Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en bassist gezocht voor bluesproject omgeving Leuven

Bassist en Percussionist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 75x bekeken

Drummer en bassist gezocht voor bluesproject omgeving LeuvenGezocht omgeving Leuven: ritmesectie (bassist, drummer) voor bluesproject. Doel: plezier maken, stevige nummers brengen, goeie blues loslaten op het publiek. Genre: jaren zestig beesten (John Lee Hooker, Lightnin' Hopkins...) en nieuwe wolven (Jim Suher, Seasick Steve...) laten ontvlammen in een dreunend orgasme (Gary Clark jr., North Mississippi Allstars, ...). Bel 0796630101 of mail: thevsc@*******.be.

Muzikantenbank user Wim RaymaekersWim Raymaekers

Muzikanten/zangers/zangeres gezocht

Bassist, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 198x bekeken

Hi, ik heb een kleine huis-studio thuis en ben gitarist. Afgelopen jaar van start gegaan met dit kanaal; https://youtube.com/user/schipperbasgitaar Wegens succes zoek ik meer muzikanten; Een bassist, gitarist, percussie of drums en zangers/-essen om oa samen een formatie te vormen. Verder nodig ik regelmatig muzikanten/vocal uit voor sessies, voor het YouTube-kanaal. Vragen of interesse, … meer »

Muzikantenbank user Gerard SchipperGerard Schipper

Percussionisten gezocht

Percussionist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 76x bekeken

Percussionisten gezochtBeste percussionisten, Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. Het is dus tijd om deel te nemen aan ons team om privélessen te geven in jouw regio of via webcam. Meld je rechtstreeks aan op onze site om je lessen te publiceren en gecontacteerd te kunnen worden door leerlingen bij jou in de buurt. Begin vandaag … meer »

Lotfi

Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen zoekt muzikanten!

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 115x bekeken

Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen zoekt muzikanten!Onze vereniging is op zoek naar koperblazers en slagwerkers om onze fanfare en MPE compleet te maken. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. De meeste instrumenten die in een fanfare thuis horen, worden bespeeld, maar wat het zou leuk zijn als we ook de tweede en derde stemmen kunnen laten horen. Ieder niveau is welkom! De verdeling van de partijen gaat altijd in goed overleg. Het … meer »

Muzikantenbank user Muziekvereniging Concordia NijkerkerveenMuziekvereniging Concordia Nijkerkerveen

CLAF zoekt drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 291x bekeken

Beste drummers, drummeressen en percussionisten, kun je meedrummen op de volgende songs, en kun je ze nog mooier, dieper, sfeervoller en strakker maken? Mail me dan want dan kunnen we je gebruiken voor de band CLAF. Groet Dirk Alberti https://www.youtube.com/watch?v=P8X5stQiG8E https://www.youtube.com/watch?v=ZmFgzCB2KGo

Dirk Alberti

Timbalero gevraagd

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 257x bekeken

Timbalero gevraagdOrquesta Catambú zoekt een ervaren timbalero. Catambú is een grote amateur salsaband in Arnhem. Muzikanten komen uit de hele wijde omgeving. Repetitieavond 1 x per 14 dagen Woensdag 19.30 - 22.15 uur. Repetitor en goede oefenruimte aanwezig. Eigen arrangementen. reacties naar BWArnhem@*****.com

Marijke Bruin