Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianoles ruilen voor zangles?

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 99x bekeken

Pianoles ruilen voor zangles?Hi! Ik ben op zoek naar een pianoleraar of lerares die mij wil helpen mijn piano spel te verbeteren (is nu rudimentair) in ruil voor zangles van mijn kant. Ik ben zanglerares en wil graag beter piano spelen om mijn studenten beter te begeleiden. Bij voorkeur in de regio Breda en met professionele pianist(e).

Laura Greebe

Pop/rock coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Amateur pop/rock coverband Purple X Power is op zoek naar een gevorderde enthousiaste toetsenist om wekelijks mee te repeteren (ingerichte oefenruimte met digitale piano) en vanaf eind dit jaar periodiek mee op te gaan treden. De meest gebruikte klanken: (elektrische) piano, (Hammond) orgel en in mindere mate strijkers en synthesizer. De band bestaat ongeveer 3 jaar, heeft zo'n 10 keer opgetreden … meer »

Wilfred Wayop

Toetsenist 50+ Breda gezocht

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 177x bekeken

Band zoekt toetsenist, man/vrouw. Gitarist,bassist,drummer,zangeres zoeken aanvulling met toetsen. Vaardigheid is meegenomen maar het is hobby dus gezelligheid en passend in de bezetting is het belangrijkst. Repetitie om de week. Covers; Soul/funk/rock. b.v. Earth wind.&.Fire, Bowie,Tower off Power, Living Colour, Alice Merton.

Ron Koster

U2 tribute toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 293x bekeken

Iedereen weet dat er geen toetsenist zit in de officiele bezetting van U2. Als je echter luistert hebben bijna alle gave nummers van de afgelopen 15 tot 20 jaar toetsen op de voor of de achtergrond. De ene partij nog gaver dan de andere. Wij zoeken dus met spoed een toetsenist om ons U2 kwartet te volmaken .... WIE DURFT ? We repeteren in een zeer goed ingerichte eigen (plug&play) repetitieruimte … meer »

hans willem van kakerken

Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 319x bekeken

de band Zolid is op zoek naar een toetsenist( e) Leeftijd is gevarieerd maar gemiddeld 50+ . Genre : SOULFUNKYJAZZ muziekcovers jaren '70 tm hedendaags. Doelstelling: optredens Repetitie : 1 x per 2wkn op vrijdagavond Plaats : Breda aanvang : 21.00 info: bennie

Benni de Lima

Toetsenist(e) gezocht :

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 363x bekeken

Hallo muzikanten, we zijn op zoek naar een Toetsenman/vrouw die bij ons wil aansluiten. ons bezetting nu bestaat uit ; gitarist , bassist , zanger en drummer de gemiddelde leeftijd is 50+ maar leeftijd maakt ons niet zoveel uit zolang je maar van classicrock hou. Genre : Arowclassicrock jaren '60/ '70 diverse covers die we doen van David Bowie , Joe Jackson, The Free , Golden earings, … meer »

Benni de Lima