Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

IMPRO - Collectief zoekt Instrumentalisten

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 165x bekeken

Wij zijn op zoek naar instrumentalisten die vrije improvisatie als leidraad zoeken. Muziek laten ontstaan! Muziek interactief met elkaar maken, gelaagd en avontuurlijk. Het collectief is al lang in ontwikkeling en naast een harde kern komen en gaan steeds weer nieuwe muzikanten en daardoor steeds weer verrassende bezettingen die prikkelen en inspireren. Kun jij je hierin vinden en spreekt het je … meer »

Toon Borghuis

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 282x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra

Splinternieuwe band zoekt muzikanten.

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 316x bekeken

Hallo, wij zijn muzikanten uit Puurs en willen graag een project opstarten met verschillende invloeden. Om een voorbeeld te noemen naar het genre waar we naartoe willen ((forever young van Audra Mae, In hell i'll be in good company van the dead south, tennessee whiskey,...) kortom van folk naar blues naar country enzoverder... Wij zijn momenteel met zangeres, bassist, gitarist allen tussen de 35 en … meer »

zjef claes

Crowded Room zoekt muzikanten

Overig, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 387x bekeken

Crowded Room zoekt muzikantenCROWDED ROOM ZOEKT MUZIKANTEN! Voor onze band Crowded Room zijn wij op zoek naar versterking! Vorig jaar maakte wij nog een mooi album samen, maar in November heeft onze lead zangeres ons helaas ingeruild voor het prachtige Canada. Nu het weer mogelijk wordt om samen te spelen, willen we graag een herstart maken met onze band. Wij zijn Crowded Room, bestaande uit Rob (contrabas), Hans (gitaar/zang) … meer »

Rob

(Muzikale) Vrienden maken binnen een radius van 30km van Purmerend/Amsterdam

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 171x bekeken

Hoi, mijn naam is Nolan en ik ben een 18-jarige pianist/toetsenist met 9 jaar ervaring en beginnend slaggitarist uit Purmerend. Zoals de titel al impliceert, zoek ik simpel gezegd in deze antisocialere tijden wat meer vrienden om mee te hangen, jammen, leuke dingen te doen; je kent het. Dit komt deels door COVID, deels omdat de mensen op m'n bedrijfskunde opleiding doodsaai zijn (sorry niet sorry). … meer »

Nolan

Gezocht Violist/Fiddler omgeving Ede

Strijker gezocht in Utrecht (Utrecht) | 121x bekeken

Misschien heb je er nooit eerder aan gedacht,maar er zitten prachtige en onmisbare viool intro's, fill in's en solo's in Countrymusic. Daarom zijn we in de omgeving Ede ook op zoek naar een violist/violiste, die het leuk zou vinden om dit bij ons in de band te vervullen. We hopen snel van je te horen. En als je twijfelt, het is altijd het proberen waard he. We oefenen iedere donderdagavond in Ede.

Romano Michielsen

Violist(e) gezocht

Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 154x bekeken

Violist(e) gezochtSpeel je (ook) graag dansbare jazzmuziek uit de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw, dan is spelen in de Ballroom syncopators iets voor jou. Een ui 13 muzikanten bestaande band die repeteert (als het weer mag) op donderdagavond in Helvoirt (in de buurt van Den Bosch, Ned) Wij spelen naar de originele arrangementen uit die tijd. Zie youtube: ballroom syncopators (voorbeelden).

Muzikantenbank user Frans van LithFrans van Lith

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 409x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus