Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Backingvocals

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 140x bekeken

BackingvocalsHoi, ik ben een beginnende zangeres. Ik heb één keer in twee weken zangles en zit wekelijks bij een Vocalgroup. Graag zou ik met een band willen repeteren, om zo ervaring op te doen. Ik ben flexibel in repeteer dagen. En wie weet, gaan we samen optreden. Mijn genre is: Soul/Jazz/Pop Graag in regio Nijmegen. Email:evhbkt@*******.comGroetjes Elisabeth

Muzikantenbank user Elisabeth WillemsElisabeth Willems

Nederlands of Duitstalige band of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 176x bekeken

Beste mede muzikanten, Ik zoek een Nederlands of Duits talige band of zangeres om gezamenlijk nog wat moois ten tonele te brengen. Duits talig valt te denken aan bijvoorbeeld Du , Banjo boy , Engel enz enz Nederlandstalig valt te denken aan groepen als Doe Maar ,De Dijk , Frank Boeijen en vele anderen . Heb je oprechte interesse dan zie ik je bericht graag tegemoet. Met … meer »

Eric Seerden

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 206x bekeken

Leuke zanger:-) zoekt leuke gezellige goede band . Zingt van alles maar wat ze bij Sublime radio draaien of wat je op noord sea jazz ziet dekt een aanzienlijk deel van mijn muziek smaak. Ik houd ook wel van pop en Nederlandstalig en lichte rock. Ik probeer en vind eigenlijk heel veel leuk. Een aantal songs als voorbeeld die ik redelijk ken; James brown I got you , Marco Borsato Margarita en Hoe het … meer »

gijs

Zanger zoekt zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 191x bekeken

Ik ben op zoek naar een zanger die samen met mij een zeer breed repertoire wilt neerzetten op de diverse podia in Noord-Holland en daarbuiten. Dus echt van Marco Borsato tot Metallica en van Madness tot The Tramps. Echt van alles wat waar iedereen vrolijk van wordt en het moet een “feest van de herkenning” worden. Mijn bedoeling is om met orkestbanden en met MP4 te gaan werken. Diverse vaste … meer »

Jos

Zangeres zoekt muzikanten om band te starten

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmen (Drenthe) | 420x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten om band te startenHallo allemaal, ik ben Sylvia en ben solozangeres en ben op zoek naar een bassist, gitarist, drummer en keybordspeler om een leuke band te vormen. Kun je daarnaast ook nog zingen is dit een welkome bijkomstigheid. De hoop is om samen leuke optredens te gaan verzorgen met gouwe ouwe muziek in de genre van pop, jazz, soul, country en rock and roll. Ben je ouder dan 45 jaar en voel jij hier iets voor … meer »

Muzikantenbank user Sylvia SmitSylvia Smit

Muzikanten gezocht voor Barbra Streisand Coverband 'Guilty'

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 271x bekeken

Hallo, Ik ben Nicole. Ik ben zangeres en wil een coverband oprichten met alleen Barbra Streisand nummers. Mijn stem lijkt niet helemaal op die van Barbra Streisand, maar ik heb wel haar bereik. Het gaat niet om haar na te doen, maar op een prachtige manier haar muziek te spelen en te eren en er hopelijk ook regelmatig mensen blij mee te maken d.m.v. een mooi optreden. Dus ben je een ervaren drummer, … meer »

Nicole Tetteroo