Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

SoGett wil Full Gear (Gezocht Bassist Toetsenist)

SoGett wil Full Gear (Gezocht Bassist Toetsenist)

Bassist en Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant)

SoGett streedt als duo op onder de naam SoGett 2 Americana.
Voor diverse gelegenheden is het echter fijn om met complete band op te treden. Daarom zijn we op zoek naar ervaren muziekanten om de formatie:
SoGett Full Gear van de grond te krijgen.
Het repertoire staat vast, PA en installatie voor in-ear monitoring is geregeld.
Tijdens optredens begeven we ons op een road trip door het landschap van Americana. Met bekende songs in de stijlen Southern-rock, Southern-Blues & Country bezoeken we diverse artiesten.
Algemeen
Repeteren doen we, bij voorkeur op een avond in Oudenbosch.
We maken allemaal gebruik van in-ear monitors, waardoor we niet afhankelijk zijn van geluid dat uit speakers komt om onszelf te horen. Op het podium is geen geluid van versterkers voor gitaar, bas of toetsen maar alleen een drumstel, dat geluid maakt. We zouden ons zo kunnen voorstellen, dat zélfs dát elektronisch kan (geen must).
In-ear monitoring is al mogelijk met een kleine investering (b.v. Shure SE215 + een kabel) Alle overige apparatuur hiervoor is al aanwezig, zodat je je eigen mix kan regelen. In het begin eventueel eerst een koptelefoon mogelijk.
Doel
We zijn ingeschreven bij een boekingsbureau. We streven ernaar om uiteindelijk liefst twee weekenden per maand enkele optredens te verzorgen! Hiervan ontvang je dus telkens een deel van de gage. Af en toe een opname in eigen studio.
Bassist
We zoeken een ervaren bassist, die bereid is om zijn geluid rechtstreeks op de mengtafel aan te sluiten, middels modelling of via DI, dan wel de DI van je pre-amp. Je bent in bezit van eigen instrument en apparatuur. Leadzang wordt verzorgd door Yolanda en Marcel. Als je naast het bespelen van je instrument ook kunt zingen is het leuk als je backing vocals mee wilt doen.
Toetsenist
We zoeken een ervaren toetsenist. We verwachten mooie piano-lijnen en vette Hammond geluiden.
Leadzang wordt verzorgd door Yolanda en Marcel. Als je naast het bespelen van je instrument ook kunt zingen is het leuk als je backing vocals mee wilt doen.

Website: www.sogett.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.