Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht voor door te starten band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 242x bekeken

Drummer gezocht voor door te starten bandHoi. Wij, 2 zangeressen, 1 gitarist en bassist (ik) zijn op zoek naar jou voor een Indo allround band. Muziekstijlen: Country, R+R, disco, soul, reggae, lagu2, NL, etc Tussen 25 en 40 optredens/jr, te beginnen in September 2021en door het hele land.repetitieruimte afhankelijk van woonplaats van de bandleden (nu Almere, Arnhem, Ede..) Leeftijd 50+. Ook optredens in het buitenland in het verschiet … meer »

Muzikantenbank user Maurice CoffaMaurice Coffa

Ben jij die ENTHOUSIASTE TOETSENIST (M/V) voor die nieuwe band met oudere rockers?

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Even voorstellen: wij zijn vijf mannen uit de ruime omgeving van Breda, tussen 60 en 70 jaar. Wij hebben nog niet eerder met elkaar gespeeld, maar willen weer graag in een coverband muziek gaan maken. Met liefst veel rock en blues op het repertoire, voornamelijk gezongen in het Engels en Nederlands. Van de Stones tot de Dijk, van Joe Cocker tot de Scene. Het gaat ons vooral om het plezier van samen … meer »

Kees Roozen

Back on Track is op zoek naar een toetsenist(e)!

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Back on Track is op zoek naar een toetsenist(e)!Back on Track is een pop/rock coverband in de omgeving Roosendaal. Wij zijn op zoek naar een toetsenist(e). Wij bestaan uit zangeres/toetseniste, zangeres, gitarist/zanger, gitarist, drummer/ backing en bassist/backing. Omdat onze zangeres zich wil volledig wil gaan toeleggen op de zang zoeken we een toetsenist(e). We repeteren iedere week op dinsdagavond (in Dinteloord) en het doel is om een … meer »

Muzikantenbank user Cheryl JolingCheryl Joling

Zanger/gitarist zoekt toetsenist v/m (vent/meid)

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 122x bekeken

Dag toetsenisten! Ik woon in Arnhem en zoek een toetsenist die het leuk lijkt om garage/wave/rock/art-pop te maken. Mijn doel is om kwalitatief goede nummers te schrijven waarbij eenvoud troef is en plezier voorop staat. Zelf zing ik en speel gitaar. Als we elkaar tegenkomen op muzikaal vlak en daarbij ook dezelfde filosofie delen; dan maakt leeftijd mij niet uit. Liefst niet al te mainstream … meer »

Roxi

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Leadzanger, Bassiste, Slaggitarist, en een Drummer uit Noord Brabant regio Tilburg en omstreken zijn op zoek naar een Toetsenist m/v, ( als je naast het bespelen van jou Keyboard ook nog wat backing vocals kunt verzorgen is dat mooi meegenomen ), om een 50/60er jaren Rock & Roll, Rockabilly, Country band op te zetten. Denk aan o.a. Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Cliff Richard, The Stray … meer »

Muzikantenbank user RiniRini

Bigband The Big Bandits zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Bigband The Big Bandits is op zoek naar trombonisten, tenorsaxofonisten en een gitarist en toetsenist. Wij zijn een Bigband die bestaat uit hobbyisten die voornamelijk pop achtige nummers speelt zoals Dancing in the street, Make me Smile, Ain't no Sunshine, Birdland, EWF Hitmix e.a.. Eens per jaar maken we een muzikaal uitstapje naar het z.g. “Toppers Repertoir” en worden er in een carnavals-setting … meer »

Eddy

(Muzikale) Vrienden maken binnen een radius van 30km van Purmerend/Amsterdam

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 94x bekeken

Hoi, mijn naam is Nolan en ik ben een 18-jarige pianist/toetsenist met 9 jaar ervaring en beginnend slaggitarist uit Purmerend. Zoals de titel al impliceert, zoek ik simpel gezegd in deze antisocialere tijden wat meer vrienden om mee te hangen, jammen, leuke dingen te doen; je kent het. Dit komt deels door COVID, deels omdat de mensen op m'n bedrijfskunde opleiding doodsaai zijn (sorry niet sorry). … meer »

Nolan

V-street zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 102x bekeken

Hobbyband V-street bestaande uit ervaren amateurs en oud professionals zoekt een toetsenist. Wij spelen covers van o.a. Eagles, U2, REM, Coldplay.. Wij beschikken over een eigen oefenruimte in Hengelo (ov) Interesse? Neem contact op.

Muzikantenbank user Michel OtteMichel Otte