Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Contra)bassist gezocht

Bassist en Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 129x bekeken

The Zazous is een zigeuner jazz band uit Tilburg die sterk beïnvloed is door de muziek van o.a. Django Reinhardt, Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, Ella Fitzgerald. Wij zijn op zoek naar contrabassist of bassist die onze huidige bezetting van zang/gitaar/accordeon/percussie wil komen versterken. Wij hopen graag binnenkort van je te horen!

Muzikantenbank user Paul SmoldersPaul Smolders

Nieuw Folk Punk bandje in Amsterdam

Drummer, Overig en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 149x bekeken

Binnenkort begin ik met een nieuw project: een activistisch Folk-punk bandje. Klinkt dat leuk? Wordt dan mede-oprichter! Een korte pitch (maar alles is nog redelijk open): We oefenen eens per week, ergens in (de buurt van) Amsterdam. We spelen af-en-toe op acties of op straat, maar ook in de kroeg of op een feest. Onze sound is soms wat ruw, en we missen wel eens een nootje, maar we nemen de muziek … meer »

Muzikantenbank user Herman van VeelenHerman van Veelen

Violist(e) gezocht

Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 78x bekeken

Gezocht een violist(e) voor een Indonesische/Molukse liederenband uit het noorden. Bestaande uit 2 acoustische gitaristen, 1 contrabassist, 1 ukelele speler en een percusionist/moluksetrommel zanger. mvg Johnny

Johnny

Violist(e) gezocht

Strijker gezocht in Assen (Drenthe) | 100x bekeken

Gezocht een violist(e) voor een Indonesische/Molukse liederenband uit het noorden. Bestaande uit 2 acoustische gitaristen, 1 contrabassist, 1 ukelele speler en een percusionist/moluksetrommel zanger. mvg Johnny

Johnny

Salonorkest zoekt een trompet, een trombone en violen

Blazer en Strijker gezocht in Deventer (Overijssel) | 133x bekeken

Salonorkest zoekt een trompet, een trombone en violenFit door en met muziek Salonorkest Abraham Gezien bestaat uit een groep enthousiaste musici onder professionele leiding. Het orkest treedt vaak op in verzorgingstehuizen en speelt dan een gevarieerd programma van licht klassiek tot populair. Bespeelt u een instrument en heeft u overdag tijd om muziek te maken, dan nodigen we u uit om mee te komen musiceren: volgens de wetenschap houdt muziek … meer »

Muzikantenbank user Rikje van DonkRikje van Donk

Violisten en cellist gezocht voor 13 januari en 9 februari voor concerten

Overig en Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 128x bekeken

Violisten en cellist gezocht voor 13 januari en 9 februari voor concertenVoor een concertprogramma op 13 januari en 9 februari is Stichting Sarastro Muziektheater voor het Noorden opzoek naar (geschoolde) violisten en een cellist(e) om de 27e pianoconcert van Mozart te verwezenlijken in Groningen 13 januari en in Emmen op 9 februari. In dit concert word ook ook aandacht besteed en fragmenten gekozen van de komische opera Abu Hassan van Carl,Maria Weber, en Die Opern Proben … meer »

Muzikantenbank user Louis GrevenLouis Greven