Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitaarles aangeboden - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitaarles in Den Haag / Guitar lessons The Hague / Clases de Guitarra La Haya

Gitaarles aangeboden in Den Haag (Zuid-Holland) | 15x bekeken

Gitaarles in het centrum van Den Haag, voor beginners en gevorderden, kinderen en volwassenen. Ik ben Lazaro Tejedor, afgestudeerd aan het Amsterdams Conservatorium. Ik geef op de praktijk gerichte gitaarles in Spaanse- en Akoestische gitaar. Voor beginners geef ik ook les in elektrisch gitaar. Met het gitaar lesgeven aan kinderen en volwassenen heb ik veel ervaring. Al vele jaren geef ik gitaarles in de stijlen Flamenco, Pop, Fingerpicking, Rock, Blues, Singer-songwriting en Klassiek.

Lázaro Tejedor

Gezocht: Muziek leraar Gitaar

Gitaarles aangeboden in Hilversum (Noord-Holland) | 130x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. Het is dus tijd om deel te nemen aan ons team om privélessen te geven in jouw regio. Meld je rechtstreeks aan op onze site om je lessen te publiceren en gecontacteerd te kunnen worden door leerlingen bij jou in de buurt. Begin vandaag nog met muziekles geven via Apprentus! https://www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muzikantenbankeu

Apprentus

Ik geef lessen in Bas, Gitaar en Piano bij mij thuis dichtbij Tilburg Centrum

Gitaarles aangeboden in Tilburg (Noord-Brabant) | 177x bekeken

In mijn lessen werken wij aan een song naar je keuze met tabulatuur playalong. Ik kijk naar je techniek en geef je tips met aan de handen om die te verbeteren. Ik leer jouw ook een methode met die jij kunt improviseren een eartraining. Bij interesse help ik jouw om en audio programma (DAW) op te zetten en ik adviseer jij wat je nodig hebt om zelf thuis muziek opneemt/schrijft. Die les zoal plaats vinden in mijn thuis studio in Tilburg centrum maar ik kom ook naar jouw thuis zeker als het om piano spelen gaat. Dan neem ik mijn digital piano naar je toe.

Patrick Tilburg

Gitaarles voor beginners en gevorderden - Breda

Gitaarles aangeboden in Breda (Noord-Brabant) | 466x bekeken

Mijn naam is Martin Pennings. GuitarJockey is mijn lespraktijk. In mijn lessen leer je diverse stijlen spelen: rock, pop, funk, blues, jazz en gypsy-jazz. Ook voor klassiek gitaar kun je bij mij terecht. Zelf studeerde ik lichte muziek gitaar aan het conservatorium in Rotterdam en Maastricht. Daarna studeerde ik af als leraar geschiedenis en heb ik een opleiding personal coaching gevolgd. Ik heb in veel verschillende bandjes gespeeld en heb vaak op het podium gestaan bij diverse jamsessies. Gitaarspelen was, is en zal altijd mijn passie blijven! De lessen zijn voor iedereen tussen 12 en 120 jaar. Voor (absolute) beginners, gevorderden, en iedereen die daar tussenin zit. De lessen worden gegeven in Breda, vlak bij het centraal station aan de Terheijdenseweg. Kom gerust een gratis en vrijblijvende proefles volgen om te kijken of ik voor jou de juiste docent ben!

Martin Pennings