Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist m/v gezocht

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 56x bekeken

Helaas is onze rock coverband onlangs gestopt maar ben ik ( de zanger) samen met onze drummer en gitarist een nieuwe band op aan het starten. We zijn nog op zoek naar een toetsenist m/v die het leuk vindt en die de capaciteit heeft het door ons samengestelde repertoire te spelen en het zou mooi meegenomen zijn als je ook 2e of 3e stem kunt zingen maar dit is geen must. Denk aan nummers van Toto, … meer »

HK

Toetsenist m/v gezocht

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Helaas is onze rock coverband onlangs gestopt maar ben ik ( de zanger) samen met onze drummer en gitarist een nieuwe band op aan het starten. We zijn nog op zoek naar een toetsenist m/v die het leuk vindt en die de capaciteit heeft het door ons samengestelde repertoire te spelen en het zou mooi meegenomen zijn als je ook 2e of 3e stem kunt zingen maar dit is geen must. Denk aan nummers van Toto, … meer »

HK

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 194x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze facebookpagina! … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten

Rock- Blues, Pop Band zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 90x bekeken

Onze band speelt in het Blues-Rock genre. We repeteren iedere woensdagavond in een goed uitgeruste, ruime, gehuurde oefenruimte nabij het centrum van Nijmegen. De band bestaand uit, Gitaar, Bas, Zang en Drums. Wegens omstandigheden kan de huidige toesenist niet meespelen. Leeftijden variërend van einde 50 tot 60+ Neem voor meer info contact op met Han: 06 51385174

Han Korteweg Maris

Moderne reggaeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 73x bekeken

Hoi! Wij zijn een moderne reggaeband op zoek naar een toetsenist die onze groep compleet kan maken. De bezetting is nu slaggitaar, zang, drums, percussie en bass. We spelen een mix van covers en eigen nummers en we repeteren 1x per twee weken in de buurt van Nijmegen. De stijl die we spelen is catchy, uptempo en dansbaar. Zin om een keertje mee te spelen? Groet, Erik T 06-14481326

erik gerbrands

P!nk Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 78x bekeken

P!nk Tribute zoekt toetsenistKun jij de nummer spelen zoals de band van P!nk? Wij (zangeres, gitarist, bassist en drummer) zoeken een toetsenist voor een (semi) professionele tribute band. - Heb je zin om de muziek van P!nk live neer te zetten? - Heb je ervaring in bands en met in ear gebruik? - Ben je beschikbaar om 12 tot 24 keer per jaar op te treden? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken! We repeteren nu wekelijks … meer »

Patrick

Bandleden gezocht voor een startende coverband

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 216x bekeken

Gitarist (60+/-) zoekt bassist, en toetsenist om samen classic rock nummers te spelen met een verhoogde interesse voor Pink Floyd nummers. Uitgangspunt is plezier hebben in samen muziek maken. Muzikanten die ik zoek : - hebben een redelijk speelniveau, - hebben weinig of geen podium ervaring, - willen eventueel optreden voor vrienden en bekenden, - willen 1x per 2 weken met vaste schema’s … meer »

Peter Relyveld

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 154x bekeken

SHURE-the band- is op zoek naar een toetsenist. we spelen pop rock met een eigen twist. geruime tijd geleden is onze toetsenist vertrokken en we missen toch de aanvulling en lekkere solo's we zijn een band met gitarist, bassist, drummer en twee zangeressen. leeftijd van 30 tot halverwege vijftig. ben jij of ken jij de toetsenist die we zoeken? neem dan contact op voor een kennismaking kijk voor … meer »

PJ65