Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 171x bekeken

Wij van de band Redikin zijn op zoek naar een bassist, wij spelen stevige rock met een metal randje. www.redikin.com. Wij zoeken geen beginners, wij spelen met in ear en op click live, vanwege een backing track die mee loopt, wij repeteren 1x in de twee weken op zondag in delft in onze eigen ruimte. Locatie Delft. In het bezit zijn van eigen vervoer en randapparatuur. Heb je interesse, mail dan naar … meer »

david de waal

Carbon Oxid zoekt bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 267x bekeken

Carbon Oxid zoekt bassistAangezien onze bassist er de voorkeur aan heeft gegeven om de zangpartijen op zich te nemen, zijn we op zoek naar een nieuwe bassist. “We” zijn Carbon Oxid: Richard (zanger en soms gitaar), Patriek (gitaar), Sanne (gitaar), Petra (drums). Onze leeftijden zweven ergens tussen de 35 en 50+ Repertoire Pixies, Stone Temple Pilots, Nirvana, Thin Lizzy en meer. Locatie Rotterdam e.o. We repeteren … meer »

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop

VOCALIST (m/v) gezocht voor funkrock coverband JACK O JANE

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 225x bekeken

VOCALIST (m/v) gezocht voor funkrock coverband JACK O JANEFunkrock coverband JACK O JANE zoekt met spoed: Ervaren ZANGER of ZANGERES die samen met de andere vocalist een dynamisch frontduo kan vormen! Regio Zuid Holland, Utrecht en Brabant. De band bestaat al ruim 5 jaar en speelt regelmatig in cafés en op festivals. JACK O JANE speelt bekende – maar niet zo voor de hand liggende – covers van o.a. Mother’s Finest, TOTO, Chaka Khan, Sass Jordan … meer »

Muzikantenbank user Jack PattiwaelJack Pattiwael

Le phreak zoekt drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Drummers opgelet! Le Phreak is opzoek naar een drummer in omgeving Rotterdam / Capelle Aan den IJssel. Wij zijn moment druk bezig met een EP waarvan ons eerste nummer al uit is. Wij willen hier natuurlijk live mee gaan optreden. Bij interesse stuur gerust een berichtje via insta @le.phreak of 0616583871 Luister hier ons eerste nummer om een idee te krijgen van ons genre ! https://open.spotify.com/album/4tNlidULwujmqrImgfmhOM?si=_bpXS1sPQoeUP2socnzJIQ

Muzikantenbank user Mex IveyMex Ivey

Coverband zoekt een bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 334x bekeken

Coverband RightOnTrack zoekt een team speler als bassist. Wij spelen pop covers en een vleugje rock covers. Ontspannen met elkaar spelen is ons allerbelangrijkste doel! Wij zijn een zangeres, toetsenist, gitarist en drummer in de leeftijd van 40 tot 66 jaar. We spelen iedere donderdagavond in MCA te Rhoon vanaf 19.00uur. Op de speellijst staan ongeveer 40 nummers, maar ook jouw inbreng is meer … meer »

Muzikantenbank user Jan-Cees de KamJan-Cees de Kam

Bassist en zanger(es) gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 521x bekeken

Bassist en zanger(es) gezochtHi, Wij zijn opzoek naar een bassist en een zanger(es). We zijn nu met zn tweeën; Lena(drum) en Julia(gitaar). We willen graag richting classic rock en we staan open voor andere stijlen! Onze voorkeur gaat naar 16-19 jaar en in de buurt of rondom Rotterdam. Ook zijn we nog opzoek naar een goede oefenruimte die niet te veel kost dus als je er eentje weet ben je van harte welkom!

Muzikantenbank user LenaLena