Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer/Percussionist op cajón zoekt band

Percussionist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 159x bekeken

Drummer/Percussionist op cajón zoekt bandErvaren cajón-speler die cajón uitbreidt met o.a. cajon-pedaal, snare tom, tom, floortom en cymbalen (hihats, crash, splash). Ook brushes en diverse percussie accessoires. Ideaal voor ‘intimistische’ creatieve settings: jazz, blues, folk, wereldmuziek,… Eigen composities en/of covers, improvisatie,… Regio Waregem - filip.maebe@******.be - 0475 59 54 06

Filip Maebe

Hardrockgitarist zoekt mede-songwriter

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 232x bekeken

Hallo, ik ben een gitarist die al een lopende hardrockband heeft, maar zoek iemand om samen nummers mee te schrijven. Hier zouden we bijv. wekelijks een sessie voor kunnen houden. Ik woon in Diemen, maar het zou in principe ook op afstand kunnen, via videocall oid. De nummers zouden vervolgens door ons allebei gebruikt mogen worden. Invloeden zijn Guns N' Roses, Van Halen, Thin Lizzy, dat soort bands. … meer »

Wreckless

Band zoekt cagon of drummer of percussie speler en zangeres of zanger

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 598x bekeken

Wij, Zangeres, gitarist en bassist. Leeftijd 48,57 en 55 jaar We denken niet aan optreden in eerste instantie. Eerst maar eens wat neer zetten wat door de beugel kan. Wij komen uit Nijmegen en zou fijn zijn dat jij daar ook vandaan komt of omg. Het gaat ten eerste om de fun en gezelligheid dan komt de rest van zelf. We zijn in eerste instantie opzoek naar een zangeres/zanger en een cagon speler … meer »

Jos

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 709x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld