Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband Hannah and Friends zoeken gitarist(e) en Keyboardspeler(ster)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 167x bekeken

hallo muzikanten, Wij (Hannah and Friends) bestaande uit: drummer,bassist,zangeres zoeken een veelzijdige gitarist(e).Tevens zoeken wij een keyboardspeler(ster)om de band compleet te maken.Doel: goede muziek maken en veel optreden. Wij streven naar een semi-professionele status.Muziekrichting:(oude)soul, melodieuze pop,Jazzy songs en singer-songwriter muziek.Muzikaliteit boven volume !!Als je intresse … meer »

luuk cool

Gezocht toetsenist/gitarist, Eigen werk geïnspireerd door Muse & Coldplay

Gitarist en Toetsenist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Gezocht serieuze toetsenist/gitarist (liefst beide) voor eigen werk. Op het moment zijn we druk bezig met nummers te componeren (hulp is altijd welkom), en willen binnenkort gaan optreden. In ons huidige setlijst zitten wat pittige nummers, dus zal er thuis tijd besteed moeten worden. We hebben onze eigen oefenruimte in Schoonhoven beschikbaar, maar kunnen ook een ruimte huren te Utrecht … meer »

joran kruiswijk

Donkere folk/rock band in oprichting

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 115x bekeken

Hallo, Voor een band in oprichting zoek ik muzikanten (met name drum, gitaar en toetsen, maar mocht je iets anders willen toevoegen, voel je vrij). Qua stijl wordt het donkere folk/rock waar het verhaal en de sfeer centraal staan. Denk bijvoorbeeld Nick Cave, Wovenhand/16 Horsepower en Mark Lanegan. Ik zoek dus muzikanten met gevoel voor sound en sfeer, aangezien dat van groot belang is voor … meer »

Vincent

Pop-Rock-coverband zoekt met spoed een Toetsenist[e}

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Wij zijn een pop/rock-coverband die Engelstalige nummers van bands coveren vanaf jaren 80 tot heden en zoeken nog een enthousiaste Toetsenist{e}. Vanaf ongeveer 30 jaar met enige band-/optredenervaring in de regio Breda. We repeteren 1x per 2 weken op vaste donderdagavond in Breda. Repertoire bestaat nu uit zo'n 16 nummers:.INXS, Dire Straits, Black Crowes, Live, Bowie, Cure,Stone Temple Pilots, … meer »

Bert Mommers

Feestband

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 274x bekeken

Hallootjes... Wij zijn een totaal nieuw opgestarte band uit omg Utrecht En met wij bedoel ik 3 zangeressen, bassist en gitarist. Wij zoeken nog een gezellige toestenist blazers en 2e gitarist. Wat wij van plan zijn is een geweldige feestband te worden. Heb je interesse, ben je gezellig, vind je het niet erg als er een foutje gemaakt word?? Kom dan bij ons en we gaan er iets te geks van maken. Voor … meer »

brigitte smits