Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht voor funk-rock coverband!!!

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Wij, Marco (drum) en Raymond (bas), zijn bezig om een coverband te vormen in het funk-rock genre. Aandachtspunten: evenwichtige sets met afwisseling niveau: goede bevlogen energieke amateurs met ervaring en drive leeftijd: tussen de 25 en 55 jaar repeteren 1 x in de 14 dagen op een maandagavond oefenruimte in regio Tilburg, Breda, Eindhoven of Den Bosch samenstelling: zang (m/v of beiden), … meer »

Raymond

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Toetsenist(e) gezochtToetsenist(e) gezocht. Soul In One is opzoek naar een toetsenist(e) Soul In One is een gezellig divers muzikaal gezelschap uit Tilburg en omstreken met een al net zo divers tijdloos o.a. soulvol repertoire. Wij zijn opzoek naar een beginnende/gevorderde enthousiaste teamplayer op de toetsen. De repetities zijn op maandagavond van 19.30-22.30 in Tilburg, hierbij werken wij in een gemoedelijk, … meer »

Muzikantenbank user SIO TilburgSIO Tilburg

Springsteen Live in Dublin coverband in oprichting

Blazer, Overig en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Ervaren muzikanten gezocht die deze lang gekoesterde wens ook willen realiseren; een band die in eerste instantie alleen de songs die te vinden zijn op het album Live in dublin van Bruce Springsteen willen spelen. Kernwoorden, plezier, passie, enthousiasme en gezelligheid met een stel 'ouwe rotten'! Omgeving Brabant centraal is fijn maar niet noodzakelijk.

D'n Eric

Muzikanten gezocht voor internationaal project - symphonic/melodic metal

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 338x bekeken

Hoi! Ik ben een enorme fan van Nederlandse metal/rock bands (Delain, WT, The Gentle Storm, Epica, Vuur, MaYaN, ReVamp etc.), en ik zou graag willen een aantal leuke mensen te vinden om een internationaal symphonic/melodic metal band te starten. Ik speel basgitaar en een beetje akoestische gitaar, en zoek een vocalist, gitaarspeler, keyboardspeler en drummer. Ik ben geen Nederlander, maar ik denk … meer »

Bara

Toetsenist(e) gezocht.

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 527x bekeken

Toetsenist(e) gezocht.“Soul In One” zoekt een beginnende/gevorderde toetsenist(e) “Soul In One” is een gezellig divers muzikaal gezelschap uit Tilburg en omstreken met een al net zo divers tijdloos o.a. soulvol repertoire. Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, teamplayer op de toetsen. Onze repetities zijn op maandagavond van 19.30-22.30 in Tilburg, waar in een gemoedelijk, serieuze sfeer word gewerkt aan het … meer »

Muzikantenbank user SIO TilburgSIO Tilburg

Funkband in Midden-Brabant zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Voor een nieuw op te richten Funkband in Midden Brabant (Tilburg/Breda) zoeken wij ervaren muzikanten. Bezetting op dit moment: Zangeres, 2 Gitaristen, Drummer en Bassist in de leeftijdscategorie 40+. Wij zoeken een ervaren toetsenist. Verder zoeken wij een blazerssectie. Omgeving Breda / Den Bosch / Eindhoven. Alle leeftijden zijn welkom. Repetities elke 2 weken op woensdag in professionele … meer »

Bernie Willems

Coverband GROK zoekt ervaren toetsenist omgeving Tilburg

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 667x bekeken

Coverband GROK zoekt ervaren toetsenist omgeving TilburgCoverband GROK bestaat uit een drummer, een bassist, een gitarist/zanger, een toetsenist en twee zangeressen. De tophits van toen en nu komen in een razend tempo voorbij. Van Earth, Wind & Fire en Tavares tot Beyoncé en Bruno Mars. Disco, funk en soul is helemaal ons ding! Helaas vertrekt onze toetsenist en daarom zijn we op zoek naar een ervaren muzikant die: • Muziek uit de 70’s, 80’s, … meer »

Muzikantenbank user Jolanda Lanslots-KuijpersJolanda Lanslots-Kuijpers