Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 206x bekeken

Band zoekt toetsenist 
Wij zijn een cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist / leadzanger, bassist, slaggitarist en drummer.
Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, Dire Straits, The Maskers, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Eric Clapton, The Drifters, The Kentucky Headhunters, Elvis Presley, … meer »

Peter van Heijningen

ARR zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 185x bekeken

ARR- All Rights Reserved, zoekt een toetsenist. Repeteren om de week op woensdagavond bij MCA in Rhoon of in Spijkenisse. ARR bestaat uit 3 zangeressen, bas, gitaar, sax en drum en jij op toetsen....? Nummers zoals Valerie, She's not there, Staying alive, Beggin, Tequila, Hawaii 5-0, Memphis Soul Stew, Stop By Monie's, Why did you do it, Sledgehammer, maar dan net een tikkie anders. In oktober '24 … meer »

Bianca de Kruijff

Muzikanten geozcht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 450x bekeken

Hoi, wij zijn een gitarist en bassist op zoek naar mensen om een nieuw band op te richten. We willen in de richting van Dance/Post Punk, denk aan LCD Soundsystem, !!! en Talking Heads (Hier is een playlist van tracks die we luisteren https://open.spotify.com/playlist/4AUcmMUcwNc7bcbpyJkPfM?si=d8d4e001cccc4a0b). We willen een of twee keer per week repeteren, nummers schrijven en misschien opnemen, … meer »

DaanW

Toetsenist en saxofonist gezocht voor 60-70 coverband!

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 700x bekeken

Toetsenist en saxofonist gezocht voor 60-70 coverband!Leuk dat je een band zoekt! Wij, van The Cool Cats, een Sixties/Seventies (amateur) Coverband, zoeken een toetsenist en saxofonist. De band bestaat uit een zangeres, drummer, bassist, slaggitarist en sologitarist. (En wij zijn allen 50+) We bestaan al ruim 25 jaar en hebben er nog veel plezier in om samen muziek te maken en pakken ook regelmatig nog nieuwe nummers op. Optreden doen we afhankelijk … meer »

Francien

Toetsenist/ Keyboard speler gezocht

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1065x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit ervaren muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 60 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers te spelen. Op dit moment bestaat onze samenstelling uit: twee gitaristen, twee zangeressen, bassist, drummer, saxofonist en dwarsfluit. Als aanvulling zoeken wij een keyboard speler. Uitgewerkte tablaturen en arrangementen zijn aanwezig. … meer »

Muzikantenbank user Peter van der WaallPeter van der Waall

Toetsenist gezocht voor unieke coverband

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 322x bekeken

Nightshift22 zoekt een toetsenist met spoed. Wij zijn een band met compleet combo, percussie , 10 a 12 blazers en 2 zangeressen. Wij oefenen op de maandagavond in een perfecte oefenruimte in Nieuw Wetering/Roelofarendsveen. Heb je interesse en wil je meer weten , mail me dan gerust , bellen kan ook.

Pablo

Reggaeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 322x bekeken

Roots-reggaeband uit Leiden met gemengd eigen werk/covers repertoire zoekt strakke toetsenist die weet hoe je reggae speelt of er zich iig in wil en kan verdiepen. We zijn nog wat in ontwikkeling maar hebben iig 1 optreden in de planning (25 november) Zodra t goed looptgaan we streven naar maandelijks optreden. Hier een playlist met stukjes optreden: https://youtube.com/playlist?list=PLdB-3c056m7_TtL6tXO5Fvnv8VmYeOKX5&si=adl1UCZwpcgt1a2C

Jan Ve