Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt pianist(e)/evt zanger(es) om eigen liedjes programma mee te ontwikkelen omgeving Amersfoorrt

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 145x bekeken

Zangeres zoekt pianist(e)/evt zanger(es) om eigen liedjes programma mee te ontwikkelen omgeving AmersfoorrtHALLO Ik schrijf zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers en ik wil graag een liedjesprogramma ontwikkelen om mee op te treden. Daarnaast vind ik het hele creatieve proces van gevoelens en gedachten omzetten in muziek erg leuk en ik zoek een pianist om dit creatieve avontuurr samen aan te gaan. JIJ? Ben jij een creativeve muzikant(e), pianist (e), die makkelijk speelt en creatief omgaat … meer »

Muzikantenbank user MoLady BroekmansMoLady Broekmans

Zanger zoekt zangeres en / of band

Zanger / Zangeres zoekt band in Almere (Flevoland) | 74x bekeken

Ik zanger 57 jaar ben op zoek naar een zangeres om samen een band te formeren. Aansluiting bij een band die al een Duitstalig repertoire heeft is ook prima natuurlijk. Het idee is om uiteindelijk samen een mooie avondvullende show te kunnen neerzetten. Het gaat hier vooral om Duitse POP Schlager muziek. Lijkt het je leuk om je hiervoor in te gaan zetten? Laat wat horen dan. Groet Eric

Eric Seerden

Zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 113x bekeken

Hey muzikale talenten. Ik zoek mede musici om n fantasy / celtic band te vormen. Samen muziek maken en wie weet groeien we tot een mooie nieuwe muzikale formatie. Wil je mij eerst meemaken in een voorstelling met vele genre muziek? Binnenkort nabij 's-Hertogenbosch? Stuur mij dan een bericht Whira (Ingrid)

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels