Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist en/of multi-instrumentalist gezocht

Bassist, Overig en Strijker gezocht in Utrecht (Utrecht) | 354x bekeken

Bassist en/of multi-instrumentalist gezochtBen jij een bassist die niet per se stevig hoeft te rocken? Dan zijn wij op zoek naar jou. En bespeel je ook nog eens andere instrumenten, dan ben je helemaal de perfecte match. Wij (de singer-songwriterformatie Siberian Oxygen uit Utrecht) zijn op zoek naar een bassist. Onze vorige bassist speelde ook cello. Die combi paste heel goed bij onze muziekstijl, maar we realiseren ons dat cellisten die … meer »

René

Muzikanten voor video project

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 296x bekeken

Muzikanten voor video projectIk zoek op zeer korte termijn muzikanten voor de muziek bij 2 videoprojecten. Voor een retro-futuristisch UFO-filmpje zoek ik nog een geschikt instrument i.c.m. een al aanwezige dichter en theremin speler, het mooist lijkt mij een trompet hierbij of een slidegitaar. Maar als jij op whatever instrument al een idee hierbij hebt, aarzel niet te reageren. Voor het andere project zou een mondharmonica handig … meer »

Muzikantenbank user Peter HuizingaPeter Huizinga

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 601x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra

Crowded Room zoekt muzikanten

Overig, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 668x bekeken

Crowded Room zoekt muzikantenCROWDED ROOM ZOEKT MUZIKANTEN! Voor onze band Crowded Room zijn wij op zoek naar versterking! Vorig jaar maakte wij nog een mooi album samen, maar in November heeft onze lead zangeres ons helaas ingeruild voor het prachtige Canada. Nu het weer mogelijk wordt om samen te spelen, willen we graag een herstart maken met onze band. Wij zijn Crowded Room, bestaande uit Rob (contrabas), Hans (gitaar/zang) … meer »

Rob

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 516x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Gezocht toetsen / violist

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 767x bekeken

Bandje zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral samen eigen nummers te spelen. Genre Folk, blues, country Wij zijn gezellige toch ook serieuze band met gitaar, zang, bas en drum, banjo en doedelzak en zijn op zoek naar extra melodie instrumenten. Lijkt het jou leuk om een keer mee te spelen en bij wederzijdse klik je samen te voegen bij oze formatie reageer dan voor het maken van een afspraak.

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter