Dé Muzikantenbank

Inloggen
Inloggen Registreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues Brothers tribute band zoekt toetsenist.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 41x bekeken

Toetsenist/organist gezocht voor een Blues Brothers tribute band! Reverend Bart & the Shepherds of Blues, zoeken een vriendelijke, kundige en gemotiveerde toetsenist. Hij/zij moet in staat zijn plezier te putten uit het waanzinnige repertoire van de Blues Brothers. Behalve een prettig mens zoeken we ook iemand die groovende layers kan leggen.en in staat is om los te gaan in solo's.. Kortom we zijn … meer »

Sjoerd Beunder

KANADA band uit Harderwijk zoekt met spoed Toetsenist-pianist V/M

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 73x bekeken

De coverband KANADA is in 2015 in de huidige samenstelling begonnen. De bandleden zijn ervaren muzikanten. Wij spelen moderne popcovers. Ons doel is optreden! Want dat geeft ons de ultieme kick! Wij hebben een vaste oefenruimte in Harderwijk. Wij treden op met twee leadzangeressen. Wij zoeken per direct een ervaren toetsenist-pianist V/M We zoeken niet iemand die alleen de noten/accoorden goed … meer »

Muzikantenbank user Roland Wagenaar Roland Wagenaar

Altijd al in een band willen spelen?

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 109x bekeken

Altijd al in een band willen spelen? Bandworkshop Utrecht heeft nog 1 plek voor een toetsenist/te 10x repeteren onder begeleiding van een beroepsmuzikant en dan optreden! we starten woensdagavond 14 september en het optreden is op 20 november meld je aan via de site

franklin heilijgers

Toetsenist gezocht voor eenmalig optreden op 16 september

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 110x bekeken

WAT ZOEKEN WE Frans (bassist) Johan (gitarist) Richard (drummer) Thea en Annemiek (zangeressen) zoeken een toetsenist in regio Apeldoorn voor een eenmalig optreden op 16 september tussen in de namiddag-begin avond in Beekbergen. (Apeldoorn). Wij zijn een club gedreven en enthousiaste amateurs en werkzaam bij dezelfde zorginstelling, locatie Beekbergen. We verzorgen een gratis optreden op de jaarlijkse … meer »

Annemiek van Haren

Toetsenist gezocht! !

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 93x bekeken

Hey Toetsenisten, Wij zijn een band genaamd Uncle Phil. We spelen verschillende genres muziek het meest lijkend op pop/soul. We bepalen de te spelen nummers onderling door nummers aan te dragen die we leuk vinden. Hierdoor hebben we een leuk variërend repertoire. We hebben een repertoire opgezet van zo'n 25 nummers, maar door vertrek van onze toetsenist blijft hier nu weinig van overeind staan. … meer »

Marieke Baars

The SKoMBaGs zoeken bandleden omgeving Drachten

Bassist en Toetsenist gezocht in Drachten (Friesland) | 178x bekeken

The SKoMBaGs zoeken bandleden omgeving DrachtenWe zijn een beginnende pop-rock coverband. Wij beschikken over een oefenruimte. We spelen zowel jaren 60/70 covers (CCR, Elvis, The Rolling Stones, Pearl jam) tot en met de huidige performers (John Mayer, Di-rect, Foo Fighters). Onze huidige bandleden zijn van alle leeftijden en we vragen vooral nieuwe leden die het fijn vinden 2-wekelijks te oefenen in een ontspannen sfeer en zo nu en dan bij gelegenheid, … meer »

Muzikantenbank user Tjeerd Nijboer Tjeerd Nijboer