Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wereldmuziek

Bassist, Gitarist en Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Hoi, mijn man en ik zoeken muzikanten om samen mee op te treden. Niet al te vaak omdat wij allebei een beroep buiten de muziek hebben en muziek een hobby/passie is. Wij spelen de saz en wat gitaar en zijn op zoek naar een gitarist, bassist en percussionist (eventueel ook een ander instrument). Het gaat vooral om muziek uit Turkije en wereldmuziek. Wij zijn zelf 40+. Wij hebben ervaring in het optreden. … meer »

M. K.

Fiesta Loca coverband zoekt toetsenist en blazers

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 356x bekeken

Fiesta Loca coverband zoekt toetsenist en blazersWij een hele leuke knotsgekke feestband Fiesta Loca, zijn op zoek naar een toetsenist en blazers. Van een coverband die de normale covers spelen zoals de meeste. Willen wij een switch maken naar lekkere Spaanstalige nummers zoals Belle Perez. Ricky Martin etc. Ook willen we meer te gekke dance nummers toevoegen. Avici. Menthal Theo. Paul Elstak etc. Het boekingskantoor wil een promofilmpje opnemen … meer »

frank van baast

Fiddler/gitarist zoekt muzikanten voor het vormen van een Ierse band

Accordeonist, Blazer en Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 280x bekeken

Fiddler/violist/gitarist zoekt muzikanten om een Ierse band te vormen. Er heeft zich al een contrabassist gemeld, dus een goed begin. Ik denk verder nog aan een zanger of zangeres en aan muzikanten die een gitaar, thin whistle, dwarsfluit, viool, mandoline, bodhrán/cajón, accordeon of banjo bespelen. Misschien zijn er mensen die een instrument bespelen en ook nog zingen. Ikzelf speel viool voor begeleiding … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Percussionist gezocht voor Ierse folkband Grámhara

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 292x bekeken

Grámhara is op zoek naar een percussionist(m/v). Onze cajonspeler is er helaas mee gestopt en daarom zijn wij op zoek naar vervanging. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die diverse( voor onze muziek relevante) percussie-instrumenten bespeelt, maar met name de bodhran en cajon zijn zeer passend bij onze folkmuziek. Wie voelt er iets voor om eens kennis te maken, om onze nummers eens aan te horen … meer »

Adrie Smits

Drummer/slagwerker/percussionist/paukenist gezocht

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 267x bekeken

Goede avond, Namens harmonie st. Willibrordus te Diessen plaats ik deze advertentie. Na de zomervakantie willen we met het orkest een nieuwe richting op, we hebben inmiddels een nieuwe dirigent, gaan lichtere en modernere muziek spelen op diverse locaties. Momenteel zijn we nog op zoek naar een drummer/percussionist/paukenist. Wie zou het wellicht interessant vinden om ons te komen ondersteunen? Mvgr,

Muzikantenbank user Niels KempsNiels Kemps