Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 79x bekeken

Gezocht voor klein bolero orkestje een percussionist. Conga, bongo of klein percussie je draait je hand er niet voor om. Zuid Amerikaanse - en Cubaanse ritmes. Repetitie 1 maal per 14 dagen. geen kosten , repetitie in Nijmegen of Arnhem. Waarschijnlijk donderdagavond. zelf meedenken wordt gewaardeerd.;-)

Marijke Bruin

Hardrockgitarist zoekt mede-songwriter

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 82x bekeken

Hallo, ik ben een gitarist die al een lopende hardrockband heeft, maar zoek iemand om samen nummers mee te schrijven. Hier zouden we bijv. wekelijks een sessie voor kunnen houden. Ik woon in Diemen, maar het zou in principe ook op afstand kunnen, via videocall oid. De nummers zouden vervolgens door ons allebei gebruikt mogen worden. Invloeden zijn Guns N' Roses, Van Halen, Thin Lizzy, dat soort bands. … meer »

Wreckless

Bolero orkestje zoekt......

Blazer, Gitarist en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 95x bekeken

Wij (pianist, bassist en zangeres) zijn op zoek naar percussionist, violist/ fluitist, en tresspeler/gitarist voor een bolero orkestje in Arnhem. Affiniteit met deze soort romantische Cubaanse muziek is beslist nodig! Geen beginners meer. Repeteren 1 x per 14 dagen, waarschijnlijk op donderdagavond of zondagmiddag. Uiteindelijke doel is een paar maal per jaar optreden. Meedoen kost niets, we verwachten … meer »

Marijke Bruin

Percussionist en/of drummer gevraagd

Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 217x bekeken

Band zoekt percussionist en/of drummer die een brede smaak heeft. Het is een hobbyband waarvan de leden wel op leeftijd zijn maar gepassioneerd in het leven staan. (Ieder op z'n eigen manier.) Waarschijnlijk nu twee gitaristen een bassist en een zangeres. Optreden proberen we meerdere keer per jaar. Maar door het virus zullen we er wel wat moeten verzinnen. (We hoeven er niet van te leven;-) We … meer »

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Muzikanten gezocht voor Koninklijke Harmonie St. Cecilia Kuringen (Hasselt)

Bassist, Overig en Percussionist gezocht in Limburg (België) | 171x bekeken

Muzikanten gezocht voor Koninklijke Harmonie St. Cecilia Kuringen (Hasselt)Beste muzikanten, het zijn geen gemakkelijke tijden om te blijven repeteren, maar zolang het mag gaan we door en dit op een veilige manier, want muziek is ons leven. :-) Soort muziek: van Jacob de Haan tot Spark Instrumenten: zowel hout- als koperblazers; bassist Indien interesse, geef me een seintje 0032473456218 Voorzitter Anja Lemaire

Muzikantenbank user Anja LemaireAnja Lemaire

Klezmer Wereldmuziekband

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 431x bekeken

Klezmer WereldmuziekbandDe Streetband is vanuit het initiatief van gevorderde muzikanten van de Karin Sax school ontstaan. We zijn hiermee van start gegaan in juni 2019. Toen was het een saxofoon ensemble. Daarna ontstond de behoefte, mede vanuit de muzikanten om met andere instrumenten samen te spelen. Vanaf september 2020 hebben we een nieuwe start gemaakt en zijn we een Streetband. We gaan ook van start met een nieuw repertoire … meer »

Muzikantenbank user Karin SapKarin Sap

Streetband

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 243x bekeken

StreetbandDe Wormer Streetband is vanuit het initiatief van leerlingen van de Karin Sax school ontstaan. We zijn hiermee van start gegaan in juni 2019. Toen was het een saxofoon ensemble. Daarna ontstond de behoefte, mede vanuit de leeringen, om met andere instrumenten samen te spelen. Vanaf september 2020 gaan we een nieuwe start maken en zijn we een Streetband. We gaan ook van start met een nieuw repertoire … meer »

Muzikantenbank user Karin SapKarin Sap

Laat je ziel ademen!

Bassist, Percussionist en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Laat je ziel ademen!Hoi. Ik ben Andy, singer-songwriter, en ik zoek muzikanten om muziek mee te maken. Muziekstijl: American folk en soul, en de laatste tijd vind ik het mooi om klassieke elementen in mijn muziek te verwerken. Lijkt het je leuk om mee te spelen en samen te schrijven? Laat dit dan weten! Ik sta open voor allerlei instrumenten.

Muzikantenbank user Andy MartherusAndy Martherus