Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Den Haag (Zuid-Holland), Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 155x bekeken

sixtiesband The Thunderbirds een zoekt zanger die bekend is met repertoire uit de jaren 60,70 en 80 we oefenen in Zoetermeer. Wij zoeken iemand in de leeftijd vanaf 50jaar. Mocht het je aanspreken laat even iets van je horen. Grt Rob.

Rob Innemee

Bassist gezocht (40 plus)

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 780x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 60 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. De band bestaat 1,5 jaar in de samenstelling slag-gitarist, solo-gitarist, drummer en zangeres. Omdat onze bassist recentelijk in goed onderling overleg de band heeft verlaten zoeken wij een vervanger. … meer »

Muzikantenbank user Peter van der WaallPeter van der Waall

Tweede gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 573x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 65 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. Op dit moment bestaat onze samenstelling uit: gitarist, bassist, drummer, saxofoon en dwarsfluit. Als aanvulling zijn wij op zoek naar een tweede gitarist die in een aanvullende toonsoort speelt en samen … meer »

Muzikantenbank user Peter van der WaallPeter van der Waall

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 238x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterMijn naam is Flip de Liema en ik maak humoristisch muziektheater met liedjes, verhaaltjes, grapjes, sketches en beeldmateriaal. De liedjes zijn gevarieerd: jazz, pop, blues en Nederlandstalige liedjes van eigen hand. Vind je het leuk om (muzikaal) kennis te maken, stuur dan indien mogelijk, een filmpje (bv You Tube)zodat ik iets kan horen of zien. Op 13 juni heb ik een optreden in Amsterdam dus we … meer »

Flip de Liema

Tribute Judas Priest

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 257x bekeken

Tribute Judas PriestHoi ik John ben op zoek naart mensen die een tribute Judas Priest wil opzetten. Mijn voorkeur gaat uit naar de periode van de Britisch Steel. Wat ik wil is elke week of 1 x per twee weken repeteren. Ik ben zelf slag-gitarist en ja priest heeft ook 2 stemmige dingetjes. Ik denk dat de muzikanten nog wel bij elkaar te krijgen zijn maar een zanger die 6 octaaf kan zingen zoals Rob Hallford deed zal misschien … meer »

Muzikantenbank user John MeupelenbergJohn Meupelenberg

Zangeres gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 268x bekeken

Meesterwerk muziek westland waar 60+ muziek maken. Voor ons nieuwe project zoeken wij nog een zangeres met enige ervaring ( bv in een Koor ) . Elke woensdag morgen oefenen wij in NL3 in Wateringen gedurende 16 weken. Waarna een eidoptereden volgt . Hierbij staat plezier maken voorop . Zin en tijd ? Meld je aan en bel Gérard van Luijk op 0619629308

Gerard van Luijk