Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Swingende toetsenist,Zuid Limburg!

Toetsenist gezocht in Maastricht (Limburg) | 55x bekeken

Hi there, Wij zijn de Moonjumpers band in oprichting. Wij zoeken een toetsenist die ook echt mee werkt aan het creëren van onze nummers. Als basis gebruiken wij 50er jaren swing en jump nummers. We maken deze nummers modern swingend met een rock sausje er over. Ben jij de geen die ontbreekt in onze creatieve reis dan stap in en rij met ons mee. Voor info bel 0683569844

Muzikantenbank user Guy DrummerGuy Drummer

Gezocht: muzikanten voor Editors Tribute Band - The Racing Rats

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 96x bekeken

Gezocht: muzikanten voor Editors Tribute Band - The Racing RatsEen splinternieuw project waarbij ikzelf de zang zal verzorgen. Doel: een set van 45 - 60 minuten zo perfect mogelijk neerzetten om bij tribute nights de zaal op de kop te zetten met bekende knallers van de Editors. Speel je op niveau om nummers als Munich, Smokers outside the hospital doors, The racing rats, Sugar, Papillion knettergoed neer te zetten met het nodige entertainment gehalte.... … meer »

The Racing Rats

Beginnende meidenband zoekt enthousiaste pianiste en zangeres(Sen)

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 92x bekeken

Wij zijn een meidenband, een half jaar geleden begonnen met onze muzikale ontdekkingsreis! We maken het ons zelf niet te moeilijk, maar streven wel naar een soort “eigenheid”!! Op dit moment zijn we met zn vijven, maar omdat onze pianist eruit stapt, om iets met haar eigen leeftijdgenoten te beginnen, zoeken wij een enthousiaste/muzikale pianiste!! Leeftijd speelt bij ons totaal geen rol, het … meer »

Caroline Valk-van Zoelen

Zangeres zoekt gitarist/toetsenist

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 129x bekeken

Op zoek naar een gitarist/toetsenist (eventueel zelf ook zager(es)) die samen covers wil spelen (eventueel op een gegeven moment zelf schrijven) en af en toe optredentjes wil doen. Denk aan jazz/pop/rock, nummers komen we samen wel uit. Ik heb zelf lang zangles gehad en enige podiumervaring en mis het muziek maken op dit moment erg! Mocht het nodig zijn kan ik basis piano spelen. Omgeving Amsterdam … meer »

Muzikantenbank user Robin van der ReepRobin van der Reep

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 86x bekeken

Toetsenist(e) gezochtNatalie Merchant tribute-band is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) met passie voor de muziek van Natalie Merchant. Onze doelstelling is op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Geen beginner, topper is meegenomen maar geen voorwaarde. … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Bluesmuzikanten gevraagd

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 132x bekeken

Bluesmuzikanten gevraagdVoor een pure blues- en boogieband, nog gevraagd: keyboardspeler en zanger of zangeres. Liefst 55+ of jongere muzikanten die geen probleem met oudere collega’s hebben. Doel is goede muziek maken met elkaar in een uitgeruste repetitieruimte in Genk (B) en enkele keren per jaar optreden. Geen broodspelers.

Muzikantenbank user Jos Y. SeréJos Y. Seré

Pop/Rock band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 135x bekeken

Hallo wij zijn Ain’t it Fun, Een enthousiaste pop/rock band bestaande uit een zangeres, 2 gitaristen een drummer en een basgitarist. We willen ons repertoire heel graag uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een toetsenist(e) die ons daarbij kan helpen. We komen allemaal uit de buurt van Apeldoorn en het doel is om een keer in de twee weken te reperteren om zo naar onze optredens toe te werken. Hier … meer »

Ain't It Fun

BLUES / ROCKBAND zoekt toetsenman

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 118x bekeken

Wij drummer-bassist- gitarist en zanger alle 50+ zoeken een toetsenman Nummers waar we aan denken zijn van Walter Trout/Bryce Janey/Davy Knowles/Joe Bonamassa/Gov't Mule/Laurece Jones/Friesschlader en andere. Natuurlijk is het streven om optredens te doen De repetities zullen plaats vinden op donderdag avond in Middelbeers Voor meer info bel of mail. Mail adres ad-van-osch@****.nl Tel 06 53728673 Gr.Ad … meer »

Muzikantenbank user Ad van OschAd van Osch

Imaginearum nightwish tribute band uit Deurne noord braband zoekt members voor de band

Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Imaginearum nightwish tribute band uit Deurne noord braband zoekt members voor de bandhallo ik ben Stijn en in ben bezig met het opstartte van een nieuwe gothic metal band onder de naam imaginearum nightwish tribute band ben daarom ook hard op zoek naar members voor de band in de buurt de home Town van de band is Deurne noord Brabant - toetsenist - - drummer - mocht je nog vragen of interesse hebben neem dan even contact met mij op tel: 06-10817953 mail: partytimers@Hotmail.com

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT