Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Anime band belgië (ost's, openings en endings spelen)

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 56x bekeken

Hey, I'm posting this because i want to see if there are any people interested in this idea. I really like some openings of anime and I thought that it would be even cooler if we'd practise as a band and play the songs together, we could do this in a studio if somebody has the tools or we could play live. I personally play the guitar and I don't really have much experience but playing anime songs would … meer »

Muzikantenbank user Lucio RCLucio RC

DriftWood zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 90x bekeken

Wij van DriftWood zijn op zoek naar een nieuwe creatieve gitarist. Onze vorige gitarist is er helaas mee gestopt omdat hij zich meer bezig wil gaan houden met andere projecten. We zijn nu ongeveer een jaartje bezig en spelen eigen werk, beetje alternief, beetje rock, beetje 90s rock, iets in die richting in ieder geval. :) Onze bezetting is momenteel Zangeres/gitariste, bassist en drummer, leeftijd … meer »

Pieter Lenting

Coverbandje gezocht

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 94x bekeken

Coverbandje gezocht! Als eenzame gitarist (26) ben ik op zoek naar een leuk groepje mensen om samen muziek te maken en te chillen in omgeving Utrecht. Vooral niet te serieus, geen directe interesse om eigen muziek te schrijven of zoveel mogelijk optredens na te streven. Maar wel heel veel zin om samen te spelen! Ik heb eerder in verschillende bandjes gespeeld, akoestisch en elektrisch.

Koen

Tribute band Joy Division

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 78x bekeken

Tribute band Joy DivisionBassist zoekt muzikanten / zanger om samen een JOY DIVISION - tribute band op te starten. Bedoeling is niet zozeer een al té exacte kopie of een al té melancholische versie van het origineel te brengen. Ik dacht eerder aan de opzwepende ritmes en de rauwe live-energie zoals vereeuwigd op ‘STILL‘ , of verfilmd in ‘CONTROL’ van Anton Corbijn. Voorbeeldjes van een mogelijk concept (met … meer »

gino goole

No One Knows zoekt één of twee gitarist(en)!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 120x bekeken

No One Knows zoekt één of twee gitarist(en)!Wegens het stoppen van onze beide gitaristen, zijn wij dringend op zoek naar minimaal één gitarist. No One Knows is een leuke, enthousiaste pop-rock coverband op de Veluwe met hele uiteenlopende muziek. Van Niall Horan tot Muse en van Doe Maar tot Ghost, onze setlist is verrassend en divers. Het is dus belangrijk dat je breed onderlegd bent en het leuk vindt om verschillende stijlen te spelen. Weten … meer »

Muzikantenbank user Nathalie van ManenNathalie van Manen

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 117x bekeken

Wij zijn op zoek naar een gitarist(e) die de slagpartij voor zijn rekening wil nemen. We spelen muziek van onder andere The Ventures, The Shadows, The Jumping Jewels, The spotnicks en vele anderen Wij repeteren op de Maandagavond in Veendam. Ben jij de missende muzikant die onze band wil komen versterken reageer dan nu.

Peter

Gitarist zoekt mede gitarist in Utrecht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 121x bekeken

Beste mede gitaristen, ik zoek jou om mee samen te spelen, omdat ik alleen spelen vaak minder leuk vind en ik graag mijn spel wil bevorderen. Het liefst speel ik daarom met iemand die verder is dan ik, want ik hoop mijn niveau te kunnen opkrikken aan dat van jou. Mijn niveau zit ergens tussen dat van een beginner en midden speler in. Mijn grootste kracht is dat ik meestal in staat ben om geduldig … meer »

Egemen