Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist en Drummer (eventueel toets) gezocht voor Hardrock, Classicrock Band Met Eigen Muziek / Coverband!!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 533x bekeken

Bassist en Drummer (eventueel toets) gezocht voor Hardrock, Classicrock Band Met Eigen Muziek / Coverband!!Zoals de advertentie al zegt, zoeken wij ( lead gitaar, slag gitaar, zanger ) een nieuwe Bassist en Drummer voor onze band. De band is een jaartje of anderhalf geleden opgericht nadat we jaren lang in een andere band gespeeld hebben. We zijn bezig met eigen muziek te schrijven, en als Drummer en Bassist heb je daar dus ook je eigen inbreng ik. We zijn geen professioneel afgestudeerde muziek opgeleide … meer »

R.R.

Toetsenist gezocht allround covers

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 399x bekeken

Hallo Toetsenist, Wij, Side Effects, zoeken jouw als toetsenist voor het compleet maken van onze band. Wij spelen allround covers, echt van A tot Z, dus van rock 'n roll, blues, pop-rock, latin etc. etc. Ons repertoire bestaat uit zo'n 3 uur muziek waarmee we graag een feest compleet maken. Bekijk onze website maar eens en laat van je horen! https://www.side-effects.nl/

Mischa Braam

Gezocht: pianist met ambities om les te geven

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Heb jij ambities om als bijbaan (of evt fulltime) pianoles te geven? Ben je enthousiast en gepassioneerd, maar heb je misschien niet het juiste papiertje? Dan ben je bij Via Musica aan het juiste adres. Muziekschool Via Musica in Helmond zoekt namelijk een nieuwe pianodocent, die graag zelfstandig werkt en de optie heeft om bij mensen aan huis les te geven in Helmond en omstreken. We werken dus niet … meer »

Muzikantenbank user Lisa DonkersLisa Donkers

Coverband zoekt toetsenist(e) (Eindhoven)

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 344x bekeken

Coverband zoekt toetsenist(e) (Eindhoven)Hallo allemaal, Dâ is ôk is opzoek naar een gezellige, enthousiaste toetsenist(e). Wij zijn een coverband, ontstaan vanuit een workshop en gegroeid tot een fanatieke, sfeervolle band. We spelen vooral voor de lol en hebben de ambitie om een aantal keren per jaar op te treden (gemiddeld de laatste jaren drie à vier optredens per jaar). Huidige samenstelling bestaat uit twee vrouwen (zang en bas) … meer »

Peter

Gezocht toetsen / violist

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 557x bekeken

Bandje zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral samen eigen nummers te spelen. Genre Folk, blues, country Wij zijn gezellige toch ook serieuze band met gitaar, zang, bas en drum, banjo en doedelzak en zijn op zoek naar extra melodie instrumenten. Lijkt het jou leuk om een keer mee te spelen en bij wederzijdse klik je samen te voegen bij oze formatie reageer dan voor het maken van een afspraak.

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter