Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ben jij die ENTHOUSIASTE TOETSENIST (M/V) voor die nieuwe band met oudere rockers?

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Even voorstellen: wij zijn vijf mannen uit de ruime omgeving van Breda, tussen 60 en 70 jaar. Wij hebben nog niet eerder met elkaar gespeeld, maar willen weer graag in een coverband muziek gaan maken. Met liefst veel rock en blues op het repertoire, voornamelijk gezongen in het Engels en Nederlands. Van de Stones tot de Dijk, van Joe Cocker tot de Scene. Het gaat ons vooral om het plezier van samen … meer »

Kees Roozen

Funky jazzy gitarist zoekt idem toetsenist voor oprichten band

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Nu de corona op z'n retour is wordt het weer tijd om een strakke funk band op te richten. Goeie toetsenisten in dit genre die echt wat kunnen zijn dun gezaaid heb ik in het verleden gemerkt, dus daarom hoop ik die eerst te vinden en vervolgens de rest erbij te zoeken. Een drummer heb ik so wie so beschikbaar. Als die basis staat is de rest (bassist, blazer, zang) er snel bij te zoeken. Qua stijl is … meer »

Anton

LIKE THIS! Coverband zoekt (solo)gitarist en toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 661x bekeken

LIKE THIS! Coverband zoekt (solo)gitarist en toetsenistLike This! is een amateur coverband waarin het plezier in samen muziek maken centraal staat. Daarin zijn de wekelijkse repetities voor ons zeker net zo belangrijk als periodieke optredens. Na de opstart eind 2019 zijn inmiddels enkele bandleden vertrokken vanwege andere ambities en hebben we natuurlijk ook een tijd stil gelegen. We bestaan nu uit zanger, zangeres, bassist en nieuwe drummer, allen … meer »

Bassie 67

Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 512x bekeken

de band Zolid is op zoek naar een toetsenist( e) Leeftijd is gevarieerd maar gemiddeld 50+ . Genre : SOULFUNKYJAZZ muziekcovers jaren '70 tm hedendaags. Doelstelling: optredens Repetitie : 1 x per 2wkn op vrijdagavond Plaats : Breda aanvang : 21.00 info: bennie

Benni de Lima