Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist(e) gezocht op korte termijn!!!

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 93x bekeken

Wij zijn als gezellige hobbyband opzoek naar een toetsenist(e) die zich graag op korte termijn bij ons wil aansluiten. We hebben een eigen oefenruimte in de omgeving Gennep en wij oefenen 1x per week op de maandagavond. Een PA en versterker is aanwezig. Ben jij die enthousiaste Hobby Toetsenist(e) die al een beetje kan spelen, dan ben je bij ons van harte welkom.

Hans Mast

Swingende pianist/toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 83x bekeken

Het ImproVisions kwartet zoekt een swingende pianist/toetsenist voor optredens met een zangeres. Het kwartet bestaat uit een drummer, contrabassist en saxofonist. Het repertoire is een mix van jazz, blues,soul, latin, jazzy pop & rock. Repetities beginnen met eenmaal per 3 weken, daarna afhankelijk van optredens. Voor vragen of meer info, bel: tel. 0614566230.

Cor van der Meij

Funk / Soul muzikanten gezocht

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 315x bekeken

Wij zijn een groep muzikanten uit de regio Apeldoorn die regelmatig bij elkaar komen om muziek te maken. Onze muzikale voorkeur ligt voornamelijk bij Funk, Soul en af toe een beetje rock. Denk daarbij aan: Michael Jackson, Prince, Tower of Power, Toto en de vele Soul classics Omdat de groep nogal varieert zijn we op zoek naar een vaste zanger(es), bassist en eventueel een toetsenist. Aan leeftijd … meer »

Fasna Sounds

Trash! Garage! Surf! Sixties!

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 107x bekeken

Gek op sixties / garagerock / surf? Kom bij Haulas Hyenas !! We (gitarist en bassist, 40+) zoeken een zanger en een drummer. Organist met sixtiesorgel ook van harte welkom! Oefenen in Lichtenvoorde. De bedoeling is om covers te gaan spelen van bands als The Sonics, Cramps, Cynics, Q-65 enz.enz. en in de toekomst wellicht wat eigen werk. Zin om mee te doen? We horen het graag!

Muzikantenbank user Arjan WiersmaArjan Wiersma

Americana project

Gitarist en Toetsenist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 124x bekeken

Gitarist(e) en keyboardspeler (m/v) gezocht Voor het oprichten van een coverband in het Americana genre (country / blues). Liefhebbers van CCR, Ilse Delange, Brad Paisley, Lady Antebellum, Zac Brown Band, Little Big Town, Amy Winehouse, Chris Stapleton, ... Zang, drum, ritme- en basgitaar zitten al goed. Wie komt onze band vervolledigen? Eigen repetitieruimte te Haaltert (bij Aalst), … meer »

Baeyens Liesbeth

Toetsenist gezocht voor allround coverband Den Haag-Leiden

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 126x bekeken

Toetsenist gezocht voor allround coverband Den Haag-LeidenMadboX is een allround coverband bestaande uit een drummer, bassist, gitarist en zangeres en wij zijn nog op zoek naar een nieuwe TOETSENIST. MadboX bestaat nu ruim 4 jaar en bestaat uit ervaren muzikanten. We hebben een breed repertoire met David Bowie, Black Crowes, ZZ Top, Prince, Baetles, The Cult, Stevie Wonder en meer. We oefenen elke week in onze vaste oefenruimte en we streven er naar om … meer »

Muzikantenbank user MadboXMadboX