Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: zanger(es) en toetsenist(e) voor bluesrockband

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 111x bekeken

Gezocht: zanger(es) en toetsenist(e) voor bluesrockbandERVAREN BLUESROCKBAND 12INCHVERSION ZOEKT EEN ZANGER(ES) EN TOETSENIST(E). WIJ: BASSIST, DRUMMER EN GITARIST ZIJN TUSSEN DE 45 EN 65 JAAR; FIJN ALS DE LEEFTIJD PAST! NAAST DE MUZIKALE KLIK MOET ER OOK SPRAKE ZIJN VAN EEN PERSOONLIJKE KLIK. HET WEKELIJKS REPETEREN OP VRIJDAGAVOND IN ARNHEM MOET EEN FEESTJE ZIJN, WAARBIJ WE DE AMBITIE HOOG IN HET VAANDEL HEBBEN STAAN, WANT WE TREDEN NATUURLIJK OOK … meer »

Muzikantenbank user Harry GubbelsHarry Gubbels

Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 103x bekeken

Ben jij niet vies van een stevige groove en schroom jij je ook niet voor een wonderschone ballad, keer jij je niet af van een good oll'' honky tonk piano? Dan zoeken we jou! Wij zijn een veelzijdige Tina Turner Tribute band met alle toeters en bellen! De aansluitende bel die we nog zoeken is die van een toetsenist. Vind je Tina's songs ook lekker om te spelen en ga je ook los op de grooves, hou … meer »

Muzikantenbank user TuggerTugger

Progrockband zoekt toetsenist(e) (regio Twente)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 59x bekeken

Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een nieuwe progrockband? Lees dan nu verder! Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres), en samen zijn wij de band Xenotime. Wij maken originele muziek, met een paar covers als aanvulling. We spelen nu een half jaar in deze samenstelling, en hebben inmiddels onze … meer »

Marijn Schaaf

Gitarist zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Meppel (Drenthe) | 121x bekeken

Ik zoek andere muzikanten uit de regio Meppel die samen iets willen vormen. Ik ben 31 en speel al 17 jaar gitaar. Ik ben opgegroeid met voornamelijk classic rock (Led Zepp, Pink Floyd etc.) maar ik sta open voor bijna alle genres. Liever muziek schrijven dan covers spelen. Interesse? 0685530772 Whatsapp. Pawel

Muzikantenbank user PawelPawel

Leren soleren op jazzmuziek

Blazer, Overig en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 106x bekeken

Lijkt het je leuk om als toetsenist, gitarist, klarinettist, saxofonist, trompettist of trombonist (of een ander instrument) te leren soleren in een instrumentaal jazzcombo ?? Je bent dan van harte welkom bij ‘Jazzy’ , een ‘Join the Band‘ band van PodiumPlus Westelijke Mijnstreek. We spelen een keer per twee weken op woensdag van 10.30-12.00 uur onder begeleiding van Jazzcoach Dirk Bosman … meer »

Wil Boumans

Gevraagd: Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Amateur Popcoverband Cazual uit Rosmalen is naarstig op zoek naar een Toetsenist(e). De huidige bezetting van Cazual bestaat uit: - Drummer. - Bassist. - Gitaristen (2x). - Zangeressen (2x). Het repertoir van Cazual bestaat voornamelijk uit Rock en Popmuziek uit de jaren 70, 80, 90 en 00. De gemiddelde leeftijd van de band is 54 jaar, dus voel je niet bezwaard als je in deze leeftijdscategorie … meer »

Corné van Hoof

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 157x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een industrial metal band te beginnen. We zoeken een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan is om eigen liedjes … meer »

Anique

Toetsenist, basist en drummer gezocht voor indie / folk band

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 250x bekeken

Toetsenist, basist en drummer gezocht voor indie / folk bandHoi! Ik ben Sietske, 27 jaar, uit Den Haag. Ik zoek andere muzikanten (20-35 jaar) om een nieuwe indie/folk band op te starten en vooral samen te jammen! Ik speel akoestische en elektrische gitaar en houd van verschillende muziekstijlen: van Indie (Alt-J en The Lumineers) tot Rock (Black Keys en Queen) en rustigere akoestisch/jazzy nummers (Fleetwood Mac en Nina Simone). Ik heb eerder in bandjes … meer »

Muzikantenbank user SietskeSietske