Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en/of violist voor gipsy, swing en jazz

Gitarist en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 113x bekeken

Ik ben op zoek naar een violist en/of gitarist voor het spelen van gipsy, swing en jazz. Gitarist voor slag en bassist reeds aanwezig, op zoek naar solist dus die het ook fijn vindt om lekker te improviseren. Het gaat om nieuw trio / kwartet van serieuze amateurs (45++). We zullen repeteren in regio Amsterdam - Aalsmeer - Amstelveen - Uithoorn.

Jeroen Heijne

Muzikanten voor video project

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 230x bekeken

Muzikanten voor video projectIk zoek op zeer korte termijn muzikanten voor de muziek bij 2 videoprojecten. Voor een retro-futuristisch UFO-filmpje zoek ik nog een geschikt instrument i.c.m. een al aanwezige dichter en theremin speler, het mooist lijkt mij een trompet hierbij of een slidegitaar. Maar als jij op whatever instrument al een idee hierbij hebt, aarzel niet te reageren. Voor het andere project zou een mondharmonica handig … meer »

Muzikantenbank user Peter HuizingaPeter Huizinga

IMPRO - Collectief zoekt Instrumentalisten

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 364x bekeken

Wij zijn op zoek naar instrumentalisten die vrije improvisatie als leidraad zoeken. Muziek laten ontstaan! Muziek interactief met elkaar maken, gelaagd en avontuurlijk. Het collectief is al lang in ontwikkeling en naast een harde kern komen en gaan steeds weer nieuwe muzikanten en daardoor steeds weer verrassende bezettingen die prikkelen en inspireren. Kun jij je hierin vinden en spreekt het je … meer »

Toon Borghuis

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 456x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra

Splinternieuwe band zoekt muzikanten.

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 418x bekeken

Hallo, wij zijn muzikanten uit Puurs en willen graag een project opstarten met verschillende invloeden. Om een voorbeeld te noemen naar het genre waar we naartoe willen ((forever young van Audra Mae, In hell i'll be in good company van the dead south, tennessee whiskey,...) kortom van folk naar blues naar country enzoverder... Wij zijn momenteel met zangeres, bassist, gitarist allen tussen de 35 en … meer »

zjef claes

Crowded Room zoekt muzikanten

Overig, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 560x bekeken

Crowded Room zoekt muzikantenCROWDED ROOM ZOEKT MUZIKANTEN! Voor onze band Crowded Room zijn wij op zoek naar versterking! Vorig jaar maakte wij nog een mooi album samen, maar in November heeft onze lead zangeres ons helaas ingeruild voor het prachtige Canada. Nu het weer mogelijk wordt om samen te spelen, willen we graag een herstart maken met onze band. Wij zijn Crowded Room, bestaande uit Rob (contrabas), Hans (gitaar/zang) … meer »

Rob

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 453x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus