Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Cooverband

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Band 1x solo slag 1x bas zang 1x drummer 1x zangeres muziek jaren 70/80 repetitie s. Avonds in Delft bv ma di of do 1900 uur band net bezig samen met Jerry solo en slag verdelen shetlist op aanvraag muziek van alles wat voor info 0631286620

fons

Drummer zoekt

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 156x bekeken

Ik, drummer 50+, heb nou ( na de bluesband waar ik een aantal jaren gespeeld heb) lang genoeg stil gezeten en/of de advertenties door zoekt na de juiste Band/ Muzikanten. Ga ik toch ff zelfs een oproep starten. Dus ik kijk uit naar Muzikanten welke graag Blues willen spelen ( in all zijn vormen) welke , zo als ik, naar blues luisteren en op zich meteen achter hun instrument willen kruipen omdat … meer »

peet ka

Zangeres wil nieuwe groep vormen

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 334x bekeken

Zangeres wil nieuwe groep vormenNa een hele tijd stilte, zou ik heel graag weer muzikaal actief worden. Genre: pop-soul-blues-jazz. Het lijkt me fijn om met een aantal muzikanten low key te beginnen met cuvers en vanuit daar te kijken naar eigen nummers. Af en toe optreden lijkt me ook weer te gek. Ik ben zelf zangeres en speel een beetje piano. Ben je een gitarist, drummer, bassist, pianist en voel je je aangesproken? Aarzel niet … meer »

Muzikantenbank user Fathia BaasjeFathia Baasje

Gezochtt: zanger(es), leadgitarist, toetsenist en bassist.

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 373x bekeken

Drummer en slaggitarist zijn op zoek naar gezellige, enthousiaste bandleden om de band weer compleet te maken. We gaan voor een frisse start, dus alles ligt open en is bespreekbaar. Wij repeteren in MCA Rhoon. Genre; lichte rock, maar misschien ook jouw muzieksmaak. Niveau: gemiddeld. Als je maar een beetje kan spelen en je doel is om beter te worden. En plezier is het belangrijkste. Optreden zit in … meer »

Muzikantenbank user Marcel KraaijesteinMarcel Kraaijestein

Gezochtt: zanger(es), leadgitarist, toetsenist

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 263x bekeken

Drummer en slaggitarist zijn op zoek naar gezellige, enthousiaste bandleden om de band weer compleet te maken. We gaan voor een frisse start, dus alles ligt open en is bespreekbaar. Wij repeteren in MCA Rhoon. Genre; lichte rock, maar misschien ook jouw muzieksmaak. Niveau: gemiddeld. Als je maar een beetje kan spelen en je doel is om beter te worden.

Muzikantenbank user Marcel KraaijesteinMarcel Kraaijestein

Zanger(es)/tekstschrijver/gitarist gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Zanger(es)/tekstschrijver/gitarist gezochtHoi, Ik ben Herman en zoek een zanger(es)en/of gitarist (of cellist) om samen eigen muziek te maken. Stijl singer/songwriter, met hier en daar wat klassieke invloeden. Voorbeelden van mijn muziek en werk zijn bijvoorbeeld (van onlangs opgeheven duo): https://soundcloud.com/user-702801293/huiskamerconcert-18032017-27 (wel doorspoelen, veel gelul aan het begin) Ik zoek in eerste instantie een zanger … meer »

Muzikantenbank user HermanHerman

Blues/rock coverband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 225x bekeken

Wij zijn een coverband die, na jaren funk/soul te hebben gespeeld, weer teruggekeerd zijn naar onze roots (blues/rock) en nu opnieuw repertoire aan het opbouwen zijn. Wij zijn vier mannen (bas, drums en twee gitaren) van 50-60 jaar jong. Naast muziek houden we van whiskey, rokerij en diepzinnige gesprekken over alles wat het leven mooi maakt (vrouwen, auto's en muziek, om maar wat onderwerpen op te … meer »

Muzikantenbank user Michiel van RijnMichiel van Rijn