Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Popkoor the Anthony Singers in NIjmegen zoekt enthousiaste nieuwe dirigent (m/v)

Overig gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 76x bekeken

Popkoor the Anthony Singers in NIjmegen zoekt enthousiaste nieuwe dirigent (m/v)Wie zijn wij? Een popkoor dat al meer dan 50 jaar bestaat en momenteel ongeveer 30 leden heeft in de leeftijd van 20 – 60 jaar. Elke vrijdagavond repeteren we van 20.00 – 22.30 uur in wijkcentrum de Ark van Oost in Nijmegen. We zijn erg trots op onze eigen band, bestaande uit toetsenist, gitarist, bassist en drummer. We houden van uitdagende arrangementen en een variatie in popnummers. We repeteren … meer »

Popkoor The Anthony Singers

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 149x bekeken

Drummer gezochtWe waren net weer begonnen en nu heeft de drummer moeten afhaken vanwege een gezondheidsprobleem. Daarom zoeken we een nieuwe drummer (m/v) die strak en functioneel kan spelen. We spelen stevige rock uit de seventies. Zoals Deep Purple, The Free, Badco, Judas Priest enz enz. Huidige bezetting is : zangeres, leadgitarist en bassist. Leeftijden 48-68. We repeteren in Hilversum en het zou prettig … meer »

Johan

Bolero orkestje zoekt......

Blazer, Gitarist en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 90x bekeken

Wij (pianist, bassist en zangeres) zijn op zoek naar percussionist, violist/ fluitist, en tresspeler/gitarist voor een bolero orkestje in Arnhem. Affiniteit met deze soort romantische Cubaanse muziek is beslist nodig! Geen beginners meer. Repeteren 1 x per 14 dagen, waarschijnlijk op donderdagavond of zondagmiddag. Uiteindelijke doel is een paar maal per jaar optreden. Meedoen kost niets, we verwachten … meer »

Marijke Bruin

5forU zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 134x bekeken

5forU zoekt zanger(es)Vanwege het vertrek van onze zangeres zijn wij, 5forU, op zoek naar een een zanger(es), die invulling kan geven aan ons zelf geschreven repertoire. Wij verwachten een zelfstandige en authentieke inbreng van tekst en melodie passend in onze bestaande nummers en een actieve bijdrage in de creatie van nieuwe nummers. Om een indruk te krijgen van ons repertoire verwijzen we naar onze website www.5foru.nl. … meer »

Gerard Walters

Clear Horizon zoekt tweede zangeres (regio groot Amsterdam)

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 95x bekeken

Clear Horizon zoekt tweede zangeres (regio groot Amsterdam)Clear Horizon is een project waarin we het repertoire van Old-Time country (American Folk) aangevuld met moderner werk (Nora Jones, Alison Kraus, Chicks) via theatrale performances naar een album toewerken. Wij zoeken een tweede zangeres voor zowel leadzang als backingvocals. Wij staan voor een semi-professioneel niveau, maar het plezier om in een fijne sfeer met elkaar muziek te maken is het … meer »

Muzikantenbank user Dick ScholtenDick Scholten

Ramshackle zoekt bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 197x bekeken

Ramshackle zoekt bassistWij zijn een tributeband uit Wageningen. Lekkere groove, rockend met dynamiek, leuke club mensen en ‘staat als een huis’ op het podium! Voor onze nieuw op te zetten set voor Melissa Etheridge zoeken we een bassist. We hebben de laatste jaren behoorlijk succesvol de regionale podia bestormd met o.a. onze tribute aan Alanis Morissette (o.a. Bevrijdingsfestival Wageningenen Woetstok). De set van … meer »

Muzikantenbank user Evert van WalsemEvert van Walsem