Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround party/feest coverband in oprichting zoekt gitarist, toetsenist en blazers!

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 573x bekeken

Allround party/feest coverband in oprichting zoekt gitarist, toetsenist en blazers!Ik heb de ambitie om een vette allround coverband op te richten. Ik heb onwijs veel zin om te spelen op feesten, bruiloften en evenementen. Ik zelf ben een drummer van 36 met veel ervaring. Wat zie ik voor me: - Een grote band! Ideaalbeeld 2 vocalisten (m/v, v/v), drums, gitaar, bas, toetsen en als het allemaal te vinden is, blazers en percussie! Het echte werk! - Een uitgebreid repertoire van vroeger … meer »

Muzikantenbank user Ferry de JongFerry de Jong

Gezocht: keyboardspeler en/of zanger(es)

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in West-Vlaanderen (België) | 54x bekeken

Gezocht: keyboardspeler en/of zanger(es)De Groove Messiahs, een soul/funk/groove groep uit West-Vlaanderen, zoeken een sympathieke zanger(es) en een funky (maar daarom niet minder aangename) keyboardspeler. We spelen op dit moment covers van vergeten/minder bekende pareltjes, maar het is de ambitie om ook eigen nummers te brengen. Check https://soundcloud.com/groove-messiahs om een idee te krijgen van onze sound. We repeteren in Hertsberge … meer »

Johan Bekaert

Toetsenist gezocht door Coverband Paramounts

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 122x bekeken

Toetsenist gezocht door Coverband ParamountsWij zijn een ervaren hobby coverband met ongeveer 5/10 optredens per jaar maar uitsluitend 1x per weekend. We repeteren 1x per week (als we niet optreden) op de donderdagavond in onze eigen comfortabele repetitieruimte in Weesp, waar alle instrumenten kunnen blijven staan. We werken met in-ears en zonder backline en we hebben een Kurzweil PC3/K2500 keyboard die je eventueel kunt gebruiken als je … meer »

Muzikantenbank user Duco de RijkDuco de Rijk

Nieuw band (Soul-Blues-Funky-Rock) zoekt Toetsenist, piano hammond

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 95x bekeken

Drums, guitar, bass en zangares, ervaren, amateur en enthusiast muzikanten, we zijn bezig een nieuwe band opbouwen. We zijn 52 jaar jong, muziek richting een mix van blues/soul/funky soms ook rocky. We zoeken een ervaren (niet professioneele) en enthusiast toetsenist, piano en hammond. Beth Hart, Etta James, Janis Japlin, Joss Stone, John Mayer, rhythm&blues; classics. Interesse? Stuur een bericht … meer »

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Disco/ soul project band in oprichting zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 484x bekeken

Hoi, wij zijn bezig met het samen stellen van een band, vooralsnog een project, en willen lekkere disco en soul nummers gaan spelen. De bezetting nu is : 2 zangeressen, gitarist, drummer en bassist. Wij zijn op zoek naar een toetsenist om de band compleet te maken. Wij komen uit de kop van Noord Holland (Den Helder/ Julianadorp/ Anna Paulowna). Dus woon je in de buurt, of vind je een stukje rijden … meer »

Muzikantenbank user James CroquéJames Croqué

Nieuwe band voor eigen werk

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 194x bekeken

Wij zijn op zoek naar een Zanger/Zangeres die samen met ons een nieuwe band wilt starten voor eigen werk. De zanger/zangeres moet bereid zijn om naast lead ook tweede stem en/of backing vocals te zingen. Uiteraard mogen ook andere muzikanten reageren die tevens kunnen zingen! We zijn al flink wat jaren bezig in de muziek, maar we willen ons nu focussen op eigen nummers in het genre pop/rock met … meer »

Muzikantenbank user Guido HeeresGuido Heeres

2B or not 2B?

Toetsenist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 498x bekeken

2B or not 2B?Wij zijn met enige spoed op zoek naar een een toetsenist (m/v) die warm loopt voor onze muziek! We maken symfonische (pop) rock in de breedste zin van het woord en uitstapjes schromen we niet. We zijn niet op zoek naar een' projectmatige' muzikant, ego, of voor heel even maar iemand met passie, bevlogenheid en persoonlijkheid een bijdrage wil en kan leveren! Er liggen voldoende toffe mogelijkheden … meer »

toetsenistwantedasap