Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Wij zijn Cole & the Creatives uit Dordrecht. Een band met een zangeres, saxophonist, bassist, gitarist en percussionist. En we spelen graag prachtige ballads in alle mogelijke genres, ritmes en uit verschillende decennia. We zijn allemaal ervaren muzikanten. En we willen mooie muziek maken met een eigen stijl. De bedoeling is om in de nabije toekomst regelmatig bij verschillende gelegenheden op te … meer »

Nicole Tetteroo

Pink Floyd Tribute zoekt gitarist lead/slag m/v

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 280x bekeken

Pink Floyd Tribute zoekt gitarist lead/slag m/vBen jij gek van Pink Floyd en dus Dave Gilmour? en kan jij zijn spel en sound benaderen of evenaren? Dan zoeken wij jou. We repeteren in midden Zuid Holland en willen de band vanaf de basis opbouwen zodat we zeker weten dat we de juiste club mensen bij elkaar krijgen voor DE sound. We hebben nu een uitstekende jonge gitarist met wie je samen deze rol gaat vertolken, met het oog op de live setting. … meer »

michael henninger

Pink Floyd Tribute zoekt toetsenist m/v

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 352x bekeken

Pink Floyd Tribute zoekt toetsenist m/vBen jij gek op Pink Floyd en beschik jij over de skills/sounds, kan jij de samples uitdokteren en de click aansturen om in de buurt te komen van good old Richard Wright? Reageer dan svp. Wij pakken de draad weer op, we hebben een topper van een Gilmour in huis, een steady bassist en een drummer, ik dus, ex Absolutely Floyd. We spelen op de juiste gear, vintage daar waar het kan. We bouwen de band … meer »

michael henninger

Grote cover (big) band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 178x bekeken

We zijn een swingende band met veel blazers die lekkere disco/ soul/ pop nummers spelen en optreden op (bedrijfs)feesten en bruiloften. We zijn door wat veranderingen in de bezetting met een doorstart bezig en zoeken een leuke toetsenist die met ons de optredens tot een feest maakt en samen de doorstart tot een succes wil gaan maken. We repeteren met een leuke club mensen vlakbij Roelofarendsveen … meer »

Jessica Wiersma

Band zoekt toesenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Band zoekt een toetsenist. Wij zijn een Rock and Roll cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist / leadzanger, bassist, rhythm gitarist , drummer Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Wij oefenen elke week in Delft F Tel.: 06 51 34 27 19

Peter van Heijningen

Surfrockers Twang Inspectors zoeken gitarist of toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 181x bekeken

Surfrockers Twang Inspectors zoeken gitarist of toetsenistSurfrockers uit de regio Woerden spelen classic en modern surfrock en zijn op zoek naar een nieuwe gitarist of toetsenist. Twang Inspectors hebben onlangs hun debuutalbum uitgebracht en willen weer live spelen. Naast eigen werk spelen de Twang Inspectors classics van Dick Dale, The Astronauts, The Ventures, The Lively Ones en The Bel-Aires maar ook moderne surf van Treble Spankers, Man or Astro … meer »

Muzikantenbank user Etienne StekelenburgEtienne Stekelenburg

Steels N'Joy is op zoek naar Toetsenist en Percussionist

Percussionist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 234x bekeken

Steels N'Joy is op zoek naar Toetsenist en PercussionistSteels N'Joy is een muziekduo dat zijn eigen muziek produceert en uitbrengt. Het genre kan je zien in de Disco/Funk/Pop/EDM hoek. Wij zijn voor ons volgende project op zoek naar een Toetsenist en Percussionist. Ikzelf ben een groot fan van het geluid van de Rhodes, Hammond, Wurlitzer, (Jazz) Piano. Luister naar ons Album op Spotify of Soundcloud voor een impressie of het iets voor jou is. https://open.spotify.com/artist/5f1BFsM1CUg1YRMLGX3JsM https://soundcloud.com/steels Wij … meer »

Michel van Nieuwland