Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor folkband

Gitarist, Overig en Strijker gezocht in Venlo (Limburg) | 179x bekeken

Wij zijn op zoek naar een of meerdere muzikanten voor onze folk band. Onze band bestaat uit 5 personen (4 jongens en een meisje) van achter in de vijftig, begin zestig. Wij komen uit noord-Limburg / Brabant omgeving Venray / Vierlingsbeek De bezetting is accordeon, drums, gitaar, basgitaar, banjo, diverse fluitjes en mondharmonica en meerstemmige zang. Zoals u ziet zijn er meer instrumenten dan … meer »

Peter Bonants

Zangeres zoek band(Country/Bluegrass/Rockabilly)!

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 160x bekeken

Mijn naam is Sharon, 25 jaar en woon in Leeuwarden. Al jaren zing ik graag, in koren, korte live optredens als spontane invaller maar nooit de stap gezet om er echt iets mee te doen. In de eerste instantie zoek ik een band die hobbymatig muziek met elkaar wil maken en verder niet. Mochten er toch ambities zijn dan sta ik zeker open voor meer! Zelf speel ik geen enkele noot en daarom zoek ik muzikanten … meer »

Sharon Eichin

Violist m/v gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 109x bekeken

In januari 2018 hebben wij de Bollard Folk Clan in Waspik opgericht. Dit is een nieuwe folkgroep die met name Ierse muziek speelt. Naast de Ierse muziek hebben we kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. Intussen zijn we acht maanden verder en hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen inzichten en stemmen. Naast de zang begeleiden we ons op gitaar, tin whistle en accordeon, tenminste … meer »

Adrie Smits

Klezmer&Co.

Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 113x bekeken

Klezmer&C0 uit Groningen zoekt vanwege verhuizing violist een opvolger die bekend is met klezmer muziek en het repertoire ook kan spelen. Voor info bel: 0615690070 Albert Bleeker www.klezmerco.nl

A.Bleeker

Gezocht strijker .

Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 113x bekeken

Hoi ik heb een heel mooi liedje liggen, een oud liedje van Tom Jones, maar heb er zelf een andere versie van gemaakt, maar ik zou graag een mooie string 'Echte' String partij in willen hebben wie kan mij daaraan helpen, aan een spoortje op afstand opgenomen, zodat je de de partij in 1 stereo file weer terug stuurt aan mij strings zonder reverb

Muzikantenbank user Peter LahayePeter Lahaye

Instrumentalisten voor interactie en eigenzinnigheid!

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 341x bekeken

Het collectief Rauschenberg zoekt instrumentalisten die intuïtief spelen, 'beweeglijk' zijn en open staan voor eigenzinnige en avontuurlijke muziek. Klankbeleving staat voorop! De bezetting bestaat inmiddels uit: 2 gitaristen ( suondmakers/gitaarsynths enz), drummer / percussie en vocalen ( stemsynth). We maken gebruik van loops in vele vormen. Onze aandacht gaat specifiek uit naar een: trompettist, … meer »

Toon Borghuis

Experimentele muziek

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 246x bekeken

Experimentele muziekIk wil een groep opzetten om experimentele muziek te maken. Ik speel zelf fender rhodes piano en rhodes piano bass. Verder schrijf ik gedichten en werk met loopers e.d. Zou mooi zijn om met drie gelijkgestemden af en toe te spelen improviseren. Gitaar, percussie, zanger(es). Scholing maakt niet zoveel uit, wel kunnen luisteren en anticiperen op wat er tot stand komt. Lijkt me heel leuk om … meer »

Sander