Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziekmaatje gezocht!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 141x bekeken

Wij zijn Joanne en Marissa. Graag willen we meer bezig zijn met muziek en daarvoor zoeken we mensen die instrumenten bespelen om samen muziek mee te maken. Het lijkt ons leuk om covers op te nemen, liedjes te schrijven en wie weet wat er op ons pad komt. We houden van ballads, singer-songwritermuziek en popmuziek. Ben jij ook op zoek naar een muziekmaatje? Laat het dan weten. :)

Marissa

Slaggitarist en Accordeonist gezocht gypsy jazz band

Accordeonist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 90x bekeken

Wij zijn nu een duo met een violist en contrabassist. Afgelopen jaren hebben een mengeling gespeeld van tradional jazz, gypsy jazz, Zuid-Amerikaanse nummers en chansons. Door het vertrek van de slaggitarist en accordeonist zijn we weer op zoek naar deze muzikanten. Als je ervaring of affiniteit hebt met deze stijlen, willen we graag met je kennis maken. Op welke stijl of stijlen we gaan voortbouwen … meer »

Niek

Ambitieuze zanger/zangeres en gitarist gezocht voor gezellige rock band met breed repertoire regio Sittard/Geleen

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 171x bekeken

Met de overgebleven leden van 2 ervaren coverbands willen wij graag een nieuwe band formeren. Wij hebben drums, basgitaar en keyboard al ingevuld. Wij hebben een mooie repetitieruimte (kosteloos) met eigen audioapparatuur. Wij zoeken echter nog een gitarist met enige (band)ervaring en een zanger/zangeres. Wij hebben een leuke setlist, repeteren één keer per week, staan open voor alle leeftijden … meer »

John Keulen

Band zoekt een sologitarist (ook akoestisch); Regio 070

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 181x bekeken

Wij zijn een niet professionele veelzijdige 50+ pop/rock/blues band. Onze muziekstijl; rock, (country) pop en zelfs wat blues. Van Amy Winehouse tot Steely Dan, Etta James, J.J. Cale, Eric Clapton, Eagles en van CCR tot Earth and Fire, Fleetwood Mac, Deep Purple, Neil Young, Little River Band,The Dandy Warhols, Tina Turner, Beth Hart, Anouk, enz. Wij brengen vooral repertoire met een eigen sausje … meer »

Chris

Post-Punk band zoekt nieuwe gitarist.

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 94x bekeken

Post-Punk band zoekt nieuwe gitarist.WIE ZIJN WIJ BOYS CLUB is een startende band die opereert zonder hokjes. We proberen van vele genres dingen te verwerken van Black-Metal tot Jazz. Maar uiteindelijk zijn we een Post-Punk band. We bestaan uit een zanger/gitarist, drummer, bassist en pianist op synths. We proberen een driedimensionale "product" te leveren. Daarom zijn we heel bewust over de originele songs, visuele identiteit, … meer »

Muzikantenbank user Justin LeonJustin Leon

Gitarist - Don't Doubt tribute band

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 183x bekeken

Gitarist - Don't Doubt tribute bandWij zijn opzoek naar een gedreven, enthousiaste, ervaren Gitarist om onze band weer compleet te maken. Heb je hierbij ook nog een zangstem is dat absoluut een plus (voor het vele koorwerk). We zijn een band met ervaren muzikanten, ook staan er optredens in de agenda voor binnen en buitenland. snel de No Doubt nummers instuderen is ook een must (setlist van 24 nummers) We repeteren alleen zonodig, … meer »

Muzikantenbank user Lindsey Quint-braatLindsey Quint-braat