Dé Muzikantenbank

Inloggen
Inloggen Registreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist, bassist, strijker, gezocht voor band

Bassist, Strijker en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Toetsenist, bassist, strijker, gezocht voor bandtripomania is op zoek naar een toetsenist, bassist, strijker, blazer. Die het leuk vind om in ons band te komen. we zijn zelf met 3 man sterk drummer, gitarist, en ik doe de zang we spelen rock, pop, soul en funk covers daarnaast schrijven we eigen nummers . We repeteren in schiedam en rotterdamzuid. Bel voor meer info Tel 06-82449497.ga jij met ons t podium op.

Muzikantenbank user Jason Blue Hill Jason Blue Hill

Popkoor zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 84x bekeken

Voor eenpopkoor in Deventer zijn we op zoek naar een pianist die zowel van bladmuziek als harmonieën /akkoordschema's kan lezen. We repeteren 1x per 2 weken met pianist en hij/zij speelt ook tijdens optredens van het koor. Lijkt het jou leuk, tegen kleine vergoeding, deze ervaring op te doen? Neem dan contact op!

Daphne Luth

Bassist/toetsenist gezocht

Bassist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 53x bekeken

Wij zijn Angela (gitaar/zingen) en Ivar (drums) we zijn 17 jaar, en wij zijn op zoek naar een bassist en/of toetsenist die het leuk lijkt om een band te vormen. Wij hebben een brede muziekstijl en spelen diverse nummers. Lijkt het je wat? mail of bel naar: 06-28435960.

Muzikantenbank user Angela Porceddu Angela Porceddu

Band zoekt TOETSENIST (omgeving Oosterhout)

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 116x bekeken

Band zoekt TOETSENIST (omgeving Oosterhout)Band zoekt toetsenist! Onze toetsenist heeft na vele jaren om persoonlijke redenen afscheid van de band genomen en daarom zijn wij op zoek naar een TOETSENIST. Wij zijn vier muzikanten, allen 50+, met de nodige band- en podiumervaring. Nog steeds is muziek maken voor ons een hobby waaraan wij veel plezier beleven en zo nu en dan optreden hoort daar natuurlijk ook bij. De stijl die wij spelen is … meer »

Walther

Toffe coverband zoekt toesenist(e)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 98x bekeken

Behoorlijk goede muzikanten, uit Enschede, zoeken een toetsenist(e) voor onze 6 koppige band. Wij spelen pop – rock covers. Momenteel bestaat de band uit jonge ervaren spelers tussen de 37 en 55 jaar. De bezetting: drum, bas, gitaar, gitaar, zang, zangeres. Momenteel oefenen wij op de maandagavonden ( soms dinsdag’s) in een eigen oefenruimte in Enschede (nabij Intratuin). Met als doel een paar … meer »

rob evers

WHETSTONE zoekt een Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 78x bekeken

WHETSTONE, een 5 persoons formatie uit Breda e.o zoekt een TOETSENIST (V/M) die bij voorkeur ook nog een beetje kan zingen. Sinds enkele maanden hebben we een doorstart gemaakt, maar missen bij diverse nummers toch het geluid van een piano, Rhodes, orgel en/of synth. We repeteren 1x p/w. Muziekstijl: blues, rock, indie, met enkele uitstapjes naar soul, pop en jazz. Leeftijdsindicatie: 45-55 jaar. … meer »

Richard Karels