Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverbandformatie zoekt met spoed ervaren Gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Deze coverbandformatie is met spoed op zoek naar een ervaren gitarist met enige podiumervaring in Breda of omgeving. Kun je ook nog wat backing-vocals doen, dan is dat meegenomen. Onze huidige bezetting is nu: bassist, toetsenist en drummer. We zijn dus ook op zoek naar een geschikte zanger of zangeres. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock vanaf jaren 80 tot nu, met invloeden, zoals New Wave, funk, … meer »

Bert Mommers

DurV!! Zoekt Gitarist en Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 95x bekeken

DurV! Is een nieuwe in oprichting Nederpop band. Zowel Nederlands als Engelstalig!! Bestaat nu uit een ZANGERES, BASSIST en DRUMMER. We missen dus een allround Gitarist en een Allround Toetsenist Hou je van Nederpop zoals Bløf, Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Toontje Lager, Het Goede Doel maar ook Lois Lane, Kensington, Van Velsen, Waylon, Douwe Bob, Danny Vera etc, etc Laat van je horen … meer »

Muzikantenbank user Freek ColletFreek Collet

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 83x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten

Choro chorinho

Gitarist, Overig en Percussionist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 59x bekeken

Ik ben klarinetist en gek op choro muziek. Ik zou dan ook graag een ensemble willen starten om deze muziek uit te voeren. Ik ben dus zoekende naar gitaristen/cavaquinhospeler/pandeiro/ en andere geïnteresseerden in deze muziekstijl. Mocht je geïntereseerd zijn mail dan naar: n.penners@****************.nl of app naar 0652462248

Nico Penners

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 112x bekeken

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische bandGITARIST/ZANGER gezocht voor semi-akoestische band. We zoeken een ervaren muzikant, die zowel solo- als slag (op akoestische) gitaar speelt en zowel lead- als backingvocals kan zingen. We spelen 'Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers van bijvoorbeeld Van Morrisson, CCR, Linda Ronstadt, Sam Cooke etc. Meer info op de website: www.tiez-music.nl Repeteren in … meer »

Marian

Band in Groningen zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 127x bekeken

Beste toekomstige gitarist, Ben jij behendig op alle 6 snaren? Kan jij geen genoeg krijgen van optreden? Wil jij een band die zich niet vastklampt aan één specifiek genre, maar open staat voor verschillende stijlen, en daarnaast ook nog eens niet vies is van een paar biertjes? Wij bestaan tot nu toe uit een zangeres, drummer, en bassist, en we zijn nog op zoek naar een gitarist die graag nummers … meer »

Muzikantenbank user Cath HarryvanCath Harryvan

Sologitarist of toetsenist gezocht voor pop-rock band

Gitarist en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 132x bekeken

We zijn een beginnend maar enthousiast bandje van al wat ervarener muzikanten (zanger, slaggitarist, bassist en drummer) en nog op zoek naar een sologitarist en/of veelzijdig toetsenist voor de muzikale inkleuring. We oefenen in Heerlen op de donderdagavond. Plezier in het samen muziek maken en samen beter worden staat voorop. We streven naar af en toe een optreden voor de kick maar voorlopig heeft … meer »

Andre