Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

GEZOCHT: slide/lapsteel gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 130x bekeken

GEZOCHT: slide/lapsteel gitaristNaast het spelen met mijn 5 koppige Southern blues/rock band BACK DOWN SOUTH speel ik ook af en toe solo akoestische country. Nu ben ik voor dit laatste op zoek naar een speld in een hooiberg, want ik zoek een bevlogen slide-gitarist die in eerste instantie samen met mij van mijn solo performance een duo performance wil maken. Ik speel zowel oude als nieuwere country van bijv. Jamey Johnson, Garrett … meer »

Muzikantenbank user Lucas VerhoefLucas Verhoef

Startende band zoekt toetsenist en blazer(s)

Blazer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 221x bekeken

Onze kersverse band bestaat uit een zangeres, gitarist, bassist en drummer. We spelen covers van aanstekelijke bands zoals Mothers Finest, Tower of Power of Brother Strut. Gewoon om lekker muziek te maken en af en toe een optreden te doen. Voor het soort muziek is de bezetting nog wat te dun, we zoeken dus uitbreiding. Ben jij de toetsenist of blazer (saxofonist, trompettist, enz) die zich thuisvoelt … meer »

René Snel

Ben jij de bassist die SliQ zoekt om hun comeback te maken?

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 355x bekeken

Ben jij de bassist die SliQ zoekt om hun comeback te maken?(graag reageren via mail) SliQ, de van oorsprong Rotterdamse pop-rock coverband, was jarenlang een begrip in de regio. De band heeft opgetreden in vele kroegen, op poppodia en festivals en gaat na een aantal jaar van radiostilte een doorstart maken. De focus ligt op pop- en rock classics uit de jaren 80 en 90 met soms een uitstapje hierbuiten. SliQ speelt covers van onder andere Queen, Bon Jovi, … meer »

Muzikantenbank user JBJB

Ben jij de zanger die SliQ zoekt om hun comeback te maken?

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Ben jij de zanger die SliQ zoekt om hun comeback te maken?(graag reageren via mail) SliQ, de van oorsprong Rotterdamse pop-rock coverband, was jarenlang een begrip in de regio. De band heeft opgetreden in vele kroegen, op poppodia en festivals en gaat na een aantal jaar van radiostilte een doorstart maken. De focus ligt op pop- en rock classics uit de jaren 80 en 90 met soms een uitstapje hierbuiten. SliQ speelt covers van onder andere Queen, Bon Jovi, … meer »

Muzikantenbank user JBJB

Coverband Time = Tight zoekt ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 222x bekeken

Coverband Time = Tight zoekt ZANGERZanger gezocht Time = Tight is op zoek naar een zanger, we zijn een band met 7 muzikanten, zangeres, zanger, drums, lead- en ritmegitaar, bassist en toetsen, leeftijd 50+. Helaas is onze zanger gestopt dus zoeken wij een vervanger. We zijn een amateurband en spelen voornamelijk muziek jaren 60, 70 en 80 met soms een uitstapje naar wat recenter werk. We spelen allemaal voor ons plezier en … meer »

Muzikantenbank user John KievitsJohn Kievits

Gemotiveerde, creatieve muzikanten gezocht

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 265x bekeken

Ik ben op zoek naar jonge muzikanten in de regio Delft / Rotterdam / Den Haag die de tijd en motivatie hebben om meerdere keren per week te repeteren, met het doel om snel te groeien als artiesten, eigen materiaal te schrijven en zo snel mogelijk op een podium te komen staan. Ervaring is absoluut geen vereiste, alleen een passie voor muziek. Mijn eigen favoriete genres zijn rock, blues en folk, maar … meer »

Lars

Floyd Tribute in Progress zoekt Muzikanten.

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 203x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Glenn en ben een 38 jarige toetsenist wonend in Rotterdam. Die op zoek is naar muzieksite met passie voor Pink Floyd en lijk je het leuk die passie te delen met ons. Reageer dan op deze advertentie. Bestaand op dit moment nog uit gitaristen , bassist en ik als toetsenist. We zoeken enthousiaste muzikanten zoals Zanger/zangeres Toetsenist(te) Drummer(percussionist) Saxofonist(te) Op … meer »

Glenn Coomans

Gemotiveerde, creatieve muzikanten gezocht

Bassist, Percussionist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 294x bekeken

Ik ben op zoek naar jonge muzikanten in de regio Delft / Rotterdam / Den Haag die de tijd en motivatie hebben om meerdere keren per week te repeteren, met het doel om snel te groeien als artiesten, eigen materiaal te schrijven en zo snel mogelijk op een podium te komen staan. Ervaring is absoluut geen vereiste, alleen een passie voor muziek. Mijn eigen favoriete genres zijn rock, blues en folk, maar … meer »

Lars