Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Nederland, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 137x bekeken

DRUMMER GEZOCHT 🥁: Wij zoeken een nieuwe drummer die bij ons wilt komen drummen en die het natuurlijk het podium op durft. Kan jij een beetje drummen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband op Instagram 🗣️ Mail naar: rssband.info@*****.com 📨 Wordt … meer »

Senne Flach

Animo opzet tribute band

Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 165x bekeken

Een kleine oproep aan alle mannen tussen de 18-25 jaar oud! Ik ben erg benieuwd of er mannen zijn die het net zo tof als ik, 19 jarige meid, vinden om naar One Direction te luisteren en hun muziek te coveren. Ik vraag me dan ook heel erg af of er mannen zijn die een tribute band van One Direction zouden willen opzetten. Komend van een meid die graag met veel projecten bezig is en geen genoeg kan … meer »

Mila

Bassist zoekt muzikanten en/of bands om mee te spelen

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 175x bekeken

Bassist zoekt muzikanten en/of bands om mee te spelenHey allemaal, Mijn naam is Alec, een 19-jarige bassist uit de omgeving van Harderwijk. Beïnvloedt door bands als Muse, The Warning, Angels and Airwaves, en Epica, ben ik op zoek naar gelijkgestemde muzikanten om samen mee te spelen, naast mijn persoonlijke projecten. Hoewel ik een voorliefde heb voor het grote arena-rock geluid van deze bands, sta ik open voor allerlei genres, van metal tot … meer »

Alec

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 313x bekeken

Hallo, wij zijn een band bestaande uit 3 jongens (drummer bassist en gitarist) wij spelen ongeveer 2 jaar met elkaar en hebben al een aantal optredens gehad. Het enige wat ontbreekt is een vaste zanger. Wij spelen voornamelijk funk/rock en zijn ook bezig onze eigen muziek te schrijven en willen in de toekomst onze eigen muziek uitbrengen. We beschikken over een eigen oefenruimte in Noordwijk waar wij … meer »

Jayden

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)

Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 400x bekeken

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)FSS is momenteel een 6 mans formatie uit Groningen en zoeken helaas wegens verhuizing van ons gitarist naar zwolle een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) (die maximaal 1 band erbij heeft) en missen naast ons tenor saxofoniste een trompettist(e) of alt saxofonist(e). Wij repeteren 2x in de maand in een eigen studio in Westerbroek en spelen nummers van o.a. Tower of Power, Amy Winehouse, Jaco Pastorius, … meer »

Muzikantenbank user DonnyDonny

Bandje omgeving Arnhem

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 221x bekeken

Hii, Ik ben Roos en ik woon in Arnhem. Ik speel elektrische gitaar en ben op zoek naar een mensen die met mij een bandje willen beginnen in deze omgeving. Het liefst zou ik alt/indie rock muziek spelen, maar ik sta ook open voor andere genres. Ik heb geen podium ervaring maar het lijkt me leuk om in een groepje met anderen muzikaal bezig te zijn. Ik ben zelf bijna 20 dus zou graag willen spelen met … meer »

Roos

Gitarist Zoekt Bandleden!

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 300x bekeken

Hee, Ik ben Fabian (16) en ik speel nu ongeveer 1,5 jaar gitaar. Ik ben er nu klaar voor om in een band te gaan spelen. De stijl van Queen vind ik het mooiste. Ook andere stijlen speel ik, denk dan bijvoorbeeld aan Guns N' Roses en ACDC. Lijkt je deze stijlen ook wat en ben jij een Drummer, Bassist, Vocalist of speel je een ander instrument? Stuur dan een mailtje naar: fabian.de.hartog@*****.com -Omgeving: … meer »

Fabian de Hartog

Gitarist zoekt muzikanten voor band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 298x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, Elian

Elian