Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren slaggitarist/zanger wil in een band spelen.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 48x bekeken

Ben ervaren slaggitarist/zanger, jong 60+ en woon in Maarssen (qua autoreistijd gunstig, midden in Nederland). Ik wil graag ervaren amateurs (geen beginners) ontmoeten om een band te vormen. In eerste instantie denk ik dan aan een drummer en een bassist. Later eventueel een toetsenist en/of een sologitarist erbij. En het zou mooi zijn als iedereen kan (mee)zingen. Een andere mogelijkheid is dat ik … meer »

Rob

Blues gitarist / zanger gezocht

Gitarist gezocht in Veendam (Groningen) | 125x bekeken

Opstartende bluesband met zeer ervaren muzikanten zoeken gitarist , die bij voorkeur ook wat nummers kan zingen. Bestaan momenteel uit drummer , gitarist zanger en bassist. We hebben al heel wat nummers op ons lijstje staan. We Repeteren In Sappemeer en het zou wel prettig zijn als je ook een beetje in de buurt woont. Bij vragen kun je me ook bellen 0641240588 of mailen j.f.duzink@****.nl

Muzikantenbank user Johan DuzinkJohan Duzink

Muzikanten gezocht voor blackmetal band (magaroth)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 87x bekeken

Hoi ik ben Sam, Ik kom uit Honselersdijk en ik ben 16 jaar en ik speel 2 jaar gitaar en ik kan de vocals. Ik zoek mede Muzikanten uit het Westland/Den Haag om een bandje mee te beginnen. Ik heb al een demo opgenomen. mijn inspiratie zijn bands zoals: Mayhem, Burzum, Darkthrone, Behemoth en gorgoroth. Ben je geintereseerd stuur me dan een email of een dm op insta. Email: @samballie2013@*****.com Insta: … meer »

sam

Nieuwe band met oudjes en nieuwe nummers

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 133x bekeken

Nieuwe band met oudjes en nieuwe nummersIk, 55, zou graag in contact komen met vijftigers die een tweede jeugd willen beginnen wat betreft het vormen van een nederlandstalige beat band. Ik heb zelf tig teksten thuis liggen die het verdienen om de spotlights te zien. Samen met jullie zou ik één keer in de week bij elkaar willen komen om nummers uit te werken en ons, jezelf nog een kans te geven. Graag muzikanten met ervaring.

Gerard Willems

Bandje gezocht

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 137x bekeken

Gezellig in goede sfeer muziek maken staat bij mij voorop. Wat ik wel zou willen spelen is BV Harem Scarem. Muziekstijl wat ik wel leuk vind is Revolution saints, The dead dasies, Henrik Freischlader crosstown, europe, MR big zoiets. Bij deze een drummer, bassist en zanger/zangeres gezocht die dit ook leuk vindt. GR, Marcel.

Marcel

Online lesgeven! De ideale oplossing!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 85x bekeken

Hallo muzikanten! Lesgeven is een goede manier om wat extra inkomen te genereren. Apprentus kan je daarbij helpen! Maak een leraren profiel aan, maak een les aan en we zorgen dat hij gepromoot wordt bij onze leerlingen! Het gebruik van Apprentus is vollegig gratis voor leraren! Twijfel dus niet langer en ga naar www.apprentus.nl en maak snel en eenvoudig een profiel aan! Website: www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muziekantenbank

Apprentus