Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Country en Allround band zoekt een zanger of een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 57x bekeken

Beste vocalisten, Wij zijn nog steeds op zoek naar een bekwame zanger en of een zangeres op het gebied van Country, maar ook op diverse andere genres onder andere pop / blues / country rock / en nog veel meer. Voor informatie gelieve mij eerst te mailen maar ook voor de vele vragen die standaard zijn bij het zoeken naar een band, wij oefenen in Rotterdam Zuid. Ik hoor het graag van jullie. Met … meer »

Michael

Muzikanten gezocht voor band project

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Muzikanten gezocht voor band projectHoi medemuzikant, Ik ben Mara, ben 14 jaar en ik studeer voor zangeres in het tweede jaar bij het Codarts in Rotterdam. Voor een groot landelijk project waarbij diverse acts/optredens op de agenda zullen staan (en waar de winnaar een podiumplaats op een groot landelijk festival kan bemachtigen), ben ik met spoed op zoek naar 4 medemuzikanten: bassist(e), gitarist(e), drummer en toetsenist(e). Vaste … meer »

Anton Biscola

Ervaren muzikanten voor eigen werk gevraagd!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 55x bekeken

Ervaren gitarist en zangeres zijn op zoek naar serieuze muzikanten. We zoeken een strakke bassist, drummer en toetsenist voor eigen werk (pop) rock. We zijn in het bezit van een oefenruimte en willen zsm het podium weer op! Regio Zuid-Holland. Leeftijds categorie tussen de 30 en 50 jaar. Voor meer informatie graag een korte bio en geluidsfragment naar: meideprac2018@*****.com

meideprac2018

Beginnende Sludge/Post band zoekende naar gitarist en bassist

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 41x bekeken

Beginnende Sludge/Post band zoekende naar gitarist en bassistWij zijn een beginnende band, bestaande uit een gitarist en drummer, die nog zoeken naar een gitarist en bassist in Rotterdam en omgeving. Eigen muzikale ideeën zijn zeer wenselijk. De genres waarin wij bivakkeren zijn Sludge/Stoner/Post-Metal- en Rock met ambient uitspattingen. Bands die ons geluid inspireren zijn bijvoorbeeld Amenra en Neurosis. Wij willen het serieus aanpakken en hebben de intentie … meer »

Jamie

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 63x bekeken

Drummer gezocht!hoi Ik ben op zoek naar een gedreven drummer voor mijn backing band. Mijn muziek is een mix van Springsteen, Pear Jam en Mark Lanegan. Mocht je geinteresseerd zijn kan je mijn muziek vinden op youtube, spotify en Itunes etc.

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

The Cool Cast zoekt keys/piano/orgel

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 50x bekeken

Fris nieuw bandje (zangeres, bas, drums, gitaar) met veel ervaring zoekt leuk toetsenmens. Eerste optreden was top, nieuwe staan gepland. Repertoire: Rock/pop/soul/funk, hippe liedjes en guilty pleasures. Dinsdagavond repeteren in Delft. Trefwoorden: optreden, fun, muzikaliteit, originaliteit, meerstemmige zang.

Rene Bubberman

Puik! zoekt gitarist (en nog steeds een bassist)

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 87x bekeken

Wij (Puik!) bestaan uit een zangeres, drummer, lead gitarist en bassist in de leeftijden 25-40 jaar. Ons repertoire bestaat uit energieke blues en rock'n roll met uitstapjes naar andere muziekstijlen. We spelen nummers van o.a. Cream, CCR, Dire Straits, Fleetwood Mac en The Beatles. Repeteren doen we in Rhoon en onze ambitie is om zo'n 6x per jaar op te gaan treden. Muziek is voor ons vooral genieten … meer »

Muzikantenbank user Christine Smit-VriesemaChristine Smit-Vriesema

Dums percussie en zangeressen gezocht

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 92x bekeken

Dums percussie en zangeressen gezochtZe zijn er al een tijdje. Allround bands die met een DJ een vettere en hippere combinatie zijn. Denk maar aan Beethoven FirstcalltheDJ 1,2dance en I-Dance. Ik ben een funky gitarist met jazz achtergrond en hou ook van soul en stevige pop dance. Het produceren van vette covers is de andere tak van sport die ik beoefen en in combinatie met live gitaar en zang zet ik een avondvullend programma neer. Na … meer »

Marc O.Ten