Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ik zoek....

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Hoi, momenteel zing ik hobbymatig, vooral voor mezelf. Wel eens ingevallen op een repetitie-avond van een band, heb vrienden in bandjes en dat is toch wel leuk. Ben op zoek naar muzikanten om samen een band, trio, duo mee te vormen. Eerste doel samen muziek maken, later eventueel wat optredens. Zing van alles van nederlands tot rock en alles daartussen, nou vooruit behalve opera dan. Wil je wat van … meer »

Muzikantenbank user MasMas

Gitarist gezocht voor acoustisch duo Haarlem/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 557x bekeken

Gitarist gezocht voor acoustisch duo Haarlem/AmsterdamHallo allemaal! Ik hou van zingen!!!!!! En ik zoek een vriendelijke gezellige gitarist die het leuk zou vinden om samen met mij Blues/Soul/Jazz liedjes te spelen. Misschien eerst bestaande liedjes fatsoenlijk eruit proberen te krijgen, waar we dan lekker ons eigen draaitje aan kunnen geven. En als we later groot zijn kunnen we misschien zelf wat leuks schrijven. Ik zie het in eerste instantie … meer »

Muzikantenbank user Sacha Van Duffelen-KramerSacha Van Duffelen-Kramer

Nederlands en/ of Duitstalige band of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 112x bekeken

Beste mede muzikanten, Nu hopelijk corona wat milder word en er wellicht weer mogelijkheden komen om weer muziek te mogen en kunnen maken ben ik op zoek naar het volgende. Ik zoek een band of zangeres om samen in het Nederlandstalige en / of Duitstalige genre wat moois neer te kunnen zetten. Zoeken je als band of zangeres een zanger die hierin zijn kracht heeft liggen schroom dan niet te reageren. Afstand … meer »

Eric Seerden

Nederlands en/ of Duitstalige band of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 127x bekeken

Beste mede muzikanten, Nu hopelijk corona wat milder word en er wellicht weer mogelijkheden komen om weer muziek te mogen en kunnen maken ben ik op zoek naar het volgende. Ik zoek een band of zangeres om samen in het Nederlandstalige en / of Duitstalige genre wat moois neer te kunnen zetten. Zoeken je als band of zangeres een zanger die hierin zijn kracht heeft liggen schroom dan niet te reageren. Groet, … meer »

Eric Seerden

Slaggitarist, en Toetsenist, gezocht voor allround Coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 783x bekeken

Slaggitarist, en Toetsenist, gezocht voor allround CoverbandHallo muzikanten, Leadzanger, Leadgitarist, Basisste, en een Drummer variërend in de leeftijden van 40 en 60 jaar zijn op zoek naar een slaggitarist, en een toetsenist uit de regio Breda/Tilburg. Wij zijn allen redelijk ervaren maar door wisselingen en het stoppen van diverse bandleden zijn wij op zoek naar jou. Je hoeft geen pro te zijn (zijn wij ook niet) maar enige ervaring of de bereidheid … meer »

Muzikantenbank user RiniRini

Jazz zangeres zoekt combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Ik (vrouw van 56) zing al een tijdje maar kortgeleden heb ik kennisgemaakt met een jazzcombo en zong ik wat evergreens (Georgia, R. Charles, Them there eyes, B. Holliday etc) Dat ging goed en ik werd gevraagd om bij ze te komen zingen. Helaas was dit in Spanje dus dat heb ik niet gedaan. Nu ben ik in Nederland op zoek naar een bestaand jazz combo waarbij ik mag komen zingen. Omgeving Rotterdam. We … meer »

Janna

Zangeres zoekt band of combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 335x bekeken

Ik ben een allround zangeres op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb een aantal jaren les gehad (klassiek en jazz), veel ervaring met harmonie zingen (mezzo sopraan in een koor en achtergrond zang in een progrock band). Als solo zangeres heb Ik gezongen in een Balkan orkest, en aan een aantal huiskamer concerten mee gedaan, onder begeleiding van een pianist, gitarist of accordeon. Thuis begeleid … meer »

Muzikantenbank user Petra DozePetra Doze

Zanger/gitarist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 273x bekeken

Op zoek naar een band, geen 13 in een dozijn rock covers, maar originele muziek. Vorige band was Nederlandstalige punkrock, ik schreef de teksten. Ik heb geen heel hoog bereik, wel laag. Ik speel ook gitaar, geen ingewikkelde dingen, maar een solo of slag lukt wel. Leeftijd ergens vanaf 30, 40 zou ik zeggen. Kijk ook eens op https://www.youtube.com/channel/UCu0nGn6N25DZfLP0SeayIkw als je me wilt … meer »

Muzikantenbank user Vincent WiersVincent Wiers