Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal band gezocht rondom LWD

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 268x bekeken

Metal band gezocht rondom LWDHey, Ik ben Kars, ik ben 17 en speel al een tijdje gitaar. Ik heb eerder met mensen wat geprobeerd te vormen (qua bandjes) alleen het werd allemaal niks, ik ben enorm geïnteresseerd in Linkin Park en Pantera (natuurlijk ook veel meer bands) maar die voornamelijk. Ik ben wel gewaagd om mn muziek smaak meer uit te breiden, maar het liefst wel gewoon bij metal subgenres dan behouden Ik zit niet vaak … meer »

kars

Gitarist Gezocht

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 318x bekeken

Gitarist GezochtGITARIST GEZOCHT🎸: Wij zoeken een 2de gitarist die bij ons wilt komen spelen en die het natuurlijk het podium op durft. Kan jij een beetje spelen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband 🗣️ Bell/app naar: +31 6 26032769 📞 Mail naar: rssband.info@*****.com … meer »

Senne Flach

Muzikanten gezocht 16-21 jr

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 538x bekeken

Voor jonge mensen van 16-21 jaar Afgelopen twee jaar had ik een leuke band, maar helaas zijn alle andere leden gestopt. Zelf ben ik zangeres (17 jr). Band repetitie kan een keer per week 60 minuten voor €45 per maand bij art in music in hartje Utrecht. Naast de repetities om lijkt het me ook gezellig om bijv thuis te repeteren

Flora van Meeteren