Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 132x bekeken

Drummer gezochtErvaren coverband op zoek naar een nieuwe drummer. Genre:pop,soul, jazz, funk, disco, nederlandstalig,kortom allround. Repeteren wekelijks in Dordrecht/Rotterdam. Plezier maken staat voorop, leeftijd niet belangrijk. Leeftijdscategorie band: 27-50+ Ben jij de drummer die wij zoeken dan hoor ik graag van je! e=mail:karinmekes@*******.com

Muzikantenbank user Ka RinKa Rin

GITARIST! (elektrisch en akoestisch )

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 348x bekeken

Gezocht gitarist (m/v) die zowel akoestisch als elektrisch speelt.( en eventueel nog andere snaarinstrumenten ) Zangeres, drummer/percussionist, bassist en pianist verzorgen naast elektrische podium gigs ook "semi-plugged" optredens. Sinds het vertrek van de vorige gitarist zijn we op zoek naar de juiste man of vrouw. Repertoire: (neo)soul, sixties/seventies,bluesyjazz, pop/rock, etc.covers. Eigen … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Country Band zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Doorstartende Countryband zoekt sologitarist, leeftijd vanaf 50 jaar, interesse in de Countrymuziek met ervaring is een pre,wij zijn een band die door wisselingen moeten doorstarten,met een paar nieuwe mensen,we missen echter nog een goeie sologitarist,we hebben een Drummer,Bassist, Slaggitarist ,die ook toetsen speelt,Zangeres,eventueel een steelgitarist,maar dat is nu nog niet het belangrijkste,een … meer »

Els

Black Crowes tributeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 54x bekeken

Black Crowes tributeband zoekt toetsenistThe Black Crowes tribute band FEATHERS is op zoek naar een toetsenist die de band kan versterken met Hammond- en (elektrische) pianogeluiden. Het zou fijn zijn als je kennis en affiniteit hebt met de muziek van The Black Crowes, en je mannetje staat wanneer er gejamd/geïmproviseerd wordt. Leeftijd is niet heel belangrijk; de onze variëren van begin 30 tot 50 jaar. We komen uit de regio Zuid-Holland … meer »

Emiel Janssen

We are looking for a drummer, a bass player and another guitarist

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 138x bekeken

Me and my friend we are looking for people to form a band. Drummer and bass player and maybe another guitarist. We are just amateur musicians. We would like to have a band and make some good rock music and have some fun. He is a guitarist (32) and I am a vocalist (32). We live in Slinge, Rotterdam. If anyone wants to join us...here is my number 0644860466 Cheers!

Anton

So many roads,,,zoekt drummer. blues blues/rock

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 158x bekeken

tja wij zoeken dus een drummer ,, voor ons is de persoonlijke klik net zo belangrijk als de muzikale klik we maken een doorstart omdat we het echt de moeite waard vinden om door te gaan we zoeken een goede drummer die er net als ons ECHT voor wil gaan en die begrijpt dat een toffe gig veel meer is dan een setlist afwerken,,wij zijn een hechte club muzikanten afspraak is afspraak veel lol en rock&roll … meer »

Muzikantenbank user Jan van EltenJan van Elten

Band zoekt backing vocals

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een pas begonnen band, met leden welke allen podiumervaring hebben. We schrijven eigen nummers, daar ligt onze focus. Graag komen wij in contact met mensen die backing vocals niet schromen, om zo een refrein in een nummer te verbreden en van betreffende jeu te voorzien. Lijkt dit jouw wat, laat het mij dan weten aub. Wij repeteren elke week in Capelle a/d IJssel. Mocht je … meer »

Michael