Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Lead)gitarist aangeboden

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 134x bekeken

Hi! Ik ben Yoeri 19 jaar en speel al vele jaren gitaar! (En sinds kort ook drums) Ik heb al wat band ervaring (4 jaar in 2 verschillende bandjes) en heb al aardig wat optredens gehad (op grote plekken) ik ben nu opzoek naar een nieuw bandje! Gerne: pop/rock.. voorbeelden zijn: Rixton, Green Day Gavin Degraw, Linkin Park. Zo lang het binnen pop en rock blijft ben ik de moeilijkste niet, zolang … meer »

Yoeri

Gitarist opzoek naar band/muzikanten

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Hallo, Ik ben Daniël en ik ben 16 jaar oud. Ik speel al een aantal jaar akoestische gitaar, maar ben recentelijk overgestapt op de elektrische gitaar. Het lijkt me na deze overstap ook leuk om gewoon met andere muzikanten om te gaan, eventueel een band te vormen en op te treden. Ik speel meerde stijlen, maar die liggen wel allemaal dichtbij de rock. Een aantal van mijn favoriete bands zijn: The … meer »

Muzikantenbank user Daniël BrijderDaniël Brijder

Gitarist/zanger zoekt zangeres of andere gitarist/zanger of band

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 703x bekeken

Heb jaren in een coverband gespeeld, ongeveer een jaartje geleden gestopt. Ik wil weer iets beginnen, een duo met een zangeres of een zanger/gitarist om mooie nummers te coveren of zelf nummers te schrijven en spelen. Een gezellige coverband met de wens en mogelijkheden nummers goed te kunnen brengen lijkt me ook wel weer iets. Ik speel slag, fingerpicking en ga een solo ook niet uit de weg. Liefst … meer »

Muzikantenbank user Ron LeegstraRon Leegstra