Dé Muzikantenbank

Inloggen
Inloggen Registreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 130x bekeken

Dag Toetsenisten, Wij zijn een band genaamd Uncle Phil. We spelen verschillende genres muziek het meest lijkend op pop/soul. We bepalen de te spelen nummers onderling door nummers aan te dragen die we leuk vinden. Hierdoor hebben we een leuk variërend repertoire. We hebben een repertoire opgezet van zo'n 25 nummers, maar door vertrek van onze toetsenist blijft hier nu weinig van overeind staan. … meer »

Marieke Baars

Gitarist en toetsenist voor semi prof. Allround band gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Speel maar raak voor een knaak! Spreekt dit je aan.... Klik dan naar de volgende advertentie. Wij zoeken namelijk een muzikant die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We zijn met drieën (Jaqueline zangeres, Ad drummer en Paul bassist) overgebleven uit de band "deeper underground" waar we hoogwaardige rock speelden. We willen heel graag doorgaan en zoeken daarom een gitarist en toetsenist … meer »

Muzikantenbank user Paul Van de Louw Paul Van de Louw

Zappaband in oprichting zoekt muzikanten

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 72x bekeken

Ruime kennis van de muziek van Frank Zappa is gewenst. Je hoeft het (nog) niet te kunnen spelen, als je de nummers maar redelijk goed kent. Het idee lijkt wellicht een beetje te moeilijk maar ik weet uit ervaring dat het echt haalbaar is iets moois neer te zetten Ik heb al eerder in een Zappaband gespeeld (Zappatika) en daarmee met Ike Willis twee keer een korte tour gedaan. We gaan beginnen een … meer »

Muzikantenbank user Tal Wilkins Tal Wilkins

Ervaren, breed georiënteerde toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 75x bekeken

Voor de doorstart van onze band, door plotseling overlijden van een van onze gitaristen, zijn wij (bassist, gitarist en drummer) op zoek naar een ervaren en breed georiënteerde zanger, slaggitarist (die mogelijk ook wat solo's kan spelen) en toetsenist(e). Gitarist/(lead)zanger en toetsenist/(lead)zanger hebben onze voorkeur! Leeftijd: 45+ Muziekrichting: zo breed mogelijk (50/60ies tot nu. Geen … meer »

Guitarman

De Dijk tribute band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 110x bekeken

De Dijk tribute band zoekt toetsenist(e)Het hoort er jammer genoeg bij dat je band zo nu en dan op zoek moet naar nieuwe bandleden. Wij zoeken een toetsenist(e)!! (Z)ode(n) aan de Dijk (ofwel ZADD) is een Brabantse band die, zoals de naam al doet vermoeden, covers brengt van de Dijk. Onze band bestaat al een jaar of negen en heeft een flink aantal succesvolle optredens op haar naam staan. Hoewel wij ook graag mooie luisterliedjes … meer »

Jacobien Jansen

Funky jazzy groovy zangeres en toetsenist gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 194x bekeken

Ervaren drummer en bassist zijn op zoek naar een funky jazzy groovy zangeres en toetsenist. Ons doel is om een compacte band te formeren waarmee we regelmatig kunnen optreden in restaurants en kleine clubs. Goede muziek maken en plezier hebben staat voorop (we zijn geen beroepsmuzikanten). We zijn in het bezit van een eigen oefenruimte (op de grens van Amstelveen en Aalsmeer). Tevens hebben we een … meer »

Muzikantenbank user Remco Noordsij Remco Noordsij

Jazz/fusion toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 41x bekeken

Jazz/fusion toetsenist gezochtWij (gitarist en bassist) zijn op zoek naar een ervaren jazz/fusion toetsenist. Momenteel oefenen we op de vrijdagochtend van 10:30-15:00. We proberen bestaande nummers uit o.a. Realbooks te spelen met eigen interpretatie. Denk hierbij aan de oude GRP invloeden. Soleren over de progressies en het verfijnen van ons spel. Als er een klik is met de toetsenist dan kunnen we nadenken over het beginnen … meer »

John

TOETSENIST GEZOCHT

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 118x bekeken

TOETSENIST GEZOCHTMomenteel ben ik opzoek naar een toetsenist voor het uitvoeren van een project.(keys/git/drum/sax/bas eventueel nog uit te breiden met percussie) De bedoeling is 10 geselecteerde nummers (goede groove om op te soleren) ieder voor zich te laten instuderen en dan met elkaar enkele repetities te organiseren om dan een aantal optredens te doen. Lijkt dit je iets mail even gegevens en je muzikale ervaring … meer »

Muzikantenbank user Michael Michael