Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/Gitarist zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 90x bekeken

Hoi, ik ben Remco 18 jaar en ik zoek een drummer,bassist,toetsenist en een zangeres om een band te beginnen. Ik zoek iemand die: -Gevorderd is in het gene wat hij of zij doet -Performance heeft -Niet bang is om het podium op te gaan -Niet bang is om tweede stem te zingen -Zeker van zichzelf is. Ik wil graag eigen werk vertolken op het podium, ben jij ook een schrijver is dat mooi meegenomen. Ook met … meer »

Remco

Drummer, bassist, toetsenist gezocht!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 224x bekeken

Drummer, bassist, toetsenist gezocht!Wij zijn Jordy (Apeldoorn) en Marlies (Epe) en wij zijn opzoek naar muzikanten voor een beginnend bandje. Zelf spelen we allebei gitaar en zingen we. De muziek waar wij van houden zit in de hoek van de jaren 60 en 70. Wij spelen rock & roll, rock, blues, country/folk. Denk aan bands als The Beatles, The Byrds, The Rolling Stones, The Eagles, Simon & Garfunkel. Onze ambities zijn (nog) niet hoog. Het … meer »

Muzikantenbank user Marlies BomhofMarlies Bomhof

Coldplay tribute band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 96x bekeken

Voor een nieuw project ben ik op zoek naar een gitarist, bassist, drummer en eventueel iemand die piano kan spelen. Het gaat om een Coldplay Tribute band. Ik zelf ben erg fan van Coldplay, en het lijkt me fantastisch om dat met andere mensen te delen. Zelf ben ik een muziek producer en daarnaast zing ik mijn eigen muziek ook in. Heel veel podium ervaring hoef je niet te hebben, want dat heb ik … meer »

Dieuwert

Yes, I do, zoekt inspirerende toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 83x bekeken

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) Wij zijn uit de steigers maar zijn nog niet compleet. Wij zoeken nog een inspirerende toetsenist die samen met onze slag/solo gitarist(en) de zaak op een artistieke wijze kan verdelen en invullen. We hebben een fantastische zangeres, fijngevoelige slag/solo gitarist en solide ritme-sectie van bass en drums. Ons repertoire bestaat uit werk van : Stevie R. … meer »

Han Leunk

Tinnef zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 285x bekeken

Tinnef zoekt toetsenistTinnef is een Arnhems 5 koppig bandje dat nummers speelt uit in verschillende genres en stijlen. Zowel akoestische als elektrisch, zowel cover als origineel, zowel 4 mannen als 1 vrouw. Alles bij elkaar gehouden door gitaar, bas, viool, zang en drums. Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die onze band met toetsen zou kunnen uitbreiden. Dat mag zijn piano, accordeon of wat dan ook. Vind jij het … meer »

Muzikantenbank user Marleen van SchieMarleen van Schie

Countryband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 84x bekeken

Wij zijn opzoek naar een toetsenist voor onze Countryband . Muziek in de stijl van Alan Jackson , Brad Paisly, Vince gill, Ilse de lange enz. Maar ook van Neil young, Chris rea e.d. Country, country rock, country ballads en in de toekomst ook country jazz/bleus. Heb je interesse laat dan iets van je weten. Muzikale groet, JT&TheSpurs

Xavier Trommelen

Musicalgroep Milo zoekt Pianist(e) & Cellist(e) voor musicalproductie

Strijker en Toetsenist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 116x bekeken

Musicalgroep Milo zoekt Pianist(e) & Cellist(e) voor musicalproductieMusicalgroep Milo zoekt : - Pianist - Cello Heb jij een hart voor musical, wil je deel uitmaken van een nieuwe productie? Voor Paulien ben je vrij om te repeteren op zondag. Repetities gaan door te KNOKKE. Speeldata : zaterdag 8 september 2018 - 20u00 zondag 9 september 2018 - 14u30 donderdag 13 september 2018 - 20u00 vrijdag 14 september 2018 - 20u00 zaterdag 15 september 2018 … meer »

De Smet Davy

Toetsenist gezocht voor 50+ band

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 97x bekeken

Toetsenist gezocht voor 50+ bandPerfect bandje uit Enschede zoekt nog naar een toetsenist(e). Wij spelen pop / rock nummers. We oefenen op de woensdagavonden in een eigen ruimte te Enschede. Graag stuur ik je onze set-lijst toe om je een beeld te geven wat wij spelen. Ik zeg doen. Reageer en voor je het weet speel je in een te gekke band.

rob evers