Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) en/of toetsenist gezocht voor groove/rock band

Bassist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 294x bekeken

Ik (zanger/gitarist) ben samen met een te gekke drummer op zoek naar een perfecte aanvulling in de vorm van een bassist(e) en/of toetsenist. Wij zijn ervaren muzikanten met eigen werk, meerdere albums gemaakt en hebben nu nieuwe songs en ideeën klaar liggen om uit te werken met jou. Met eigen studio voor opnames en repetities. Het lijkt ons te gek om alles meer organisch aan te pakken, vanuit het … meer »

Muzikantenbank user JACEJACE

Toetsenist gezocht!!

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 208x bekeken

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito toetsenist. We zijn op zoek naar een toetsenist die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80 tot de hedendaagse hits. Setlist op aanvraag. De planning is om 2 keer per maand op te treden … meer »

Hans Bal

Toetsenist (M/V) gezocht in de omgeving Oosterhout

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 250x bekeken

Band met stevig repertoire (blues / rock) zoekt toetsenist. Wij hebben een Hammond orgel en een Roland keyboard voor je klaar staan. Wij zijn geen jonkies meer, maar hebben veel ervaring in diverse bandjes uit onze omgeving. We repeteren eens per 2 weken en willen wat vaker gaan optreden. Op onze playlist tref je onder meer aan The Who, Joe Cocker, Joe Bonnamassa, Ten Years After, CCR, CSN&Y, … meer »

Muzikantenbank user Jaques van der MoezelJaques van der Moezel

Gitarist en/of toetsenist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 826x bekeken

Cover band Dynamic is op zoek naar een gitarist en/of toetsenist om onze nummers extra dynamisch te laten klinken. We komen uit regio Breda, hebben kort geleden een demo opgenomen en willen leuke optredens gaan doen. Repertoire is vrij gevarieerd (rock, pop, country, soul), we doen alleen geen heavy metal en schlagers. We zijn met zangeres, gitarist, drummer en bassist (een aantal doen ook achtergrondzang), … meer »

Muzikantenbank user Piotr QueePiotr Quee