Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 30x bekeken

Drummer zoekt bandHallo, ik ben Paul en woon in Amersfoort. Nu alweer een tijdje bandeloos en weer zin om met een stel gelijkgestemden lekker te spelen. Ik heb ruim (podium) ervaring. Stijl : Rockabilly/ 60st/ Swing Gespeeld bij The Losers, Get Rhythm, Rockadile, Reno Brothers allemaal te gek en nu dan al even zonder, tijd om te gaan spelen. Leeftijd vanaf 30 tot .... Doel, lekker spelen, evt eigen nummers schrijven, … meer »

Paul Dijker

Ritmesectie aangeboden

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 70x bekeken

Bas wij zijn een ritmesectie met ervaring ,en zijn nu op deze weg op zoek naar Muzikanten of een reeds bestaande band / project . Blues is wat wij doen en dit in all zijn voorkomende vormen bestaande nummers ? cover of zelfs geschreven? wij vinden het allemaal goed . Als het maar lekker loopt , ook graag met een eigen draai. zijn jullie dus op zoek of zijn er muzikanten op zoek om een project op … meer »

jepe

Organist / toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 61x bekeken

Rock and roll zoekt een organist / toetsenist Wij zijn een Rock & Roll cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist/lead zanger, ritmegitarist, bassist, drummer Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, The Maskers, Eddie Cochran, Eric Clapton, The Drifters, Elvis, Cliff Richard, Richi Valens, Del … meer »

Peter van Heijningen

Drummer aangeboden

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 62x bekeken

drummer 55 + op zoek. Ik zal me graag weer aan willen sluiten bij een Band/ Muzikanten om de Blues te spelen . en als het kan niet alleen voor de oefenruimte. van zz top, bonamassa, williamson, p. Green, ford, cuby, morrison maar ook samantha fish, larkin poe , marcus king , gary clark jr, larry carlton of in de stijl van joanna connor band zal ik wel leuk vinden maar leer uiteraard graag erbij ... … meer »

jopet

Talentvolle mannelijke gitarist gezocht die bij voorkeur ook kan zingen (Leeftijdscategorie 25-35)

Zanger / Zangeres zoekt band in Almere (Flevoland) | 78x bekeken

Beste mensen, Ik ben op zoek naar een mannelijke talentvolle gitarist (leeftijd tussen 25-35) die bij voorkeur ook goed kan zingen. Ik zou graag klein willen beginnen en samen een eigen YouTube kanaal willen starten om zo covers te maken. Ik geef mijn Instagram zodat je een beeld van mij kunt krijgen en dat is; lindsayalyss. Je kunt mij een DM sturen als je geïnteresseerd bent of vragen hebt etc … meer »

Muzikantenbank user LindsayLindsay

Percussionist/ klein slagwerk gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 76x bekeken

Gezocht enthousiaste, Cajon/ slagwerk speler die voor zijn rekening kan nemen voor een (semi) akoestische band. We repeteren 1x per 2 weken op maandagavond Het repertoire bestaat uit covers van Engels/ Amerikaanse artiesten waarbij de teksten aangepast zijn in de Groninger taal. Een mix van pop/country en tex-mex. De liedjes gaan over het leven met al zijn voor en tegenspoed wat voor emotie kan zorgen.

Peter

Band oprichten/ bestaande band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 105x bekeken

Hallo, mijn naam is Lillith, ik ben 19 jaar. En wil een band oprichten. Ik ben een Zangeres en ben opzoek naar muzikanten die met mij een band willen vormen(Gitarist, Bassist,Drummer en ook persoon die bij voorkuur bekend is met dupstep). Een orginele muziek(zelf gemaakte liedjes) maken dat pop-punk en dupstep is, als je wil kunnen we samen ook Lyrics schrijfen het hoeft niet. Als het je leuk lijkt … meer »

Lillith