Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop/rockband zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 191x bekeken

Band in oprichting zoekt een gitarist(e) om ons te komen versterken. Wij (drummer, zangeres, bassist) speelden 15 jaar geleden al eens samen in een band, hebben elkaar heel lang niet gezien, maar willen weer wat muziek gaan maken. Pop, rock, van alles, zolang het geen metal is. We zijn allemaal vrij ervaren (hoewel ik - bassist - pas recent ben begonnen met bassen, in aanvulling op gitaar). We … meer »

Muzikantenbank user Joeri van der KloetJoeri van der Kloet

Drummer gezocht voor door te starten band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 238x bekeken

Drummer gezocht voor door te starten bandHoi. Wij, 2 zangeressen, 1 gitarist en bassist (ik) zijn op zoek naar jou voor een Indo allround band. Muziekstijlen: Country, R+R, disco, soul, reggae, lagu2, NL, etc Tussen 25 en 40 optredens/jr, te beginnen in September 2021en door het hele land.repetitieruimte afhankelijk van woonplaats van de bandleden (nu Almere, Arnhem, Ede..) Leeftijd 50+. Ook optredens in het buitenland in het verschiet … meer »

Muzikantenbank user Maurice CoffaMaurice Coffa

Busy Billie and the Clubmasters is op zoek naar een ervaren gitarist die de formatie weer compleet maakt!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 144x bekeken

Busy Billie and the Clubmasters is op zoek naar een ervaren gitarist die de formatie weer compleet maakt!BB&tCM bestaat uit een drummer, bassist, toetsenist en een zangeres (50-plussers) en wij oefenen in Harderwijk (minimaal 2 x per maand). We spelen bekende en minder bekende covers in diverse stijlen van jazz tot sing-along pop en proberen (wanneer een nummer zich daarvoor leent) de nummers altijd net even iets anders te spelen dan gebruikelijk. Als inspiratie gebruiken we bijvoorbeeld Scotts Bradlee’s … meer »

Andrew Stuijfzand

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Door het overlijden van onze gitarist, is Shanty en zeemanskoor de Turfschippers uit Vinkeveen op zoek naar een gitarist, die samen met de andere comboleden het koor wil begeleiden. Het combo bestaat uit twee accordeonisten, toetsenist, kleine trom en grote trom. We repeteren eens in de twee weken in Vinkeveen en treden regelmatig op in verzorgingshuizen, op verjaardagen, festivals en openbare … meer »

Leo Blom

Gouwe Ouwe Band FLACH zoekt 50+ Sologitarist/Zanger

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 150x bekeken

Gouwe Ouwe Band FLACH zoekt 50+ Sologitarist/ZangerWij zoeken een goede 50+ sologitarist/zanger voor onze Gouwe Ouwe band FLACH. De muziek uit de jaren '60 '70 is ons doel en dan vooral de (zang)nummers die niet elke band speelt. Wij staan voor gezelligheid en goede omgang met elkaar om samen fijne muziek te maken. Omdat wij een geweldige solozanger hebben die dezelfde stem heeft als- (en ook lijkt op) Roy Orbison, spelen wij dan ook flink wat nummers … meer »

Hans Nijhof

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 139x bekeken

Hey hey, Wij, zangeres, zanger, gitarist zoeken nog een 2de gitarist om ons akoestisch project te vervolledigen. Repetities te Ekeren (Antwerpen) Belgie. Genre : alles van 50´s tot 90´s Leeftijd : ongeveer zelfde :) :) Just kidding.. Van Joe Jackson tot Michael Jackson, van Abba tot Adele, van Boys II Men tot Doe Maar, van Elton John tot Paul McCartney.. anything goes.. Contact … meer »

Muzikantenbank user Sandra De KSandra De K

Semi-professionele jazzrock band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Heb jij zin om met muzikanten (saxofoon, bass, drums, piano) te spelen die ruime podiumervaring hebben? We spelen goed in het gehoor liggende jazz-funk (Pick up the pieces, The Chicken, Garden Party, Bahia Funk etc.) Vind jij het leuk om twee keer per maand in Leiden / Voorschoten te oefenen en af en toe op te treden? Laat dan een bericht achter, dan kijken we of het klikt.

Paul

Slaggitarist gezocht ( HardRock, ClassicRock, etc)

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Wij als band zoeken sinds kort een nieuwe slaggitarist. Wij zijn een band nu met 4 personen, Drum,Bass,Zang en solo gitaar. Komen van de omgeving Helmond/Eindhoven, en Repeteren daar ook elke donderdag in onze vaste ruimte. We maken ook zelf nummers, met als doel een album, maar ook hebben we een coversetlist. Zo kunnen we op elke plek en elk podium de mensen entertainen! Denk bijvoorbeeld aan, … meer »

R.R.