Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 30x bekeken

Pop rock blues coverband Jellyfish zoekt een nieuwe drummer. Onze band bestaat uit een zangeres, zanger/slaggitarist, bassist en gitarist,.allemaal boven de 40. We spelen voor ons plezier en dus vooral in de oefenruimte, maar het doel is wel om een paar keer per jaar op te treden. Oefenen doen we op donderdagavond in Rotterdam IJssselmonde.

Wilco

Challenge?

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 163x bekeken

Challenge?Bestaande band met ervaren muzikanten zijn met enige spoed op zoek naar een groevende en strakke bassist(e)! We zoeken een gedreven persoonlijkheid die het een uitdaging vindt om eigen werk te spelen! Onze muziek laat zich het best omschrijven als een combinatie van funk, rock en pop doordrongen met een soulvolle saus verzorgt door onze lead en backing vocals. Optredens staan gepland. Repeteren omgeving … meer »

Muzikantenbank user symfonischekeyswanted@outlook.comsymfonischekeyswanted@outlook.com

Uitdaging?

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 244x bekeken

Uitdaging?Bestaande band met ervaren muzikanten zijn met enige spoed op zoek naar een toetsenist(e)! We zoeken een gedreven persoonlijkheid die het een uitdaging vindt om mooie string partijen voor zijn/haar rekening te nemen en goed overweg kan met piano partijen. We spelen uitsluitend eigen werk die zich het best laat omschrijven als een combinatie van funk, rock en pop doordrongen met een soulvolle saus … meer »

Muzikantenbank user symfonischekeyswanted@outlook.comsymfonischekeyswanted@outlook.com

Ellements Pop/Rock Coverband zoekt een Toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 76x bekeken

Wij zijn een pop/rock coverband uit de regio Rotterdam met een uitgebreid repertoire. We zoeken een toetsenist die met veel lol en gedrevenheid onze band komt aanvullen. Heb je zin om wekelijks te repeteren en ca. 15 optredens per jaar te doen? Vind jij de klik net zo belangrijk als rete strak spelen? Check dan onze clips en als je denkt deze plek te kunnen veroveren stuur ons dan een PB of bericht … meer »

Michel Goené

Coverband Nice Noise zoekt solo-gitarist(e)

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Wij zoeken een enthousiaste coverband-sologitarist voor onze band Nice Noise. Naast het soleren verwachten we ook dat je met invulling van funky slag akkoorden onze nrs naar een hoger nivo kunt begeleiden In de aanbieding hebben we twee geweldige 40+ zangeressen vol muzikale passie en vier enthousiaste 50+ muzikanten op drums, bas, slaggitaar en toetsen. Na vele jaren intensiever te hebben gespeeld … meer »

Nice Noise

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 111x bekeken

hallo drummert wij ,,so many roads,, zoeken een toffe no nonsense drummer. leeftijd ,, boeiend,,not wij variëren tussen de 30 en 60. bassist zanger en gitarist. en zitten allen nog in de pubertijd. ,,allen uitstekende muzikanten ,,wat wij van jou willen is ,,gedrevenheid lol zin om te giggen ,meedenken ,en afspraak is afspraak we hebben een eigen oefenruimte in Rotterdam-ijsselmonde waar jou drumstel … meer »

Muzikantenbank user Jan van EltenJan van Elten

(Hard) Rock Blues band searching “Bassist”. | Age 16-30 | Rotterdam

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 104x bekeken

(Hard) Rock Blues band searching “Bassist”. | Age 16-30 | RotterdamHello, My name is Myles Gray, i am eighteen years old and from Central Rotterdam, The Netherlands. I’m a ambitious musician in search of a Bassist to fit into the band. I take Vocal lessons, but also play the Guitar, Piano, Tambourin and Harmonica. I’m also very open to experimenting with other styles like Punk/Metal/Country/Psychedelic/Other. If you’re interested in making Blues based … meer »

Myles Gray

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 82x bekeken

Drummer gezocht!hoi Voor een nieuw startend project ben ik op zoek naar een drummer! Momenteel ben ik ook bezig met nieuwe nrs die binnenkort uit gaan komen maar voor een impressie zijn mijn nrs op Itunes Spotify Ytube etc te vinden. tks Bruno Rocco

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic