Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor beginnende jazz band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 75x bekeken

Hallo! Ik ben een jazz band begonnen en ik ben nog op zoek naar een saxofonist en een bassist. We hebben al een pianist en een drummer. Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen om de week in Rotterdam, op een weekend-middag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Ervaren bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Hoi! Ben jij die ervaren bassist die lekker kan grooven? Wij 6 koppige coverband met leuke optredens zoeken jou! Ons repertoire;soul,oldskool,funk, disco en latin Repeteren op vrijdagavond. Wij zoeken iemand met commitment en passie voor de muziek Geen broodspelers. 1e audities zijn op 14 juni.

Coverband

Startende Deathmetal band zoekt...

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 148x bekeken

Band in oprichting zoekt nog bassist en 2de gitaarist. We spelen Death met stijl in ontwikkeling. momenteel aanwezig zanger, drummer en gitarist. leefdtij rond 40. Oefenen in Rhoon (omgeving rotterdam). zelf hebben we podium ervaring maar dit is geen pre. Doel lol hebben en kijken waar we uitkomen. bij intresse bel/app Richard. 0655345130

Richard van der Bok

Bassist gezocht voor Nederlandstalige Coverband

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 173x bekeken

Zang,drums,gitaar en keys zijn op zoek naar een goeie bassist(liefst ook backing vocals) om de band te completeren en een toffe Nederlandstalige set neer te zetten... We doen thuis ons huiswerk zodat we in de oefenruimte 2a3 wekelijks snel repertoire op kunnen bouwen om op korte termijn podiumklaar te kunnen zijn... Groeten, Mike

Mike

Sologitarist gezocht Allround Coverband NoSense

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Sologitarist gezocht Allround Coverband NoSenseGezocht een goede 2e sologitarist. Allroundcovers met vooral de hitklassiekers die het kroegpubliek de dansvloer op krijgt. Repeteren elke maandag avond bij BBsound Bredeweg Zevenhuizen (Naast de A12) Ter indicatie de volgende nummers: Long train running Iedereen is van de wereld You oughta know Paid my dues I put a spell on you (CCR versie) Sex on fire Crazy little thing called love Like … meer »

Toon

Gitarist/zanger en bassist zoeken melodische metalband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 231x bekeken

Wij zijn op zoek naar een metalband met veel ruimte voor lekkere riffs en melodieën. Op gitaar en bas hebben wij al geruime tijd ervaring. Op het gebied van zang iets minder lang, maar dat ben ik aan het ontwikkelen. Enkele bands die ons inspireren zijn bijvoorbeeld Virgin Steele, Judas Priest, Annihilator en Overkill etc. Is jouw band op zoek naar een gitarist en een bassist, of ben je … meer »

Jori

Vocal - Guitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 336x bekeken

Vocal - GuitaristHi everyone, I recently moved to Rotterdam and I'm looking for an Indie / Rock band to make music and perform with. My name is Salih, I have been interested in music for about 10 years, I play guitar and vocal. I have my own compositions and cover repertoire. I have 3 years of experience in a music group in which I was a front man. I have 1 album consisting of our own songs The genres that interest … meer »

Muzikantenbank user Salih RamazanoğluSalih Ramazanoğlu

Zangeres/gitariste zoekt mede Muzikanten: Bluesy, Rauwe, harmonische Medicine Music!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 542x bekeken

Zangeres/gitariste zoekt mede Muzikanten: Bluesy, Rauwe, harmonische Medicine Music!Muziek vanuit het hart, gevormd door jarenlange ervaring in blues/rock en metal bands. Na een diepgaande helende reis, ontdekte ik de kracht van medicine Music. Met trainingen in sound healing in Mexico en vele ceremonies, voel ik opnieuw de energie en passie om muziek te maken. Ik zoek gelijkgestemde muzikanten die vanuit dezelfde liefde en intentie willen creëren. Denk aan inspirerende artiesten … meer »

Tracy