Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

B(r)and New Jacket Zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 46x bekeken

B(r)and New Jacket zoekt een gemotiveerde toetsenist met ervaring die onze band kan versterken als we straks weer mogen repeteren. Momenteel bestaan wij uit bassist, gitarist, drummer en twee zangeressen. Wij spelen diverse muziekstijlen van U2 tot Dua Lipa, van Pink Floyd tot Doe Maar. Wij zijn ondernemende en gepassioneerde muzikanten, die jarenlange ervaring hebben in het spelen in top 40 bands. Wij … meer »

Gert Albers

Manus-van-alles-toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 67x bekeken

Manus-van-alles-toetsenist gezochtKOLBAK maakt als driemansformatie alternatieve, melodische poprock. Wij zijn op zoek naar een manus-van-alles-toetsenist die graag live wil spelen en werken op professioneel niveau. Eventueel bespelen van ander instrument en/of zang is pre. We hebben een eigen oefenruimte tussen Amstelveen en Uithoorn in. Voor een indruk, ga naar onze website kolbak.com. We hopen na de lockdown met je samen … meer »

Harold Pflug

Gezocht: pianist met ambities om les te geven

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 66x bekeken

Heb jij ambities om als bijbaan (of evt fulltime) pianoles te geven? Ben je enthousiast en gepassioneerd, maar heb je misschien niet het juiste papiertje? Dan ben je bij Via Musica aan het juiste adres. Muziekschool Via Musica in Helmond zoekt namelijk een nieuwe pianodocent, die graag zelfstandig werkt en de optie heeft om bij mensen aan huis les te geven in Helmond en omstreken. We werken dus niet … meer »

Muzikantenbank user Lisa DonkersLisa Donkers

Startende band met ervaren muzikanten zoekt toetsenist (synths)

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 108x bekeken

Beste Groningse muzikanten, Wij zijn Polke (Drums), Frank (Bas) en Faisal (Vocals/gitaar). Een band in oprichting met ervaren en gedreven muzikanten. Wij hebben allemaal (podium) ervaring in verschillende bands. Op dit moment zoeken wij een toetsenist die synthesizer speelt. Het genre dat wij met de nieuwe samenstelling voor ogen hebben ligt niet voor 100% vast, maar genres die genoemd zijn onder … meer »

Muzikantenbank user Polke van der KleijPolke van der Kleij

Tijmen zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 134x bekeken

Tijmen zoekt toetsenistTijmen zoekt een toetsenist om samen een deel van mijn muziek uit te voeren. De toetsenpartijen zijn al klaar en ingespeeld in de studio. Op mijn website staan 2 albums genaamd impop en altaar-ego. Een deel van deze nummers zou ik graag willen oefenen en uitvoeren. Backing vocals is wenselijk. Liefst een vijftiger leeftijdsgenoot. Laat maar weten.

Tijmen van Galen

Stoner Rock band zoekt bassist, drummer en toetsenist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 228x bekeken

Wij, Terry (30 jaar, Otterlo) en Niels (45 jaar, Arnhem) zijn beide gitaristen met redelijk veel bandervaring en zoeken mede bandleden voor onze nieuwe Stoner Rock band. We zoeken een drummer, basgitarist, zangeres of zanger en een toetsenist om op seventies geïnspireerde stoner rock te maken met moderne metal invloeden en een goede groove. Bands die ons inspireren zijn The Melvins, Witchcraft, … meer »

Niels

Pianist / toetsenist gezocht

Drummer, Strijker en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 158x bekeken

Pianist / toetsenist gezochtHeb je zin om (weer) lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor onze recent gestarte muziekvereniging zijn we opzoek naar een pianist/toetsenist. Een (elektrische) piano is aanwezig! Twijfel je nog? Kom het eens uitproberen! Wij hebben een geschikte ruimte zodat we na de lockdown al weer … meer »

Ron

Viool en Cello

Blazer, Strijker en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 99x bekeken

Viool en CelloHeb je zin om (weer) lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor onze recent gestarte muziekvereniging zijn er nog aanvullingen gewenst voor o.a. (alt)Viool, Cello en contabas. bij ons ben je welkom! Twijfel je nog? Kom het eens uitproberen! Wij hebben een geschikte ruimte zodat we na de lockdown … meer »

Ron