Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enschede: Jaren 70 / 80 band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 57x bekeken

Een paar prima “oude knarren” ( 40 tot 60 jaar) hebben samen een jaren 70 / 80 band opgezet. Samenstelling: zang / zangeres / gitaar / bas en drums. Graag vinden we er nog een toetsenist(e) bij om het compleet te maken. Wij repeteren op de dinsdagavonden in Enschede in een prima eigen ruimte. Parkeren voor de deur. Momenteel staan de volgende nummers op onze lijst: proud mary, mustang sally, … meer »

rob evers

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 74x bekeken

Toetsenist gezochtDoor startende coverband zoekt ervaren toetsenist. Wij zijn nu met zanger, zangeres, drummer, bassist en gitarist en zoeken een ervaren muzikant met de nodige kilometers op de teller die er zin in heeft om met ons gezellig muziek te maken. Wij zijn in de leeftijd 50+ en hebben een oefenruimte in Volkel waar we een keer per week op de woensdagavond willen repeteren. Optredens tussen de 6 â 10 per jaar. … meer »

Ben Van De Wal

Muziekmaatje gezocht!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 144x bekeken

Wij zijn Joanne en Marissa. Graag willen we meer bezig zijn met muziek en daarvoor zoeken we mensen die instrumenten bespelen om samen muziek mee te maken. Het lijkt ons leuk om covers op te nemen, liedjes te schrijven en wie weet wat er op ons pad komt. We houden van ballads, singer-songwritermuziek en popmuziek. Ben jij ook op zoek naar een muziekmaatje? Laat het dan weten. :)

Marissa

Toetsenist voor koor gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 96x bekeken

Wij, Sabra Zangkoor uit Schalkwijk (Utrecht) zijn per direct op zoek naar een toetsenist, het koor bestaat uit 22 leden en zingt driestemmig. We hebben zelf een keyboard. We zingen Engels en Nederlandstalige liederen gebaseerd op kerkmuziek en popmuziek. We repeteren op maandagavond. Verder zingen we één keer per maand op zaterdagavond in de katholieke kerk, soms op zondagochtend. Daarbuiten hebben … meer »

R. Smit

Bigband Gabanza zoekt een pianist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 83x bekeken

Bigband Gabanza is bijna compleet. Onze pianist moet helaas stoppen. Er is dus met spoed een vacature voor een pianist. We repeteren op de donderdagavond in Haarlem noord, onder leiding van Sven Schuster. Gabanza is een Vereniging en ontvangt subsidie van de gemeente Haarlem.

Carlo schooonebeek

Toetsenist (e) gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Coverband zoekt toetsenist (e). Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en redelijk ervaren toetsenist (e) voor versterking van onze coverband . Onze bezetting bestaat uit een zangeres, 2 gitaristen met zang , bas en drum. We zijn wat oudere ervaren muzikanten met een mooie oefenruimte in de Haarlemmermeer polder waar we op maandagavond oefenen. Ons brede repertoire is van jaren 60 tot heden. … meer »

Muzikantenbank user dick schuilingdick schuiling

Basgitarist (gevonden), nu nog toetsenist en gitarist gezocht voor te starten CCR band

Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 270x bekeken

Drummer en zangeres zijn op zoek naar muzikanten voor een nieuwe band. We zijn woonachtig in regio Noord Brabant maar ook Zeeland ligt binnen onze mogelijkheden. Graag willen we muziek spelen van CCR. Zelf zijn we eind 50, we hebben geen voorkeur voor leeftijd, gezelligheid en mogelijkheden tot af en toe optredens.

sylvia Floresse

Sixtiesband zoekt gitarist en toetsenist omgeving Groningen

Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 170x bekeken

Sixtiesband Jack and the Rewinders speelt in een 6-mans bezettingnummers uit de periode 1955-1969. Klassieke rock’n roll, British Invasion, Nederbeat, instrumentals, soul, blues, etc., alle stijlen komen langs. We spelen vooral voor het plezier. We treden op bij feesten en partijen, in kroegen, voor goede doelen etc. Een financiële vergoeding staat niet voorop, maar is meegenomen als dat zo uitkomt. We … meer »

Bertus Penning