Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt Kick Ass Toets !!

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Band zoekt Kick Ass Toets !!Beste medemuzikanten, Voor onze funky Caribbean reggae band zijn wij opzoek naar een kick ass toetsenist met minstens 8 armen ! Wij zijn BRASA, een gezellige band bestaande uit, Bas, sax, drum, gitaar, en 3 vocalisten. We spelen covers maar zijn druk met het schrijven en ontwikkeling van eigen nummers. Wij spelen van salsa tot Reggae en van Funk tot Soul. Alles met een Zomers sausje … meer »

Maike Janssen

Sologitaar en toetsen

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 265x bekeken

Zangeres, drummer en bassist zoeken voor een bluesrock/blues getinte band een solo gitarist en toetsenist (e) die ook tijd vrij kunnen maken voor deze band. Eigen repetitie ruimte aan de rand Valkenswaard. Wij zijn allen ervaren muzikanten en dat is ook wat wij zoeken. Bij interesse kan ik een lijst met nummers die we al doen toesturen. Graag willen wij op korte termijn gaan optreden.

Jan Boer

Opnieuw startende band zoekt bassist(e), toetsenist(e) en zanger(es)

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 503x bekeken

Opnieuw startende band zoekt bassist(e), toetsenist(e) en zanger(es)Wij een opnieuw startende band, drummer en 2 gitaristen, hebben al een bassist en zangeres gevonden, maar zoeken nog een toetsenist(e). Repeteren eens in de 2/3 weken te repeteren en tot ongeveer 5 x per jaar optreden te gaan. Leeftijd vanaf 20 t/m 60 (maakt niet heel veel uit). We spelen van alles , van rock tot funk, R & B, soul, maar eigen inbreng is zeker welkom. We zijn in om alles te spelen … meer »

Muzikantenbank user Léon MeertensLéon Meertens

Gitarist en toetsenist gezocht regio Bakel

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 274x bekeken

Gitarist en toetsenist gezocht regio BakelBeginnende band zoekt gitarist en toetsenist, wij bestaan uit een ervaren zanger en basgitarist en een beginnend drummer. leeftijd niet belangrijk. Wij repeteren op dinsdagavond, lijkt het je wat ons te assisteren laat het dan even weten. onze muziek is jaren 60 en 70 o.a. elvis, neil diamond the monkees CCR etc. Het is puur hobbymatig met in de toekomst misschien enkele optredens. Het is niet onze … meer »

Muzikantenbank user Andre StrijboschAndre Strijbosch

Korterock band zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 384x bekeken

De Korterock band zoekt muzikanten Wij zij de Korterock band uit het Brabantse Deurne een band van oro die met vol passie en plezier muziek maken De band bestaat al ruim 6 jaar en willen nog vellen jaren door gaan Korterock heeft nu 5 leden Wij spellen vrij wel bekende covers van hier onder de set list voor nu • 1. Zombie - rock versie • 2. Uprising - Muse • 3. All Summer long - kid rock • 4. … meer »

korte-rock band

Producer/ toetsenist / synth- wizzard & drummer gezocht voor (live) electro-rock formatie!! (Eindhoven/Den Bosch)

Drummer, Geluidstechnicus en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 659x bekeken

Producer/ toetsenist / synth- wizzard & drummer gezocht voor (live) electro-rock formatie!! (Eindhoven/Den Bosch)Goal: vette electro-rock & DnB icm ambient soundscapes, om zelf te produceren en zsm live te brengen! We (bassist & ik, vocals) willen in een formatie met een drummer + een producer aan de slag, denk aan Soulwax, Digitalism, Vive la Fete qua stijl, met invloed van bv. Chemical Brothers. Maar zeker ook icm ambient soundscapes, diepgang, live improvisaties met vocal design en lange opbouw tot de climax. Gratis … meer »

Noud