Dé Muzikantenbank

Inloggen
Inloggen Registreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: Drummer, Toetsenist en Lead/Rithme gitarist

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Gezocht: Drummer, Toetsenist en Lead/Rithme gitaristHallo Muzikanten, Wij; zangeres en bassist willen een nieuwe band op gaan zetten met covers in het Blues/Soul genre met nummers van o.a.: Amy Winehouse, Bonnie Rait, Adele, John Mayer, John Legend,Bruno Mars, Beth Hart,Sade, Ilse de Lange. Etc. Wij zijn opzoek naar een drummer, gitarist en toetsenist ,saxofonist. Qua leeftijd denken wij aan muzikanten van zeg maar rond 40 – 60. Vanzelfsprekend … meer »

Muzikantenbank user Arnold Schreurs Arnold Schreurs

Jazzy Winter Avenue zoekt pianist!

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 61x bekeken

Winter Avenue, een jazzband met bezetting drum, bas, sax en zang zoekt ter vervanging van de huidige pianist een enthousiaste pianist die het leuk vindt om een heerlijk relaxed jazzrepertoire neer te zetten. Voor een indicatie van het repertoire kijk op onze site winteravenue.nl. We zoeken iemand die het leuk vindt om vanuit realbook te spelen en lekker kan improviseren. We spelen bijvoorbeeld in … meer »

Hans Gorter

Contrabassist en saxofonist zoeken een slagwerker en gitarist en/ of pianist voor een jazz kwartet.

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Contrabassist en saxofonist zoeken een slagwerker en gitarist en/ of pianist voor een jazz kwartet. Gemotiveerde musici die de mogelijkheid hebben om er tijd in te willen en kunnen steken. Dmv wekelijks repetities een repertoire opbouwen om vervolgens binnen een redelijke termijn te gaan optreden.

Muzikantenbank user Erwin Erwin

SKA band in oprichting is op zoek naar

Blazer, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 96x bekeken

SKA band in oprichting is op zoek naar: 1 drummer 1 toetsenist 1 saxofonist 1 trompettist 1 trombonist Ambitie is om 2x per maand op te treden (van festivals tot zaaltjes), waarbij geld een ondergeschikte rol speelt. Geen vaste oefendagen, gaat in overleg. Oefen locatie Purmerend. Tijden 20.00 uur-23.00 uur Repertoire gaat bestaan uit covers (bestaande Ska liedjes, maar ook verSKAde liedjes) … meer »

Wilbert

Toetsenist / pianist gezocht voor allround coverband!

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 92x bekeken

Even voorstellen: Wij zijn Coverband Grape Valley uit Middelbeers (tussen Tilburg en Eindhoven). Grape valley is een gezellige 5-persoons allround coverband, met een zeer, zeer breed repetoire, o.a.: Elvis presley, Tina Turner, Anouk, CCR, Fleetwood Mac, De Dijk, Medleys, en uiteraard nummers uit de huidige top 40!.. Onze zin is dan ook: Covering the Greatest! Wij bestaan sinds eind 2011, en … meer »

Tim

Startende progressive rock- en bluesband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 65x bekeken

Startende progressive rock- en bluesband zoekt toetsenistWij als band in Purmerend zoeken een organist/toetsenist. Stijl is progressive rock met blues invloeden. Nummers van o.a. Pink Floyd, Anathema, Gary Moore, e.a. Ook werken wij toe naar eigen geschreven nummers. Je moet in het bezit zijn van eigen apparatuur. Leeftijdverschillen vinden wij niet belangrijk. Op dit moment varieert dat tussen de 40 en 60 jaar. Wat wij wel belangrijk vinden is vastigheid, … meer »

Muzikantenbank user Erick Detremain Erick Detremain

Ervaren, breed georiënteerde toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 73x bekeken

Voor de doorstart van onze band zijn wij (bassist, 2 gitaristen en drummer) op zoek naar een ervaren en breed georiënteerde toetsenist c.q. pianist. (Backing) vocals een pre Leeftijd: 45+ Muziekrichting: zo breed mogelijk (50/60ies tot nu. Geen metal/hard rock. Beperkt Hollands repertoire) Repetitie: wekelijks op dinsdagavond in Nijmegen. Plezierig muziek maken, maar met discipline en een … meer »

Guitarman

Bestaande Band zoekt Sologitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 114x bekeken

Wij zijn een amateur cuverband (Black Pearl) met wel pretenties wij spelen pop rock country ned talig bezetting zanger zangeres bas slag en drums wij zoeken een Sologitarist in de leeftijd van 45 tot 70 jaar om een leuke pot muziek mee te maken wij zijn in bezit van eigen PA en oefenruimte intresse bel mij even voor meer info 06-41226527 groetjes Michel

Muzikantenbank user Michel van Buuren Michel van Buuren