Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

African Zanger zoekt Multcultural band

DJ zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 33x bekeken

Ik zoek een band die een African songs in Pop zingen zangeres zoekt. Ik kom oorspronklijk uit Ethiopia/Eritrea.ik ben al 30 jaar in Nedeeland gewonen.al meer dan 35 jaar ervaring en maak groeiende stappen in mijn zang.Tot nu toe ik heb 3 Album op de markt gebracht en heel veel liedjes op youtube geupload goed views verdient, Zangstijl maakt mij niet veel uit. Kan alleen geen hardrock en metal zingen. … meer »

Muzikantenbank user Gidewon BerakieGidewon Berakie

Gitarist 17

Gitarist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 45x bekeken

Hallo, Mijn naam is Bas ik ben 17 jaar en ik woon in omgeving Bergen op Zoom en ik speel nu al een tijdje gitaar. Ik speel met name dingen zoals Van Halen. Het liefst zou ik dit samen met mensen willen doen in dezelfde leeftijdscategorie als ik. Mocht je dit lezen en denken dit klinkt toppie zou ik dat graag willen horen. Mijn mail is: Bas.roedelof@*****.com

bas Roedelof

Gitarist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Hoi! Mijn naam is Martijn, ik ben 39 en woon in Tilburg. Normaal gitarist bij de band Violet, maar vanwege de Corona crisis hebben we die even in de koelkast gezet. Maar ik vind gitaar spelen te leuk dus zoek een zangeres om te begeleiden. De muziek die we gaan spelen kan heel breed zijn. Liefste pop/rock 70s 80s 90s of 00s. Maar als je leuke liedjes wilt zingen dan vind ik het al snel goed. Zangers … meer »

Muzikantenbank user Martijn BrouwerMartijn Brouwer

Synthesizer verzamelaar / producer / instrumenten modificeren

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 80x bekeken

Dag creatieve mensen, Laat ik beginnen met het vermelden van enige achtergrond informatie over mijzelf. Mijn naam is Marc 36 jaar oud en vanaf mijnen tienerjaren compleet gefascineerd door (vernieuwende) muziek. Dat uitte zich in een continue drang om nieuwe muziek te zoeken en bezoeken. Tevens ben ik ook al jaren muziek aan het maken in allerlei verschillende genres. Over de loop der jaren (lees … meer »

Creatieve knutselaar

Drummer gezocht in Den Haag en omstreken

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 79x bekeken

Beste drumm(st)ers, Wij zijn een band bestaande uit een bassist, gitarist en zangeres. Wij zijn redelijk gevorderde spelers opzoek naar een drummer die al even bezig is met het bespelen van zijn/haar instrument. Als band spelen we een mix van verschillende genres. Grotendeels word er pop muziek gespeeld maar er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar bv. rock of soul. Kortom alle ideeën zijn … meer »

Muzikantenbank user Marloes de JongMarloes de Jong

Zing jij en zoek je...

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Nu nog lock-down, maar daarna? Ben je van plan bijv. een nieuw huiskamerproject te beginnen en zoek je alvast een (project)gitarist om wat ideeën mee uit te werken, heb ik (64) wel oren naar dan. En wil je straks e.v. op flexibele tijden repeteren, wat mij betreft geen bezwaar, kan ook overdag. Regio Eindhoven +/- 45 min.

Alxndr

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 117x bekeken

Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een slag/sologitarist ( niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een zangeres, bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries… Ook besteden we aandacht aan het schrijven van eigen nummers Ambities van … meer »

Ramon Lamers

Backing vocalist m/v !

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 250x bekeken

Backing vocalist m/v !Onze band met ervaren muzikanten is op zoek naar een backing vocalist (e) die zich helemaal kan vinden in koor als lead partijen en zich thuis voelt in onze stijl. We spelen een gevarieerd repertoire (pop/rock) met uiteenlopende invloeden en repeteren wekelijks in onze eigen vaste ruimte. We komen uit de regio's noord/west- Brabant en zuid-Holland maar het staat je natuurlijk vrij om buiten deze omgeving … meer »

sander