Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht voor Funk project.

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 80x bekeken

Wij zijn een opstartende band volledig gericht op groovy, swingende Funk. 2 zangeressen, 1 zanger en blazers. Wij zoeken een handige toetsenist die z'n weg weet te vinden in deze muziekstroming. Leeftijd vanaf zo'n 40 jaar. De meeste muzikanten zijn rond de 50 met veel ervaring. regio Leiden.

Rob Elsenaar

Toetsenist gezocht

Accordeonist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 108x bekeken

Wie is die fantastische toetsenist die The Celtic Tribe compleet maakt? Jij?! - Hou jij van Keltische Muziek… - Wil je in een band spelen met professionele muzikanten…. - Beheers jij de toetsen en accordeon als een waanzinnige.… - Ben je multi-inzetbaar op de toetsen (extra baslijn spelen etc)….. - Ben je ambitieus en wil je veel optreden…. - Kun jij goed thuis studeren, samenwerken … meer »

Muzikantenbank user Mandy RotgansMandy Rotgans

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 68x bekeken

Hoi wij zijn Dave (drums), Paul (gitaar), Ron (zang) en Dennis (bas) en we zoeken voor onze Bluesrock band een toetsenist(e) met ervaring in het blues en rock genre. We komen uit de omgeving Heerde /Zwolle. De band staat voor kwalitatief goede muziek maken en vooral ook veel plezier en gezelligheid met elkaar. We repeteren 2x per maand in Wijhe (Vlakbij Zwolle) en als we eens in de maand of in de … meer »

Muzikantenbank user DennisDennis

Zanger of zangeres gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 170x bekeken

Een band in opbouw zoekt een Zanger of Zangeres. De Drummer (henk) en Bassist (mark) zijn al langer samen, de Gitarist (julian is er net bij) We hebben hard nodig een Vocaliste(te). De nummers waar we mee bezig zijn zijn 1 Whole lot of Love. led Zepp. 2Hotel California. Eagles 3 Gloria(them. van morrison) 4 Sypathy For the devil, STONES. De bedoeling is om stapje voor stapje te ontwikkelen … meer »

Muzikantenbank user Hakneh Amedeim MiedemaHakneh Amedeim Miedema

TIMBR zoekt Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 131x bekeken

TIMBR zoekt Toetsenist(e)Hallo! Wij zijn Tony, Hans, Martijn en Ron. Onder de naam TIMBR maken we eigen muziek: toegankelijke rock met een vleugje pop en funk. Afgelopen april lanceerden we onze eerste EP 'Written in the Stars'. Check 'm via www.timbr.nl of op spotify https://bit.ly/timbrmusic Op dit moment werken wij aan nieuw materiaal en willen de band daarvoor graag uitbreiden met een professionele en ervaren 35+ toetsenist. … meer »

Muzikantenbank user Tony KrijnenTony Krijnen

Akoestisch trio zoekt Zanger, Toetsenist, Bassist omgeving Bergen Alkmaar.

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 196x bekeken

Akoestisch trio zoekt Zanger, Toetsenist, Bassist omgeving Bergen Alkmaar.Chickenskin is op zoek naar een zanger, toetsenist en bassist voor een akoestische combinatie. Chickenskin speelt op semiprofessioneel niveau de mooiste en melodieën van de laatste 50 jaar. Belangrijke uitgangspunten van Chickenskin zijn: - herkenbare melodieën - prettig volume - stijlvolle presentatie Impressie: https://youtu.be/h1wdIPkQudk Herken je jezelf in deze formule, laat dan een bericht … meer »

Muzikantenbank user ChickenskinChickenskin

Toetsenist (m/v) gezocht voor rock coverband  

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 217x bekeken

Toetsenist (m/v) gezocht voor rock coverband  Toetsenist (m/v) gezocht voor coverband   Rockcoverband (zangeres, twee gitaristen, basssist en drummer) zoekt allround toetsenist (m/v). Ons niveau is te omschrijven als gevorderd amateur. Leeftijd is voor ons niet heel belangrijk, maar wij zijn zelf ongeveer tussen de 35 en 55. We zijn pas doorgestart en gaan werken aan een geheel nieuwe set rockcovers. Het idee is om wel bekende, maar niet … meer »

Edwin van Gent