Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Erv.Zanger (52) zoekt handige toetsenman voor Cover-duo

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 115x bekeken

Ik ben een ervaren Zanger uit het cover-circuit en ik ben op zoek naar een handige en ervaren Toetsenman/vrouw voor een duo. Het is de bedoeling om in kroegen en op feestjes te gaan spelen en het repertoire is liefst zo breed mogelijk, dus van Rock, pop, disco, tot Nederpop en ook het levenslied. Licht en geluid is aanwezig. Graag in of rond Amsterdam. Bel of mail me, je krijgt altijd reactie! Grt … meer »

Muzikantenbank user Jos MandersJos Manders

Keyboard / toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 97x bekeken

Wij zijn een bandje uit de regio Dieren, Doesburg, Zutphen en op zoek naar een toetsenist om onze groep te versterken. Dit moment bestaat de groep uit harmonicaspeelster/zangeres, gitaar, bas en drum. Gemiddelde leeftijd is 60+. We speelden tot nu toe in hoofdzaak Duits en Oostenrijkstalig repetoire, met veel optredens .Door vertrek van een van onze harmonicaspelers willen wij nu de kans benutten om … meer »

Huub Elizen

Funky Pianist gezocht

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 336x bekeken

Funky Pianist gezochtBand zoekt funky pianist. Wij zijn op 't moment een trio met eigen werk (Veli, gitaar/zang - Roland, basgitaar - Rudy, drums). We repeteren in Veghel (Noordkade) op dinsdagavond. Wij komen alleen in onze composities nog wat instrumenten te kort. Wij denken dit op te kunnen lossen met een pianist (eventueel wat hammond, fender rhodes, clavinet ..). Een extra stem is ook erg welkom. De 'you … meer »

Muzikantenbank user VeliVeli

Toetsenist en gitarist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 179x bekeken

Goed draaiende coverband uit Aalsmeer met vaste oefenruimte en voldoende contacten in regionaal circuit. Onze toetsenist en gitarist hebben opgezegd. Bezetting; zangeressen, drums, bas, gitaar en sax & trompet dus te completeren met gitaar en toetsen. We repeteren op woensdag avond waarbij muziek maken met als doel om dit continue op een hoger nivo te brengen maar ook plezier te hebben centraal staan. … meer »

Muzikantenbank user Pieter EggermontPieter Eggermont

Doe Maar tributeband zoekt toetsenist (met zangkwaliteiten)

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 160x bekeken

SKUNK is de Doe Maar tributeband uit Apeldoorn en omstreken. We repeteren 2-wekelijks en spelen ongeveer 10 x per jaar op de allervetste podia. We zoeken ter vervanging een nieuwe toetsenist, het liefst ook met zangkwaliteiten. Lijkt het je leuk om Doe Maar te spelen? Reageer dan op deze advertentie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Martijn Mulder

Muzikanten gezocht die mee willen spelen met huisband!

Bassist, Blazer en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 1565x bekeken

Muzikanten gezocht die mee willen spelen met huisband!Wil je wel eens optreden en heb je geen band? Of wil je wel eens georganiseerd optreden met andere muzikanten dan je eigen bandleden? Join the Band Sessions biedt daarvoor de mogelijkheden. Ervaren muzikanten, beginnende muzikanten, maar ook zolderkamer virtuozen kunnen zich inschrijven om één of meerdere nummers met de huisband mee te spelen. Zangers, gitaristen, toetsenisten, bassisten en drummers … meer »

Muzikantenbank user Wim KingmaWim Kingma

Allround band uit Zoetermeer zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 204x bekeken

Hoi, wij zijn twee ervaren vocalisten (leadzang en backing vocals) en een ervaren bassist en wij willen een gezellige allround band oprichten! Kom je als drummer, slaggitarist, solo gitarist en toetsenist onze band versterken? Je bent van harte welkom in onze eigen oefenruimte (van alle gemakken voorzien) en we repeteren om de week. Leeftijd: 50+ Wij kunnen een gevarieerd repertoire brengen voor een … meer »

Ilona Breton