Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Reggae coverband 2.0 zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 480x bekeken

Ola, we zijn een nieuwe reggaeband met een nieuwe concept en zoeken nog een zanger(es). We gaan bestaande niet reggae hits, als reggae versie spelen! Klassieke meezingers voor bruiloften en bedrijfsfeesten en festivals. Denk bv aan: - One more night - Just the 2 of us - Fly away - Stuck on you - ABC/I want you back - Ik voel me zo verdomd alleen - Het is een nacht - Always on my mind We … meer »

Santosh

Enthousiaste zanger zoekt toffe band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 498x bekeken

Aloha. Ik ben een ervaren zanger uit de stad Groningen. Ik heb in diverse bands gezeten. Van disco tot rock en van funk tot soul. Momenteel ben ik al een dik jaar bandloos. En ondanks diverse pogingen iets nieuws op te zetten, vind ik het toch iets fijner om gewoon lekker aan te schuiven bij een bestaande band. Ik heb redelijk wat muziek op youtube en Spotify staan. Hier kan je een goed beeld krijgen … meer »

Muzikantenbank user Mr.KayeMr.Kaye

Pianist zoek zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1528x bekeken

Beste muziekvrienden, Ik ben een pianist uit regio Den Haag. Ik ben op zoek naar een zangeres die covers in een bepaalde stijl wilt zingen. Het gaat om bestaande uptempo hits en deze dan spelen als piano ballad. Doelgroep is dan luistermuziek voor feesten/bruiloften/bedrijfsfeesten. Liedjes zoals: - Bob Marley - Wonderful Days/Charly Lownoise ft. Mental Theo - Rollercoaster/Direct - Bailamos/Enrique … meer »

Santosh

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoire

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1513x bekeken

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoireIk ben al flink ervaren als rockzanger en zoek nu een tweede band voor andersoortige nummers. Nummers met een ander soort uitdaging als je begrijpt wat ik bedoel. Denk bijvoorbeeld aan: John Legend The Wanderer The Verve Ben Howard Coldplay Eddie Vedder solo Ik woon in Nieuwegein dus de provincie Utrecht is wel een beetje mijn grens voor reizen. Ik oefen met met andere band op disdagen, dus … meer »

Muzikantenbank user MartijnMartijn