Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitaarles aangeboden - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: Muziek leraar Gitaar

Gitaarles aangeboden in Hilversum (Noord-Holland) | 77x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. Het is dus tijd om deel te nemen aan ons team om privélessen te geven in jouw regio. Meld je rechtstreeks aan op onze site om je lessen te publiceren en gecontacteerd te kunnen worden door leerlingen bij jou in de buurt. Begin vandaag nog met muziekles geven via Apprentus! https://www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muzikantenbankeu

Apprentus

Ik geef lessen in Bas, Gitaar en Piano bij mij thuis dichtbij Tilburg Centrum

Gitaarles aangeboden in Tilburg (Noord-Brabant) | 122x bekeken

In mijn lessen werken wij aan een song naar je keuze met tabulatuur playalong. Ik kijk naar je techniek en geef je tips met aan de handen om die te verbeteren. Ik leer jouw ook een methode met die jij kunt improviseren een eartraining. Bij interesse help ik jouw om en audio programma (DAW) op te zetten en ik adviseer jij wat je nodig hebt om zelf thuis muziek opneemt/schrijft. Die les zoal plaats vinden in mijn thuis studio in Tilburg centrum maar ik kom ook naar jouw thuis zeker als het om piano spelen gaat. Dan neem ik mijn digital piano naar je toe.

Patrick Tilburg

Gitaarles voor beginners en gevorderden - Breda

Gitaarles aangeboden in Breda (Noord-Brabant) | 399x bekeken

Mijn naam is Martin Pennings. GuitarJockey is mijn lespraktijk. In mijn lessen leer je diverse stijlen spelen: rock, pop, funk, blues, jazz en gypsy-jazz. Ook voor klassiek gitaar kun je bij mij terecht. Zelf studeerde ik lichte muziek gitaar aan het conservatorium in Rotterdam en Maastricht. Daarna studeerde ik af als leraar geschiedenis en heb ik een opleiding personal coaching gevolgd. Ik heb in veel verschillende bandjes gespeeld en heb vaak op het podium gestaan bij diverse jamsessies. Gitaarspelen was, is en zal altijd mijn passie blijven! De lessen zijn voor iedereen tussen 12 en 120 jaar. Voor (absolute) beginners, gevorderden, en iedereen die daar tussenin zit. De lessen worden gegeven in Breda, vlak bij het centraal station aan de Terheijdenseweg. Kom gerust een gratis en vrijblijvende proefles volgen om te kijken of ik voor jou de juiste docent ben!

Martin Pennings

Gitaarleraar

Gitaarles aangeboden in Roermond (Limburg) | 293x bekeken

Ik ben inmiddels 65 jaar en heb 14 jaar gitaarlessen gegeven. Zowel slaggitaar als fingerpicking. Bij voldoende belangstelling overweeg ik om toch de draad weer eens op te gaan nemen. Ik speel zelf ca. 50 jaar gitaar. Heb een klassieke opleiding gehad. Heb in een band gezeten en een zangduo gehad. Vanwege ernstige rugklachten ben ik met veel activiteiten moeten stoppen.

Niek Sieben