Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

JMA Allegro zoekt lesgevers zang en piano als bijverdienste op ZA VM

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in West-Vlaanderen (België) | 142x bekeken

JMA Allegro zoekt lesgevers zang en piano als bijverdienste op ZA VMBeste muzikanten, zin in een leuke bijverdienste op zaterdagvoormiddag in Brugge (Sint-Kruis)? JMA Allegro - Jeugdmuziekatelier zoekt lesgevers voor het komende werkjaar. Je krijgt een belastingvrije (vrijwilligersstatuut) vergoeding naargelang het aantal uur/aantal leerlingen in je klas. Concreet zoeken wij: - 2 lesgevers zang - 1 lesgever piano Iedereen met voldoende muzikale kennis voor … meer »

Pieter Dejaeger

Rockband zoek z.s.m. een toetsenist (E)

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 118x bekeken

Hoi Toetsenist (e) Wij , DONT STOPP, zijn nu een jaartje bezig en willen onze band uitbreiden met een toetsenist (e) . Extra: vocale bijdrage is welkom! Alle muzikanten hebben jaren ervaring met het maken van muziek in een band. We hebben op de agenda een paar optredens staan. Zijn echter geen broodspelers. Muziek van de Stones, Clapton, REM, Forgerty enz. Repeteren op dinsdagavond in Rijsbergen. … meer »

Paeskens

Gitarist of Toetsenist gezocht voor Pop/Rock coverband Bonk!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 286x bekeken

Gitarist of Toetsenist gezocht voor Pop/Rock coverband Bonk!Wij moesten er even aan wennen maar toch gaat het gebeuren... Bonk 2.0 is in de maak !! Gezocht: gitarist of toetsenist Na vele jaren heeft onze gitarist besloten zijn gitaar aan de wilgen te hangen. Hierdoor heeft Bonk! een vacature vrij. Ben jij een pop/rocker, beschik jij over performance en ervaring? Wil je regelmatig optreden en ben je in de leeftijdscategorie 30/40? Stuur dan een … meer »

Tim Plasman

Jamiroqui tribute

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 344x bekeken

Wij zijn een zanger, toetsen man, bassist en gitaarist in omgeving eindhoven. Wij willen een jamiroquai tribute band starten. 1 keer per 3 weken repetren. Paar optredens per jaar is ons doel. Wij maken al meer dan 10 jaar samen muziek en zoeken: - 2 achtergrond zangeressen - drummer - toetsen man - percussionist We zoeken muzikantem die al podium ervaring hebben en al geruime tijd > 7 jaar hun … meer »

Bas van Dijk

Toetsenist gezocht voor funk-rock coverband!!!

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 190x bekeken

Wij, Marco (drum) en Raymond (bas), zijn bezig om een coverband te vormen in het funk-rock genre. Aandachtspunten: evenwichtige sets met afwisseling niveau: goede bevlogen energieke amateurs met ervaring en drive leeftijd: tussen de 25 en 55 jaar repeteren 1 x in de 14 dagen op een maandagavond oefenruimte in regio Tilburg, Breda, Eindhoven of Den Bosch samenstelling: zang (m/v of beiden), … meer »

Raymond