Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor Circus tournee (vast werk voor minimum 2 jaar)

Strijker, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 248x bekeken

Muzikanten gezocht voor Circus tournee (vast werk voor minimum 2 jaar)Volgend jaar staat er een bijzonder project te gebeuren. Een samensmelting van afgestudeerde circusartiesten, dansers, live muziek en de oudste circusfamilie van Belgie. De voorstelling zal plaatsvinden in een grote Chapiteau en zal het jaar rond toeren in Vlaanderen en misschien daarbuiten. Als je er ooit van hebt gedroomd op pad te gaan met het cicus, dit is je kans. Het project is voor minimum … meer »

Muzikantenbank user Bram BamBram Bam

Strijkers gezocht

Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 115x bekeken

♫ MET SPOED GEZOCHT! ♫ Voor onze musical 'The Wiz' op 12, 13 en 14 oktober in Theater de Bussel in Oosterhout zijn we met spoed op zoek naar orkestleden, op vrijwillige basis: 2x viool 1x cello Minimaal niveau C/D HaFaBra De repetities zijn in De Strijene - Vrijeschool Oosterhout, op een enkele uitzondering na, van 10 tot 15u: 5 augustus 19 augustus (in Productiehuis de Pannehoef) 26 … meer »

M Renckens

Instrumentalisten voor interactie en eigenzinnigheid!

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 218x bekeken

Het collectief Rauschenberg zoekt instrumentalisten die intuïtief spelen, 'beweeglijk' zijn en open staan voor eigenzinnige en avontuurlijke muziek. Klankbeleving staat voorop! De bezetting bestaat inmiddels uit: 2 gitaristen ( suondmakers/gitaarsynths enz), drummer / percussie en vocalen ( stemsynth). We maken gebruik van loops in vele vormen. Onze aandacht gaat specifiek uit naar een: trompettist, … meer »

Toon Borghuis

Experimentele muziek

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 157x bekeken

Experimentele muziekIk wil een groep opzetten om experimentele muziek te maken. Ik speel zelf fender rhodes piano en rhodes piano bass. Verder schrijf ik gedichten en werk met loopers e.d. Zou mooi zijn om met drie gelijkgestemden af en toe te spelen improviseren. Gitaar, percussie, zanger(es). Scholing maakt niet zoveel uit, wel kunnen luisteren en anticiperen op wat er tot stand komt. Lijkt me heel leuk om … meer »

Sander

Violist gezocht voor countryband

Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 146x bekeken

Wij zijn opzoek naar een violist voor onze Countryband . Muziek in de stijl van Alan Jackson , Brad Paisly, Vince gill, Ilse de lange enz. Maar ook van Neil young, Chris rea e.d. Country, country rock, country ballads en in de toekomst ook country jazz/bleus. Het gaat ons in eerste instantie om lekker en gezellig met elkaar muziek te maken. Dus elke vrijdagavond kunnen. hooguit 8 a 10 optredens … meer »

Xavier Trommelen

Gitarist en violist gezocht

Gitarist en Strijker gezocht in Antwerpen (België) | 229x bekeken

Gitarist en violist gezochtFolk/rock band is op zoek naar een gitarist(e) en een violist(e) Leeftijd speelt geen rol. Bandleden zijn gemiddeld 50. Ons repertoire is en kan uitgebreid worden. We spelen nummers van Enter the Haggis, Mumford and Sons, Lemmonheads, Absynt Minded, Stealers Wheel,The Kooks,...alles is bespreekbaar. Interesse? Bel me. Luc 0488608780

Luc Braet

Tango orkest zoekt violist (m/v)

Strijker gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Orquesta típica Del Mosa zoekt een violist m/v. Gevraagd: enthousiasme, liefde voor de tangomuziek en een gevorderd amateurniveau. Geboden: Wij zijn een enthousiaste club spelers die een aantal keer per jaar optreedt in of rond Den Haag. Het plezier staat bij dit Tango orkest voorop maar kwaliteit is ook belangrijk. We repeteren wekelijks op woensdagavond in het centrum van Den Haag. Voor inlichtingen … meer »

Patricia van den Dungen