Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren solo/slaggitarist zoekt goede band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 129x bekeken

Ervaren solo/slaggitarist zoekt goede bandErvaren solo-slaggitarist met bijzang wil weer graag serieus en professioneel repeteren met een goede en sympathieke band of goede muzikanten om snel weer op het podium te kunnen staan. Voorkeur voor stevig werk dus geen beginners. Op redelijke afstand van Den Bosch of eventueel buiten Noord-Brabant. Ook eventueel eigen repetiteruimte en alle nodige bandapparatuur aanwezig. Wie laat van zich horen?

Ray Hermes

Gitarist voor bluesrockband gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 213x bekeken

BLUEZ BABYS Band is een bluesrock band met ervaren muzikanten. Wij (zanger/gitarist, bassist en drummer) zijn op zoek naar een ervaren gitarist (slag/solo). Zie onze playlist op onze site. Eigen inbreng daarbij is uiteraard welkom. Met de huidige bezetting zijn wij 10 maanden bezig en hebben nu 25 nummers op de playlist staan. Wij oefenen gemiddeld 1x per week in een prima eigen oefenruimte in … meer »

Muzikantenbank user Bluez BabysBluez Babys

Band zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Wij zijn een coverband bestaande uit zanger, drummer, bassist, gitarist en toetsenist en zoeken nog 1 gitarist. Kan gaan om solo en of slag. Als je kunt zingen (koortjes, 2e stem) is dat een pre. Wij zijn een eigenzinnig clubje met eigenzinnige veelal onbekende covers. We oefenen een keer per week en variëren in leeftijd van eind veertig tot 70. We komen uit de regio Herpen, Ravestein, Reek en … meer »

Jan

Gezocht zanger-gitarist of gitarist zanger

Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 207x bekeken

Mama's Mojo coverband zoekt een zanger gitarist of een gitarist zanger. Band bestaat uit ervaren muzikanten (leeftijd 35 tot 57) met een uitgebreide setlist, vanaf jaren 70 tot nu. We proberen daarbij het standaard werk te vermijden en een balans te vinden tussen wat aanslaat en wat we zelf lekker vinden om te spelen. Uiteraard heeft ieder bandlid daarbij zijn of haar inbreng. Band bestaat nu uit … meer »

Rob

Progressieve band zoekt gitarist - Amsterdam

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 158x bekeken

Progressieve band zoekt gitarist - AmsterdamWe zijn Inner Scenes, een alternatieve band die progressieve muziek maakt. Voornamelijk eigen werk maar er komt ook wel eens een cover langs. Stijlen waar we inspiratie uit putten zijn rock, reggae en andere alternatieve artiesten en stijlen. Je kan veel info over ons vinden op onderstaande website. Als je gitaar speelt - of desnoods heel iets anders - en je denkt dat je er goed bij past hoor ik graag … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp

Gitarist gezocht voor sludge/ doom/ stoner/ post metal band

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Wij, bassist en drummer, zoeken een gitarist die samen met ons een nieuwe band wil oprichten. Leeftijd boeit niet maar wij zijn veertigers. Het liefst knetterharde sludge/ doom (als Amenra, Primitive Man, Body Void, Bongripper) maar we zijn ook niet vies van stoner (Kyuss, Monolord, Clutch etc) en postmetal/ postrock (Neurosis, Sumac, Russian Circles, Mono etc) We beschikken over een eigen oefenruimte … meer »

Nico Beemster

Solo Gitarist met bezieling gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 309x bekeken

Hey Hallo, Wij zijn Hoax. Een band met ervaren muzikanten: Zangeres, drummer, bassist, gitarist, toetsenist . Wij zijn ook op zoek naar een gemotiveerde solo-gitarist. We werken hard aan ons repertoire (van ACDC, U2 , Beth Hart, Toto, Van Halen, Bon Jovi , Simple Minds, Miley Cyrus, tot Queen en Shaka Khan en repeteren iedere maandagavond rond 19.30uur in Eindhoven. Onze smaak en stijl is muziek … meer »

Anja van Dinteren

Muzikanten

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 207x bekeken

Gezocht muziekanten 50+ voor het starten van een bandje 70, 80 en 90 jaar, eigen repetitie ruimte compleet met versterkers en drumstel en mogelijkheid om opnames te maken. Boxtel, Oss, Tiel, Culemborg, Gorinchem en Tilburg. Doel om leuk muziek te maken en ca. 10 / 12 per jaar te spelen in kroegen, feesten en festivals.

Muzikantenbank user Pieter StrootmanPieter Strootman