Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Violist(e) gezocht voor semi-akoestische band

Strijker gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Onze semi-akoestische band ClayChild is op zoek naar een violist(e)! We maken gevoelige luisterliedjes met een keltische inslag. We zijn op zoek naar iemand die op gehoor tunes na kan spelen, omdat ik geen notenschrift kan schrijven. Ik zing de tunes voor of speel ze in op de gitaar. We hebben inmiddels 13 nummers waarvan de vioolpartijen al gearrangeerd zijn, maar nieuwe input is natuurlijk … meer »

Muzikantenbank user Kimmpie BoumpieKimmpie Boumpie

Solo gitaar en viool nodig

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 252x bekeken

Ik ben op zoek naar een solo gitarist en violist voor een project. Het gaat om mijn eigen werk cq. een demo opname van een paar liedjes. Het gaat om een combi van akoestisch en electrisch pop muziek in de straal van the Beatles tot Leonard Cohen. Creativiteit en flexibiliteit is aanbevolen. In de buurt van Deventer. Als het klikt sta ik open voor een diepere samenwerking.

Muzikantenbank user Sam SoulmanovskiSam Soulmanovski

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 1216x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra

Gezocht toetsen / violist

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 993x bekeken

Bandje zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral samen eigen nummers te spelen. Genre Folk, blues, country Wij zijn gezellige toch ook serieuze band met gitaar, zang, bas en drum, banjo en doedelzak en zijn op zoek naar extra melodie instrumenten. Lijkt het jou leuk om een keer mee te spelen en bij wederzijdse klik je samen te voegen bij oze formatie reageer dan voor het maken van een afspraak.

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter