Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist(e) gezocht voor veelzijdige coverband!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 166x bekeken

GR!P zoekt een toetsenist(e)! Wie zijn wij: Wij zijn een veelzijdige coverband uit Rotterdam. We brengen vooral bekend repertoire vanaf de jaren '70 tot vandaag. Van een dansbare soul-/discohit, een ontroerende ballad tot een kneiter van een rock ('n roll) hit. We hebben het allemaal. Wij willen weer een 8-koppige band worden, zodat we ieder nummer de energie kunnen geven die het verdient. Wie … meer »

GRIP - Patrick

Rockband zoekt zanger voor eigen materiaal

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 332x bekeken

Wij zijn een rockband uit de omgeving van Rotterdam en zijn op zoek naar een zanger(es). We zoeken iemand om ons eigen materiaal mee uit te werken. Check de link voor een voorbeeldje van ons eigen materiaal. Wij zijn allemaal begin 20 en we hebben een eigen oefenruimte. De band bestaat uit een drummer, een bassist en twee gitaristen. We spelen ook covers maar de focus ligt vooral op eigen materiaal. … meer »

Walter Verhoeff

Goeie strot gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 575x bekeken

Hi,wij zoeken een goeie strot voor onze rock coverband. Een strot die door veel ervaring gevormd is. Een strot die ZZ Top, Foo Fighters, Stones, Hendrix, acdc, G&R enzo wil zingen. Wij repeteren in Rotterdam. Uiteraard ibv eigen vervoer.

Eric vd Meijde

Trickwire zoekt schreeuwlelijk/brulboei (frontman/frontvrouw)

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 363x bekeken

Trickwire zoekt schreeuwlelijk/brulboei (frontman/frontvrouw)Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag/Rotterdam (Zuid-Holland) ervaren rock trio bestaande uit drums, bas & gitaar zoeken een schreeuwlelijk/brulboei (m/v) voor een groovende swingende pop/rock (cover) band. Aanknopingspunten kunnen zijn: The Killers/Living colour/Muse/Nothing but Thieves/Editors/Prince/Pearl Jam/Triggerfinger/U2/Red hot chili peppers/Anouk. Dus dus alles uit de 70's, 80's, 90's, … meer »

Leonardus

Gitarist/componist zoekt band of aansluiting bij gelijkgestemde muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 571x bekeken

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) Gitarist/componist sinds kort pensionado dus ik heb wat meer tijd, zoekt medemuzikanten of bestaande band. Ik heb reeds vele jaren een bestaande band (prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen nu te weinig naar mijn zin. Ik ben dus op zoek naar ervaren muzikanten die samen nieuwe composities willen ontwikkelen, opnemen. … meer »

Paul

Progressieve metal/rock band zoekt Bassist en evt. toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 606x bekeken

Progressieve metal/rock band zoekt Bassist en evt. toetsenistWij zijn een progressieve metal band die voornamelijk bezig is met het maken van eigen materiaal. We bestaan uit een lead- en rhythm gitarist, zanger en drummer van tussen de 24-26 jaar (ouder of jonger is geen groot probleem) rondom regio Zuid-Holland en ijn op zoek naar een bassist (En eventuele toetsenist). Onze muziek gaat uit naar de stijl van TOOL, Avenged Sevenfold, Stone Sour etc., maar we … meer »

Muzikantenbank user Noeck VerboomNoeck Verboom

Pianist(e) gezocht voor Gospelkoor

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 440x bekeken

Pianist(e) gezocht voor GospelkoorGospelkoor Reflection zoekt met ingang van het nieuwe seizoen een pianist(e). Reflection is een enthousiaste groep zangers en zangeressen met een repertoire bestaat uit eigentijdse Engels- en Nederlandstalige liederen ;het koor oefent om de week op maandagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur (muv de vakanties). De huidige pianist(e) stopt na jaren van begeleiding. De taak van de pianist(e) is het … meer »

Jan Marks