Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht voor countryband

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 440x bekeken

Wij, countryband, zijn opzoek naar een toetsenist. Elke vrijdagavond wordt er in Helmond gerepeteerd. Van 19 tot 23 uur Optredens staan er aan te komen. Onze leeftijden liggen boven de 50 en de jongste is 28. Bassist/ Zangeres/Pedalsteellist/Rhythym guitar/Drummer en leadguitarist. Allen zingen. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Xavier Trommelen

Pianist

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Goedendag, Ik ben saxofonist (40jr) en ben een combo (piano, bas, drums) aan het opzetten om jazz standards en andere jazz stukken te spelen voor eigen lol. Ik zoek een pianist die leuk vind om jazz te spelen. Ben zelf redelijk beginnend in de jazz. Leeftijd is niet belangrijk. Idee is om af en toe (denk aan 1 keer per maand) samen te komen om te repeteren. Mochten we allen meer willen kan dat … meer »

Muzikantenbank user Tijn de GouwTijn de Gouw

BLUES / ROCKBAND zoekt toetsenman

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 190x bekeken

Wij drummer-bassist- gitarist en zanger alle 50+ zoeken een toetsenman Nummers waar we aan denken zijn van Walter Trout/Bryce Janey/Davy Knowles/Joe Bonamassa/Gov't Mule/Laurece Jones/Friesschlader en andere. Natuurlijk is het streven om optredens te doen De repetities zullen plaats vinden op donderdag avond in Middelbeers Voor meer info bel of mail. Mail adres ad-van-osch@****.nl Tel 06 53728673 Gr.Ad … meer »

Muzikantenbank user Ad van OschAd van Osch

Imaginearum nightwish tribute band uit Deurne noord braband zoekt members voor de band

Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 203x bekeken

Imaginearum nightwish tribute band uit Deurne noord braband zoekt members voor de bandhallo ik ben Stijn en in ben bezig met het opstartte van een nieuwe gothic metal band onder de naam imaginearum nightwish tribute band ben daarom ook hard op zoek naar members voor de band in de buurt de home Town van de band is Deurne noord Brabant - toetsenist - - drummer - mocht je nog vragen of interesse hebben neem dan even contact met mij op tel: 06-10817953 mail: partytimers@Hotmail.com

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT

Imagination band zoekt band members

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 210x bekeken

hallo ik ben Stijn en in ben bezig met het opstartte van een nieuwe gothic metal band onder de naam imagination en het is de bedoeling om eigen muziek te schrijven en te maken ben daarom ook hard op zoek naar members voor de band in de buurt de home Town van de band is Deurne noord Brabant - gitarist - - toetsenist - - drummer - mocht je nog vragen of interesse hebben neem dan even … meer »

band

Producer/ toetsenist / synth- wizzard & drummer gezocht voor (live) electro-rock formatie!! (Eindhoven/Den Bosch)

Drummer, Geluidstechnicus en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 308x bekeken

Producer/ toetsenist / synth- wizzard & drummer gezocht voor (live) electro-rock formatie!! (Eindhoven/Den Bosch)Goal: vette electro-rock & DnB icm ambient soundscapes, om zelf te produceren en zsm live te brengen! We (bassist & ik, vocals) willen in een formatie met een drummer + een producer aan de slag, denk aan Soulwax, Digitalism, Vive la Fete qua stijl, met invloed van bv. Chemical Brothers. Maar zeker ook icm ambient soundscapes, diepgang, live improvisaties met vocal design en lange opbouw tot de climax. Gratis … meer »

Noud

Stoer Toeval zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 459x bekeken

Stoer Toeval zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)Ben jij een gitarist(e) van +/- 30-40 jaar die de snaren op de juiste manier weet te raken, ben je energiek, open en een performer? Of ben jij een toetsenist (e) van +/- 30-40 jaar die zowel Hammond, piano als synths op de juiste manier weet te beroeren, ben je een energieke en open muzikant? Neem dan contact met ons op en wie weet sta jij straks op een van de podia in Brabant als de toetsenist van … meer »

Eibert

P.u.l.s.e.

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Wie kent het niet, het succesvolle concert van Pink Floyd? Ik vind het geweldig om als drummer hierop mee te spelen. Maar wat is er nog beter? Om dit samen te gaan doen met muzikanten die ditzelfde willen. Nou, dan zoek ik jouw!! Britt Floyd en Australian Pink Floyd, beide top bands die in Nederland zijn geweest om te laten zien hoe het kan. Ik zou het super vinden om met muzikanten op een goed … meer »

Jelte Walthuis