Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor rockband

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Hi, Ik ben een gitarist op zoek naar een ervaren drummer, bassist en zangr(es) om een stevige rockband met blues-, funk- en popinvloeden te beginnen. Doel is plezier en zeker ook optreden. Mijn idee is om de twee weken te repeteren in de omgeving van Rdam. Naast eigen muziek lijkt het me leuk om een eigen draai te geven aan covers. Maar alles in overleg en overeenstemming met de andere muzikanten in … meer »

Sander van der Vliet

DJ gezocht!

DJ gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 60x bekeken

DJ gezocht!Hi Guys, Ik ben Lewy, opkomende artiest (singer-songwriter, rapper) uit de regio Zuid-Holland. Ik ben opzoek naar een DJ om samen mee op te treden. Denk aan: talenten shows, festivals en boekingen zowel betaald als onbetaald. Ben Jij serieus bezig met muziek en heb Jij de ambitie om door te breken in de muziekwereld? Ben jij bereid om regelmatig te oefenen voor de shows? Zo ja, dan zitten wij … meer »

Muzikantenbank user LewyLewy

DJ gezocht voor optredens!

DJ gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 101x bekeken

DJ gezocht voor optredens!Hallo Allemaal, Mijn naam is Lewy en ben inmiddels 8 jaar serieus bezig in de muziekwereld. Ik ben opzoek naar een hopelijk (vaste) DJ om samen mee op te kunnen treden, zowel onbetaald, betaald, festivals etc. Ben Jij serieus, ben je voorzien van goodvibes en ben je beried om net als ik door te breken in de muziekscene? Zo ja, dan zitten wij op één lijn! Stuur me maar een DM! Neem een … meer »

Muzikantenbank user LewyLewy

Ambitieuze pop-punk band reg. R’dam/Den Haag/Leiden zoekt bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 145x bekeken

Voor een nieuwe pop-punk band uit de omgeving Rotterdam/Den Haag en Leiden zijn wij (gitaristen en zangeres) op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze bassist tussen de 20 en 35 jaar. We schrijven onze eigen liedjes en willen daar dit jaar ook mee het podium op. We werken momenteel aan onze eerste singles, er ligt een EP in het verschiet en we dromen ervan om elke zaal in Nederland kort en klein … meer »

Mark

Zanger(es) gezocht voor ervaren coverband Rotterdam

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 200x bekeken

Zanger(es) gezocht voor ervaren coverband RotterdamZanger(es) gezocht 40+ Rotterdam Sevenish is een enthousiaste gezellige coverband met ervaren muzikanten die geschikt zijn voor feesten en partijen. Ons repertoire bestaat uit een mix van pop, soul, funk, blues en Nederlandstalig van de sixties tot heden. Sevenish bestaat nu uit een zangeres, twee gitaristen (waarvan er 1 ook Saxofoon en dwarsfluit speelt), een basgitarist, een toetsenist … meer »

Muzikantenbank user Marian MokhtariMarian Mokhtari