Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende band zoekt leden omstreeks Roermond en leudal

Bassist en Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 78x bekeken

Hoi wij (gitarist en zangeres en drummer) zijn op zoek naar leden voor een band te beginnen, we zijn allebei redelijk ervaren muzikanten en willen graag met een band spelen, we zoeken geen band die fulltime speelt maar meer het ziet als een hobby waar we in het weekend mee kunnen repeteren en jammen en soms eens een paar gigs kunnen doen, we spelen blues rock en pop maar staan ook open voor andere … meer »

Mitch verkoelen

Pianiste gezocht voor commercial

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 92x bekeken

Voor de nieuwe commercial van de Zeeman, zijn wij opzoek naar een (virtuoze)pianiste. Het gaat in deze commercial om de panty’s. Het beeld is dan ook daarop gericht, je gezicht zal niet in beeld komen. Opnames vinden plaats op 20 augustus in Amsterdam. Opnames van deze scene zullen ±2 uur in beslag nemen. Er is een kleine vergoeding beschikbaar. Lijkt het je leuk om mee te werken aan … meer »

Muzikantenbank user Youp ArtcoreYoup Artcore

Jazz/Soundtrack/Brushes

Overig en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 107x bekeken

Hello, I am a versatile drummer looking for a pianist/ keyboardist/organist in order to be able to pick up this beautiful project and play original tunes in a very open vibe; the music can be described as a mix between soundtrack, jazz, blues and some improvisation; drums are played with brushes, and dynamics go from very soft to (sometimes) loud There s already original song/compositions but I am … meer »

The Sweep

Black Crowes tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 81x bekeken

Black Crowes tribute zoekt toetsenistDe Black Crowes tribute 'FEATHERS' zoekt een toetsenist die de band kan versterken met Hammond- en pianopartijen. Het zou fijn zijn als je kennis en affiniteit hebt met de muziek van The Black Crowes, en je mannetje staat wanneer er gejamd wordt. Leeftijd is niet heel belangrijk; de onze variëren van begin 30 tot 50. We repeteren in Rhoon (Zuid-Holland). Zie voor een impressie onze Facebook … meer »

Emiel Janssen

Back2square zoekt enthousiaste toetsenist

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 108x bekeken

Wij “Back2square”, een Funk & Dance band uit Bergen op Zoom zijn op zoek naar een toetsenist(e) met podium ervaring. We spelen hobbymatig, maar klinken professioneel. Repetitie 1x per 2 weken. Optredens diverse, van festivals tot beachparty. Spreekt onze stijl je aan, kom dan een keer langs en maak vrijblijvend een afspraak.

Manfred

Gitarist/componist zoekt band of aansluiting bij gelijkgestemde muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) Gitarist/componist sinds kort pensionado dus ik heb wat meer tijd, zoekt medemuzikanten of bestaande band. Ik heb reeds vele jaren een bestaande band (prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen nu te weinig naar mijn zin. Ik ben dus op zoek naar ervaren muzikanten die samen nieuwe composities willen ontwikkelen, opnemen. … meer »

Paul

Pop/rock coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Amateur pop/rock coverband Purple X Power is op zoek naar een gevorderde enthousiaste toetsenist om wekelijks mee te repeteren (ingerichte oefenruimte met digitale piano) en vanaf eind dit jaar periodiek mee op te gaan treden. De meest gebruikte klanken: (elektrische) piano, (Hammond) orgel en in mindere mate strijkers en synthesizer. De band bestaat ongeveer 3 jaar, heeft zo'n 10 keer opgetreden … meer »

Wilfred Wayop

Progressieve metal/rock band zoekt zanger/zangeres

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Progressieve metal/rock band zoekt zanger/zangeresWij zijn een progressieve metal band die voornamelijk bezig is met het maken van eigen materiaal. We bestaan uit een lead- en rhythm gitarist, bassist en drummer van tussen de 24-26 jaar (ouder of jonger is geen groot probleem) rondom regio Zuid-Holland en missen nog enkel een leadzanger/zangeres! (En eventuele toetsenist). Onze muziek gaat uit naar de stijl van TOOL, Avenged Sevenfold, Stone … meer »

Muzikantenbank user Noeck VerboomNoeck Verboom