Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Afrobeat/Funkband zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 47x bekeken

De Tailcutters zoeken een nieuwe gitarist. We zijn een afrobeat/funkband en spelen muziek van o.a. Budosband, Funk Ark, Shaolin Afronauts, Liberators, Whitefield Brothers met een nadruk op de groove. We zijn een instrumentale band bestaande uit drums, bas, percussie, toetsen, sax, trompet en hopelijk snel weer gitaar. We zoeken een gitarist die vooral kan grooven maar ook hier en daar een solo … meer »

Muzikantenbank user Benjamin BenjiBenjamin Benji

Foor-To-The-Floor zoekt een funky gitarist

Gitarist gezocht in Zierikzee (Zeeland) | 94x bekeken

Foor-To-The-Floor zoekt een funky gitaristHoi, Wij zijn 4-To-The-Floor en ons repertoire bestaat uit dancehits van de '70s till now'. We zoeken een funky gitarist voor deze muziek die in het bezit is van een lekkere Nile Rodgers slag :-) 4-To-The-Floor is een swingende live-band die haar publiek meeneemt op een muzikale reis met bekende Disco-Funk-Soul-R&B dansmuziek van de jaren 70 tot en met heden. We repeteren om de twee weken op dinsdagavond … meer »

Muzikantenbank user Raymond BloklandRaymond Blokland

Solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 156x bekeken

Ha! Wij (opstartende coverband met zanger, zangeres, drumster, bassist en slag-gitariste) zijn op zoek naar een solo gitarist. We hebben een brede muzieksmaak (geen metal) en ieders inbreng is welkom. We oefenen wekelijks in Den Haag en de leeftijd ligt rond de mid 50/ 60. Dus kan je lekker soleren, ben je sociaal en enthousiast? Stuur dan gauw een bericht en dan zien we elkaar in de oefenruimte!

Muzikantenbank user Jeannette DroogerJeannette Drooger

Looking for a guitarist to form a duo

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 238x bekeken

Looking for a guitarist to form a duoDear Musikanten, I have been singing and learning to sing for two years. I sing in a rock-blues cover band that I really enjoy, bt would like to sing also more soul/blues/lyrical songs and so I would love to get to know a guitarplayer to do this with. I am in the Hague but can travel a bit further if needed. Let me hear from you! Barbara

Muzikantenbank user Vértes BarbaraVértes Barbara

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 217x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze facebookpagina! … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten

Coverband zoekt ervaren creatieve Sologitarist. muziek jaren 60 / 70

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 157x bekeken

Coverband zoekt ervaren creatieve Sologitarist. muziek jaren 60 / 70Wij zijn Coverband Sonic Summer. Wij zoeken een ervaren sologitarist die repertoire uit jaren 60 en 70 in de vingers heeft. We spelen de meer melodieuze, meerstemmige zangnummers en geen stevige rock. Er zitten veel Beatles songs in ons repertoire. Ben je dat? Neem dan snel contact op met mij. een paar belangrijke punten: - Woonachtig in omgeving Almere - We repeteren 1X per week. - Liefst gepensioneerd … meer »

Cor Kommers

Moderne reggaeband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 82x bekeken

Hoi! Wij zijn een moderne reggaeband op zoek naar een solo-gitarist of toetsenist die onze groep compleet kan maken. De bezetting is nu slaggitaar, zang, drums, percussie en bass. We spelen een mix van covers en eigen nummers en we repeteren 1x per twee weken in de buurt van Nijmegen. De stijl die we spelen is catchy, uptempo en dansbaar. Zin om een keertje mee te spelen? Groet, Erik T 06-14481326

erik gerbrands

Gezocht muzikanten voor een fuck it – late dream band.

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 314x bekeken

Ik zoek enthousiastelingen die eindelijk in een band willen / durven stappen. Kwalificaties; een goed paar muzikale oren, een goede dosis motivatie, eigenaarschap en een eclectische muzieksmaak. Zelf ben ik een drumster, van bijna 50, met een bak enthousiasme en zin om een feestje te bouwen. Mijn muzieksmaak is heel breed, van rock, funk, jaren 80, folk, blues. Van schurende sound tot een smooth … meer »

Mandy Kengen