Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Violist / fiddler gezocht

Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Violist . (fiddler) gezocht. Voorkeur 55+ voor nieuw te vormen muziekgezelschap puur voor ontspanning.We maken muziek in de stijl van Zydeco / Cajun of muziek die hieraan gerelateerd is Het gaat om akoestisch of waar nodig licht versterkte muziek. Accordeon , basgitaar , el – gitaar en akoestische gitaar zijn bezet. We repeteren voorlopig in Boekel en op termijn misschien in Eindhoven. Leeftijd … meer »

Ad

Gezocht, instrumentalisten die ook willen zingen en acteren

Accordeonist, Strijker en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

Mijn naam is Timo Pronk en ik schrijf een muziektheatervoorstelling voor kinderen van 6-8 jaar. Voor deze show zoek ik enthousiastelingen die (het liefst) meerdere instrumenten spelen, zingen en acteren. Het is een onbetaalde klus, maar als het aanslaat is het de bedoeling het volgend theaterseizoen de show meerdere keren commercieel te spelen. Ik schrijf het script, liedjes en de arrangementen op … meer »

Timo Pronk

FF geen tijd (meer) voor vaste band, wel nog zin in samen muziek maken....?

Blazer, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 234x bekeken

In een koor of band is leuk, maar de verplichting die het met zich meebrengt komt soms niet (langer) gelegen. Daartegenover is bij gelegenheid musiceren meer flexibel. Bijvoorbeeld als soort van project aantal songs instuderen, beste er uit zien te halen, e.v. demo opname van maken. En dan zie je wel weer. Zoiets misschien ook wat voor jou? Neem dan gerust eens contact met mij op, wie weet. Regio Eindhoven/Den … meer »

Muzikantenbank user project a'couslectriqueproject a'couslectrique

De Ballroom Syncopators zoekt Klarinetist(e)/altsaxofonist(e) en violist(e)

Blazer en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 109x bekeken

De Ballroom Syncopators zoekt Klarinetist(e)/altsaxofonist(e) en violist(e)De Ballroom syncopators, een 12 koppig orkest met een zangeres, spelen (al meer dan 12 jaar) dansbare jazzmuziek uit de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. Op dit moment zijn er een tweetal vacatures: wij zoeken een violist(e) en een klarinetist(e) die ook een of meerdere saxen bespeeld. Wekelijkse repetities in het HelvoirThuis te Helvoirt op donderdagavond vanaf 20.00 uur. Voor informatie zie www.ballroomsyncopators.nl

Uden

Doe mee als contrabassist in het project rondom 75 jaar vrijheid (NS Orkest)

Strijker gezocht in Utrecht (Utrecht) | 91x bekeken

Doe mee als contrabassist in het project rondom 75 jaar vrijheid (NS Orkest)Het NS Orkest zoekt een contrabassist die mee wil doen als projectlid in onze productie "Als deze oorlog ooit nog eindigt". In deze geënsceneerde productie die in mei 2020 wordt uitgevoerd in het Spoorwegmuseum in Utrecht spelen we The Armed Man (Karl Jenkins) en de Mauthausen Liederen (Mikis Theodorakis). Geïnteresseerd? Meer informatie vind je op https://www.nsharmonie.nl/75-jaar-vrijheid/projectlid-ns-orkest/

Muzikantenbank user NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)

Beginnersorkest Merlijne zoekt muzikanten.

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Beginnersorkest Merlijne zoekt muzikanten.Beste docenten en muzikanten, Wilt u ons aan de laatste muzikanten helpen om ons beginnersorkest Rotterdam i.o daadwerkelijk te doen starten. Blazers melden zich wel, maar de strijkers blijven achterwege. Daarom vooral de vraag aan viool en cello docenten om volwassen leerlingen 18+ te wijzen op deze site www.beginnersorkestmerlijne.nl We spelen uitsluitend klassieke muziek. Koperblazers en houtblazers … meer »

Muzikantenbank user Wil VeldhoenWil Veldhoen

Elvis project

Blazer en Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 163x bekeken

Beste muzikanten, ooit al eens in een Elvis band willen spelen? Dan is dit nu je kans. Wij gaan een Elvis project opzetten, maar willen absoluut geen Elvis imitator band worden. Elvis heeft uiteraard veel verschillende stijlen gezongen zoals Rock&Roll, Gospel, Country, blues. Wij gaan voor diversiteit en geven een eigen draai aan nummers. Doelstelling is optreden op feesten, festivals en theater. De … meer »

Elvisproject

Gitarist zoekt innovatieve muzikanten voor Post Rock / Instrumentale band omgeving Tilburg

Bassist, Drummer en Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Ik ben op zoek naar innovatieve mensen om mee te experimenteren en te jammen omgeving Tilburg. Geen hoge vereisten. Voorbeelden: Russian Circles, Explosions in the Sky. Ik sta ook open voor psychedelic en doom metal. Drummmer, gitarist, bassist, pianist, cellist, alles met talent is welkom. Het doel is mooie esthetische muziek.

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen