Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Country muzikant gezocht!

Accordeonist, Bassist en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 14x bekeken

Country muzikant gezocht!Het maakt niet uit wat voor instrument je bespeeld! Ik ben 15 jaar en zoek iemand die in de buurt van mijn leeftijd komt met de zelfde muzieksmaak en ook muziek maakt. Ik maak de ECHTE country van de jaren 40 tot 90. Ik speel zelf gitaar en zoek gewoon iemand om mee te spelen. Zou leuk zijn! Mocht je interesse hebben, dan kan je contact met me opnemen via Instagram (@thijsvrolijk) of twitter … meer »

Muzikantenbank user Thijs VrolijkThijs Vrolijk

Crossover-metalband zoekt nog met spoed leadgitarist

Gitarist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 30x bekeken

hallo, wij zijn een heropstartende crossover-metalband (verschillende metalstijlen gemixt met wat hardcore) met eigen werk en zijn nog op zoek naar een leadgitarist om de bezetting volledig te maken. repetities gaan momenteel voorlopig door in Sinaai (waasland). enige vereisten : metal kunnen spelen en kunnen soleren, motivatie en inzet. bij interesse mail naar indianajones65@*******.com

bert fonteyn

Blues, Rock&Roll gitarist

Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 69x bekeken

Bluesharp en Bassist zoeken een gitarist die zijn eigen creativiteit kwijt wil in eigen nummers. Het kan nooit verkeerd gaan ;-) Lekker muziek maken, eens een optreden, maar vooral relaxed. Ben jij die gene ? Leeftijd onbelangrijk ! Gr, Marc

Marc

Coverband Hannah and Friends zoeken gitarist(e) en Keyboardspeler(ster)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 163x bekeken

hallo muzikanten, Wij (Hannah and Friends) bestaande uit: drummer,bassist,zangeres zoeken een veelzijdige gitarist(e).Tevens zoeken wij een keyboardspeler(ster)om de band compleet te maken.Doel: goede muziek maken en veel optreden. Wij streven naar een semi-professionele status.Muziekrichting:(oude)soul, melodieuze pop,Jazzy songs en singer-songwriter muziek.Muzikaliteit boven volume !!Als je intresse … meer »

luuk cool

Gitarist met professionele instelling gezocht Friesland

Gitarist en Overig gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 137x bekeken

Gitarist, Ik ben een ervaren zangeres van begin 30, die zo'n 40 keer per jaar door het land speelt met cover-/feestband concepten. Ter aanvulling/afwisseling ben ik nu opzoek naar een professioneel/semi-prof gitarist(e) om samen een akoestisch project mee op te zetten. Doel is minimaal 25 betaalde optredens per jaar te doen. Promotie en boekingen worden uitbesteed. Must haves: - Zowel akoestisch … meer »

Zangeres zoekt band

Westcoast Country

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 139x bekeken

Band ( ervaren muzikanten) zoekt wegens uitbreiding repertoire een country zanger en/of zangeres, alsmede een sologitarist. Huidige bezetting; bas/ slag/solo-pedalsteel guitar, drums. Allemaal 60+ Goed muziek maken is het uitgangspunt.1x per 2 weken repeteren in Maurik of omgeving Nijmegen. Westcoast country music bv. Gram Parsons/E.Harris ;Thats all it took,Sin City,Six days on the road, streets … meer »

Rob Camerik

Gitarist (elektrisch / akoestisch)

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 176x bekeken

Hallo Wij zijn BeatMotivation, een oudere / jongeren coverband uit Hoofddorp in leeftijd variërend tussen 55 en 70 jaar “jong”. Wij spelen gouwe ouwe pop-/rock songs vanaf jaren 60. Wij hebben een oefenruimte in Hoofddorp waar wij meestal op maandagavond oefenen/spelen. Wij zijn op zoek naar een gitarist (elektrisch / akoestisch). Wat wij in eerste instantie belangrijk vinden van een nieuw … meer »

Bob Adama

Gitarist/zanger voor folkgroep Iers/Schots

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 107x bekeken

Help onze (solo)gitarist is opgestapt. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. Het liefst ook iemand die daarbij kan zingen. In januari 2018 hebben wij de Bollard Folk Clan in Waspik opgericht. Dit is een folkgroep die met name Ierse muziek speelt. Naast de Ierse muziek hebben we kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. Intussen zijn … meer »

Adrie Smits