Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Shadows

Overig gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 102x bekeken

solo gitaar en toetsen zijn van plan om nog 1 keer een leuke band in elkaar te zetten in shadows styl en uiteraard aanverwante muziek in rotterdam, daarom zoeken we aanvullende muzikanten slag gitaar \ bas/en drums die hobby matig mee willen doen. reperteren in rotterdam woensdag of zaterdag in overleg. groeten loek. lhoegee outlook comlhoegee@*******.com

Muzikantenbank user Loek HoegeeLoek Hoegee

Nieuwe band uit Rozenburg ( rotterdam ) zoekt bassist en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 423x bekeken

Hallo, Wij zijn Landy en Anthony, gitarist en drummer. Nadat onze vorige band, Daizy Bell, is gestopt te bestaan, willen nu iets nieuws opstarten. Hiervoor zijn we opzoek naar een bassist ( met eigen gitaar en versterker ) en zanger(es). Later misschien ook verder uitbreiden naar 2e gitarist en toetsenist maar voor nu willen we eerst de basis neerzetten. De genres zijn: pop/rock/metal van de … meer »

Muzikantenbank user Anthony KooningAnthony Kooning

Between the Rats and Snakes: Metalband uit Rotterdam zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 131x bekeken

Between the Rats and Snakes is een nieuwe metal band uit Rotterdam, wij bestaan uit een bassist, drummer en gitarist. Ieder van ons heeft al +-6 jaar ervaring in het spelen in bands. Onze muziekrichting is te vinden in de Metalcore met invloeden van electronic en het overbrengen van veel energie. Onze main influences: Crossfaith, Coldrain, Pay Money To My Pain, Crystal Lake, Parkway Drive, Ice Nine … meer »

Tamas Niks

Katie Kruel zoekt bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 217x bekeken

Katie Kruel uit Rotterdam is dringend op zoek naar een bassist(e) met een duidelijker sludge/stonerdoom geluid dan we nu al hebben: iemand met een zwaar, log, schurend geluid, maar - heel belangrijk voor onze muziek - iemand die toch ook met veel dynamiek en een warme, hypnotiserende groove kan spelen. Kortom, iemand die zin heeft om muziek te maken die ergens tussen Melvins, Sleep en Amenra in zit … meer »

Muzikantenbank user Katie KruelKatie Kruel

(Hard-)Rock Band Zoekt Muzikant

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 137x bekeken

(HARD) ROCK BAND ZOEKT FRONTMAN Wie zijn wij? Wij zijn een Hard Rock band uit Rotterdam die op het punt staan om voor het eerst de studio in te springen en het podium overhoop te gooien. Wij schrijven en spelen eigen muziek in stijlen zoals: (Hard) Rock, Rock ’N Roll en Blues Rock. We missen alleen een frontman die hier zijn eigen stempel op kan zetten om alles echt af te maken! Wie zoeken … meer »

Boozer

Toetsenist, wij zijn naar jou op zoek!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Gezocht: toetsenist Regio: Rotterdam Aantal gigs per jaar: 10 tot 15 vereisten: eigen gear en eigen vervoer Repetities: wekelijks Voor een allround coverband ben ik op zoek naar een goede toetsenist. Als toetsenist zorg je voor een goede basis qua arrangement zodat de frontvrouw goed uit de verf komt. Het is belangrijk dat je jouw instrument dus goed beheerst. Naast muziek vinden wij een prettige … meer »

Muzikantenbank user PeetPeet

Ouwe mannen band zoekt zanger ( res )

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 177x bekeken

Wij zoeken een zanger of zangeres voor een band die eerst goed wil oefenen en dan pas aan optreden gaat denken. We spelen van jj cale tot eric clapton tot eagles tot Fleetwood mac. We hebben een oefenruimte in Rhoon. Lijkt het je iets mail even wat je zou willen spelen gaan wij het erin stampen voor dat je komt. Wij zijn 55 tot 60 jaar van leeftijd. Hoor het graag van jou, Groet Patrik.

Patrik Boumans