Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gospelband zoekt enthousiaste leden!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 167x bekeken

Zoek je een nieuwe uitdaging? Heb je passie voor Gospel en zoek je een gospelband om te joinen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met name zanger(es), drummer, gitarist. Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband (leeftijden tussen 18 en 28) uit Den Haag. Onze muziek varieert van neo soul, jazz, black gospel, Nederpop, rap tot zelfs African gospel. We spelen op bruiloften, festivals, … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG

Slag gistarist zoekt een band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 137x bekeken

Slag gistarist zoekt een bandHallo Ik ben Jesse, 25 uit Nieuwegein Ik speel al een vrij lange tijd gitaar en wil graag weer in een band spelen. Ook ben ik zelf al bezig met het bedenken en schrijven van riffs en nummers die ik ten gehoor wil brengen aan mensen en aan andere muzikanten. Wat ik dus zoek is een band die een gitarist nodig heeft of mede muzikanten die samen met mij muziek willen maken. Ik speel voornamelijk rock/metal … meer »

Muzikantenbank user jesse hooijmansjesse hooijmans

Muzikant gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 226x bekeken

Op zoek naar iemand om muzikaal duo mee te vormen (two man band) Ik speel piano en gitaar (en een paar andere instrumenten), en zing. De bedoeling is vooral om eigen muziek te maken, met instrumenten en zang. We creëren alles samen. Stijl: heel uiteenlopend, zolang we maar dingen maken die echt goed klinken, goed in mekaar zitten en catchy zijn. Dat kan eventueel met bv. simpele gitaarakkoorden, … meer »

Axl

Atmosferische black metal band zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 192x bekeken

Hey! Wij zijn een gitarist en bassist die opzoek zijn naar wat muzikanten die het tof lijken om een atmosferisch black metal bandje te beginnen in de omgeving van Hengelo/Enschede. We zoeken nog een vocalist, drummer en lead gitarist. Bands zoals Cult Of Fire, Can Bardd, Batushka, Drudkh, Mgla, Death Karma en Aethernaeum zijn een aantal voorbeelden qua richting wat we vet vinden. Het lijkt ons tof … meer »

Memoria

Country-pop singer-songwriter zoekt veelzijdige gitarist (Amsterdam Centrum)

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 234x bekeken

Country-pop singer-songwriter zoekt veelzijdige gitarist (Amsterdam Centrum)Hoi, Mijn naam is Sylvia Aimee (23 jaar oud) en ik ben singer-songwriter. Het genre waarin ik schrijf bevindt zich ergens tussen pop en country. Ik heb net een EP uitgebracht ('Superhero') die meer klinkt als pop met hier en daar een banjo en mandoline (de moderne Nashville sound), maar ik merk dat ik op dit moment meer traditionele country aan het schrijven ben voor het volgende project. Ik … meer »

Muzikantenbank user Sylvia AimeeSylvia Aimee

White Metal Band (christian Metal)

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 141x bekeken

Beste Mede Mzuikanten. Ik zou graag een white Metal Band op zetten. Als de zelfde stijl als HB Me zelf even voorstellen: Ik ben Jeffrey 25 jaar oud en mijn hobby's zijn gamen en muziek maken. Ik zelf speel al 10 jaar basgitaar en heb ook met verschilende bandjes mee gelopen, en heb podium ervaring. Ik zoek: Drummer 2 Gitaristen Toetsen Lijkt het jou wat? Dan hoor ik graag van je.

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Gezocht! Zangeres/Solo-Gitarist/Toetsenist. Mag natuurlijk gecombineerd!

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 233x bekeken

Hey allemaal! Wij zijn een zanger/gitarist, bassist en drummer (allen tussen de 20-30) die op zoek zijn naar toffe uitbereiding voor onze band! Op de muziek is niet echt een genre te plakken maar een richtlijn is 'Damian Rice' meets 'John Mayer' achtig. Voornamelijk zijn we op zoek naar een solo-gitarist(e) die een beetje meer spice in de eigen nummers kan brengen met wat funky en bluesy solos. Ook … meer »

Cas