Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Tiel (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht voor Blues & Bluesrock

Drummer gezocht in Tiel (Gelderland) | 66x bekeken

Beide 50+, beide in veel bandjes gespeeld, gevorderd, veel soorten muziek . Willen nu meer blues, blues rock, funky blues spelen. Covers en ook wat eigen nummers. Lekker spelen, niet te moeilijk, geen gezeur, maar wel strak en vol dr’op. Plezier staat voorop. Regelmatig oefenen prima, af en toe optreden ook. Eigen inbreng welkom. Oefenen in regio Tiel.

Muzikantenbank user Laurens BlommendaalLaurens Blommendaal

Rockband zoekt zanger/gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tiel (Gelderland) | 227x bekeken

Rockband zoekt zanger/gitaristWij zijn op zoek naar een zanger en een gitarist om onze line up compleet te maken. Een gitarist die ook zingt is ook welkom! wij willen voornamelijk eigen materiaal gaan spelen. Met invloeden van: Guns n roses, AC/DC, Steel Panther, Mötorhead etc. Enthousiast en Gemotiveerd is een Pré! Wij repeteren op de zondag avond bij het poppodium Astrant in Ede. Heb je interesse? stuur dan ff een … meer »

Muzikantenbank user Jeroen WagensveldJeroen Wagensveld

Gezocht: Egoloze teamplayer die ook ervaren bassist is

Bassist gezocht in Tiel (Gelderland) | 239x bekeken

Als je denkt dat optredens voor het oprapen liggen en/of dat jij rustig kan afwachten tot een ander bandlid zo gek is om daar achteraan te gaan, sta er dan niet van te kijken dat die optredens er niet van gaan komen. En ben jij een peoplemanager de andere bandleden voor zijn (m/v) karretje wil spannen? En/of zit je in nog een band, oftewel: heb je dus geen tijd voor deze band, dan zoeken wij jou niet. … meer »

3Chordsongs

Drummer gezocht voor Iron Maiden coverband Iron Lady

Drummer gezocht in Tiel (Gelderland) | 188x bekeken

Drummer gezocht voor Iron Maiden coverband Iron LadyIvm het plotselinge vertrek van onze drummer zijn we met spoed op zoek naar een strakke drummer (30+) met voorliefde voor Iron Maiden. Iron Lady is een female-fronted Iron Maiden coverband waarbij we de nadruk leggen op het oudere werk tot aan Fear of the Dark. Repeteren tweewekelijks in oefenruimte in Maurik (Tiel). Leuke optredens in het vooruitzicht. Spullen kunnen blijven staan. Meer info op https://www.facebook.com/IRON-Lady-962161753970223/. … meer »

Muzikantenbank user Jan-Willem LigtelijnJan-Willem Ligtelijn