Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)!

Strijker gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 90x bekeken

Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)!Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)! Sinds enkele weken staat ons eerste album, Melodies of Reveries, op Spotify, Youtube, Apple Music, en diverse andere streaming platforms. Inmiddels hebben wij een repertoire van 16 nummers. Het accent bij komende nummers zal meer liggen op een wat meer uptempo, keltische feel (richting folk). Helaas moet onze huidige violiste de band binnenkort … meer »

Kimm Boum Bletterman

Wereldmuziekgroepje zoekt cellist(e)

Strijker gezocht in Arnhem (Gelderland) | 118x bekeken

Voor een wereldmuziekgroepje in Arnhem zijn we op zoek naar een cellist(e). Huidige bezetting: viool, dwarsfluit, percussie, gitaar. We zingen daarnaast drie of vierstemmig. We repeteren om de week op dinsdagavond. Niveau: gevorderde amateur. We spelen muziek uit alle windstreken

Ellen

Projectband zoekt violisten en cellisten

Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 136x bekeken

Projectband roept violisten en cellisten op om mee te doen aan 2 optredens in het jaar. Eerstvolgende zomerconcert is op 30 juni en winterconcert op 15 december as in de nobelaer in Etten Leur. Wij zijn 11 ervaren muzikanten en hebben er altijd graag strijkers bij. Wij spelen kwalitatieve rock en popnummers. Heb je interesse om mee te doen, bel mij dan. En leeftijd maak ons niks uit. Groet Annette 0641023561

Gerrie Den Daes

Nederlandstalige folkrockband zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 401x bekeken

Nederlandstalige folkrockband De Twee Kanten van Nuance heeft nog een paar posities in te vullen, te weten: - bassist - gitarist (voornamelijk western, evt. hier en daar ook elektrisch, afwisselend ritme en lead) - violist We spelen eigen werk, covers en vertalingen. Muzikale inspiratie o.a. Leonard Cohen, Bob Dylan. We repeteren wekelijks in Leiden. Ambitie is ongeveer maandelijks optreden … meer »

Mark de Haan

Chez LeFunk zoekt blazers en strijkers.

Blazer en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 590x bekeken

Chez LeFunk zoekt blazers en strijkers.Hoi!!   Wij zijn: ***Chez LeFunk***  Disco Soul Motown showband. Wij zijn op dit moment met acht personen, drum, guitar, bass, rythm, keybord, vocals, horns. We spelen met een vaste bezetting, die al naar gelang wordt aangepast aan het repertoire dat we gaan brengen. We zoeken blazers en strijkers die zich herkennen in ons muziekgenre. Onze muziek is versterkt met het liefst zo weinig mogelijk … meer »

Muzikantenbank user WilliamWilliam

Jazz Combo zoekt een accordeonist(e) of een violist(e)

Accordeonist en Strijker gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 636x bekeken

Jazzcombo uit de omgeving Den Haag/Rotterdam bestaande uit een zanger, tevens saxofonist en klarinettist, een contrabassist en 2 gitaristen. Wij zoeken een accordeonist(e)of een violist(e) om het compleet te maken. Wij spelen hoofdnamelijk Swing en nummers uit de traditie van Django Reinhardt. Nummers die wij spelen zijn co.a.: All of Me, Autumn Leaves, St Louis Blues, After you've gone, There will … meer »

Muzikantenbank user Michel van KralingenMichel van Kralingen

Shanty Piratenkoor ManOverBoord (UtrechtseHeuvelrug) Zoekt Violist en heeft plaats voor Zangers

Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 1069x bekeken

Wij zijn een Shanty -Folk koor met 18 leden en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op maandagavond van 19:30 - 21:30 uur in Doorn. Met drie Accordeonisten, Gitarist en Bassist, zijn wij opzoek naar een Violist, Tin Whistler en extra zangers m/v ter ondersteuning van ons gemengde koor. Ben jij op zoek naar een gezellige club om daar je muzikwaliteit vorm te geven, … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries

Violist/Fidler zoekt leuke band

Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 559x bekeken

Violist/Fidler zoekt aansluiting bij een Ierse -of Countryband. Ik speel ook gitaar, dus kan van instrument wisselen. Op de viool ben ik zeker geen virtuoos, maar als begeleiding bij Ierse- of Countrynummers en voor diverse instrumentale reels en jigs. Verder eventueel aanvulling van lage zangpartij. Als ik een aanvulling kan zijn, mail of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Gezocht violist(e)

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 2624x bekeken

Gezocht violist(e)Stevige Folk Band zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral eigen werk te spelen, maar ook stevige covers zoals Steve Miller, ACDC etc. Ons Genre Folk, blues, country, rock. Wij zijn gezellige serieuze band met gitaar, meerdere zangers/zangeres, bas, banjo, accordeon, sax en doedelzak. Wij zijn met spoed op zoek naar een violist(e). Spreekt jou dit aan en lijkt het je leuk om een keer mee te … meer »

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter