Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt een dame om te bassen

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 145x bekeken

Hallo muziek liefhebbers,.....Wij zijn een allround band met deze bezetting, 3 mannelijke muzikanten (2 gitaristen en een drummer) en 2 vrouwelijke(een zangeres en een pianiste) En daarom zoeken wij nu nog een dame om te gaan bassen en misschien vind zij het leuker om met nog 2 andere dames muziek te maken, dan komt de bezetting op 3 dames en 3 heren, en dat is wel de bedoeling. Wij zijn zonder meer … meer »

bm tuts

Ceremony zoekt gemotiveerde Death/Black bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 83x bekeken

Hallo Metalhead! Onze 1e CD "Tiranny from Above" (1993) is in 2016 geremasterd en opnieuw uitgebracht door VIC records. Eind dit jaar brengt VIC onze 2e CD uit. Optredens worden geregeld door DOC Agency waardoor we regelmatig kunnen optreden Helaas stopt onze bassist ermee vanwege privé-omstandigheden. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe bassist.We zoeken iemand die al een paar jaar bas speelt … meer »

Johan van der Sluijs

DJ nodig? Boek DJ Wizard voor al uw feesten en evenementen.

DJ, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 198x bekeken

DJ nodig? Boek DJ Wizard voor al uw feesten en evenementen.DJ nodig? Boek DJ Wizard voor al uw feesten en evenementen. Zomer aanbieding €450 voor 5-7 uur lang muziek inclusive Complete geluid en lichtset voor 300-350 personen. Wat kan je verwachten : een dj en MC/ Entertainer Complete drive in show met : 4 grote zware PA Speakers en Subwoofers 5000 watt aan totale vermogen complete dj lichtset op statief Rookmachine bubble machine Wij organiseren … meer »

Muzikantenbank user Rajiv MangroeRajiv Mangroe

Gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 208x bekeken

Gezocht : Zeer ervaren solo-gitarist, die van alle markten thuis is. Een gitarist, die muziek heel gevoelig kan brengen, maar ook zijn hand niet omdraait voor wat steviger repertoire. Wij willen met onze band tijdens een optreden mensen entertainen, door een goede strakke act op te voeren met goede sets van afwisselende covers van ballads tot pop(rock) muziek. We oefenen wekelijks in een eigen oefenruimte … meer »

Petra Ponsen

Wij zoeken: allround toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Gezocht : Zeer ervaren toetsenist, die van alle markten thuis is. Een toetsenist, die muziek heel gevoelig kan brengen, maar ook zijn hand niet omdraait voor een wat steviger repertoire. Wij willen met onze band tijdens een optreden mensen entertainen, door een goede strakke act op te voeren met goede sets van afwisselende covers van akoestische tot pop(rock) muziek. We oefenen wekelijks in een eigen … meer »

Petra Ponsen

Coverband zoekt nieuwe drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Coverband zoekt nieuwe drummerBen je een ervaren drummer, die aansluiting zoekt bij een bestaande coverband, neem dan svp contact met ons op. Wij (zangeres, bassist en gitarist) zijn Jim's Garage. Onze leeftijden variëren van eind 30 tot 50 jaar. We spelen R&B, soul, jazz, rock en pop. Bij onze optredens (ca 3 maal per jaar) doen een tenor saxofonist en een trompettist met ons mee. Wegens (werk)drukte heeft onze drummer … meer »

Jimi P

BassistViolist/Banjo speler gezocht

Overig gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 116x bekeken

Ben jij een bassist, violist of banjo speler tussen de 20 en 25 jaar die ervaring heeft met het spelen van country? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ik ben al een tijdje bezig met het opzetten van een countryband. Denk aan Chris Stapleton, The Steeldrivers, Front Country. We willen graag eigen nummers spelen met afwisseling van covers. Tot nu toe zijn we met een gitarist, drummer en zangeres. We … meer »

Muzikantenbank user Leanne de RooLeanne de Roo

Toetsenist Gezocht!!!! (P!NK FLOYD Tribute band)

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 134x bekeken

Beginnende Pink Floyd Tribute band, zoekt Toetsenist die een grote passie heeft voor de muziek van Pink Floyd Ik ben sinds nov 2017 bezig om een Tribute band op te richten.We zijn al aardig compleet. De band bestaat tot nu toe uit Zang / solo gitaar , Zang / Slag gitaar , Bas , Drums , 2 zangeressen en ik zelf Toestenist. Maar nu ben ik opzoek naar een toetsenist die me wat taken kan overnemen … meer »

Muzikantenbank user Glenn CoomansGlenn Coomans