Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) gezocht!!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 227x bekeken

Help!! Onze bassist gaat stoppen! Wij zijn On Loose Screws en op zoek naar een bassist. Genre: Bryan Adams, the Cranberries, Nathalie Imbruglia en verder wat jij leuk vindt! ;) We spelen gemiddeld 1x per maand in Vlaardingen ..we hebben geen ambities, belangrijkste is muziek maken met elkaar en lol hebben. Ben je geïnteresseerd, neem dan even contact met mij op via 06-15912552 of email.

Jeremy Bode

Rock 'n Roll / Rockabilly band zoekt gitarist, omg. Rotterdam

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 207x bekeken

Wij zijn Maid ol' Rosa en 1 van onze 2 gitaristen is ermee gestopt. Wij spelen Rock 'n Roll en Rockabilly covers en een paar Blues nummers. Ons repertoire bestaat voorlopig uit 24 nummers, maar dit willen wij uitbreiden tot avond vullend. Om in kroegen op te gaan treden. Al onze nummers zijn eigenlijk alleen te doen met 2 gitaristen, we spelen ongeveer 10 nummers van de Rolling Stones. Verder spelen … meer »

Rodney Maliepaard

Allround band zoekt strakke bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 264x bekeken

Hallo Bassisten, Wij een allround band en zangeres met heel veel ervaringen zoeken nog een bassist, het gaat zo, we sturen gegadigden een allround muziek repertoire met diverse muziek genres en bestaat uit americana / blues / rock & roll, country & moderne Country, pop muziek, Queen, o.a.I want to break Free enz. /John Mayer/Perfectly lonely/ Dire Straits/ The Eagles Hotel California /Santana muziek … meer »

Michael

Wij zoeken een "puike" bassist en gitarist

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 243x bekeken

Wij (Puik!) bestaan uit een zangeres, drummer en lead gitarist in de leeftijden 25-40 jaar. Ons repertoire bestaat uit energieke blues en rock'n roll met uitstapjes naar andere muziekstijlen. We spelen nummers van o.a. Cream, CCR, Dire Straits, Fleetwood Mac en The Beatles. Repeteren doen we in Rhoon en onze ambitie is om zo'n 6x per jaar op te gaan treden. Muziek is voor ons vooral genieten … meer »

Raymond Verhoef

El Fatso zoekt synth/backing vocals

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 122x bekeken

El Fatso zoekt synth/backing vocalsWij zijn een rockband, variërend van psychedelica tot punk, en hebben onlangs in de studio geëxperimenteerd met synthesizers. Dit willen nu ook live kunnen brengen. Denk daarbij aan synthesizers bij bijvoorbeeld Kasabian en The Shins. The Shins: 'Painting a hole' Kasabian: 'Club Foot' We zijn op zoek naar iemand die zowel de synth voor zijn/haar rekening en backing vocals kan zingen. Is dit … meer »

Tom Schreuder

Top coverband SliQ zoekt een nieuwe toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1256x bekeken

Top coverband SliQ zoekt een nieuwe toetsenistCoverband SliQ is in regio Rotterdam en daarbuiten een gevestigde naam. De band heeft zich gespecialiseerd in veelal herkenbare pop- en rockcovers, varierend van de jaren 90 tot en met vandaag. Wij hebben een vast netwerk van podia waar we met regelmaat spelen dus je stapt in een rijdende trein. Check onderstaand wat live materiaal. Zie jij dit zitten en ben je een toetsenist die graag in dienst … meer »

Jeroen Beijer

Drummer gevraagd

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 170x bekeken

Wij zijn een semi-akoestisch spelende Americana band met een 'country feel' en hebben momenteel een positieve doorstart waarin nog een drummer ontbreekt. Leeftijd van de bandleden is tussen de 50 en 70 jaar. Ben je jonger dan 50 is dat voor ons ook geen probleem. Wij zoeken een drummer/percussionist die in een kleine setting vooral ook strak kan spelen met brushes. Wij repeteren in Waddinxveen. Heb … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk

Ervaren Coverband zoekt een ervaren zanger naast zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 195x bekeken

Hallo zangers, Wij zijn een ervaren band die al wat jaartjes meedraait. Bestaande uit een toetsenist, gitarist, bassist, drummer en zangeres. Muziekgenres zeer veelzijdig; Dance-Classics, Soul, Pop, Reggae, Funk, Ballads, Nederpop, Rock. Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger die het publiek kan entertainen, open staat voor allround muziek, meerstemmig kan zingen en een muzikantenhart … meer »

AfterTouch