Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Dit kan je kans zijn

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 135x bekeken

Dit kan je kans zijnPeter Bourbon zoekt voor het uitbrengen van singles de juiste Zanger/Zangeres liefst met ervaring in het maken van eigen muziek. In dit geval praten we over Rock muziek maar dan net anders dan anders,ik zoek mensen die uit hun comfortzone willen komen om de juiste zang melodien te verzinnen in dit Project. Ook een toetsenman word gezocht.... de songs zijn al afgeschreven en op demo gezet ...maar … meer »

Muzikantenbank user Peter BourbonPeter Bourbon

Word jij de bassist of toetsenist in onze jazz/blues band?

Bassist, Blazer en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 308x bekeken

Word jij de bassist of toetsenist in onze jazz/blues band?Wij, Trea (zang) en Martijn (gitaar), zijn liefhebbers van o.a. (swingende) jazz en blues en zijn recent als duo gestart. We zijn nu op zoek naar een bassist en toetsenist die met ons een leuke, gezellige band willen vormen. Als je net als ons lekker muziek wil maken, van een uitdaging houdt, en als je met ons een repertoire wil opbouwen (eigen inbreng is welkom!) en als je af en toe wil gaan optreden, … meer »

Trea

Coverband zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 122x bekeken

We zijn een coverband die bekende en minder bekende rock/pop/blues nummers speelt, maar zeker niet de alom bekende 13 in een dozijn cover nummers. Onlangs is onze toetsenist een nieuw muzikaal avontuur aangegaan en graag willen we het achtergebleven muzikale gat opvullen met een enthousiaste toetsenist(e). We spelen voor ons plezier maar we willen de nummers wel zo goed mogelijk neerzetten, en dat … meer »

Hans Nelissen

(Pop)-rock band uit Beverwijk zoekt een Toetsenist(e)/gitarist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 102x bekeken

Pop-rock band uit Beverwijk zoekt een Toetsenist(e)/gitarist(e) om 1 keer per week mee te repeteren en uiteindelijk op te treden. De band richt zich op (pop)- en rockmuziek van de jaren 70 tot heden. Denk aan flink wat meezingers, vergeten 'golden oldies' en wat Top 2000-smeersel. Wel allemaal met een eigen 'tikkie ruiger'-randje. We hebben een eigen oefenruimte in Beverwijk. Repeteren is op verschillende … meer »

nick janssen

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboard

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 182x bekeken

Muzikanten gezocht; drums - bas - gitaar- keyboardVoor plaat opnames en optredens zoek ik gedreven en creatieve muzikanten; een drummer en een bassist die bij voorkeur meerdere instrumenten kan spelen . De bezetting is momenteel 2x gitaar(bas) en viool. Er ligt veel nieuw materiaal klaar en mogelijkheden voor optredens dus ik hoop ervaren muzikanten te vinden die mee willen denken en snel kunnen werken. stijlomschrijving;alternatieve rock, … meer »

Muzikantenbank user SasjaSasja

Goedlopende semi-pro coverband zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Goedlopende semi-pro coverband zoekt toetsenist(e)Cover The Cage is een goedlopende allround coverband en bestaat uit 6 muzikanten. Het repertoire bestaat uit een mix van energieke Pop/Rock/Dance hits uit de 70s tot aan vandaag, die voornamelijk in medleys verwerkt zijn. We treden gemiddeld 20-25 keer per jaar op door het hele land, voornamelijk op bruiloften, festivals en feesttenten. We beschikken over eigen lichtshow, IEM en werken met onze … meer »

Muzikantenbank user Cover The CageCover The Cage