Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Groovy Toetsenist gezocht regio Oisterwijk/Tilburg!!!!!

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 103x bekeken

groovy toetsenist gezocht Band ,met drummer,zangeres,(auditie voor 2de zangeres ) gitarist,bassist en blazerssectie(trompet/sax/trombone), in doorstart zoekt toetsenist in regio Tilburg Noord Brabant We zijn een groep ambitieuze en ervaren muzikanten die vanuit een gestopte band een nieuwe band aan het vormen is. Vanuit een professionele aanpak gaan we herkenbare covers spelen met een hoog groove … meer »

frank van sambeek

Groovy Toetsenist gezocht regio Oisterwijk/Tilburg!!!!!

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 236x bekeken

Groovy Toetsenist gezocht regio Oisterwijk/Tilburg!!!!!groovy toetsenist gezocht Band ,met drummer,zangeres,(auditie voor 2de zangeres 10 juli) gitarist,bassist en blazerssectie(trompet/sax/trombone), in doorstart zoekt toetsenist in regio Tilburg Noord Brabant We zijn een groep ambitieuze en ervaren muzikanten die vanuit een gestopte band een nieuwe band aan het vormen is. Vanuit een professionele aanpak gaan we herkenbare covers spelen met een hoog … meer »

frank van sambeek

Toetsenist met zangstem gezocht

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Ben jij die toetsenist ( leeftijd tussen de 18 en 24) die graag veel wil spelen in een energieke band met een professionele instelling. Je beheerst je instrument je kan live performen en zingen daarnaast weet je om te gaan met samples bezit je eigen apparatuur . Dan zoeken wij jou. Wij repeteren Waalwijk / Tilburg dus bij interesse mail je cv naar tim@******.nl

Muzikantenbank user Tim van BeijnenTim van Beijnen

Band met blazerssectie in doorstart zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 153x bekeken

We zijn een groep ambitieuze en ervaren muziekanten die vanuit een gestopte band een nieuwe band aan het vormen is. We willen herkenbare covers spelen met een hoog groove en swing gehalte. Een mix van oude en nieuwe nummers, denk hierbij bijvoorbeeld aan Bruno Mars, Earth Wind & Fire, Jamiroquai. We zijn nog volop in ontwikkeling, daarin heb jij als nieuw bandlid natuurlijk ook veel inbreng. We … meer »

Stado Bergervoet