Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 88x bekeken

Muzikanten gezochtHoi, Ik ben Stan, ben 24 jaar oud. Ik zoek iemand (of meerdere personen) tussen de 18 en 30 die regelmatig muziek samen zouden willen maken. Ik kan van alles een beetje, ik doe graag drummen, akoestisch gitaar, keyboard en zingen. Mijn favoriete bands zijn Linkin Park, Twenty One Pilots, Coldplay en Bastille. Die liedjes wil ik allemaal graag spelen en ook audio opnemen. Ik huur al … meer »

Stan

Gezocht Toetsenist(e) voor te gekke band

Toetsenist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 110x bekeken

Gezocht Toetsenist(e) voor te gekke bandThe Electric Gold Band is een aantal maanden geleden samengesteld om een eenmalig optreden te verzorgen. Maar door de vele positieve reacties, en de chemie die tussen de muzikanten is ontstaan, is besloten om niet te stoppen. Het repertoire bestaat uit muziek vanaf 1970 tot heden. De huidige bezetting bestaat uit: • Zanger • Zangeres • Gitarist • Bassist • Percussionist • Drummer • Trompet … meer »

Theo Knoop

BLUES&ZO zoekt nog steeds een toetsenist(e) !!

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 64x bekeken

We zijn heel eerlijk: BLUES&ZO is een serieus-voor-de-lol band die speelt zoals ze heten: blues en zo. 4 Vijftigplusplussers en een jonkie van 29 die de sterren van de hemel zingt. Op donderdagavond oefenen we op de grens van Raalte en Mariënheem. Er wordt veel gelachen maar vooral serieus muziek gemaakt. En dat alles voor slechts een paar keer per jaar optreden. En tóch zoeken wij naar een leuke … meer »

Rob Mulder

Altijd al in een band willen spelen?

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 96x bekeken

Altijd al in een band willen spelen? Op woensdagavond 10 januari 2018 start de ‘bandworkshop’. De bandworkshop is bedoeld voor drummers, bassisten, gitaristen, zangers/zangeressen, toetsen, blazers en anderen die misschien al wel privéles hebben, maar eens willen ervaren hoe het is om met anderen in een band te spelen. 10 repetities, 1 optreden Middels 10 repetitieavonden, begeleid door … meer »

franklin heilijgers

5 - Mans formatie uit omg.Doetinchem zoekt enthousiaste toetsenist m/v

Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 88x bekeken

Hoi, Leavin' Trunk is een enthousiaste 5 - mans formatie uit de Achterhoek. Naast bekende en minder bekende covers spelen we eigen werk in de pop, rock en blues sfeer. Bezetting: 2 x gitaar, bas, drums, zang en sax/dwarsfluit. Wij zijn dringend op zoek naar iemand die ons vanachter het keyboard kan komen versterken en onze sound (nog) meer body kan geven. Speelplezier staat bij ons voorop en … meer »

Ralph Lorje

Bruce Springsteen tribute zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Wij zijn een Bruce Springsteen tribute, die sinds 2011, goed aan de weg timmert, en zoeken per direct een ervaren pianist. Samen met onze Hammond- en accordeonist ga je de 'E Street band wall of sound' compleet maken met de Roy Bittan pianopartijen of (indien van toepassing) invullen met keyboardpartijen. Wij zijn een goed georganiseerde band met een professionele kijk op de muziek. Op veelal grote … meer »

Wil Timmers

Toetsenist(e) gevraagd

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 117x bekeken

Toetsenist(e) gevraagdOpstartende coverband zoekt een enthousiaste "toetsenist(e)" voor het genre pop/balades, van onder meer; Ilse de lange, Anouk, Pretenders, Melissa Etheridge, Natalie Merchant etc..... Wij bestaan nu uit een zangeres, drummer, bassist en gitarist tussen 35 en 65 jr. De bedoeling is dat je naast de begeleiding tevens de herkenbare gitaarriffs op toetsen benaderd. Doelstelling; op een leuke manier … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink