Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 117x bekeken

Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een slag/sologitarist ( niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een zangeres, bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries… Ook besteden we aandacht aan het schrijven van eigen nummers Ambities van … meer »

Ramon Lamers

Enthousiaste Drummer (16 jaar) zoekt band

Drummer zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 101x bekeken

Hoi, Ik ben een 16 jarige drummer uit Zutphen, erg enthousiast en vind het leuk om samen met anderen te spelen maar ook om zelf teksten en nummers te schrijven. Ik ben op zoek naar een actieve groep om samen mee te spelen. Qua genres speel ik vooral metal, pop en rock, maar ik expirementeer graag en speel ook wel eens rap artiesten

Tycho

Twee zangeressen zoeken bandleden: gitarist, bassist.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 306x bekeken

Twee zangeressen zoeken bandleden: gitarist, bassist.Wij zijn twee zangeressen die een band willen opstarten om bestaande nummers in een eigen sound te vertolken. Daarbij staan we nog aan het begin. We denken aan melodieus, poppy soms een beetje jazz, soms een beetje country, wat ruiger mag ook. We houden van meerstemmige zang. Beiden zingen we al tien jaar (lead en backings) in de Top2000 band in Nijmegen. Angelique heeft nog meer bandervaring. Ik … meer »

Muzikantenbank user Els VerweijEls Verweij

Band regio Nijmegen/Arnhem zoekt een gitarist en drummer

Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 218x bekeken

Hoi, Voor een band in oprichting zijn we op zoek naar een gitarist en drummer. Samen een eigen repertoire opbouwen (evt. aangevuld met covers) en het podium op is het doel. We hoeven niet wekelijks het podium op maar zo nu en dan is wel leuk. Veel ervaring is niet vereist, gedrevenheid wel. Leeftijdscategorie: 30 - 50. Muziekstijl: Rock, Alternative. De muziekstijl bouwen we samen op, dus het is allemaal … meer »

Martijn Zoetekouw

Akoestische coverformatie zoekt tweede zangeres.

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 244x bekeken

Akoestische coverformatie zoekt tweede zangeres.3 koppige akoestische formatie is op zoek naar versterking in de vorm van een tweede zangeres. Wij spelen de volgende genres: Populair (bijv Anouk, U2, Metallica), jaren 60 – 70 (oa Eagles, Moody Blues), country (Ilse de Lange/Common linnets. Dit doen we met name (elektro)- akoestisch. Als een bepaald nummer wat meer dynamiek of duidelijkere accenten nodig heeft is er een elektrische gitaar beschikbaar. In … meer »

Muzikantenbank user Gert Van BeekGert Van Beek

Goede zanger gezocht voor popband in Gelderland

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 226x bekeken

Hoi! Wij zoeken een ervaren popzanger met groot stembereik en prettige persoonlijkheid voor popband met ervaren en talentvolle muzikanten. We zijn nu ruim een jaar onderweg en hebben door Corana een groot repertoire kunnen opbouwen door wekelijks te repeteren via internet. Normaal repeteren we in Harskamp bij Ede/Wageningen. Hoor graag wat van je zang!

Muzikantenbank user Giovanni CacaceGiovanni Cacace

Skaband Yotta zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 110x bekeken

Skaband Yotta zoekt toetsenistWij spelen lekkere ska in energieke optredens. Er is een repertoire van tot nu 16 eigen nummers en een stel leuke covers om ze aan te vullen. We zoeken een toetsenist(e), met een warm hart voor skamuziek, die zodra het weer mag maandelijks met ons wil optreden. Je vormt dan samen met de drummer, gitarist en bassist onze ritmesectie. We repeteren wekelijks op dinsdagavond in Nijmegen. Heb je interesse … meer »

Oscar Kunst

Skaband Yotta zoekt trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 109x bekeken

Skaband Yotta zoekt trompettistWij spelen lekkere ska in energieke optredens. Er is een repertoire van tot nu 16 eigen nummers en een stel leuke covers om ze aan te vullen. We zoeken een trompettist(e), met een warm hart voor skamuziek, die zodra het weer mag maandelijks met ons wil optreden. Je vormt dan samen met de trombonist en saxofonist onze blazerssectie. We repeteren wekelijks op dinsdagavond in Nijmegen. Heb je interesse … meer »

Oscar Kunst