tot nu toe bestaat de band uit een rhythm gitarist, drummer en een toetsenist. Op dit moment willen we vooral covers doen maar af en toe willen we ook met onze eigen nummers bezig. Wij oefenen in Rijssen, dit doen we om de week op zondag van 14:00 tot 16:30. … meer »

Endless Silence

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 243x bekeken

Voor het oprichten van een gezellige band op een redelijk niveau zoek ik de volgende muzikanten: Bassist-Gitarist-Toetsenist-Saxofonisten-Trompettisten-Zangeres. De blazers dienen goed arrangementen te kunnen lezen. Graag muzikanten vanaf 50 jaar! Ambitie prima, maar teveel optredens zoek ik niet meer. Maandelijks één keer is voor mij voldoende. Repetities vinden in of bij Oosterhout n.b. plaats … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Goed popkoor zoekt goede gitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Hallo gitarist Wij zijn een popkoor met 30 zangeressen, drummer, toetsenist en bassist. Wij treden regelmatig op. Repetities in Liempde(Boxtel, Noord Brabant) op maandagavond. Aanwezigheid op deze repetities is in overleg. Er worden eigentijdse nummers gespeeld. Het is niet noodzakelijk om vanaf noten te spelen. Een goed gevoel voor muziek is ook goed. Wij zoeken een ervaren gitarist die naast … meer »

Muzikantenbank user Ans van der MeijdenAns van der Meijden

(Pop)-rock band uit Beverwijk zoekt een Toetsenist(e)/gitarist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 102x bekeken

Pop-rock band uit Beverwijk zoekt een Toetsenist(e)/gitarist(e) om 1 keer per week mee te repeteren en uiteindelijk op te treden. De band richt zich op (pop)- en rockmuziek van de jaren 70 tot heden. Denk aan flink wat meezingers, vergeten 'golden oldies' en wat Top 2000-smeersel. Wel allemaal met een eigen 'tikkie ruiger'-randje. We hebben een eigen oefenruimte in Beverwijk. Repeteren is op verschillende … meer »

nick janssen

Grunge - Metal band zoekt (slag gitarist)

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 134x bekeken

Grunge - Metal band zoekt (slag gitarist)OORSUYS RECRUITING! Ken jij of ben jij een (slag-) gitarist die het heerlijk vindt om ondersteunend en onmisbaar te zijn in een grunge / metal band? Gewoon je ding doen, niet uitsloven maar gas geven? En dat ook nog eens retestrak? Laat het weten!!! We zijn bezig met de eerste EP, je kan al wat horen op onze facebookpagina (Oorsuys). Wekelijks oefenen in Arnhem op donderdagavond. Ambities: … meer »

Muzikantenbank user Willem ter BeekWillem ter Beek