Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist gezocht

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 190x bekeken

GEZOCHT: TOETSENIST/PIANIST Ben jij een pianist of toetsenist en wil je spelen in een leuke band? Dan is dit je kans, want de Pabo-Band (onderdeel van Zanggroep Pabo) zoekt versterking! Wie zijn wij? De Pabo-Band bestaat op dit moment uit een aantal enthousiaste 30-plussers. Samen verzorgen zij de begeleiding van het Pabo-Koor en Pabo-Junior. We laten zien dat gezelligheid én spelen op een kwalitatief … meer »

paul Nielen

Memory zoekt toetsenist en trombonist

Blazer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 318x bekeken

"Amusementsorkest “Memory" zoekt toetsenist (M/V) en trombonist (M/V). Repetities wekelijks ( behalve schoolvakanties) op maandagavond 20.30-22.45 uur in Geldrop. Muziekstijl: engelstalige popmuziek jaren 60-90 , latin, “croonerswerk” . Zowel instrumentale- als zangnummers. Bezetting: saxen A/T/B 4, trompet/bugel 3, ritmesectie 4, zang M+V 2 , Uitgeschreven partijen. voor info: info@memory-music

Muzikantenbank user Piet van den BoomPiet van den Boom

Bluesband zoekt Bassist! (mondharmonica speler of toetsenist ook welkom!)

Bassist, Overig en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 465x bekeken

Gave bluesband bestaande uit 2 gitaristen/zanger/drummer op zoek naar bassist (mondharmonica speler of toetsenist ook welkom!). De leeftijd ligt een beetje tussen de 28 en 35 jaar, maar leeftijd speelt geen rol. We spelen blues met uitstapjes naar rocknroll en bluesrock. Nummers die we op het moment spelen zijn o.a. right next door-robert cray, the thrill is gone, stormy monday, mustang sally, albert … meer »

Muzikantenbank user Frédéric PhilippiFrédéric Philippi

Toetsenist (m/v) gezocht

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 431x bekeken

Coverband Haystack Rock (opgericht 2017) zoekt een toetsenist (m/v). Leeftijd van de bandleden is 50+. We hebben allemaal een rijk bandverleden maar zijn en blijven goedwillende amateurs. Repertoire: veel jaren zeventig rock, denk aan Tina Turner, Herman Brood, Melissa Etheridge, Bryan Adams, Stones en AC/DC. We repeteren twee wekelijks op donderdagavond in Eindhoven.

Muzikantenbank user Joop PutJoop Put

Band RED VELVET zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 301x bekeken

Wil jij een Red Velvet taart krijgen? 🍰 Help ons dan aan een toetsenist! Wij zijn namelijk op zoek naar een held op toetsen en synth, die net als ons gek is op disco, soul en funk. Wij zijn een coverband met muzikanten tussen de 23-30 jaar en repeteren in Deurne. Heb jij de gouden tip, of ben jij zelf degene die wij zoeken? Let us know en wij zorgen ervoor dat er een Red Velvet taart jouw kant op … meer »

Luuk

Improvisatiemuzikant zoekt andere muzikanten om mee te jammen

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 671x bekeken

Improvisatiemuzikant zoekt andere muzikanten om mee te jammenIk ben een gitaar-, bas- en synthesizerspeler en zanger uit Eindhoven en zoek nog muzikanten om mee te jammen / improviseren. Geen specifiek genre of style, dat is afhankelijk van degene die er bij zijn, maar bijzonder is het altijd (dat hangt niet af van kennis of ervaring)! Op dinsdagavond en soms ook in het weekend heb ik een vaste repetitieruimte, mocht je zin hebben om het ook eens te proberen … meer »

Hans Kuijs

Gezocht toetsen / violist

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 861x bekeken

Bandje zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral samen eigen nummers te spelen. Genre Folk, blues, country Wij zijn gezellige toch ook serieuze band met gitaar, zang, bas en drum, banjo en doedelzak en zijn op zoek naar extra melodie instrumenten. Lijkt het jou leuk om een keer mee te spelen en bij wederzijdse klik je samen te voegen bij oze formatie reageer dan voor het maken van een afspraak.

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter