Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt percussionist

Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Band zoekt percussionistSalty Souls Een zes mensformatie uit de regio Bommelerwaard/Den Bosch bestaande uit twee zangeressen, pianist, bassist en een gitarist/zanger. Het repertoire bestaat uit nummers uit de pop-, jazz- en wereldmuziek vanaf de periode 1920 tot nu. De formatie bestaat nu ca. 5 jaar en we maken muziek als hobby en treden op, maximaal 1 keer per maand, op familie/vriendenfeestjes of op gelegenheden waar … meer »

Nico Engels

Percussionist gezocht voor Ierse folkband Grámhara

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 360x bekeken

Grámhara is op zoek naar een percussionist(m/v). Onze cajonspeler is er helaas mee gestopt en daarom zijn wij op zoek naar vervanging. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit en ervaring met Ierse folk, die diverse percussie-instrumenten bespeelt, maar met name de bodhran en cajon . Wie voelt er iets voor om eens kennis te maken, om onze nummers eens aan te horen bij een repetitie en misschien … meer »

Adrie Smits

Drummer/slagwerker/percussionist/paukenist gezocht

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 320x bekeken

Goede avond, Namens harmonie st. Willibrordus te Diessen plaats ik deze advertentie. Na de zomervakantie willen we met het orkest een nieuwe richting op, we hebben inmiddels een nieuwe dirigent, gaan lichtere en modernere muziek spelen op diverse locaties. Momenteel zijn we nog op zoek naar een drummer/percussionist/paukenist. Wie zou het wellicht interessant vinden om ons te komen ondersteunen? Mvgr,

Muzikantenbank user Niels KempsNiels Kemps