Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rauw, Lyrische Hard Blues Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Rauw, Lyrische Hard Blues Band zoekt DrummerDe heren van Les Salopes spelen reeds langere tijd samen en hebben een repertoire van 25+ eigen nummers. Zij staan voor pittige huischgemaekte liederen die het Leven Zelve beschrijven. Rauwe, messcherpe composities vol wrange humor. Met pakkende, handgeschreven songs als basis balanceren zij tussen snoeiharde “in your face” nummers en melancholieke, lyrische songs. Denk aan Black Keys, Triggerfinger, … meer »

Muzikantenbank user Robert BaarsRobert Baars

Ervaren gitarist gevraagd

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 236x bekeken

Voor onze allround coverband zoeken wij een ervaren gitarist die zowel solo als slaggitaar kan spelen. Ons repertoire bestaat uit covers vanaf de jaren '70 tot heden. Denk daarbij aan de Doobie Brothers, CCR, Lynyrd Skynyrd, the Mama's & Papa's, maar ook Amy Winehouse, Maroon 5, Simply red. Kortom een zeer gevarieerd repertoire, van pop tot disco. Wij spelen geen hardrock, maar een goed rock&roll; … meer »

Jan Verkuil

LOOMIS GANG zoekt met spoed een nieuwe toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 128x bekeken

70’s rockband LOOMIS GANG zoekt met spoed een nieuwe toetsenist. Doel is om in het 4e kwartaal van dit jaar een aantal optredens te doen en met nieuwe songs de studio in te gaan. Website: www.loomisgang.nl Facebook: Loomis Gang@FB.com Spotify:https://open.spotify.com/album/2I73y2JwUWIv1c7kUdQvpC?fbclid=IwAR3Zo0NkYziNkN8Y_cFiOMGOs3lRhkZHpw3INvVrIkyuA1eXeMNvz8_vB0M) Geïnteresseerd? Contact: Peter … meer »

Peter Koomen

Zanger/Frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Zangers/res.Wij zijn een Bluesrock Coverband die opzoek is naar een JOU in de leeftijd van 50 jaar en ouder. Repeteren doen we in een eigen repruimte op vrijdagmiddag van 13.00 tot een uur of 18.00 en eigen vervoer is een pre . Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt reageer dan krijg je meer Info groeten A.J

Muzikant

Drummer/Pianist/Saxofonist gezocht!

Blazer, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 457x bekeken

Drummer/Pianist/Saxofonist gezocht!Voor een Amy Winehouse act - met liveband in middelkleine bezetting zoeken we een strakke drummer, een vingervlugge pianist en een soulfull saxofonist (bvk tenor of bariton) M/V. Gevraagd: goede instrumentbeheersing, enige theoretische kennis, voldoende energie en vrije tijd beschikbaar. Het betreft een herstart. Doel is weer met enige regelmaat een (betaalde) show verzorgen. Leeftijd onbelangrijk. Omgeving … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Le Phreak zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Wij zijn momenteel opzoek naar een toetsenist in omgeving Capelle Aan den ijssel tussen de 25 en 35 jaar! Wij spelen een mix van covers en eigen werk. Zie hier de link van ons eerste single. https://open.spotify.com/track/77Jwi5Nb0x7z0s0Kn5hbbl?si=qLC_mG_RSVC44Fya7LtY-A Bij interesse stuur even een appje naar 0616583871!

Muzikantenbank user Mex IveyMex Ivey

Ervaren drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 394x bekeken

Ervaren drummer gezochtSplit Seconds is op zoek naar een nieuwe drummer. Wij zoeken iemand die klaar is om het podium op te gaan. Geen beginner, dat zijn wij ook niet. Wat bieden wij? Regelmatig optredens, wij zijn aangesloten bij een boekingsburo en zijn zelf ook vrij aktief in het vergaren van optredens. Een prive ruimte waar alle gear veilig kan blijven staan. 1xpw(woensdag) zijn we te vinden in de maasdijk. Wij voegen … meer »

Muzikantenbank user SplitsecondsSplitseconds

Ska band zoekt toetsenist!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Ska band zoekt toetsenist!The Downbeat Detonators spelen ska, rocksteady, early reggae in de stijl van de Jamaicaanse scene rond de 70er jaren. Hoofdzakelijk eigen werk! We repeteren tussen Rdam en Leiden. Onze vorige toetsenist moest elke keer helemaal uit Pieterburen komen en tijdens het corona tijdperk had hij er geen tijd meer voor. Wij hopen deze keer een toetsenist dichter bij huis te kunnen vinden. Wij vragen van … meer »

Gido Tervooren