Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht! Gitaar, viool, blazers

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Voor een klein/leuk orkest in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. Gitaristen, Violisten, Cellisten, Slagwerkers en natuurlijk Koper- en Hout blazers zijn van harte welkom. We repeteren op maandagavond in Schaijk (bij Oss). Misschien iets voor jou? Stuur gerust een berichtje met jouw vragen of bel.Musica.landerd@*****.comOf bel 06-12895564

Ron

Zanger, zangeres, gitarist en toetsenist gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 163x bekeken

Drummer en bassist zoeken voor een nieuw op te richten band een zanger, zangeres, toetsenist, en een gitarist. We zoeken geen ‘brood’ spelers, maar wel ervaren muzikanten die het leuk vinden om met ons samen een op de jaren ‘80 gerichte coverband te starten. Plezier en lol vinden we erg belangrijk, door goede sets te spelen gaat dat prima lukken. Regio Leiden / Bollenstreek. Voel je je aangesproken, … meer »

bokkie

KOZZELTOV zoekt goede lead gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 152x bekeken

KOZZELTOV zoekt goede lead gitaristOmdat onze leadgitarist voor langere tijd niet beschikbaar is willen wij een project starten als KOZZELTOV goes *.* In dat project willen we ons eigen werk op onze manier aanvullen met werk van een andere bekende artiest. Bijvoorbeeld KOZZELTOV goes: Lou Reed Springsteen Knopfler JJ Cale Dylan Tony Joe White etc. En dan z.s.m. weer de planken op. Voor een indruk van ons werk zie: … meer »

Koos Oldhoff

Muzikanten gezocht voor 70’s/80’s soul/disco/funk band

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Ik zoek ervaren muzikanten om een oldskool disco/dance band op te richten. Regio Utrecht/Zuid-Holland. Werken aan een goed uitgebalanceerde setlist en vanaf medio maart/april de podia op. Ik zoek zang, gitaar, drums, toetsen en evt blazers. Beheers je je instrument en wilje hier tijd in stoppen? Dan zie ik je berichtje graag tegemoet.

Gix964

Stiles zoek gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 152x bekeken

Wat nou geen goede gitaristen???? Die zijn er zat maar waar is die ene die de band Stiles gaat aanvullen? Wij zoeken een snarenbeul die breed georiënteerd is, ervaring heeft en ook nog eens in staat z'n steentje bij te dragen aan het verder uitwerken van het repertoire. De band bestaat uit ervaren muzikanten (belegen. Er wordt in Arnhem gerepeteerd. De muziek heeft pop/rock/funk en symfo invloeden … meer »

Martien Opdam

Muzikanten gezocht voor coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Ik zoek muzikanten in de buurt van Gouda om een coverband te starten. Zelf speel ik bas, inmiddels een jaar of 11 (ik ben 28), en heb in die tijd ervaring opgedaan in verschillende bandjes en stijlen. Hierbij ben ik ook bezig geweest met eigen muziek en studio's maar het mooiste blijft toch het spelen op het podium. Het plan is om iedere twee weken te repeteren, een leuk setje in te studeren en daarmee … meer »

Muzikantenbank user Luc van LeeuwenLuc van Leeuwen