Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziektheaterkoor zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Muziektheaterkoor zoekt pianistWelke pianist (of in opleiding) vindt het leuk om lid te worden van een muziektheater om de vaste begeleider te worden? Er is een ervaren dirigent die ons leidt.Flesjbek is een 4-stemmig muziektheater met 20 leden dat meer te bieden heeft dan alleen zang en dans. Wij vermaken ons publiek door te zingen en te bewegen en brengen een theatershow waarbij wij gebruik maken van een breed repertoire, … meer »

Muziektheater Flesjbek

Nieuwe U2-tributeband zoekt ervaren toetsenist!

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 137x bekeken

Deze nieuwe U2-tributeband is met spoed op zoek naar een ervaren toetsenist van circa 40 jaar of ouder. Zie je het helemaal zitten om alle grote hits van U2 te coveren om max. 1x per maand op te gaan treden, reageer dan direct! Wekelijks repeteren in omgeving Breda op woensdag/vrijdagavond. Ben jij die toetsenist die onze U2-tributeband compleet maakt? Reageer dan direct!

Bert Mommers

Ervaren drummer zoekt muzikanten voor oprichting amusementsband

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 234x bekeken

Hallo, Ik ben een ervaren drummer en zoek muzikanten om een amusementsband op te richten. Te denken hierbij valt aan liedjes van bijvoorbeeld Frans Duijts, Andre Hazes, Django Wagner, Frans Bauer, etc. Uitstapjes naar ander genre(s) kan natuurlijk ook, als het maar hoog genoeg amusement gehalte heeft. Bedoeling is om serieus iets weg te zetten met een aantal optredens per jaar. Zou leuk zijn om een … meer »

Mark-70

Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 242x bekeken

de band Zolid is op zoek naar een toetsenist( e) Leeftijd is gevarieerd maar gemiddeld 50+ . Genre : SOULFUNKYJAZZ muziekcovers jaren '70 tm hedendaags. Doelstelling: optredens Repetitie : 1 x per 2wkn op vrijdagavond Plaats : Breda aanvang : 21.00 info: bennie

Benni de Lima

Toetsenist(e) gezocht :

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 286x bekeken

Hallo muzikanten, we zijn op zoek naar een Toetsenman/vrouw die bij ons wil aansluiten. ons bezetting nu bestaat uit ; gitarist , bassist , zanger en drummer de gemiddelde leeftijd is 50+ maar leeftijd maakt ons niet zoveel uit zolang je maar van classicrock hou. Genre : Arowclassicrock jaren '60/ '70 diverse covers die we doen van David Bowie , Joe Jackson, The Free , Golden earings, … meer »

Benni de Lima