Dé Muzikantenbank

Inloggen
Inloggen Registreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wanted: drummer and keyboard player (samples/loops/noise etc.)

Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 149x bekeken

Hi, we are 2 guys (bass & guitar) and a girl (vocals) from Amsterdam (27-33 yrs) just starting a new band. Currently we're in the process of writing songs and developing our sound. We are looking for a drummer and a keyboard player to join us. The goal is to practice once a week, get a good set together and go play live! Requirements: - You must have your own gear. - We have experience playing … meer »

Jasja

Bigband Djazzkefet zoekt muzikanten

Overig en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Bigband Djazzkefet is een 16 koppige formatie uit Wagenberg (nabij Breda) die sinds 2000 optreedt. Het is een band met een breed repertoire van jazz, swing tot popmuziek. De band treedt regelmatig op in de regio West Brabant. Wij zijn op zoek naar een derde trombone/bastrombone, een vierde trompet en een toetsenist. Lijkt je dit wat? Twijfel niet om te reageren en kom gerust een keer meedoen/kijken … meer »

Ad

Zoek pianist, om de Sonate Nr.1 Op. 45 van Felix Mendelssohn Bartholdy voor Cello en Klavier te repeteren en te laten horen!!

Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 69x bekeken

Mijn naam is Ferdinand Liedtke en ik ben student op de Internationale Lutherie School Antwerpen (ilsa.nu) in Boom. Eigenlijk ben ik uit Duitsland, maar ben voor het studeren en bouwen van strijkinstrumenten de gehele tijd hier. In het beste geval kunnen wij in ruimte Boom of Antwerpen Kiel repeteren! Laat me maal witten!

Muzikantenbank user Ferdinand Liedtke Ferdinand Liedtke

Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Band zoekt toetsenist! Onze toetsenist heeft na vele jaren om persoonlijke redenen afscheid van de band genomen en daarom zijn wij op zoek naar een TOETSENIST. Wij zijn vier muzikanten, allen 50-plus, met de nodige band- en podiumervaring. Nog steeds is muziek maken voor ons n feest en op zn tijd n optreden hoort daar natuurlijk ook bij. De stijl die wij spelen is heel divers: Beatles, Small Faces, … meer »

Wally

Gitarist en bassist willen gothic band uitbreiden < coveren Clan of xymox/Sister of mercy

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 99x bekeken

Hallo, ik gitarist en bassist zoeken zanger met gitaar of zonder gitaar?, drummer , toetsenist, we hebben bandervaring ik zoek band erbij , ben in band genre pop/rock gewend nu genre gothic coveren van 2 genoemde bands, we komen uit Dordrecht , word 1 keer in de week of 1 keer in 2 weken repeteren leeftijd wij rond de 50 leeftijd 25 tot 55 zijn welkom , gewoon gezellig/serieus/ en met doel later … meer »

Muzikantenbank user Arno van der Kuijp Arno van der Kuijp

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 76x bekeken

Voor een nieuw te vormen band ben ik onder andere nog op zoek naar een toetsenist. Genre blues en ballads. Locatie Almere. Mocht je interesse hebben dan vraag ik je te reageren.

Fred Huissen