Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 126x bekeken

Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een slag/sologitarist ( niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een zangeres, bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries… Ook besteden we aandacht aan het schrijven van eigen nummers Ambities van … meer »

Ramon Lamers

Symphonic metal (nieuw project)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 110x bekeken

Hallo mede muzikanten Ik ben jeffrey 25 jaar oud en heb 10 jaar ervaring met bas spelen, helaas ben ik hier mee gestopt om het grunte op te pakken. Hier beging ik net mee. Ik zou graag een symphonic metal willen maken met een vrouwen stem en gegrunt. Ik zelf schrijf teksten die het randje passeren, lijkt me gaaf om deze teksten te gebruiken in symphonic metal met gegrunt Ik zoek. Zangeres 2x … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Eigen werk pop- en rockband omgeving Oost-Brabant zoekt muzikanten

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 141x bekeken

Hallo muzikant(e)! Pop- en rockband 'Long Tree City' zoekt drummer, bassist, gitarist, toetsen en zang (m/v). Plaats van repetitie Oss, Corona-proof. Op de website vindt je genoeg informatie en mocht je nog vragen hebben dan verneem ik (componist, tekstschrijver en manager) deze graag. Dus: lees de website! www.longtreecity.nl Website: www.longtreecity.nl

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Drummer en zangeres op zoek naar (bass)gitarist/toetsenist

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 166x bekeken

Hi! Wij zijn een drummer en zangeres met een unieke muzieksmaak, op zoek naar een gitarist of toetsenist om een band mee te vormen (en hopelijk op te treden)! De kant die we op willen gaan is experimental/alternative/jazz/avant-garde . Een paar artiesten ter inspiratie: Fiona Apple Tori Amos Nina Simone Annette Peacock Stuur een berichtje en laten we samen muziek maken! Leeftijdscategorie: … meer »

Koen

Toetsenist, saxofonist, sologitarist gevraagd voor nieuwe pop cover feest (en kerst) party band

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Nieuwe pop cover feestband + kerstband (ja ook kerst, je leest het goed). Ieder jaar denk ik er over en nu toch eens een poging wagen. Ik speel al in 2 andere bandjes, ben zelf slaggitarist 56jr. en zoek nog een paar bandleden om een geheel nieuwe band op te richten: toetsenist of saxofonist, sologitarist. Niveau: beginnend maar liefst iets gevorderd, maar geen pro's. Leeftijd: tussen 30 en … meer »

Muzikantenbank user Nick van HolsteinNick van Holstein

Band regio Nijmegen/Arnhem zoekt een gitarist en drummer

Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 222x bekeken

Hoi, Voor een band in oprichting zijn we op zoek naar een gitarist en drummer. Samen een eigen repertoire opbouwen (evt. aangevuld met covers) en het podium op is het doel. We hoeven niet wekelijks het podium op maar zo nu en dan is wel leuk. Veel ervaring is niet vereist, gedrevenheid wel. Leeftijdscategorie: 30 - 50. Muziekstijl: Rock, Alternative. De muziekstijl bouwen we samen op, dus het is allemaal … meer »

Martijn Zoetekouw

Drummer gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 199x bekeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste drummer die de gitarist en bassist ritmisch op sleeptouw neemt. Dit geeft onze zangeres de mogelijkheid om met haar prachtige stem bekende en onbekende covers ten gehore te brengen. Als jij denkt, dit lijkt me leuk reageer dan. Twijfel je of je goed genoeg bent, twijfel dan niet meer en stuur een reactie. We repeteren op de maandagavond in Sittard. Covers van … meer »

peter meulenberg

Gitarist m/v gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 246x bekeken

Hoi , Wij een gezellige bestaande coverband bestaande uit 5 personen zijn op zoek naar een sologitarist m/v. We repeteren iedere dinsdag vanaf 19.30 tot 22.00 uur in onze eigen repetitie ruimte te Gemert, en onze muzieksmaak is breed. We spelen o.a Classic Rock, Country, Blues rock en roll,nederlandstalig dus eigenlijk van alles zoals b.v The Eagles, CCR, Tina Turner ,de Dijk en nog veel meer dus … meer »

Coverband