Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesband zoekt Hammond-player

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Bluesband zoekt Hammond-playerGezocht: Hammond player! Wij, 4-koppige blues-muziekanten uit omgeving Dordrecht Rotterdam Breda, zijn op zoek naar een getalenteerde Hammond player. Ben je op zoek naar een getalenteerde band met skills en hart voor blues - rock - en en funk in hart en nieren en ga je een serieuze band niet uit de weg….? • Leeftijd betreft ergens tussen de 25 en 45 jaar. • Je hebt echte ervaring … meer »

Muzikantenbank user GVGV

Toetsen.

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 160x bekeken

wij zoeken een toetsenist,liefst gepensioneerd wij repeteren vrijdag ochtend in zevenbergen. maken muziek uit de jaren 60-70.wij repeteren van 10uur tot 13uur met koffie en worstenbrood. wij willen af en toe ook optreden.en ook voor de gezeligheid. tel.van mij(ad verschuren) is 0640694549.

piet kanters

Gezellige toetsenist(e) gezocht voor bandje met meer gezellige mensen

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 1151x bekeken

Na jaren in verschillende bands gespeeld te hebben zijn wij bij elkaar gekomen in een nieuwe samenstelling. Er zijn de afgelopen tijd wat wisselingen geweest in de bezetting. De bezetting is op dit moment: 2 gitaristen, 1 bassist en een drummer. Een toetsenist(e) erbij zou een goede aanwinst kunnen zijn. Liefst een beetje in onze leeftijdscategorie (begin 30 tot midden 50). Rood, zwart, wit, geel, … meer »

Erwin