Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Klezmer Wereldmuziekband

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 431x bekeken

Klezmer WereldmuziekbandDe Streetband is vanuit het initiatief van gevorderde muzikanten van de Karin Sax school ontstaan. We zijn hiermee van start gegaan in juni 2019. Toen was het een saxofoon ensemble. Daarna ontstond de behoefte, mede vanuit de muzikanten om met andere instrumenten samen te spelen. Vanaf september 2020 hebben we een nieuwe start gemaakt en zijn we een Streetband. We gaan ook van start met een nieuw repertoire … meer »

Muzikantenbank user Karin SapKarin Sap

Streetband

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 242x bekeken

StreetbandDe Wormer Streetband is vanuit het initiatief van leerlingen van de Karin Sax school ontstaan. We zijn hiermee van start gegaan in juni 2019. Toen was het een saxofoon ensemble. Daarna ontstond de behoefte, mede vanuit de leeringen, om met andere instrumenten samen te spelen. Vanaf september 2020 gaan we een nieuwe start maken en zijn we een Streetband. We gaan ook van start met een nieuw repertoire … meer »

Muzikantenbank user Karin SapKarin Sap

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Strijker, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in West-Vlaanderen (België) | 333x bekeken

Deel je passie met de gemotiveerde studenten van Apprentus. Geef les in de instrumenten die jij beheerst en geef anderen het plezier dat jij beleeft iedere keer dat je speelt! Bij Apprentus ben je vrij je eigen tijden en tarieven te bepalen en maak je gebruik van onze service zonder dat het jou ook maar iets kost! Geef les en genereer een uitstekende bijverdienste! https://www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muzikantenbankeu

Apprentus