Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw band (Soul-Blues-Funky-Rock) zoekt Toetsenist, piano hammond

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 54x bekeken

Wij zijn een band aan het starten vanuit een trio drums, bas en gitaar en nu met zangares We zoeken een toetsenist die het zien zitten om te werken aan een repertoire van Soul, Blues, Rock en Funk. We zijn 52 jaar jong, ervaren, repeteren in Amsterdam en willen uiteindelijk 1 x per maand ergens optreden voor ons plezier. Zie jij dat ook zitten? Reageer dan snel en let's make some great music!

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli

Bassist en cellist gezocht voor alternatieve rockband

Bassist, Strijker en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 56x bekeken

Alternatieve rockband zoekt een creatieve en flexibele bassist met gevoel voor detail met als doel op korte termijn optredens en opnames te kunnen plannen. Melodieus met afwijkende maatsoorten of structuren.Van rauw en energiek tot trippy en atmospherisch.Projectmatig werken met cello en toetsen zou ook mooi zijn. referenties Nirvana, Sebadoh, Slint, P.J.Harvey, Shellac, Mogwai,Radiohead.

Muzikantenbank user Saskia Vd GiessenSaskia Vd Giessen

Black Crowes tributeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 54x bekeken

Black Crowes tributeband zoekt toetsenistThe Black Crowes tribute band FEATHERS is op zoek naar een toetsenist die de band kan versterken met Hammond- en (elektrische) pianogeluiden. Het zou fijn zijn als je kennis en affiniteit hebt met de muziek van The Black Crowes, en je mannetje staat wanneer er gejamd/geïmproviseerd wordt. Leeftijd is niet heel belangrijk; de onze variëren van begin 30 tot 50 jaar. We komen uit de regio Zuid-Holland … meer »

Emiel Janssen

Gitarist, drummer en toetsenist gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Maastricht (Limburg) | 133x bekeken

Wij, zangeres en bassist, zijn op zoek naar muzikanten om samen een band te vormen. Gitarist, drummer, toetsen. Starten in een kleine setting behoort zeker tot de mogelijkheden. We gaan voor muziek met een jazzy en blues inslag. Ook country komt wel eens om de hoek kijken. Geen pop/rock. Voorbeeld van nummers: The thrill is gone van BB King, Back to black van Amy Winehouse, Summertime en Stormy Monday … meer »

Annemie Capellen

Startende muzikanten zoeken toetseniste

Toetsenist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 50x bekeken

Startende muzikanten zoeken toetseniste. Geen beginneling) Waarom zoeken wij een vrouwelijke kandidaat? Om het totaalplaatje compleet te maken. Genre: uiteraard in overleg. Dingen doen waar ieders hart ligt is ons (bassist en gitarist) uitgangspunt. Doel van ons is om te oefenen en om op te treden. NB: mannelijke knoppendrukkers NIET reageren; er komt toch geen reactie. M. 0634595425

Neil Y. Frysk

Beginnende band zoekt beginnende toetsenist m/v

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Wij zijn een beginnende band uit de omgeving van Rotterdam bestaande uit een slaggitarist, bassist, drummer en 2 zangeressen. En binnenkort een ook nieuwe solo gitarist. De leeftijd is gevarieerd; voornamelijk 40+ en 50+, maar onze bassist is 19 jaar. We zoeken nog een (beginnende) toetsenist m/v. We richten ons op 80's/90's pop- en rock classics, maar we staan open voor meer! Wij oefenen iedere woensdagavond … meer »

Nico van Holstein

Gezocht: Bassist en Toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 89x bekeken

Gezocht: Bassist en ToetsenistGezocht: een bassist en een toetsenist / keyboard-speler. In aanbieding: Louter, een band met eigen rocknummers. Hier te beluisteren: Spotify: https://open.spotify.com/artist/6xEgEFEJnrXwowpMahfO50 Vibe: https://vi.be/louter Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCziIk5NZkDD8jcq6KBXfrFg Enthousiast? Contacteer mij via Facebook of +32 499 62 92 63.

Muzikantenbank user Joren GeertsJoren Geerts

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 90x bekeken

Hallo, Wij zijn op zoek naar een ervaren toetsenist. hou jij van dansbare muziek uit de jaren 60 tot nu blues,pop,americana, rock, dan kun je bij ons aan sluiten. Wij oefenen iedere maandag avond in lekkerkerk mail snel

caroline neeleman

Crossroad

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 66x bekeken

zoekt een Senior Toetsenist die op donderdagmiddag met ons muziek wil maken uit de jaren 60 - 70 aangevuld met diverse classics. Omgeving Groningen Info Fred 06-28 21 27 29

Fred Geertsema