Dé Muzikantenbank

Inloggen
Inloggen Registreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pinchitos Caliente zoekt accordeonist of Toetsenist

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 591x bekeken

In verband met het vertrek van onze huidige accordeonist zoekt Pinchitos Caliente een opvolger. Muziekstijl is texmex . spaans. ,cubaans , country , americana .etc Google Pinchitos Caliente op YouTube om een indruk te krijgen. Doel is plezier, optreden, opnames etc. Meer info ; neem contact op met 06-18632331 http://youtu.be/sDNNEHsjM1U https://www.youtube.com/watch?v=FbN2CXTj8Kk https://www.youtube.com/watch?v=JwIua4soySo

Muzikantenbank user Gerardo Romero Butron Gerardo Romero Butron

Muzikant zoek bandleden

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 169x bekeken

Hoi allemaal Mijn naam is Jasmijn en ik ben 19 jaar, en ben op zoek naar leuke, spontane, enthousiaste muzikanten. Ik wil namelijk een band beginnen, omdat ik samen met jullie een band wil opzetten en de liefde voor muziek met andere wil gaan delen! Ik speel al vier jaar gitaar een beste tijd dus ook zing ik en schrijf ik af en toe liedjes! Ik wil een repetoire op gaan zetten, zodat we over een tijdje … meer »

Muzikantenbank user Jasmijn Hemminga Jasmijn Hemminga

Toetsenist gezocht voor pop-rock coverband

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 105x bekeken

Pop-rock coverband [B]Momma Cried[/B] zoekt een toetsenist(e). Repetities elke woensdagavond in Culemborg. Wij zoeken iemand die een tweeledige rol kan vervullen. Ons repertoire bestaat gedeeltelijk uit nummers waarin in het origineel geen toetsen zitten. Omdat wij bewust hebben gekozen voor slechts één gitarist, is daar een invullende rol voor de toetsen weggelegd. Het repertoire bestaat gedeeltelijk … meer »

Gert

Gezocht of gevraagd een ervaren toetsenist! Leeftijd 35+

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 118x bekeken

Solid Sound is een band die voornamelijk in het pop/rock/funk genre zijn muziek maakt. Zoals: Gary Moore, Ilse de Lange, Robbie Williams, Kool & The Gang, Tina Turner, Pink, Gary More, Joe Cocker, The Commitments, Miley Cyrus, De Dijk, The Scene, Prince, U2 en meer. Huidige bezetting: slag/solo gitarist, bassist, drummer en zangeres waarbij elk een jarenlange bandervaring heeft. Wij zoeken een … meer »

Solid Sound

Ambitieuze en creatieve gitarist/toetsenist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 172x bekeken

Voor een nieuwe band met eigen werk zoeken wij een gitarist en toetsenist. De band bestaat momenteel uit een zanger, bassist en een drummer. Op het moment zijn we druk bezig met het schrijven van songs. Het doel is om te rocken en hier en daar wat jaren 80 pop toe te voegen. Lijkt het je leuk om de songs verder af te maken en ze live te spelen? Stuur gerust een mail!

Daan

Wij zoeken een Toetsenis

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Wij zoeken een ToetsenisHallo daar, toetsenist die nog een band zoekt. Zoek niet verder maar kom bij ons. Wij, Superstition, een gevorderde(nu nog) 6 koppige band zoeken een toetsenist met humor en inbreng. Wij zijn een coverband die covers speelt van de jaren 70 tot nu. Van rock tot dance hits. Wij oefenen 1 keer per week op donderdagavond bij DG Sound in Zevenhuizen (ZH). voor info bel Dirk Geers 06-22447078 of mail

C Reinicke