Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slaggitarist zoekt coverband

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Hoi! ik ben een vrouwelijke gitarist ( bijna 19 jaar oud) en ik ben opzoek naar een coverband. Ik speel al 10 jaar gitaar en heb wekelijks muziekles en het lijkt me nu wel leuk om alles wat ik geleerd heb toe te passen in de praktijk! Ik speel voornamelijk akoestische gitaar, maar ben ook beginnend bassist. Ik speel vooral covers van bands zoals Queen, Eagles, Beatles etc. Maar ook countrymuziek vind … meer »

Carlijn van der Heijden

Ik zoek een bandje/ mensen om een bandje mee op te richten

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 278x bekeken

Ik speel al meer dan 10 jaar gitaar en zou graag in een bandje willen spelen en of een bandje willen oprichten. ik ben 17 jaar oud en zou graag met leeftijdsgenoten muziek willen maken in de buurt van Amersfoort. Ik ben niet heel kieskeurig als het om muzieksoort gaat, ik hou van oude pop/ rock, indie rock en jazz kan er bij mij af en toe ook in. Als je geïnteresseerd bent om een bandje met … meer »

Nino Martin

Gitarist zoekt mensen om mee te jammen.

Gitarist zoekt band in Deventer (Overijssel) | 190x bekeken

Hallo! Ik ben een gitarist wonend in Bergentheim, Overijssel. Ik ben achttien jaar en speel zo'n vijf jaar de gitaar. Bands als Foo Fighters, Muse en Periphery vind ik super vet! Daarnaast zijn artiesten als B.B. King, Christone 'Kingfish' Ingram en SRV enorme motiverende factors om door te blijven spelen. Ik zoek dus mensen om mee te jammen. Het liefst leeftijdsgenoten, voornamelijk blues & … meer »

Michiel Alberts

Gitarist zoekt rock/metal bandje

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 189x bekeken

Hey! Ik ben Roman, 18 jaar en speel inmiddels 5-6 jaar gitaar. Mijn passie ligt in de rock en metal genres. Ik heb echter een jaar ervaring met het spelen in een bluesbandje. Ik ben op zoek naar een bandje in Groningen of zuid-Friesland! Laat vooral van je horen! m.v.g. Roman!

Roman

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 309x bekeken

Gitarist zoekt bandHallo, ik ben Jordan Faber, 18 jaar, en ik ben op zoek naar een band. Ik speel al 5 jaar gitaar en ik ben vooral beïnvloed door metalbands zoals Mastodon en Gojira, maar ook speel ik graag muziek zoals post-punk of alternative rock. Covers of eigen werk vind ik beide goed. Dus als het je leuk lijkt om samen muziek te maken of een band te vormen, laat het dan vooral weten! E-mail: jordanggf@****.nl

Jordan Faber

Gitarist zoekt band Limburg, roermond

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 269x bekeken

Ik ben mitch, ik ben 16 en speel gitaar en ben best breed in genres(blues,rock,jazz enz..) en ik zoek een band, ik zou het liefst in een blues band spelen maar andere genres sta ik zeker voor open, alleen metal en hard rock is niet voor mij weg gelegd. Ben jij op zoek naar een gedreven gitarist die ook snel veel kan leren, neem dan contact met me op

Mitch verkoelen

Jammen op de gitaar :D

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 274x bekeken

Jammen op de gitaar :DHey, Lijkt me erg leuk om met een klein groepje af en toe muziek te maken. Ik speel akoestische gitaar. Om een idee te krijgen van wat voor soort muziek ik speel heb ik hier een voorbeeld lijstje, - daughters van John Mayer - blackbird van the Beatles - bloom van the Paper kites - alles van Jack Johnson Laat het weten als je dit leuk vindt! Groetjes, Floris (19)

Muzikantenbank user FlorisFloris

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 329x bekeken

Hallo , Ik ben een 13 jarige gitarist en zoek een band met leeftijdsgenoten. De stijlen die ik speel zijn vrij divers. Ik heb al wat bandervaring. Het liefst speel ik 70's, 80's , 90's muziek. Bijv. Guns 'n Roses, Metallica,Red Hot Chili Peppers, Radiohead. Eventueel kan ik ook redelijk keys of bas spelen als het nodig is. Ik woon in omgeving Utrecht. Mocht je een gitarist zoeken laat het mij dan … meer »

Tygo van Amstel