Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Violist(e) en gitarist(e) gezocht voor (Gipsy) jazz combo

Gitarist en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 133x bekeken

Violist(e) en gitarist(e) gezocht voor (Gipsy) jazz comboIk ben (contra-) bassist en op zoek naar (jazz-) muzikanten in regio Hoofddorp / Aalsmeer / Uithoorn / Amstelveen en omstreken voor het spelen van swing, gipsy, latin, bossa en vocale jazz stukken uit het American Real Book. - GITARIST - VIOLIST - ZANGERES - ACCORDEONIST Samen kijken naar wat (voor ons) werkt, veel ruimte voor improvisatie en in een relaxte sfeer lekker muziek maken. Ik denk … meer »

Muzikantenbank user Jeroen HeijneJeroen Heijne

Bluegrass mandoline en fiddle gezocht

Overig, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 111x bekeken

Opstartende bluegrass band zoekt mandoline speler en fiddle speler. Als je kunt zingen helemaal top. Wij zijn nu met z’n drieën: bas, gitaar en banjo. Wij spelen voor het plezier naast ons drukke bestaan en zijn bezig setlistje te maken. Old Crow Medicine Show is daarbij een inspiratie. Wij zoeken muzikanten met enige ervaring. Leeftijd niet zo belangrijk, wij zijn 40/50. Regio Rotterdam.

Erik van Lent

Folk/Country band op zoek naar contrabassist!

Bassist en Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 211x bekeken

Folk/Country band op zoek naar contrabassist!Voor onze band Ferguson's Great Hunting Ground zijn wij op zoek naar een contrabassist. Bezetting bestaat nu uit, Sef (gitaar, slide-gitaar, banjo, zang), Amy (gitaar), Julia (zang, viool, mandoline). We zijn een folk en country band, voor nu spelen we covers, maar de ambitie bestaat om ook eigen nummers te gaan schrijven. (Greep uit de artiesten die we coveren: Siobhan Miller, Luke Bryan, Dolly … meer »

Muzikantenbank user Julia JagerJulia Jager

Violist gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. De afgelopen maanden hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen inzichten en stemmen. Bij de meerstemmige zang begeleiden we ons op gitaar, … meer »

Adrie Smits

Wobbly Roads zoekt uitbreiding!

Bassist, Drummer en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 291x bekeken

Wobbly Roads zoekt uitbreiding!Regio: Leiden/Teylingen/Bollenstreek Wie: drummer/bassist/violist Genre: (hedendaagse) Country/folk/afentoe iets anders (Dixie Chicks-Miranda Lambert-Dolly Parton-Caroline Rose-Karen Elson etc.) We oefenen nu eens in de 2 weken op zondagmiddag. Oefenruimte hebben we nog niet (want akoestisch kan natuurlijk gewoon thuis), dus ideeën zijn welkom. Als duo hebben we al redelijk wat ervaring, maar … meer »

Hilde Betting

Salonorkest zoekt een trombone en violen

Blazer en Strijker gezocht in Deventer (Overijssel) | 261x bekeken

Salonorkest zoekt een trombone en violenFit door en met muziek Salonorkest Abraham Gezien bestaat uit een groep enthousiaste musici onder professionele leiding. Het orkest treedt vaak op in verzorgingstehuizen en speelt dan een gevarieerd programma van licht klassiek tot populair. Bespeelt u een instrument en heeft u overdag tijd om muziek te maken, dan nodigen we u uit om mee te komen musiceren: volgens de wetenschap houdt muziek maken … meer »

Muzikantenbank user Rikje van DonkRikje van Donk