Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround 7-mans party/feest coverband zoekt ervaren 2e lead zanger(es)!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 660x bekeken

Allround 7-mans party/feest coverband zoekt ervaren 2e lead zanger(es)!Wij zijn een 7-koppige allround coverband bestaande uit een zangeres, bassist, drummer, 2 gitaristen, toetsenist en saxofonist. Om het plaatje compleet te maken zoeken wij een lead zanger(es) als versterking naast onze frontvrouw. Wij zijn recent opgericht dus als zanger(es) zul je vanaf het begin mee kunnen bouwen aan het repertoire. Denk hiervoor aan feesten, bruiloften, festivals etc. Het dak … meer »

Muzikantenbank user Ferry de JongFerry de Jong

Sludge / post metal band op zoek naar bassist en vocalist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 661x bekeken

Wij zijn een startende band met op dit moment drie leden (Freek, gitarist, Maiko, gitarist en Jamie, drums) van rond de 25 / 30 jaar die nu sinds juni samenkomen om eigen muziek in de genoemde genres te maken. Wij nemen het echter niet super nauw met standaarden en schipperen qua stijl tussen bands als Amenra, Neurosis, Mastodon, YOB en dergelijke. Melancholie, desperatie en woede zijn de voornaamste … meer »

Jamie

Zangeres gezocht voor semi professionele coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 232x bekeken

Zangeres gezocht voor semi professionele coverbandWij, een 11 jaar bestaande, semi professionele coverband en zijn bezig met een nieuwe concept waarbij we naast de frontman een frontvrouw kunnen gebruiken. De band bestaat uit een zanger, gitarist, bassist, toetsenist en drummer. Bijna allen met 20+ jaar podiumervaring en bijna allen in de 40. De sfeer is relaxed, open en met humor, maar vooral professioneel. Het nieuwe concept is blokken van 15 minuten … meer »

Muzikantenbank user Roalt F. BreetRoalt F. Breet

Toetsenist gezocht voor bluesband "Blues Mission"

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 126x bekeken

Toetsenist gezocht voor bluesband "Blues Mission" Blues Mission is een Rotterdamse rhythm & blues band die bestaat uit ervaren muzikanten (leeftijd 50 +). Om ons bandgeluid completer te maken zoeken we een goede toetsenist (keyboard/orgel), die zonder moeite een akkoorden schema kan lezen en meespelen. Affiniteit met de blues is natuurlijk een vereiste, en als je in die stijl een solo kan spelen … meer »

Muzikantenbank user Hans AndriessenHans Andriessen

Nieuw op te richten metal band zoekt drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 117x bekeken

voor een nieuw op te richten metal band zijn we opzoek naar een drummer op dit moment zijn er 6 ideeen klaar om verder uit te werken het doel is deze goed uit te werken met een band hopelijk kunnen we daarna gaan werken aan een demo/plaat en het boeken van optredens we hebben niet echt een stijl voor ogen zolang iedereen er maar zijn of haar idee op kwijt kan zullen we wel ergens in een hokje passen … meer »

bjorn schamle

Coverband Melting Groove zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 260x bekeken

Wij, Melting Groove, bestaande uit een ervaren gitarist, zangeres, toetsenist, drummer en bassist, zijn op zoek naar een ervaren 2e zanger (zangeres lage alt) (geen prof) om de band compleet te maken. Samen met de zangeres verdeel je het repertoire en zing je dus zowel lead als backing vocals. Ons repertoire bestaat nu uit 25 nummer en onze ambitie is te kunnen optreden (Max 10 x per jaar) Kan jij … meer »

Coverband Melting Groove

Gezocht strijker .

Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Hoi ik heb een heel mooi liedje liggen, een oud liedje van Tom Jones, maar heb er zelf een andere versie van gemaakt, maar ik zou graag een mooie string 'Echte' String partij in willen hebben wie kan mij daaraan helpen, aan een spoortje op afstand opgenomen, zodat je de de partij in 1 stereo file weer terug stuurt aan mij strings zonder reverb

Muzikantenbank user Peter LahayePeter Lahaye

De Delta Swing Band zoekt diverse blazers

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 114x bekeken

De Delta Swing Band is een big band uit Hellevoetsluis met een lange historie. Aan die mooie historie willen we graag ook een mooie toekomst toevoegen. Alle voorwaarden zijn daarvoor aanwezig. De band is uitstekend georganiseerd en staat onder leiding van een professionele dirigent. De muzikale lat ligt hoog en vraagt veel van eventuele nieuwe spelers, zeker op het gebied van leesvaardigheid en muzikale … meer »

Raymond Blokland