Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Op te starten funk-rock coverband zoekt toetsenist!

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Op te starten coverband in het funk-rock genre is op zoek naar een toetsenist! Aandachtspunten: evenwichtige sets met afwisseling niveau: goede bevlogen energieke amateurs met ervaring en drive leeftijd: tussen de 25 en 55 jaar repeteren 1 x in de 14 dagen op een maandagavond oefenruimte in regio Tilburg, Breda of Eindhoven doel: op jaarbasis 8 tot 16 keer optreden De eerste nrs die we … meer »

Raymond

Toetsenist(e) gezocht.

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 131x bekeken

Toetsenist(e) gezocht! “Soul In One” zoekt een beginnende/gevorderde toetsenist(e) “Soul In One” is een gezellig divers muzikaal gezelschap uit Tilburg en omstreken met een al net zo divers tijdloos o.a. soulvol repertoire. Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, teamplayer op de toetsen. Onze repetities zijn op maandagavond van in Tilburg, waar in een gemoedelijk, serieuze sfeer word gewerkt … meer »

Muzikantenbank user SIO TilburgSIO Tilburg

Springsteen Live in Dublin coverband in oprichting

Blazer, Overig en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 259x bekeken

Ervaren muzikanten gezocht die deze lang gekoesterde wens ook willen realiseren; een band die in eerste instantie alleen de songs die te vinden zijn op het album Live in dublin van Bruce Springsteen willen spelen. Kernwoorden, plezier, passie, enthousiasme en gezelligheid met een stel 'ouwe rotten'! Omgeving Brabant centraal is fijn maar niet noodzakelijk.

D'n Eric