Dé Muzikantenbank

Inloggen
Inloggen Registreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 77x bekeken

We zijn een ervaren band, die lekkere covers op feestjes en in kroegen speelt, maar ook voor de grotere feesten. We denken dan denken aan blues, rock, hardrock, Rock n rol, nederpop, funk, reggae, soul, en een knipoog aan de Nederlandse krakers. Lekker spelen, entertainen en de mensen (wij dus ook) een top avond te bezorgen. We spelen echt voor de hobby en de fun in het muziekmaken. Geld verdienen … meer »

willem

Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 60x bekeken

Wij zijn een band uit Emmerich en Kleve met een eigen oefenruimte in Kleve, eigen PA en inmiddels twee uitgebrachte CD’s. Wij spelen rock en pop, overwegend eigen composities. Wij bestaan uit een zangeres, gitarist, bassist en drummer en spreken Nederlands, Duits, Engels en/of Pools. Heb je belangstelling? Bel 06-51 35 60 11 of +49 157 80 40 76 11. www.buk-diebeamtenunderkoch.de.

Markus Rennecke

Soul, Blues, Rockband (45+) zoekt Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 66x bekeken

Wij zoeken een toetsenist(e) die net als ons 1x per maand wil repeteren (in principe vrijdagavond) en een paar keer per jaar het podium op wil. Onze eigen repetitieruimte ligt in Vlijmen. Zing je naast toetsen ook dan zou dat helemaal super zijn. Daarnaast zoeken we ook een zanger of zangeres. Ger, Germain (0641380720 ná 18:00 uur) en Maurice (0652451707 ná 18:00 uur)

Maurice Verschueren

Tenorsaxofonist zoekt (hammond) organist voor jazz & (rhythm) & blues

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 71x bekeken

Tenorsaxofonist zoekt (hammond) organist voor jazz & (rhythm) & bluesdenk aan Jack Mcduff & Jimmy Forrest, Gene Ammons, Jimmy Smith & Stanley Turrentine, James Carter Organ Trio of een nummer als https://www.youtube.com/watch?v=OxfTzUnJNrA of https://www.youtube.com/watch?v=JWhbULfejos De band is er nog niet maar als het als duo klikt zoeken we verder naar drums, een lekkere strot voor de zang en eventueel nog een gitaar. Leeftijd tussen 30 en 70 jaar

Leo Roeleveld

Gitarist of toetsenist gezocht voor jazz-combo (ook soul & groovy)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 103x bekeken

Ik ben als bassist op zoek naar in ieder geval een goede/ervaren jazz-gitarist en/of toetsenist voor een nieuw te formeren klein jazz-combo. Samensteling combo is zangeres, pianist en/of gitarist, bassist en drums. De bassist en zangeres zijn reeds bepaald en de drummer bijna. Omgeving Noorden/Nieuwkoop (ligt op het 3 provincien-punt van Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht). De muziekstijl is jazzy … meer »

Serge Willemse

Rock/reggae/ska/crossover band El Cheapo zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 61x bekeken

Rock/reggae/ska/crossover band El Cheapo zoekt toetsenistOnze keyboard spelende zanger wil wel eens wat meer vrijheid (en makkelijker zijn danspasjes doen) + we zoeken iemand die met zijn keyboard skills het bandgeluid wat meer diepte kan geven.... Dus als je graag luistert naar bands als Aggrolites, Sublime en natuurlijk Bob M + je hebt zin om wekelijks te repeteren in dB's in Utrecht (vrijdag is onze vaste avond). Stuur een bericht! Over ons: El … meer »

Boudewijn Hagemans

The Asy Bright Band

Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 82x bekeken

Beste Muzikanten, "The Asy Bright Band" is op zoek naar een DRUMMER en TOETSENIST! "The Asy Bright Band" bestaat nu uit: Vocalist Asy Bright (23), gitarist Valentijn Bors (21) en bassist Yasin Mohammed (25) . Wij maken Pop met invloeden van verschillende genres. Wij spelen covers en eigen nummers. Kijk op de website voor alle muziek en video's. Stuur een berichtje voor voorbeelden van eigen nummers … meer »

Muzikantenbank user Asy Bright Asy Bright