Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Gelderland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Skaband Yotta zoekt trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 240x bekeken

Skaband Yotta zoekt trompettistYotta is een achtkoppige skaband uit Nijmegen en omstreken. We spelen lekkere muziek in energieke optredens. 20 eigen nummers en af en toe wat covers. We zoeken een tromettist(e) met een warm hart voor muziek met een offbeat. Je vormt met onze trombonist en saxofonist de blazerssectie. Alle partituren zijn beschikbaar. Een indruk van wat we doen krijg je op onze website. Heb je interesse in een kennismaking … meer »

Oscar Kunst

Bassist zoekt Band

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 278x bekeken

Hey mijn naam is Chris en speel vanaf mijn 15de in Punk, Hard-Rock, Metal en Wave bands inmiddels boven de 50 en op zoek naar de volgende leuke band. Speel het liefst eigen werk met af en toe een cover. 0646855665

Chris de Klein

FESTIVAL Rock band in oprichting zoekt muzikanten

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 383x bekeken

Hi, Ik ben Leyton (54), een gitarist, woonachtig Arnhem. Ik zoek aansluiting bij een leuke rockband of hoor graag van muzikanten uit de regio Arnhem die ook een rockband willen starten. De bedoeling is bij festivals te optreden. Hoofdzakelijk eigen nummers. Ik hou van een blackkeys achtige guitar sound, Artic Monkeys, Gaz Coombes, delta saints, Rival Sons om maar een paar op te noemen. Bij interesse … meer »

Muzikantenbank user Leyton RowleyLeyton Rowley

Bassist zoekt serieuze band.

Bassist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 519x bekeken

Bassist (evt backing vocals) zoekt aansluiting bij semi professionele band. Geen hobby / voor de gezelligheid bandje dus. Neemt natuurlijk niet weg dat de sfeer goed moet zijn. Stijlen: rock, funk, soul, blues. Afgelopen 5 jaar getoerd door Nederlandse theaters en nu is de tijd aangebroken om iets anders op te pakken. Audio- video-opnamen zijn beschikbaar en op verzoek aan te vragen. Ik woon … meer »

Marc Haanappel

Coverband gezocht door toetseniste

Toetsenist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 1173x bekeken

Hallo! Ik ben op zoek naar een coverband in de omgeving Doetinchem, Lichtenvoorde, Ruurlo met veelzijdig repertoire. Het uitzoeken van nummers en partijen mag er ook bij horen, erg leuk om te doen. Zelf kan ik me voorstellen dat er binnenkort weer flink gedanst mag worden! Ik heb dan ook een grote voorkeur voor al die lekkere jaren '80/'90 nummers. Laat maar weten of je iets weet:) Tot ziens!

Saskia

Muzikanten gezocht voor een nieuw MK / Dire Straits project!

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Tiel (Gelderland) | 2248x bekeken

Gitarist/(zanger) 47jaar zoekt bandleden om straks (na corona) weer is lekker te gaan spelen en optreden! De bedoeling is om Mark knopfler/Dire straits nummers te gaan spelen...! Alles begint weer bij nul dus eerst oefenen en indelen :-) Maar lijkt het je leuk je bent een beetje muzikaal reageer dan! Omgeving tussen: Arnhem Tiel Nijmegen Ede! Groetjes, Jan

Muzikantenbank user Jan KalisJan Kalis