Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sologitarist die 'm kan laten zingen.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 175x bekeken

Wij, de resterende drie leden van de voormalige formatie JEHR, nu aangevuld met een geweldige en zeer ervaren slaggitarist, zoeken nog een sologitarist die echt kan zingen op zijn gitaar. De formatie zal dan bestaan uit: solo, slag, bas, zang en drums. Het repertoire is classic rock met blues en funky invloeden. Bad Company, Free, Stones, Brood, INXS, Steppenwolf, Cream, Doobie Bothers, Boston, Chris … meer »

Han Leunk

GEZOCHT: Lead en slaggitarist met vocals voor Rock/Punk/Poppunk project!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Hallo allemaal. Wij, drummer en bassist zoeken twee zingende gitaristen om de band compleet te krijgen. We gaan repeteren in Tilburg bij de Rock Academie en we willen zo snel mogelijk aan de slag. Onze inspiraties zijn NOFX, Blink182, Frenzal Rhomb, Less Than Jake, Lagwagon, No Use For A Name, Offspring, Sum41, Rancid en nog veel meer. Bij voorkeur zoeken we middel en hoge zang. In de richting van … meer »

Muzikantenbank user Dustini Van GulikDustini Van Gulik

Doom/sludge/post metal (amenra Neurosis) zoekt bandleden

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 151x bekeken

Wij gitarist en drummer zijn op zoek naar gemotiveerde bandleden. Repetities zijn momenteel in Arnhem 1x in de 2 weken Zware psychedelisch als bands amenra Neurosis cult of luna downfall of Gaia etc... wel op een eigen wijze... Leeftijd minder belangrijk dan inzet en motivatie, wij zijn eind 30 Geen covers! Wel zijn we al eigen nummers aan het schrijven. Heb je eerder gereageerd maar geen reactie … meer »

Hard

Veelzijdige metal gitarist gezocht (technical thrash/death)

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 127x bekeken

Veelzijdige metal gitarist gezocht (technical thrash/death)RADIATHOR: Oldschool thrash/death metal zoals het nog weinig wordt gemaakt. Zoekend naar gemotiveerde en gitarist, die zijn zaligheid in dit genre vindt. -Stand van zaken: Proces van opnames etc. voor een plaat, aantal optredens staan. Huidige 2e gitarist gaat ermee stoppen. -Visie: Optreden, (nieuw) materiaal schrijven, gave muziek maken en van ons laten horen. -Leden komen uit Zeeland, Zwolle … meer »

Ralph de Boer

Bassist ,drummer en gitarist gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 316x bekeken

bestaande band zoekt bassist, drummer en SLAG gitarist. iemand die wekelijks kan en wil repeteren. zich ergens achter kan zetten ,geduld heeft en er ook voor wilt zorgen dat het doel bereikt wordt. naast de know how met fun rond durven te springen en intresse heeft in eigen werk en covers is iedereen in zijn waarde laten ook belangrijk. een band is niet alleen een huwelijk maar ook een team dat naast … meer »

piet

Toetsenist en gitarist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 179x bekeken

Goed draaiende coverband uit Aalsmeer met vaste oefenruimte en voldoende contacten in regionaal circuit. Onze toetsenist en gitarist hebben opgezegd. Bezetting; zangeressen, drums, bas, gitaar en sax & trompet dus te completeren met gitaar en toetsen. We repeteren op woensdag avond waarbij muziek maken met als doel om dit continue op een hoger nivo te brengen maar ook plezier te hebben centraal staan. … meer »

Muzikantenbank user Pieter EggermontPieter Eggermont

Allround band uit Zoetermeer zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 204x bekeken

Hoi, wij zijn twee ervaren vocalisten (leadzang en backing vocals) en een ervaren bassist en wij willen een gezellige allround band oprichten! Kom je als drummer, slaggitarist, solo gitarist en toetsenist onze band versterken? Je bent van harte welkom in onze eigen oefenruimte (van alle gemakken voorzien) en we repeteren om de week. Leeftijd: 50+ Wij kunnen een gevarieerd repertoire brengen voor een … meer »

Ilona Breton

Nieuw Op te richten Nederpop band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 234x bekeken

Beste Mede Muzikanten, Ik zoek voor een nieuw project Mensen met talent, hoe lang je speelt maakt niet uit, hoe goed je bent wel. Mij zou het leuk lijken om een eigen nederpop band te hebben die eigentijds is, nou vraag je vast welke kant ik op wil. Ik wil volwassen teksten schrijven (natuurlijk eigen werk) maar denk aan Laura Omloop kwa stijl. Wat zijn de Eisen: Je speelt goed Je kan naar … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Zangeres en Gitarist gezocht voor jazz-georiënteerd-combo

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 268x bekeken

Bassist zoekt muzikanten om (bij voorkeur) een klein jazz-georiënteerd-combo samen te stellen. Hiervoor zoek ik nu nog een ZANGERES en GITARIST. Ik woon in Noorden (2431) en dat ligt vlakbij Nieuwkoop (ongeveer op het 3 provincienpunt van Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland). Een geheel ingerichte oefenruimte/studio is aanwezig. Hoewel de voorkeur jazz georiënteerd is, hangt e.e.a. af van de … meer »

Serge Willemse