Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht gitarist slag/solo

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 83x bekeken

Gezocht gitarist slag/soloWij zijn opzoek naar een ervaren gitarist Die het leuk zou vinden om met ons een leuke set neer te kunnen zetten in kroegen / festivals Wij bestaan al sinds 2009 maar een van onze gitaristen is helaas gestopt Onze setlist is gevarieerd van Saxon thin lizzy zz Top metallica Ac/Dc whitesnake the cult gary moore stone temple pilots En nog meerdere ... Als je enkele solo's op je rekening kan nemen … meer »

Muzikantenbank user FrançoisFrançois

Heavy rock band Troubleshot zoekt 2e gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 170x bekeken

Heavy rock band Troubleshot zoekt 2e gitaristAlkmaarse Heavy Rockband Troubleshot is op zoek naar een 2e gitarist Stijl: heavy rock, sludgy, groovy met metalen randen. Plezier in het maken van eigen werk staat voorop maar enthousiasme en inzet is wel vereist. Muziek in de hoek van Black label Society, Down, Pantera, Alter Bridge enz. Skills: strakke, riff-georiënteerde slag / solo kwaliteiten. Repeteren vrijdag eens in de 2 weken in Heerhugowaard. … meer »

Muzikantenbank user Marijn GalisMarijn Galis

Duo zoekt muzikanten om band te vormen (Hilversum, Amsterdam, Lelystad)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 244x bekeken

Bandleden gezocht oefenlocatie Hilversum, Amsterdam, Lelystad. We zijn opzoek naar een drummer, bassist(e) en gitarist(e) in de leeftijdscategorie van 20-30. Wij zijn twee muzikanten: een zangeres en een gitarist. We zijn begonnen als duo en zijn nu opzoek naar muzikanten om een band mee te starten. De stijl die we spelen is gevarieerd, denk aan artiesten als The Foo Fighters, Prince, Michael Jackson, … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime

Sologitarist gezocht !!!

Gitarist, Overig en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 293x bekeken

Drummer, bassist en gitarist zijn op zoek naar Sologitarist. Wij zijn amateurs, maar wel met een goed gevoel voor muziek en behoorlijk wat ervaring. We maken een nieuwe start, dus alles is nog te bespreken. Onze leeftijden liggen tussen de 30 en 50 jaar, maar alle leeftijden zijn natuurlijk van harte welkom! Wat zoeken wij: Een sologitarist. Een toffe peer. Iemand met ervaring. Iemand die in dienst … meer »

Rini Brink

Boogie Nights , Soul, disco, funk, pop

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 351x bekeken

Boogie Nights , Soul, disco, funk, popWij zoeken het nieuwe kloppende hart van Boogie Nights ! Ons hart klopt nog steeds voor Boogie Nights En daarom zoekt de zang sectie Rick, Juliette en Anya Een ervaren : Drummer/ Toetsenist/ Gitarist en Bassist... Leeftijdsindicatie 30 jaar en ouder Repeteren woensdag /donderdag... regio Arnhem, Nijmegen Utrecht, Den Bosch, Tiel. Liefhebbers van Soul, Pop, Funk, Disco LAAT WAT VAN JE HOREN … meer »

Anja van Dinteren

Creatieve queer muzikanten gezocht om band te starten

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 235x bekeken

Creatieve queer muzikanten gezocht om band te startenCreatieve queer (lhbti/alternatief) muzikanten gezocht in Hilversum (waar ik woon) of omgeving die met mij een band willen gaan opzetten en eigen werk creëren. Ik denk hierbij aan vrouwen of queer personen en qua muziek aan alternatief met brede invloeden (punk, new wave, Indie rock, maar ook funk, soul en reggae) en radicale en/of poëtische teksten, maar de invulling is natuurlijk mede afhankelijk … meer »

Muzikantenbank user Yvette VerwerYvette Verwer