Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist gezocht

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 568x bekeken

GEZOCHT: TOETSENIST/PIANIST Ben jij een pianist of toetsenist en wil je spelen in een leuke band? Dan is dit je kans, want de Pabo-Band (onderdeel van Zanggroep Pabo) zoekt versterking! Wie zijn wij? De Pabo-Band bestaat op dit moment uit een pianist, bassist, gitarist en drummer. Samen verzorgen zij de begeleiding van het Pabo-Koor en Pabo-Junior. We laten zien dat gezelligheid én spelen … meer »

paul Nielen

Muzikanten gezocht voor popkoor

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 935x bekeken

Muzikanten gezocht voor popkoorHallo, Popkoor Generation in Mierlo zoekt voor de begeleiding een toetsenist, bassist en drummer. Ons koor zingt een een gevarieerd repertoire van Nederlandstalige en Engelstalige nummers (Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Blof, Beach Boys, Queen, Bette Midler). We repeteren elke maandagavond in Mierlo, waarbij naast het fanatiek oefenen ook ruimte is voor gezelligheid. Mocht je interesse hebben, … meer »

Erik Janssen

Gezocht toetsen / violist

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 736x bekeken

Bandje zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral samen eigen nummers te spelen. Genre Folk, blues, country Wij zijn gezellige toch ook serieuze band met gitaar, zang, bas en drum, banjo en doedelzak en zijn op zoek naar extra melodie instrumenten. Lijkt het jou leuk om een keer mee te spelen en bij wederzijdse klik je samen te voegen bij oze formatie reageer dan voor het maken van een afspraak.

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter